Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang krijgt groen licht voor transfer en spreekt droombestemming uit

Laatste update:

Club Brugge werkt komende zomer mee aan een transfer van Noa Lang, zo heeft de club beloofd. Het Nieuwsblad schrijft dat de voormalig Ajacied wat er ook gebeurt wil vertrekken bij Blauw-Zwart; het liefst met een landstitel op zak. Lang heeft tevens zijn voorkeur uitgesproken voor een overstap naar AC Milan, al loopt er nog niets concreets met de huidig koploper van de Serie A.

Lang had vorige zomer al zijn zinnen gezet op een overstap, maar werd overtuigd te blijven door de Champions League-deelname van Club. Na twee seizoenen in België besluit de drievoudig Oranje-international nu alsnog de deur achter zich dicht te trekken. Het liefst sluit Lang zijn periode af met het landskampioenschap: Club staat in de play-offs van de Belgische competitie op de eerste plek met nog twee speelronden te gaan. Lang stond afgelopen woensdag nog in de basis toen concurrent Royale Union Saint-Gilloise met 1-0 opzij werd gezet.

Het liefst vertrekt het jeugdexponent van Ajax naar Milan, dat nog altijd geïnteresseerd is in zijn diensten. Volgens Het Laatste Nieuws zouden i Rossoneri zo'n twintig miljoen euro exclusief bonussen overhebben voor Lang. Door de aanstaande overname van Milan worden de vleugelaanvaller en zijn vertegenwoordigers echter in de wachtrij gezet. Een investeringsmaatschappij uit Bahrein wil de club voor één miljard euro kopen, en de komst van Lang zal tot daarna moeten wachten. Daarom houdt hij naar verluidt alle opties open.

Lang kende een flitsend beginseizoen bij Club na zijn komst van Ajax. De aanvaller, gehuurd met verplichte optie tot koop van zes miljoen euro, produceerde 14 goals in 24 wedstrijden in de Jupiler Pro League. Dit seizoen wil het iets minder vlotten bij de geboren Capellenaar, zeker sinds de entree van trainer Alfred Schreuder begin januari. Lang wist sindsdien slechts één goal en drie assists te produceren, ten opzichte van acht goals en tien assists in de eerste seizoenhelft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wilt AC Milan hem als 10 gebruiken op Brahim Diaz ze plek of gaat Leao vertrekken?

14 mei 2022 om 10:58

Leao gaat natuurlijk niet vertrekken en zowel voor de hoofdprijs van rond de 70 mil. Maar ze zijn bezig met z’n verlenging alleen hij laat zich laatste maanden te veel gelden waardoor z’n salaris ook steeds hoger wordt..

14 mei 2022 om 16:09

Leao in de spits en Lang op de linksbuiten misschien? Denk dat Leao dat fysiek wel aankan. Heb je ook je spitsprobleem opgelost.

14 mei 2022 om 17:41

Leao in de spits is niets. Linksbuiten is z’n enige plek helaas

Leuke titel maar zet Milan ook z’n zinnen op Noah Lang? Want ik heb daar laatste weken niets meer over gehoord/gelezen bij goed ingelichte bronnen. Transfers waar Milan wel goed mee bezig is en erg dichtbij zijn is Origi,Sanches en Botman.

14 mei 2022 om 10:59

Gaan we alleen voor Origi voorlopig? Anders is dat wel matig.
Ik verlang naar een topspits. Ibra is oud die maakt amper minuten.
Botman vind ik echt te duur Kalulu en Tamori geweldig duo.
Jammer Ramongoli echt weg gaat gratis wat een krijger was dat altijd.

14 mei 2022 om 11:03

Romagnoli kan plots blijven aangezien Lazio minder bied dan Milan. Kansen van aanblijven zijn gestegen.
Wat betreft Origi, spitsen positie is gewoon moeilijk in te vullen. (Potentiële) topspitsen kosten nou eenmaal 50 mil plus dat soort bedragen wilt Milan niet aan. Die blijven hangen tussen 25-40 mil. Zelfde geld eigenlijk voor goede nummer 10’s

14 mei 2022 om 17:21

Origi had al veel eerder moeten vertrekken bij Liverpool. Dat is echt wel een goede spits met potentie.

14 mei 2022 om 11:03

Sanches zou een heerlijke aankoop zijn met het vertrek van Kessie!

14 mei 2022 om 11:06

In potentie wel ben toch bang dat hij wat gaat tegenvallen want als hij echt zo goed was stond de top wel op de stoep

14 mei 2022 om 12:01

@maurootje

Najah zijn kwaliteiten staat niet per se onder discussie; hij is een 'afknapper' voor vele (top)ploegen omdat hij zó blessuregevoelig is. Het lijkt me dat Milan wel een gok wilt wagen met Sanches.

AC Milaan, prachtige club.

Zonde dat Ajax hem zo goedkoop wegdeed. Zo een jongen was beter om er bij te houden dan matige aankopen als Labyad.

14 mei 2022 om 11:01

Kon zich niet gedragen bij ajax. Ja dan kan je gewoon wieberen he.

14 mei 2022 om 11:09

Hij mocht blijven, alleen koos zelf (terecht) voor minuten.

Zonde natuurlijk.

14 mei 2022 om 11:32

?? Lang kon gewoon 4 jaar bijtekenen bij Ajax , zo erg kon hij zich niet gedragen. Lang koos voor minuten maken, en dat heeft fantastisch uitgepakt.

14 mei 2022 om 12:39

Nee Promes heeft zich goed gedragen…

14 mei 2022 om 11:20

? Lang is een buiten speler die Tadic voor zich had en Labyat is een middenvelder. Je bent appels met peren aan het vergelijken.

14 mei 2022 om 12:46

Lang IS geen buitenspeler. Hij is van origine een aanvallende middenvelder die op de buitenpositie is geposteerd

14 mei 2022 om 11:21

Waarom altijd zo negatief over Labyad. Die jongen klaagt nooit, zit altijd op de bank en heeft voortreffelijke statistieken voor iemand die 95% de bank warm houdt. 13 goals en 10 assisten in omgerekend 24 wedstrijden. Dat kan je imo beter hebben dan iemand die beter kan voetballen, maar bij iedere wisselbeurt gaat lopen stoken en klagen binnen de spelersgroep.

14 mei 2022 om 11:28

Lang vergelijken met Labyad 😂?! Labyad heeft Ten Hag erbij gehouden puur voor de bank en hij lag goed in de groep, hij klaagt niet en accepteert gewoon Ten Hag zijn keuzes bovendien zijn Ten hag en Labyad net vader en zoon. Over Noa Lang gesproken als die niet speelt word hij hartstikke irritant zowel op het trainingsveld als in de media, ik begrijp 100% Ten Hag zijn keuze voor Labyad.

14 mei 2022 om 11:44

Janta Theobongon

Omdat een Labyad op meer plekken gespeeld heeft. Aanvallende middenvelder, spits en rechtsbuiten.

Die minuten hadden natuurlijk ook naar Lang kunnen gaan.

@Nlmodri

Eens Labyad heeft zich goed gedragen. Ik ben alleen tegen breedteaankopen, zoals hij, Klaiber, Magallan etc.

Zie dan liever een eigen talent of jong aan gekocht talent

14 mei 2022 om 12:47

Welk irritant gedrag heeft lang getoond op training en in de media toen hij op de bank zat?

14 mei 2022 om 13:03

Labyad heeft amper gespeeld, dus als dat zijn uitzicht was om te blijven...

AC Milan is een top ploeg, verder geen woorden aan vuil maken.

Ik ben hier als Ac milan fan zijnde zeker blij mee.
Het gedrag van Lang vind ik niet erg vooral in Italie zal hij dat heel snel afleren.
Saelemakers is 3 keer niks. Ik hoop niet dat hij vervanger van Diaz is want dat is dan te weinig.
En voor de mensen die de Serie A niet volgen een stap naar Ac Milan is tegewoordig zeker een stap vooruit.
We voeren goed beleid sinds een tijdje wat effect heeft met een tweede plek vorig jaar en dit jaar met billeknijpen wachten op scudetto.

14 mei 2022 om 11:00

Dude probeer je nou echt uit te legge. Dat Milan een stap vooruit is tegenover Club Brugge? Elke halve zool snap dat wel haha, en zo niet, kunnen ze beter tennis gaan kijken

14 mei 2022 om 14:10

Jammer genoeg zijn er gekke die ook denken Ajax een stap vooruit ten op zichte is van Ac Milan.
Aangezien Ajacieden dat denken ben ik bang dat Brugge fans dat straks ook denken

14 mei 2022 om 19:44

Ajax binnen 5 jaar tijd finale El halve finale CL kwart Finale EL laaste 16 CL. Wat heeft Ac Milan laten zien in Europa niks Ajax is zeker sportief gezien beter Dan Ac Milan.

14 mei 2022 om 11:23

Balotelli trok zich er anders niets van aan, en hij was 10x zo getalenteerd dan Noah is. Denk ook niet dat Milan echt serieus voor Lang gaat, zeker nu ze weer bovenin mee draaien.

14 mei 2022 om 12:36

Ik verwacht van wel en Lang is echt zo'n speler die prima op dat niveau kan aanhaken. Echt een ruwe diamant.

14 mei 2022 om 14:11

Verschil tussen Balo en Lang is dag en nacht.
Noa leeft voor het voetbal en wil de beste worden en doet soms rare dingen.
Balo werkte niet hard maar deed alles op zijn talent en was gestoord bij al zijn clubs.

Zou geen verkeerde stap zijn voor lang en voor milan is dit ook wel een leuke talent die ze gelijk kunnen inzetten.

Wel heel vreemd dat zijn rendement onder Schreuder zo laag is. lang draaide in de eerste seizoenshelft nog niet 100%, maar dit is wel ovallend. Ook De Ketelaere is minder gaan spelen met Schreuder. Vraag me af wat dit betekent voor de Jong Ajax talenten straks.

14 mei 2022 om 12:03

Een ramp! Hopelijk heeft zijn broer meer invloed op Ajax.

Zie echt somber in. Behoudend voetbal. Aanpassen aan tegenstanders en dan zelfs ala Koeman 352 spelen.

Ik vrees dat hij het bij grotere ploegen gewoon heel moeilijk krijgt. Hij wil heel erg belangrijk zijn. Maar met anderhalf leuk seizoen bij Brugge kom je niet als grote jongen binnen en moet je het respect verdienen.

Kleven toch wel heel wat risico's aan deze jongen. Ben erg benieuwd of hij het op een hoger niveau kan laten zien.

Uiteindelijk had hij op 83 matchen 26 goals en 25 assists; meest beslissende speler van 2021…had de gouden schoen verdiend, en nu is hij uit een dalletje aan het klimmen, ook Schreuder steunt hem daarin…, feit is dat ook in de matchen waarin hij niet scoort of een assist heeft, soms weergaloze passeerbewegingen op de mat legt …. zoals laatst ook tegen Union Sint-Gillis (“royale Union Saint-gilloise…” sjonge jonge, dat ronkt in het Frans…NL is ook goed hoor 😉)

Uiteindelijk had hij op 83 matchen 26 goals en 25 assists; meest beslissende speler van 2021…had de gouden schoen verdiend, en nu is hij uit een dalletje aan het klimmen, ook Schreuder steunt hem daarin…, feit is dat ook in de matchen waarin hij niet scoort of een assist heeft, soms weergaloze passeerbewegingen op de mat legt …. zoals laatst ook tegen Union Sint-Gillis (“royale Union Saint-gilloise…” sjonge jonge, dat ronkt in het Frans…NL is ook goed hoor 😉)… maar hoe dat allemaal moet uitpakken bij een grotere buitenlandse ploeg…?

Die komt gewoon met Schreuder mee terug

Ik denk dat het bestuur ook weet dat een speler als Lang een houdbaarheidsdatum heeft en best verkoopt nu hij nog veel geld waard is. Maar Milan...daar ga je op de bank belanden.

Noa Lang kennende vind die zichzelf zo goed dat hij in de basis hoort te starten bij milan maar dat gaat em niet worden met Rafeal Leo als concurrent volgend seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren