Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ogbeche wacht rustig af: ‘Ik weet niks van interesse, echt niet’

Laatste update:

Bartholomew Ogbeche is bezig aan zijn derde seizoen bij SC Cambuur en is met zijn doelpunten al heel belangrijk geweest, maar over een paar maanden loopt zijn contract ten einde. TC Tubantia en de Leeuwarder Courant schreven zaterdagmorgen dat Ogbeche doelwit is van FC Twente en dat de club uit Enschede een vergeefs bod had uitgebracht op de Nigeriaan. Zelf weet ‘B’ van niets.

/

“Ik weet niks van interesse, echt niet. Ik wil niet speculeren”, sprak de dertiger na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse (0-2 verlies) aan Voetbal International. “Ik wil me bezighouden met Cambuur, deze club in de Eredivisie houden. Als er geïnteresseerde clubs komen, hoor ik het wel”, aldus Ogbeche, goed voor negen goals dit seizoen. Hij kon tegelijkertijd niet toezeggen dat hij het seizoen sowieso af zal maken bij de Friese club.

Ogbeche debuteerde in het seizoen 2001/02 bij Paris Saint-Germain als profvoetballer en speelde op huurbasis bij Bastia en FC Metz. Na een kort verblijf bij Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten keerde de Afrikaanse aanvaller terug in Europa en speelde hij bij Alavés, Real Valladolid, Cádiz, het Griekse Kavala, Middlesbrough en Xerez. Daarna haalde Dwight Lodeweges hem binnen bij SC Cambuur.

Denk je dat Bartholomew Ogbeche het seizoen afmaakt bij SC Cambuur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien nog een keer bellen met Ogbeche. Hoorde net vanuit een kameraad uit Leeuwarden dat Twente en Cambuur rond zijn. Kwestie van tijd.

16 januari 2016 om 22:10

Waarom zou Cambuur een concurrent beter maken?

16 januari 2016 om 22:19

speler heeft ook een keuze volgensmjj.

16 januari 2016 om 22:19

Deze winter is de enige mogelijkheid om Ogbeche nog te slijten. Heeft een aflopend contract.

16 januari 2016 om 22:26

Ogbeche gaat alleen weg als hij een miljoen per jaar kan verdienen. Gaat niet gebeuren.

16 januari 2016 om 22:37

Maar wel cambuur geld of doelpunten, dat is de vraag. Wat je ook vangt voor B, je krijgt er nooit een gelijkwaardige spits voor terug. En als de speler een keuze heeft dan blijft hij lekker bij cambuur

17 januari 2016 om 01:30

In de Jupiler league krijg je minder geld 😉.

16 januari 2016 om 22:18

Twente kan alleen zijn salaris betalen of ze zullen Ogbeche kopen met die transfer van Tjiote waar ze ongeveer een miljoen voor krijgen.

16 januari 2016 om 22:56

Ogbeche heeft gezegd alleen weg te gaan als hij een miljoen per jaar kan verdienen. Denk dat twente dat niet meer gaat betalen

17 januari 2016 om 00:41

We weten inmiddels volgens mij wel dat we dit soort uitspraken van spelers met een korrel zout moeten nemen.

16 januari 2016 om 22:39

Omdat cambuur ook een barto heeft.

16 januari 2016 om 22:46

Het verhaal is heel simpel. Toen B erbij kwam wou hij dat hij Bart werd genoemd, maar Bart van Brakel heette al zo. Toen zei hij Barto maar ja Martijn Barto was eral en daarom dus B

Ik zit echt niet te wachten op een Obeche.
Ik heb Cambuur gezien, en deze speler kan mij niet imponeren,
Het zou de zoveelste net/niet spits zijn die Twente binnenhaalt.
Liever nog verder met de huidige selectie (spitsen), indien mogelijk.
Ik voel meer voor iemand uit de 2e Bundesliga, of Championsship.
Of eentje ergens die bijvoorbeeld in Frankrijk op de bank zit, wegens concurrentie.
Een huurspeler, die minuten moet maken.
Dat lijkt me veel lucratiever!

17 januari 2016 om 01:35

Beste,
Ik ben als cambuursupporter(miss subjectiet) niet met jouw stelling eens.
Ogbeche is een goede voetballer, basistechniek is goed, houd de verdedigers op afstand door zijn sterke lichaam waardoor hij zijn ondwendbaarheid compensteert. Goede afmaker, mits hij zich goed voelt. Maakt de droogste goals die je kan maken. Maar staat er vaak wel. Ik vind ogbeche juist in het profiel van een championship/bundesliga2 speler passen.

Iedereen zal me hier wel uitlachen, maar ik ben er van overtuigd dat dit een versterking is voor dit Ajax. En dat hij bij Ajax er 'gewoon' 25 maakt over een heel seizoen. En dat is uitzonderlijk voor een ajax spits de afgelopen jaren.

17 januari 2016 om 09:10

Ja, dat idee heb ik ook hoor. Bij wel meer eredivisie spitsen overigens. Ajax heeft veel behoefte aan een no-nonense afmaker. Een Te Vrede of zelfs een Kramer zou bij Ajax ook aan de lopende band scoren denk ik. Vroeger had Ajax naast de eerste spits altijd een tweede man die gewoon een eenvoudige spits was. Werkte prima. Denk aan een Van Loen achter Bergkamp, Kanu achter Kluivert en meer.

17 januari 2016 om 17:15

ja de meest recente die kan me herinneren was Pantelic. Iedereen lachte Ajax uit. Maar in 38 wedstrijden voor Ajax toch 21 doelpunten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren