Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nog meer slecht nieuws voor Ten Hag? 2 spelers Man United vallen geblesseerd uit

Laatste update:

Marcus Rashford en André Onana zijn vrijdag geblesseerd uitgevallen tijdens de interlands van respectievelijk Engeland en Kameroen. Rashford werd direct gewisseld na een ongelukkige botsing met teamgenoot Trent Alexander-Arnold, terwijl Onana hinkend het veld verliet. Nieuwe blessures zouden bijzonder slecht nieuws zijn voor Manchester United, omdat de ziekenboeg bij die club al behoorlijk vol zit.

Engeland won vrijdag met 2-0 van Malta, maar een tegenvaller was het uitvallen van Rashford. Hij was gefocust op dezelfde bal als Alexander-Arnold, waarna de teamgenoten met elkaar in botsing kwamen. De Liverpool-speler kon de wedstrijd hervatten, Rashford niet.

Na afloop van het duel gaf bondscoach Gareth Southgate een update over de aanvaller. “Volgens mij is hij oké, maar gezien de aard van de botsing vonden we het een goed idee om Cole (Palmer, red.) het veld in te brengen. Volgens mij ging het redelijk toen hij (Rashford, red.) het veld verliet.”

Het lijkt erop dat Rashford fit genoeg is om maandag deel te nemen aan het volgende EK-kwalificatieduel, tegen Noord-Macedonië. Manchester United zal de situatie ondertussen in de gaten houden.

Duizenden kilometers verderop, in Kameroen, moest ook Onana het veld vrijdag geblesseerd verlaten. Kameroen speelde tegen Mauritius, in het kader van de kwalificatie voor het WK van 2026.

De doelman ging tien minuten voor tijd hinkend naar de kant, en werd vervangen door Nîmes Olympique-doelman Fabrice Ondoa. Kameroen won het duel uiteindelijk overigens wel: met 3-0. Naar verluidt lijkt de blessure mee te vallen, maar of de doelman de komende weken toch nog duels aan zich voorbij moet laten gaan, is vooralsnog niet bekend.

Nieuwe blessuregevallen zouden manager Erik ten Hag zeer slecht uitkomen bij Man United. Onder meer Lisandro Martínez, Christian Eriksen, Casemiro, Rasmus Højlund, Luke Shaw en Tyrell Malacia zitten momenteel in de lappenmand bij the Red Devils.

Update 21:00 uur
Volgens Fabrizio Romano valt de blessure van Onana mee. "Het gaat om een probleem met zijn schouder, maar het ziet er niet heel ernstig uit", meldt hij op X. "Er is me verteld dat Onana waarschijnlijk op tijd fit is voor de aankomende duels met United."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mensen vinden dat Ten Hag het slecht doet maar om eerlijk te wezen heeft hij het echt totaal niet getroffen dat hij bijna een hele basisopstelling in de ziekenboeg heeft

18 november 2023 om 20:10

Aan Rashford mist hij niet zoveel, is maar een matige voetballer hoor.

18 november 2023 om 20:25

Geen matige voetballer, maar totaal geen teamplayer. Heb altijd het gevoel dat hij voor zichzelf speelt.

18 november 2023 om 20:29

Dit seizoen is het niet veel Zeballos, vorig jaar wel belangrijk geweest met 30 doelpunten

18 november 2023 om 21:56

Klopt, maar, in dit geval, mpet Garnacho alles gaan spelen. Zoals Dalot nu ook zowat alles speelt. Ook dat is niet goed voor het lichaam. Je hebt (goede) bankzitters nodig

Ratcliffe heeft onlangs geld beschikbaar gesteld voor renovatie van Old Trafford. Ze kunnen er beter een ziekenhuis van maken

Wellicht karma, van zijn uitspraken vorig seizoenover de ziekenboeg van Arsenal🤷‍♂️

18 november 2023 om 22:00

Je hoort ten Hag er iig (nog) niet over zeuren.

Misschien moet Ten Hag binnenkort meer andere jeugdspelers de kans gaan geven en komen we erachter dat we ergens nog een groot talent hebben rondlopen.
Zo probeer ik toch nog positief te blijven.
Verder wel een goede kans voor Bayindir om te laten zien wat hij kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren