Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noni Madueke glijdt uit tijdens doelpuntviering: ‘Ik voelde niets!’

Laatste update:

Noni Madueke trok zijn goede vorm dinsdagavond door in de wedstrijd tussen PSV en FC Midtjylland. De aanvaller opende de score met een fraai afstandsschot in de verre hoek en bleef vervolgens een plaag voor de vijandelijke defensie. Wesley Sneijder is lyrisch over zijn spel, maar uit wel kritiek op de manier waarop Madueke zijn doelpunt vierde.

"Ik heb echt genoten van die jongen vanavond. Niet alleen vanavond, maar vanaf de voorbereiding al", vertelt de oud-middenvelder. "Het lijkt wel alsof tegenstanders er niet staan, zo makkelijk passeert hij ze. Hij heeft altijd oog voor zijn medespelers en kan zelf een goal maken. Een geweldige speler, die in bloedvorm is." Na zijn doelpunt sprong Madueke over de reclameborden en sprintte hij richting de supporters, maar gleed hij uit. "Hier was hij bijna zes maanden eruit. Ik snap de spelers die dat doen niet. Doe lekker normaal, het is levensgevaarlijk", aldus Sneijder. "Maar hij is de gevaarlijkste man in de voorhoede bij PSV op dit moment."

De wijze waarop Madueke scoorde, kan wel op goedkeuring rekenen van de analist van RTL7. "Dit is pure klasse. Hij ziet de ruimte en creëert die voor zichzelf. Het is een geweldige goal." Madueke spreekt zelf van een 'geweldige teamprestatie' en spreekt zijn blijdschap uit over zijn hoofdrol. "Het gaf een geweldig gevoel om hier te spelen. Ik ben blij dat ik mijn ploeg heb kunnen helpen, daar draait het om. Het was geweldig om te horen dat het publiek mijn naam scandeerde. Daar doe je het voor. Ik speel om de fans te vermaken." Zijn valpartij liep goed af. "Ik voelde niets! Ik wilde gewoon zo dicht mogelijk bij de supporters zijn."

Madueke scoorde vorige week al tegen Galatasaray. Zijn kwaliteiten komen dit seizoen beter tot uiting dan vorig seizoen, denken Jan Boskamp en Sneijder. "Ze spelen wel op een andere manier dan vorig jaar. Toen speelden ze 4-2-2-2, maar nu houden ze ook de zijkanten bezet", stipt Boskamp aan. Sneijder: "Hij kan binnendoor en buitenom. Nu komt hij ook van de zijkant. Hij heeft ruimte voor zich en kan de verdediger opzoeken. Het is zo moeilijk verdedigen als iemand binnendoor en buitenom kan. En dan heeft hij ook nog een geweldig schot in de verre hoek in zijn benen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laten we zeggen dat het springen over de boarding jeugdig enthousiasme is, maar ik schrok ook wel even. Voor hetzelfde geld kom je verkeerd neer en raak je geblesseerd.
Maar wat een geweldige aanvaller is dit, dit is echt een kroonjuweel voor psv!

3 augustus 2021 om 23:24

Mo IHA wie zou je bijna zeggen, niet waar?! :P ... Ik roep het al jaren Engelse academies zijn goudmijnen - Dortmund heeft dit al jaren door met interesse in Dilrosun destijds, het halen van Bellingham en uiteraard Sancho. Nederlandse clubs dienen daar meer te scouten. PSV zal deze lijn vast door zetten en Madueke als spokesman/ambassadeur gebruiken om aan te tonen dat er meer wegen naar de top leiden. City bijvoorbeeld koopt nu Grealish en straks Kane, nou lekker vooruitzicht dan als je daar in Jong City of zelfs O19 speelt op die plek. Desnoods twee jaar huren met optie tot koop bedingen ...

Geweldige speler! Gaat PSV in de toekomst heel veel doelpunten/assists en uiteindelijk veel geld opleveren. Genot om naar te kijken.

Tottenham Hotspur zal nog wel slecht slapen dat ze deze jongen zijn verloren een aantal jaar geleden. Als hij nu een goed seizoen speelt dan staan volgend jaar wel een paar premier League clubs op de stoep.

3 augustus 2021 om 22:33

Dat hoop ik niet... hoop hem heel lang in het rood wit te zien. Zulke spelers moet je zolang mogelijk behouden. Verkopen kan altijd nog en geen haast erbij

3 augustus 2021 om 22:49

Deze jongen neigt wel een beetje naar een speler met de x- factor. Eentje die iets extra,s brengt,alleen al door z'n aanwezigheid,en die ene beslissende actie. Je weet dan ook,dat hij binnen no time PSV vaarwel zegt.

3 augustus 2021 om 23:06

@messibarca voor heeeeeeeel veel geld in dat geval. Echter zie ik persoonlijk in Madueke wel iemand die verstandig is en eerst de eredivisie aan flarden schiet, zit een goede kop op. Gaat PSV in ieder geval veel plezier en geld opleveren.

Wat een geweldige speler gaat dit worden. Hij heeft werkelijk alles! Soms is het nog een beetje grillig maar hij is ook pas 19 natuurlijk. Als hij zo doorgaat kan hij er gewoon 20 maken dit seizoen en dan staan de premier league clubs in de rij.

Deze jongen maakte vanaf zijn debuut al indruk op me.
Denk dat hij het in zich heeft om minimaal van het niveau dortmund/tottenham te worden en wellicht zelfs beter.

Veel mensen gaven hoog op van ihatarren terwijl ik juist bij hem mijn twijfels had.
Bij madueke heb ik die niet. zit een goede kop op en hopelijk trekt hij zijn vorm door.

Geweldig spelertje die vorig seizoen al wat dingen liet zien maar nu echt los is. Hopelijk trekt hij deze lijn sterk door in het seizoen. Het feit dat hij Engels is kan ook nog maar eens extra centen opleveren mocht er een Premier League club komen over een (hopelijk) aantal jaar!

Man of the match. Speelde belachelijk goed vandaag. Zoveel dreiging heeft deze jongen. Naast zijn aanvallende impulsen levert hij ook het nodige defensieve arbeid. Geweldige pot.

Voetbalzone gaat deze reactie ongetwijfeld verwijderen, maar ik wil dit even duidelijk maken: VZ stop met het verwijderen van grappen! Mag een beetje humor hier niet? Is het dan weer niets toevoegend? Ik zag dat mijn grap werd gewaardeerd, maar dan moet die weer zo nodig verwijderd worden. Ben hier wel een beetje klaar mee.

On topic: Zal mij niks verbazen als Madueke over 1 jaar al 50 miljoen gaat opleveren. Ontzettend veel kwaliteit en dynamiek (en Engels natuurlijk). Loopt er nog een goede buitenspeler in de jeugd van PSV rond wie zijn plek eventueel over 1/2 jaar zou kunnen overnemen? Hoe zit het met Jeremy Antonisse?

4 augustus 2021 om 00:27

Antonisse zit niet in de buurt van Madueke, Ze zijn ongeveer even oud maar Madueke heeft zoveel betere statistieken dan hem. Zijn statistieken in de keuken kampioen divisie zijn gewoon heel matig. Heb niet het idee dat hij de volgende wordt in het rijtje Bergwijn, Gakpo, Malen en Madueke. Het kan natuurlijk altijd, maar het zou me verbazen. Als hij daar nou laat zien 10-15 goals te maken en nog wat assists te geven, maar vorig seizoen 1 goal en 1 assist.

Het is onmogelijk om Madueke te zien praten en niet vrolijk te worden. Wat een leuke gast is dit. Hij is het seizoen ook weer erg goed begonnen. Zo knap hoe die op jonge leeftijd dreigende acties al combineert met goals en assists. Als hij deze lijn doortrekt kan die een hele grote worden. Mentaal lijkt het in ieder geval wel goed te zitten.

Wat een speler zeg, een echte entertainer. Constant in contact met het publiek. En dan zo spelen, dit kan een hele grote worden. Door z’n Engelse nationaliteit kan die ook nog eens heel veel waard worden. Ik voorspel dat die de recordverkoop van PSV gaat worden.

Had een vooroordeel dat het een blind paard zou zijn, maar zat er helemaal naast. Wat een geweldige buitenspeler is dit zeg. Echt eentje die ze bij de het Engels elftal ook een paar van hebben. Snel, behendig, oog voor een steekpass, passeert makkelijk en nog een goed schot in huis. Mocht hij zo doorgaan wordt dit met afstand de beste aanvaller in Nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren