Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of hij moet terugkeren bij het Nederlands elftal, daar ga ik niet over’

Laatste update:
/

Robin van Persie verkeert de laatste weken in grootse vorm. Met zijn overtuigende spel en zeven doelpunten in zijn laatste zeven duels voor Fenerbahçe heeft de 33-jarige aanvaller de discussie over een rentree in het Nederlands elftal nieuw leven ingeblazen. Van Persie kwam de laatste interlands niet in de plannen van bondscoach Danny Blind voor.

Dick Advocaat houdt zich hoe dan ook afzijdig. "Of hij moet terugkeren bij Oranje, daar ga ik niet over", benadrukt de trainer van Fenerbahçe in het Algemeen Dagblad. "Daar hoor je mij ook niets over zeggen, want toen ik zelf bondscoach was, vond ik het ook vervelend als mensen daar maar dingen over meenden te moeten roepen."

"Ik kan alleen maar zeggen dat Robin fit is, dat hij bij de club geen enkele training overslaat en dat hij op het veld wekelijks laat zien dat hij nog altijd een voetballer is met exceptionele kwaliteiten." Van Persie was in zijn laatste veertien duels in de Süper Lig goed voor liefst twaalf treffers. "In deze vorm bezorgt hij alle clubs in Turkije problemen", zo verzekert Advocaat.

Ondertussen in de kleedkamer van Fenerbahçe… #fengal #galatasaray #süperlig #derbisi #vanpersie

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Robin van Persie is goed genoeg voor het Nederlands elftal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man wat een belachelijke poll...dat is hij altijd al geweest, maar blijkbaar heeft Blind een issue met hem

22 november 2016 om 10:40

Hij is een lange periode ook flink uit vorm geweest, dus dat Blind hem passeerde was terecht, ook met het oog op de toekomst. Nu is hij weer in vorm en de toekomst uit vorm. Poll is dus niet geheel onterecht, want er was dus een fase dat RvP niet goed genoeg speelde.

22 november 2016 om 10:52

Vond het niet eens zo raar in eerste instantie. Als het zou lopen mrt Janssen had je een spits met al 2 jaar ervaring op het WK. Het loopt echter niet dus denk dat Danny toch wel wat veranderingen mag aanbrengen - zou de Jong ook graag zien (toch een beest en een bak met ervaring waarvan de jonge middenvelders nu kunnen leren)

22 november 2016 om 11:28

Hij was niet uit vorm, maar de oude trainer van Fenerbahce had geen vertrouwen in hem en ze mochten elkaar totaal niet. Van Persie is een emotionele speler, je moet hem echt de vertrouwen geven, anders gaat het bij hem kopje omlaag.

23 november 2016 om 01:10

Valt alleen wel op dat alle probeersels van blind niet werken. De oude garde welke mocht wieberen had de doorslag kunnen maken bij afgelopen kwalificatie

Ja, prima toch. De beste spelers moeten spelen in oranje. Of je nou 35, 25 of 17 jaar oud bent. Het Nederlands elftal is geen opleidingsinstituut. Van Persie is op dit moment duidelijk beter (in vorm) dan Janssen, dus lijkt het me logisch om hem op te roepen. Een jaar terug was dat andersom.

Op dit moment presteert hij beter dan anderen dus ik zou hem gewoon oproepen.

Nee heb liever dat talentvolle spelers nog meer kansen krijgen

22 november 2016 om 11:12

Op dit moment hebben wij de Jong die al bijna 1000 minuten niet heeft gescoord. Janssen normaliter bankzitter bij the Spurs, tot nu toe 1 penalty gescoord. En Bas Dost die het niet slecht doet in Portugal, maar duidelijk tekort schiet in het meevoetballen en niet tot scoren komt tegen met alle respect Luxemburg. Blind kan nu niet meer om van Persie heen.

22 november 2016 om 11:16

Zijn we de periode dat de oudjes van het nederlands elftal er niks van bakten alweer vergeten?

22 november 2016 om 11:17

Ik heb liever dat we verliezen met een talentvol en jong team dan dat we verliezen met van persie robben sneijder etc

22 november 2016 om 15:52

Zoals hierboven al werd aangegeven: het Nederlands elftal is geen opleidingsinstituut. Spelers (in dit geval Janssen) moeten veel spelen bij hun club om zich daar te ontwikkelen. De besten worden daarna geselecteerd voor Oranje.

Van Persie: 12 doelpunten en 4 assist doelpunten in 14 wedstijden Turkse competitie
Luc de Jong: 3 doelpunten en 4 assist in 13 wedstijden Nederlandse competitie
Vincent Jansen: 1 doelpunt in 12 wedstijden (geen idee hoeveel assist) Engelse competitie

Kom op he de feiten spreken voor zich! Danny Blind, roep Van Persie de eerstkomende interland onmiddellijk weer op!!

Spelmaker....... Ben jij vergeten dat deze jongelingen er niks van bakken. Zie je niet dat Janssen de veters niet mag strikken van van Persie en Klaasen Jan. Zie je niet dat Janssen het hoge niveau in Engeland niet aan kan. Zie je niet dat Blind en zij jonge lievelingseten er helemaal niks van bakken. Feiten spreken voor zich. Als we zo door gaan met middelmatige voetballertjes die net komen kijken zijn we weer niet aanwezig op een eindtoernooi weer door Blind zijn schuld. EK al gemist door zijn gestuntel om niet met echte spitsen te spelen
Reageer

Met talentvolle spelers alleen red je het niet. We hebben zelf Sweden boven ons staan. Doen jullie en Blind eens ogen open. Ongelooflijk. Van Persie of Klaas Jan in de basis. Snijder erachter en Robben op rechts.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren