Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nog meer slecht nieuws voor Sinan Bakis: Heracles huurt Kaj Sierhuis

Laatste update:

Kaj Sierhuis is op weg naar Heracles Almelo. De 23-jarige spits wordt dit seizoen gehuurd van Stade de Reims, waar zijn perspectief op speeltijd beperkt was. "Het is nog even afwachten, maar het ziet er goed uit", beaamt zaakwaarnemer Fulco van Kooperen in gesprek met TC Tubantia. Sierhuis, die in januari 2020 voor vier miljoen euro overstapte van Ajax naar Stade de Reims, ligt nog drie jaar vast bij de club.

Heracles was al langere tijd op zoek naar een nieuwe spits. "Ik zeg hetzelfde als vorig seizoen: we zien elke dag op de training wat onze eigen spitsen kunnen, maar ik mis net dat laatste beetje", zei trainer Frank Wormuth vorige week vrijdag nog. "Ik wil wel benadrukken dat we alle vertrouwen hebben in onze spitsen. In Sinan Bakis, de eerste spits. Het is voor hem ook een kwestie van vertrouwen. Als hij steeds leest ‘Heracles zoekt een nieuwe spits’, wordt dat er niet beter op. Maar ja, we hebben wel met spitsen gesproken, het probleem is alleen dat elke club een spits wil hebben."

Het vertrouwen in Bakis is zondag wellicht een tikje afgebrokkeld. De spits kreeg twee gele kaarten in de thuiswedstrijd tegen NEC. Bakis hield de bal bij zich toen NEC recht had op een vrije trap. Verdediger Iván Márquez sloeg de bal daarom uit zijn handen, waarna beide spelers de koppen tegen elkaar staken. Het leverde hen allebei geel op en voor Bakis betekende dat een rode kaart. Met zijn agressieve reactie benadeelde hij zijn ploeg, die bij een 0-0 stand met tien man verder moest. Uiteindelijk won NEC met 0-1.

Sierhuis begon met een basisplaats tegen OGC Nice (0-0) aan het seizoen, viel vervolgens in tegen Montpellier (3-3) en ontbrak vorige week vrijdag tegen FC Metz (1-1) vanwege een blessure. Hij behoort ook niet tot de selectie voor de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain van zondagavond, de debuutwedstrijd van Lionel Messi. Sierhuis zou na de interlandperiode kunnen debuteren voor Heracles op bezoek bij Feyenoord, want dan is Bakis geschorst, maar het is dus nog de vraag of hij tegen die tijd hersteld is van zijn blessure.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was die misschien al bekend bij deze jongen? Leek heel gespannen en pakte een hele domme gele kaart.

Heracles Almelo was druk opzoek naar een spits die heel veel moeite heeft met kansen afmaken dus? Ik zou hier niet aan beginnen als je al vrij weinig weet te creëren als elftal.

29 augustus 2021 om 17:57

Sierhuis heeft anders wel een neusje voor de goal. Wie weet komt het er uit in Almelo.

29 augustus 2021 om 18:01

Je komt met hem wellicht meer aan voetballen toe. Dan kunnen ze als geheel wat meer aan kansen toe komen

29 augustus 2021 om 18:11

Bij Heracles komen de, tot dan toe matige tot onbekende spitsen, geweldig tot hun recht en weten ze daarna een mooie transfer te maken. Kijk even wie ze de laatste jaren gehad hebben. Dost, Armenteros, Weghorst, Dalmau, Dessers en misschien vergeet ik er nog wel een paar. Ik weet niet hoe ze het doen in Almelo, maar daar ben ik als fan van de rivaal toch vaak jaloers op geweest. Ik zie Sierhuis ook gewoon slagen.

Leuke gast Kaj. Hoop echt heel erg dat hij het goed gaat doen, groot zwak voor hem. Deed het bij Jong Oranje ook goed.

Veel slechter dan Bakis kan het bijna niet, pakt meer kaarten dan dat 'ie goals scoort

29 augustus 2021 om 18:47

Sierhuis heeft in 27 wedstrijden voor Reims welgeteld 0 goals gescoord.

Dat lijkt me duidelijk dat dit einde is voor Bakis bij Heracles

Sierhuis het toch niet waargemaakt in buitenland
Benieuwd hoe Sierhuis het gaat doen in Almelo

Kaj Sierhuis lijkt me geen verkeerde speler voor Heracles Almelo. Al zou het mij niet verbazen dat er een club uit de Eredivisie is (AZ) die zich nog wil versterken met Raj Vloet. Dat moet dan uiterlijk 31 augustus gebeuren. Financieel moet dat geen probleem voor de club uit Alkmaar zijn gezien de transfersommen die ze ontvangen voor Myron Boadu, Calvin Steengs, Teun Koopmeiners en Marco Bizot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren