Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nummer tien uit Championship meldt zich officieel bij Ajax voor international

Laatste update:

Wolverhampton Wanderers is op dit moment de club die het meest serieus in de markt is voor Nicolai Boilesen. De huidige nummer tien van de Championship heeft zich inmiddels officieel gemeld bij Marc Overmars, directeur spelerszaken van Ajax, om over een wintertransfer te praten.

/

Volgens De Telegraaf zette Boilesen Wolverhampton aanvankelijk in de wacht, maar nu interesse van grotere clubs uitblijft, zou de Engelse vereniging toch een optie kunnen zijn. Dankzij de hoge tv-gelden kan Wolverhampton meer salaris betalen dan Ajax. Boilesen nam afgelopen zomer geen genoegen met de maximaal één miljoen euro bruto die de Amsterdammers aanboden.

Frank de Boer was daar niet over te spreken en heeft Boilesen in het afgelopen halfjaar geen enkele keer laten spelen: niet in het eerste elftal én niet bij de beloften. Het contract van de 23-jarige Deen loopt in de zomer af, dus Ajax zal Boilesen deze maand moeten verkopen als het nog iets aan hem wil verdienen.

Nicolai Boilesen moet wachten op een grotere club

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor zowel Boilesen als Ajax beter als ze dit hoofdstuk afsluiten, toen hij kwam werd hem een grote toekomst toegediend, was aanvoerder van Nationale jeugdelftallen meen ik me te herinneren. Jammer dat het er maar soms uitkwam, voetballen kon hij wel, verdedigen leek hij ook in orde te zijn maar niet iedereen kan slagen. Hopelijk kan hij die klasse die hij maar soms liet zien bij Ajax in Engeland wel tonen, wens hem het beste.

14 januari 2016 om 07:11

Vet zonde van deze speler. Maar als ik dan ook dit weer lees..ik snap wel dat ie wolverhampton in de wacht zet, maar hij lijkt echt te denken dat de Valencia's en leverkusens voor hem de rij staan. Hoe kan je nou zo ver van de realiteit staan?

14 januari 2016 om 07:20

Is merkwaardig ja, had hem netjes gestaan als het het vertrouwen van Ajax zou proberen te bewijzen en na al dat herstellen van blessures en de relatief weinige minuten voor Ajax toch zou bijtekenen. Tuurlijk is het aan hem zelf maar ergens vind ik het toch jammer, wel snap ik hem kan zomaar einde carrière zijn met zijn fysiek ik zou dan ook in zo een kort mogelijke tijd zoveel mogelijk geld proberen binnen te harken.

14 januari 2016 om 07:28

Toch ben ik ontzettend blij dat hij niet bijgetekend heeft. Waardeloze speler, echt 1 uit het rijtje Atouba, Zimling, Verlaat, Gabrich. Alleen denkt hij zelf dat hij geweldig is. Ajax kennende hadden ze Dijks ook niet terug gehaald als Boilesen bijgetekend had.

14 januari 2016 om 07:36

Boilessen speelde in zijn eerste seizoenen geweldig. Alleen veel blessures, maar als hij dan speelde was hij fantastisch. Ik herinner me een wedstrijd tegen Barca dat hij in zijn eentje de compete linkerkant domineerde, en daarna uiteraard geblesseerd uitviel.

14 januari 2016 om 07:43

Vet zonde van een speler die te weinig heeft laten zien. En dan ook nog om een salaris verhoging vragen. Met Dijks verliezen we misschien snelheid, maar hij heeft meer body, lef en betere voorzetten. Ik ben zo toch best tevreden

14 januari 2016 om 07:47

Verdedigend is hij altijd dramatisch geweest. Eerste seizoen kon hij aanvallend echter wel wat toevoegen. Laatste seizoen kwam hij nauwelijks terug naar zijn eigen helft en stond hij alleen maar voorin. Ik ben er van overtuigd dat als wij vorig seizoen een degelijke linksback zoals de huidige Dijks hadden, dat we de 5e op rij bij konden schrijven

14 januari 2016 om 08:18

Dijks is een paard met oogkleppen op. Onsierlijke speler die puur op kracht speelt. Pompt die ballen blind naar voren.
Moet wel gezegd worden dat het bij Ajax zo drama is dat we allang blij mogen zijn dat iemand die ballen de 16 in blijft pompen, want behalve hem krijgt de spits geen aanvoer.

14 januari 2016 om 09:31

Dirtymind

Wat een onzin, net alsof een speler het gat kon dichten met PSV, psv werd vorig seizoen kampioen met een recordaantal aan punten en een straatlengte voor op Ajax en nij denkt dat een andere linksback dat omgedraaid had?

14 januari 2016 om 09:43

Wel na een doodschop van een uiterst gefrustreerde Piqué. Overigens zal het geboden salaris niet te reden zijn ok niet te verlengen. En het lijkt me ook niet dat hij zichzelf al klaar ziet voor een stap hoger op of perse een nieuwe uitdaging. Boilesen was al langer het pispaaltje bij Ajax. Dat raakt zo'n jongen wel, en dan word de druk wel hoog. Spijtig dat het zo gelopen is, had ik na zijn indrukwekkende debuut niet verwacht. Overigens erg blij met Dijks. Die vind ik op veel punten wel een stuk sterker.

14 januari 2016 om 10:32

Wat is ver van de realiteit? Vorig jaar aanvoerder, dan lijkt het mij niet vreemd, dat je een club afwijst die niet in de Premier League speelt. Logisch dat hij op een betere aanbieding wacht. Maar ik begrijp ook als hij nu alsnog gaat luisteren. Want bij Ajax respecteren ze zijn contract niet. Hij mag niet spelen omdat hij niet wilt verlengen. Dat vind ik zoiets doms.

14 januari 2016 om 11:40

@futureboss dat waren inderdaad ze beste 30 min ooit. Verder ga ik hem missen als kiespijn bij Ajax

Mooi, toch nog een club die interesse heeft. Laat m maar snel vertrekken. Boilesen heeft dan een club gevonden, die hem meer salaris betaalt. Maar met het fysieke voetbal daar, zal hij wel heel veel moeite hebben om fit te blijven. ..

Voor 4 ton af te halen, en nog zeer beperkte interesse. Deze jongen heeft z'n hand zwaar overspeeld.
Hij heeft jaren terug al een waarschuwing gehad nadat hij schermde met belangstelling uit het buitenland en daarmee salarisverhoging probeerde af te dingen. De Boer was destijds duidelijk en gaf aan dat hij eerst maar eens een aantal fatsoenlijke wedstrijden achter elkaar moest spelen, en blessurevrij moest zijn. Hij heeft er weinig van geleerd.
Blijkbaar is z'n zaakwaarnemer niet in staat zo'n jongen hier goed in te begeleiden.

14 januari 2016 om 07:43

Zijn zaakwaarnemer is zijn eigen vader zelfs. Als die net zo denkt als hijzelf doet dan snap ik waar dit toe leid.

14 januari 2016 om 07:48

Deze jongen werd bijgestaan door zijn vader geloof ik nou die dacht zeker dat hij een topspeler in zijn stal had en liet een miljoen salaris lopen echt dan heb je totaal geen zelfreflectie , want van deze speler hoor je nooit meer wat dat hij überhaupt aanvoerder van Ajax is geweest is eigenlijk al onbegrijpelijk maar de Boer bleef maar vertrouwen houden in deze in mijn ogen doorsnee speler die bij clubs als Utrecht,den Haag of Cambuur waarschijnlijk nooit zou zijn opgevallen , en dan nog denken dat er clubs van enig niveau op de stoep staan echt lachwekkend .

14 januari 2016 om 08:19

Ze lieten een miljoen salaris lopen, maar niet omdat ze dat niet genoeg vonden.

Zou ik niet doen. Gewoon een half jaar wachten en dan gratis weggaan. Zoals vilhena doet

14 januari 2016 om 08:22

Wil hij dan niet doorgaan als profvoetballer?

14 januari 2016 om 10:14

Over een half jaar zijn er meer clubs die hem willen hebben, omdat hij dan geen contract meer heeft wat afgekocht dient te worden.

14 januari 2016 om 14:19

Maar vaak ook tekengeld

Ik denk dat hij na zijn hand zo erg te overspelen, blessure gevoelig te zijn, dramatisch seizoen gedraaid te hebben, 0 spelritme heeft, en dus nu bekend te staan als dwarsligger zwaar in zijn handjes mag knijpen dat zo'n club als wolverham concreet voor hem is. Al vraag ik mij af hij het gaat redden, met al dat fysieke geweld in de championship(stond nou niet echt bekend om zijn duelkracht. Ik hoop voor hem dat een laagvlieger uit Spanje zich nog meldt.

14 januari 2016 om 08:24

Ik kan die laatste zin van de tweede alinea nog steeds niet geloven.

14 januari 2016 om 12:06

ik bedoelde dat hij niet echt bekend staat om zijn duelkracht. of bedoelde je dat stuk van m.b.t dwarsligger? Als je de maximale contract aanbieding weigert die ajax aan topspelers uitlooft, en aanbiedingen negeert in de zomer, dan ben je toch een dwarsligger? Zo kan ajax veel minder geld verdienen aan hem.(ajax denkt dus duidelijk mee, in een vertrek en verlenging maar hij blijft halsstarrig vasthouden) Denk je niet dat een club met beperkt budget zich dat afvraagt als ze een speler aantrekken. Het geeft namelijk aan dat hij dat ook bij een andere club kan doen. Wat inhoud dat het tot kapitaal vernietiging kan leiden. Omdat er 0 doorverkoop waarde is. zo zou ik er in ieder geval ook naar kijken.

14 januari 2016 om 15:18

Sorry voor de onduidelijkheid. Ik deel jouw gedachte, daarom zet ik mijn reactie onder jouw reactie. Niet echt logisch.

Ik doelde op de laatste zin van de tweede alinea van het artikel, de zin "boilesen nam afgelopen zomer geen genoegen met de maximaal één miljoen euro bruto die de Amsterdammers aanboden."

14 januari 2016 om 10:27

Ben je een dwarsligger als je niet tevreden bent met een aanbieding?

14 januari 2016 om 12:07

Als je de maximale contract aanbieding weigert die ajax aan topspelers uitlooft, en aanbiedingen negeert in de zomer, dan ben je toch een dwarsligger? Zo kan ajax veel minder geld verdienen aan hem.(ajax denkt dus duidelijk mee, in een vertrek en verlenging maar hij blijft halsstarrig vasthouden) Denk je niet dat een club met beperkt budget zich dat afvraagt als ze een speler aantrekken. Het geeft namelijk aan dat hij dat ook bij een andere club kan doen. Wat inhoud dat het tot kapitaal vernietiging kan leiden. Omdat er 0 doorverkoop waarde is. zo zou ik er in ieder geval ook naar kijken.

15 januari 2016 om 00:20

Zi kijk jij ernaar. Niet elke club kijkt naar de restwaarde. Sommige clubs kijken naar de bruikbaarheid van een speler.

Hij is een dwarsligger in jouw ogen. Omdat Ajax minder geld kan verdienen aan hem. Aan de beweegredenen voor de wens van Ajax om te verlengen heb ik zo mijn twijfels. Maar dat maakt niks uit.

De speler heeft het volste recht om te weigeren en dat maakt hem geen dwarsligger. Ajax is de dwarsligger. Die stelt de eisen, bijtekenen of niet spelen. Dat lijkt niet te stroken met het sportieve aspect. Je hebt een contract tot het eind van het seizoen, dus dan speel je tot het eind. Maar daar denkt Ajax anders over.

Sorry jongens, maar ben ik de enige die Boilesen als dramatisch beoordeel?
Ik lees allerlei dingen als - voor zijn blessures was hij goed - etc.
Maar deze jongen is altijd geblesseerd zolang ik me kan heugen.

Terwijl hij echt absurd slecht speelde liet De Boer hem staan en als beloning verlengt hij zijn contract niet bij Ajax. Deze jongen maakt echt slechte keuzes, heeft nul zelfreflectie, en vertrekt door de achterdeur bij Ajax terwijl misschien zelfs aanvoerder had kunnen zijn. De keuze om niet te verlengen kan hem zijn carriere gaan kosten. Hoop voor hem dat ie via een kleine club in een grotere competitie zich kan bewijzen om een doorstap te maken, hij is immers international van Denemarken en nog maar 23 jaar, maar met zijn verdedigende kwaliteiten weet ik het niet zo.

Ben ik de enige die een beetje klaar is met de onterechte vermelding telkens dat Boilesen een contract van 1 miljoen per jaar niet genoeg vond? Het is toch al lang bekend dat ie niet bijtekende omdat ie een ander avontuur wil aangaan, met voorkeur in Spanje? Celta de Vigo zal de komende tijd wel concreet gaan worden, nadat ze in de zomer geen 2 miljoen konden betalen.

14 januari 2016 om 09:01

Na een jaar mokken en trainen op een achteraf-veldje zal nu alles wel een avontuur zijn.

Natuurlijk moet hij zijn eigen dromen en wensen naleven. Maar met slechte prestaties, vele blessures en een aflopend contract heeft hij deze situatie volkomen aan zichzelf te wijten !

14 januari 2016 om 10:41

Blessures heeft hij aan zichzelf te danken?
Beetje vreemde zienswijze.
Iedereen heeft het over dat hij het vertrouwen van Ajax maar moest terug betalen enz bla bla... Ik vind zelf ook dat hij best wel had mogen bijtekenen voor dat miljoen. Ik zou er gelijk voor tekenen. Maar het is zijn goed recht om dat niet te doen. De blessures heeft hij opgelopen in dienst van Ajax. Dat is het risico dat Ajax moet dragen. Betekend niet dat je als speler maar dankbaar moet zijn dat de club je laat revalideren en doorbetaald. Dat is gewoon hoe het hoort.

Ik vond hem ook een van de slechtse op het veld bij Ajax, maar Frank de Boer stelde hem op en maakte hem aanvoerder. Kan hij niks aan doen. Zelf toen hij steeds slechter presteerde bleef hij staan. Wat moet een speler meer doen om eruit gehaald te worden. Nou, hij heeft het antwoord gevonden, gewoon niet bijtekenen. Inplaats dat de Ajax fans, blij zijnmet zijn actie,nemen ze het hem kwalijk. Beetje raar. Als hijj had bijgetekend, dan had hij nog steeds gespeeld. Nou daar kun je toch niet vrolijk van worden als fan?

14 januari 2016 om 09:13

Hoezo onterechte vermeldingen hij wilde een buitenlands avontuur en dat mag ook , maar ik heb niet gezien dat er clubs in de rij stonden om te dingen naar zijn handtekening en als een buitenlands avontuur dat de champoinschip in Engeland is dan spreekt daar volgens mij niet veel ambitie vanuit , hij heeft gewoon gedacht dat er wel een grotere club kwam maar die kwam niet terecht lijkt mij na zo'n (briljant seizoen )

14 januari 2016 om 13:49

Het wordt toch elke keer vermeld dat Boilesen een salarisaanbod van een miljoen heeft afgeslagen. Dat is toch totaal niet relevant? Meneer heeft het aanbod niet afgeslagen omdat ie het niet hoog genoeg vond, maar omdat ie richting de Spaanse competitie wil. Alleen de clubs (voornamelijk Celta) die hem daar wilden in de zomer, die konden geen akkoord bereiken met Ajax, omdat ze niet aan de eis van 2 miljoen wilden voldoen en de Engelse clubs wel. Het schijnt dat Boilesen het zelf al had besloten en hij naar Celta wilde.

Beter zegt boilessen nou nee en loopt die in de zomer transfervrij de deur uit. Dat niet opstellen omdat een speler geen nieuw contract wil ondertekenen is zo kansloos.

14 januari 2016 om 12:57

Dit is in mijn ogen voornamelijk de trots van je trainer krenken.
De Boer ging eigenlijk voor hem door het vuur. Hield hem in de basis, maakte hem aanvoerder, maar eigenlijk kwam het er nooit uit. Vervolgens krijgt hij een goed nieuw contract en gaat hij meer eisen. Dat viel bij de Boer verkeerd. Ajax besloot de aanbieding in te trekken en hem niet meer op te stellen. Naar mijn mening vooral omdat de Boer vond dat hij zijn vertrouwen misbruikte. Einde verhaal. Al speelt hij op de trainer 5 keer beter dan Dijks, hij komt er niet meer in.

14 januari 2016 om 18:46

Ik had meer het idee dat die alleen maar opgestelt werd zodat die verkocht kon worden. Daarna kwam er een te slecht contractaanbieding waar die al dan niet terecht niet op in gaat en ineens kom je niet meer aan spelen toe.

Dat geeft wel te denken dat zelfs clubs uit de championship meer salaris kunnen betalen dan Ajax.

@fcbaer Dat was toch allang al bekend? ook PSV en Feyenoord kunnen dat niet

Hij zou zich moeten laten verhuren aan een Eredivisie clubje uit het rechterrijtje. Dan kan hij het ongelijk van de de Boer bewijzen...
Toch wel triestig hoe dit afloopt met hem, van toptalent en aanvoerder van Ajax 1 naar iemand die binnenkort niet meer op het hoogste niveau actief zal zijn. Mede door slepende blessures en een hele slechte zaakwaarnemer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren