Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Of ik twijfelde aan Chelsea? Natuurlijk, eerst zei ik zelfs nee'

Laatste update:

Hoewel Chelsea-trainer José Mourinho heeft aangegeven toekomst te zien in Nathan Aké, speelt de twintigjarige verdediger dit seizoen op huurbasis voor Watford. De jeugdige Nederlander wacht nog op zijn doorbraak op Stamford Bridge, maar heeft geen spijt van zijn overstap naar de topclub.

/

Als junior verruilde Aké de opleiding van Feyenoord voor die van Chelsea en de speler van Jong Oranje staat nog steeds achter die beslissing. “Op voorhand weet je toch niet hoe het loopt”, geeft de verdediger aan in gesprek met Voetbal International. “Als ik in Nederland was gebleven, had ik dan nu in Feyenoord 1 gespeeld?”, stelt Aké, die in Rotterdam speelde met onder meer Tonny Vilhena, Jean-Paul Boëtius en Karim Rekik.

Na Rekik en ook Kyle Ebecilio maakte Aké vervolgens de overstap naar Engeland, al moest hij daar lang over nadenken. “Of ik heb getwijfeld? Natuurlijk. In eerste instantie heb ik zelfs nee gezegd. Tegen mezelf én tegen mijn ouders. Maar des te langer je erover nadenkt, des te meer je denkt: dit is een unieke kans.”

Denk je dat Nathan Aké doorbreekt bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand een idee over hoe hij het doet bij Watford?

30 september 2015 om 14:30

Doet het prima, nog geen niveau varane maar prima speler!

30 september 2015 om 14:39

Doet het prima? Hij mag per wedstrijd tien minuten invallen...

30 september 2015 om 15:12

Is bankzitter en mag af en toe invallen... Kortom, het is de vraag of hij zich daar echt kan ontwikkelen..

30 september 2015 om 16:27

Die jongen staat al 2 jaar stil in zijn ontwikkeling. De Vrij, Van Beek en Riedewald zijn hem qua ervaring al bijna voorbij. Als je ziet wat het Bouy heeft opgeleverd. Die kan zich bij Pec niet eens onderscheiden. Je moet gewoon wedstrijden spelen, meer niet. Wel heel sneu dat hij nu bij Watford zit, met 0 ervaring om jonge spelers op te leiden. Ake had net zo goed bij Vitesse kunnen spelen.

Ik zou werkelijk niet weten hoe goed hij is....hij heeft wel echt een goede kop om een topper te worden.....maar dat is natuurlijk een dooddoener....want het moet uit je voeten komen....en anders had ik ook bij Real Madrid gespeeld...hahahahaha

30 september 2015 om 14:38

Echt waar? Dus elke speler van real is gehaalt voor ze koppie en kunnen niet voetballen?
Hoe zouden ze twee jaar geleden de CL hebben gewonnen dan?

En waarom spelen er spelers als Pepe, modric ect. Dat zijn geen film sterren.
Tuurlijk jongens als James rodriquez en cr7 verkopen meer shirtjes om hun uitstraling maar de hun duurste speler (bale) lijkt op een neantertaler

Het is gewoon een steek onderwater van jou naar real.

2 oktober 2015 om 03:27

lees vervolgens even goed de text voor je reageert.

Ake is ook weer een van de vele die voor het geld en grote van de club kiest i.p.v. zijn eigen ontwikkeling. Natuurlijk speel je met topspelers om je heen, maar uiteindelijk beland je in het 2e elftal of wordt je constant uitgeleend als je geen toptalent bent.

Het is maar voor enkelen weggelegd om vroeg te vertrekken uit de eredivisie en dan ook een basisspeler te worden bij een topclub. Enige voorbeelden wat ik uit deze generatie Nederlandse voetballers kan noemen zijn Robben en Van Persie die op vroege leeftijd naar het buitenland vertrokken en het daar ook waar maakten.

30 september 2015 om 14:45

Hij speelt zeker niet slecht dus waarom zo negatief? Hij heeft zeker de potentie om in het 1e elftal te komen. Overigens heeft die volgens mij wel in capital one cup en oefenwedstrijden in eht eerste gestaan.

30 september 2015 om 14:54

Ik zeg nergens dat hij slecht speelt, maar ben eerder realistisch. Bij een topclub als Chelsea kom je niet aan de bak tenzij je echt een groot talent bent. Hij heeft daar in die jaren pas 5 wedstrijden mogen meespelen. Potentie zal hij vast wel hebben, maar dan denk ik dat hij bij een andere club beter af is dan bij Chelsea.

1 oktober 2015 om 12:20

Robben en Van Persie hadden daarnaast natuurlijk al een basis gelegd in Nederland en waren ook niet zo extreem jong als deze Ake toen hij vertrok.

Aké gaat het halen. Mourinho is een groot fan van hem en ik denk dat hij binnen twee jaar aansluit bij de selectie. Ivanovic zal steeds minder gaan spelen gezien zijn leeftijd en dan kan Azpilicueta naar de rechterkant. Ook Mikel loopt t.z.t. tegen de dertig. Met zowel een vacature als linksback, als centraal verdedigende middenvelder en de veelzijdigheid van Aké gaat hij het halen.

30 september 2015 om 15:15

Als Chelsea dit jaar geen kampioen wordt, zal Mourino ook wel weer ontslagen worden... Een nieuwe trainer betekent nieuw budget... Voor Ivanovic wordt een vervanger gekocht voor veel geld... Kortom , deze jongen speelt volgend jaar waarschijnlijk bij vitesse, als gebleken is dat hij het niveau van Watford ook niet aan kan....

30 september 2015 om 15:47

Hij zit wekelijks bij de selectie en de trainer van Watford gebruikt hem regelmatig als invaller. Dan heeft hij toch nog wel vertrouwen in je lijkt me. Daarnaast zie ik Mourinho niet ontslagen worden en zeker niet bij het mislopen van een kampioenschap. Mocht hij toch ontslagen worden betekent dit zeker niet dat de nieuwe manager wil/mag investeren. Misschien komt er wel een trainer die graag met jeugdspelers werkt.

Bovendien zal Chelsea zich helemaal klaar moeten maken voor de toekomst, want de komende jaren zal een nieuw onderkomen gehuurd moeten worden en er komt een flinke upgrade aan van de Bridge wat ook honderden miljoenen zal kosten. Ondanks dat dit niet meegenomen wordt in de FFP zal Chelsea toch wel een aantal jaar iets in moeten krimpen is mijn verwachting.

30 september 2015 om 16:32

Nee... Ake moet elk weekend 90 minuten maken. Hij zit nu al 2 jaar op de bank en nu zelfs bij Watford. Dat is gewoon dodelijk. Op den duur is Ake voorbijgestreefd door andere jongens. Dat is volgend jaar al denk ik.

30 september 2015 om 16:42

Maar op welk niveau moet hij die minuten maken dan? Bij Reading stak hij er met kop en schouders bovenuit en nu in de Premier League zit hij net op het randje. Hij zit gewoon in een heel moeilijk jaar. Zelf denk ik dat hij zich dit jaar wel in de basis gaat spelen. Zeker gezien de drukke periode straks aan het eind van het jaar. Pak je dan je kans heb je een leuk vooruitzicht in de tweede seizoenshelft.

30 september 2015 om 15:21

Naïef, alsof Aké nu al zoveel minder zou zijn dan Ivanovic. Van Aké zou je beter kunnen accepteren dat 'ie fouten maakt.

Op basis waarvan zou Aké binnen 2 jaar aansluiten? Hij ontwikkelt zich niet. Dat een speler ouder word betekent niet automatisch dat hij beter word.

Chelsea trekt gewoon de portemonnee als ze spelers denken nodig te hebben.

Waarom zou je een jeugdspeler de kans geven?

30 september 2015 om 15:51

Je kan jeugdspelers de kans geven omdat ze er klaar voor zijn, of omdat het type speler redelijk zeldzaam is. Aké heeft vorig jaar bij Reading in één maand 2x de prijs voor Motm opgepikt en heeft vijf keer in de basis gespeeld. Hij heeft een enorm vermogen om duels te winnen. Zijn linksbenigheid is ook een groot voordeel ten opzichte van zijn concurrenten.

30 september 2015 om 16:32

Aké is pas over 5 jaar op zijn top en fysiek volledig ontwikkeld. Dat is het moment dat hij bij Chelsea een kans krijgt, als hij er dan nog speelt. In ieder geval moet hij eerst elders als een ster gezien worden, want tijd om jezelf (in de basis) te ontwikkelen krijg je sowieso niet. Nu speelt hij betonvoetbal bij Watford, waar hij vast enorm veel zal leren..

Niks presteren als trainer = ontslagen worden, dus waarom talenten fouten laten maken? De laatste jaren bieden in elk geval weinig hoop. Tenzij ze hem terugkopen (matic)

Waar haal jij trouwens vandaag dat ze verwachten te krimpen/zuiniger te worden?

Als Aké kijkt naar zijn toenmalige concurrentie, weet hij zelf ook dat hij nu bij Feyenoord basis zou staan. van Beek en Kongolo staan namelijk in de basis, terwijl Aké en Rekik hoger aangeschreven stonden..

Zijn bankrekening is in ieder geval wel groter, maar zijn ontwikkeling staat nu zeker al een jaar stil.

Hmm geen Pogba en dat is waar ze naar op zoek zijn: gasten die 3r meteen staan en er overheen gaan.
Dus, nee. Hopen dat niet eindigt bij Darmstadt zoals die Serviër

Natuurlijk had hij nu al in feyenoord 1 gespeeld en waarschijnlijk zelfs in oranje. Er zijn de afgelopen jaren zoveel spelers doorgebroken bij feyenoord. Waarom een bovengemiddeld talent als Ake dan niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren