Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nu al spijt van transfer? ‘Ik kan niet geloven dat ik Bayern heb afgewezen’

Laatste update:

Florin Manea heeft gemengde gevoelens bij de naderende overstap van Radu Dragusin naar Tottenham Hotspur. De Roemeense centrumverdediger van Genoa had reeds zijn jawoord gegeven aan Bayern München, maar arriveerde woensdag in Londen om de deal met the Spurs af te ronden.

Volgens Manea kwam Bayern dinsdag met een aanbieding die veel hoger lag dan die van Tottenham. Desondanks kiest Dragusin er voor om voor een transfersom van 24 miljoen euro, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot 30 miljoen euro, een meerjarig contract bij Tottenham te tekenen.

"De definitieve beslissing is vanochtend om acht uur genomen", laat Manea woensdag weten in gesprek met het Roemeense medium Gazeta Sporturilor. "We hadden al besloten voor Tottenham te kiezen, maar toen kwam er opeens een bod binnen van Bayern."

"We zeiden tegen Radu dat hij er eens goed over moest nadenken. Bayern is toch een van de grootste clubs ter wereld. Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik Bayern heb afgewezen", voelt de zaakwaarnemer van Dragusin zich enigszins schuldig.

Dragusin ging overigens niet over een nacht ijs wat betreft de keuze voor Tottenham. "Bayern bood meer geld. Maar Radu dacht dat Tottenham de beste stap voor zijn loopbaan was. We hebben er vannacht nauwelijks van kunnen slapen. Napoli en AC Milan toonden eveneens interesse, maar het was altijd een droom van Radu om in de Premier League te kunnen spelen."

Manea is aan de andere kant ook trots op Dragusin, die zijn carrière verkiest boven meer geld. "Ik weet niet hoeveel mensen het aanbod van Bayern in de wind zouden hebben geslagen. Misschien komen ze in de toekomst nog een keer terug. Maar voor Radu telt nu alleen Tottenham."

Dragusin is met de transfer naar Tottenham in een klap de duurste Roemeense speler aller tijden. Adrian Mutu had dat record sinds 2003 in handen. Chelsea maakte destijds 22,7 miljoen euro over naar Parma voor de aanvaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is niet de eerste keer dat Bayern een speler mist omdat ze te laat waren en naar de PL gaat. Ze zijn allang niet meer zo proactief als eerst op technische beleid.

10 januari 2024 om 18:13

Zoiets heet eenmaal onbekwaamheid en dat gebeurt niet de eerste keer. Het echte plan ontbreekt weer...

10 januari 2024 om 19:20

Best zonde. Vond Bayern een geweldige powerhouse in voetbal maar merk de laatste jaren dat het steeds minder wordt.

10 januari 2024 om 18:50

Kansen bij Spurs zijn ook gewoon veel hoger.. en Londen lijkt me ook een leukere woonplaats.

10 januari 2024 om 19:21

Ja dat is waar. Maar als Bayern wat eerder kwam dan hoefde hij misschien niet te treuzelen.

Dit moet toch wel een klap in het gezicht van Bayern zijn. Als een speler kan kiezen tussen Tottenham en Bayern en de keuze valt niet op Bayern dan heeft Tottenham of een enorm loyale speler te pakken die echt achter zijn woord staat of een speler te pakken die bij Spurs veel meer kon verdienen!

Ik hoop voor Tottenham op dat eerste, het zou mooi zijn als deze jongen echt zo'n man van zijn woord blijkt te zijn.

10 januari 2024 om 16:18

Of die kerel dacht eens logisch na. Bij Bayern hebben ze de ligt, Upamecano en Kim als concurrentie. Dan ben je altijd keuze nummer 4.

10 januari 2024 om 16:50

Ja, kan ook. Hij zou echter niet de eerste voetballer zijn die met zijn hart kiest in plaats van met zijn verstand.

Ik vind het iig voor Spurs een goede transfer, ik denk dat zij erg blij mogen zijn.

10 januari 2024 om 17:07

Het helpt niet dat Bayern pas op laatste moment kwam. Dan vergroot je de kans namelijk niet om hem te overtuigen. Als speler wil je natuurlijk een beetje gewild zijn. Upa en De Ligt hebben last van blessures en dan kan hij net als Kim misschien een basisplaats veroveren. En anders op de lange termijn.

10 januari 2024 om 17:10

Aangezien de Ligt en Upamecano beiden nog jong zijn dan is dat wel de heel lange termijn.

10 januari 2024 om 17:27

Op de lange termijn wanneer één van hen er even uitligt. Als deze Roemeen vol van zichzelf was en de potentie heeft dan heeft hij een kans.

10 januari 2024 om 16:24

Er staat zelfs in de tekst dat hij bij Bayern meer kon verdienen. Dus denk eerder dat hij inderdaad voor het sportieve plaatje gekozen heeft, zeker als je ziet wie hij bij bayern alleen al voor zich heeft zoals lierse als zegt.

10 januari 2024 om 16:36

je speelt bij spurs sowieso meer, Je hebt namelijk maar 2 echte centrale verdedigers, Romero en van de Ven. Ze willen daar denk ik gewoon meer roulatie mogelijkheden hebben, die zeker nodig gaan zijn.

10 januari 2024 om 18:54

Volgens de zaakwaarnemer was Bayern gewoon te laat. Dat hebben zij hun ook gezegd. Het wordt dus door Bayern ook niet als een klap in het gezicht ervaren. Daar komt bij dat het voor zijn carrière ook beter is. Als hij goed genoeg is kan hij later altijd nog de volgende stap maken.

11 januari 2024 om 09:37

Als ik me niet vergis, haalde Bayern afgelopen zomer nog de aanvalsleider en absolute sterspeler weg bij de Spurs. Denk dat ze in het zuiden van Duitsland hier niet direct wakker van liggen.

How do I make this about me. Sowieso rare opmerking, wees blij dat je cliënt een weloverwogen stap maakt in plaats van blind te kiezen voor de grootste naam.

10 januari 2024 om 16:28

Waarschijnlijk bood Bayern een hogere premie voor de zaakwaarnemer haha.

10 januari 2024 om 16:29

Hij zag natuurlijk een vette commissie aan zijn neus voorbijgaan 😂

"manea is aan de andere kant ook trots op Dragusin, die zijn carriã¨re verkiest boven meer geld".

Nou dit vind ik niet echt een sterk argument, denk dat het salaris bij Tottenham ook zeker niet verkeerd is.

Edit: Ik lees net dat hij bij Tottenham 3 mln per jaar gaat verdienen. En dat Bayern 6 mln per jaar bood, terwijl de geruchten zeggen dat Bayern 2 mln salaris bood, dit is volgens zijn zaakwaarnemer, die je natuurlijk niet 100 kan vertrouwen hierop, die wil zijn client gewoon goed wegzetten en de keuze verantwoorden.
Hij zou dan bij Bayern meer gaan verdienen dan Musiala of Kim Min-Jae.
Bij Genoa verdiende hij ongeveer 900k per jaar. Dus hij gaat er al flink op vooruit,

Het is weer typisch Bayern München dat ze te laat hebben aangeklopt Daar walg ik weer van. Zoiets vind ik heel onprofessioneel en bemoeilijkt weer andere transfers

Dragustin wat een legende nu al. Noet voor geld maar voor ons.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren