Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang zorgt voor trots: 'Niet altijd makkelijk, en moet je hem nu zien!

Laatste update:

Danilho Doekhi is trots op Noa Lang, met wie hij opgroeide in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. De verdediger van 1. FC Union Berlin was vroeger goed bevriend met de vleugelaanvaller van PSV en speelde in de jeugdopleiding van Ajax geruime tijd samen met Lang.

"No woonde één straatje verderop. We zaten bovendien op dezelfde school", graaft Doekhi op verzoek van Voetbal International in zijn geheugen. De band tussen beide spelers was destijds zeer hecht, zo benadrukt de mandekker.

"Het was voetballen, voetballen en voetballen. Op het plein, op straat, op school of in de tuin. Zelfs als we bij elkaar gingen logeren, waren we altijd aan het voetballen", aldus de inmiddels 25-jarige Doekhi, sinds medio 2022 verbonden aan de club uit Berlijn.

Doekhi maakt zijn eerste stappen als voetballer bij XerxesDZB, terwijl Lang bij amateurclub RSV Hollandia Is Onze Naam lid werd gemaakt. De aanvaller mag in eerste instantie alleen meetrainen, maar speelt binnen een week al zijn eerste wedstrijd.

"Noa was best wel klein, maar heel technisch. Tegen grotere jongens had hij een grote mond. Die is nooit bang geweest." Lang had echter ook een heel andere kant, weet ook Doekhi. "Maar tegelijkertijd was hij heel lief, zacht. Zo was hij toen al heel respectvol tegen mijn ouders."

Na de periode bij de amateurs spelen Doekhi samen bij Ajax Onder 19, Jong Ajax en diverse vertegenwoordigende elftallen van Ajax. De twee hebben nog steeds goed contact. "Niet dagelijks, maar soms een berichtje", benadrukt Doekhi.

"Het is bijzonder dat we het uiteindelijk allebei hebben gered. Ik ben trots op No. Hij heeft het niet altijd even gemakkelijk gehad en moet je hem nu zien!", zo besluit de trotse centrumverdediger van Union Berlin.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties




noah had inderdaad een hele grote mond, ik ben een straat achter hem opgegroeid en heb ook bij xerxesdzb gevoetbald, kwam hem nog weleens tegen achter op het veldje.


24 december 2023 om 23:09

Gaaf zeg !

Hij mag zelf ook trots zijn! Stapje terug van Ajax naar Vitesse. Een mooie stap naar de Bundesliga gehaald en dit jaar gewoon CL gespeeld. Hij maakte in het tweeluik tegen Ajax ook een ijzersterke indruk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren