Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noodlot treft Cuenca al meteen tijdens eerste training van Deportivo

Laatste update:

Isaac Cuenca kampte in het verleden met diverse blessures en dat was voor meerdere clubs een reden om níet met hem in zee te gaan, deze zomer. Deportivo la Coruña waagde de gok wel, maar is nu al van een koude kermis thuisgekomen. De Spaanse buitenspeler blesseerde zich maandag al meteen op de eerste training van zijn nieuwe club en staat voorlopig aan de kant.

Het noodlot sloeg maandag toe in Colombia, waar Deportivo zich voorbereidt op het seizoen 2014/15. Tijdens de oefensessie raakte Cuenca geblesseerd aan zijn linker dijbeen; hij moest de training vervolgens afbreken. In de tweede training ging het niet veel beter met de ex-aanvaller van Barcelona, dus koos de technische staf ervoor Cuenca terug te laten gaan naar Spanje voor verder onderzoek en medische tests.

Zonder Cuenca in de groep zal Deportivo nu het schema in Colombia verder afwerken. De 23-jarige aanvaller speelde voor Barcelona maar zestien wedstrijden en op huurbasis bij Ajax kwam hij ook niet verder dan drie optredens. Bij Deportivo tekende hij een contract voor één seizoen, met de optie op een tweede.

Is Isaac Cuenca te blessuregevoelig voor topsport?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En precies daarom waren ik en veel andere ajacieden blij dat ie niet meer terug kwam. Want voetballen kan hij zeker wel.

22 juli 2014 om 14:07

Ja dat staat buiten kijf, alleen zodra die al naar de bal kijkt ligt ie er alweer uit.

22 juli 2014 om 15:07

Misschien eens langs dezelfde therapeut als Arjen Robben?

22 juli 2014 om 15:37

Denk dat een gesprek met Robben alleen al heel veel kan oplossen. Die man heeft blijkbaar iets compleet omgegooid want de man van glas leek dit wk wel van staal.

22 juli 2014 om 16:01

Die man leeft helaas niet meer RIP Dick van Toorn

22 juli 2014 om 17:07

Dat is helemaal niet de man die hier bedoelt wordt. Robben noemde de naam van de man in live-interview met van Gelder. Huub nogiets.

stop maar met voetballen.. echt hopeloos

22 juli 2014 om 13:59

Agh ... Robben, van der Vaart en Heitinga hadden ook op jonge leeftijd te kampen met allerlei blessures waardoor ze er erg lang uit waren. Hij kan er beter uit komen.

22 juli 2014 om 14:56

Stoppen zou juist het domste zijn dat deze jongen kan doen zolang hij geen contracten op prestatiebasis krijgt aangeboden.

Toevallig, ook Morata geblesseerd na eerste training.

Het is heel triest voor deze jongen. Het zou mooi zijn als medisch zou kunnen worden vastgesteld waarom hij zo vaak geblesseerd is en wat hij in zijn trainingen zou kunnen veranderen om dit te voorkomen. Arjen Robben sprak tijdens het WK over een verandering bij hemzelf in de verzorging en het onderhoud van zijn lichaam en dat hij daar begeleiding bij heeft. De resultaten spreken voor zich: we hebben een Robben gezien die nog nooit zo fit was als nu.

Ik denk niet dat meer iets word!

Aanstellerritus. Hij moet een paar tikken krijgen want zijn zakken zijn gevuld hij krijgt wel doorbetaald. Dus ik weet zeker dat dit ook meespeelt.

22 juli 2014 om 14:46

@ Ferrynl

Zwaar medelijden hoef je inderdaad niet met hem te hebben omdat hij niet invalide is en financieel ongetwijfeld ook al binnen zal zijn, alleen hem beschuldigen dat hij zich aanstelt gaat wel wat ver denk je niet ? Volgens mij zijn er nooit berichten of geruchten over hem naar buiten gekomen dat hij de kantjes ervan af liep of niet zo leven voor de sport.

Het is te hopen voor die jongen dat hij gewoon veel pech heeft. Het is toch zuur voor een jonge speler die echt wel de kwaliteiten heeft bij een mooie club te spelen. Hoop voor hem en voor Deportivo dat ie dit seizoen nog tot genoeg optredens gaat komen en zijn kwaliteiten kan tonen.

Vind ik heel jammer. Bij ajax niet veel gespeeld maar wat die liet zien was echt goed. Blessures..

zo jammer heeft zeker wel talent (niet genoeg voor barca maar toch) maar kan er niets mee omdat zijn blessures hem in de weg zitten, alhoewel fit zijn en blijven opzich ook een vorm van talent is

Bij Ajax zijn ze steeds meer overgegaan naar individuele trainingsschema's om onnodige blessures te voorkomen. Misschien moeten andere clubs daar ook over na gaan denken.

het is jammer voor hem, maar denk dat hij te gevoelig is en altijd dit probleem blijft houden en uiteindelijk zal moeten stoppen met voetballen. al hoop ik dit niet voor hem.

Zo jammer voor die jongen. Hij doet er volgens mij alles aan om het te redden in de top. Zonder morren gaat hij verhuurperiodes aan bij clubs beduidend minder dan Barcelona, om zichzelf te verbeteren en mogelijk ooit voor Barca 1 uit te komen. Alleen waar hij ook heen gaat, hij wordt achtervolgd door blessureleed. Als dit weer een zware blessure blijkt te zijn, dan kan het maar zo einde carriere betekenen. Zou zonde zijn, want hij heeft voldoende talent om een prima prof te zijn.

Echt triest, deze man kan echt ballen, doet er volgens mij ook alles aan om wel fit te zijn en het te kunnen redden als prof maar zijn lichaam werkt gewoon niet mee! Lijkt me moeilijk om gemotiveerd te blijven!

Robben had hier ook last van in het verleden. Misschien groeit hij er net als Robben overheen, hoewel ik dit sterk betwijfel. Echt jammer voor deze jongen, want voetballen kan hij natuurlijk wel.

Jammer, in potentie toch een hele goede voetballer. Jammer dat hij zo blessuregevoelig is en hier door nooit echt kan doorbreken. Ook zonde voor de clubs waar hij onder contract staat.

Cuenca es un hombre de cristal (cueca is ook een man van glas)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren