Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nijland: ‘Robben was zeer vereerd, maar ik denk niet dat hij het doet’

Laatste update:
/

De kans is klein dat FC Groningen een eventuele KNVB Beker uit handen van Arjen Robben krijgt. De aanvaller van Bayern München plaatste zich afgelopen week voor de halve finales van de Champions League en dat betekent dat hij op 3 mei waarschijnlijk volop in voorbereiding op de halve finale van het Europese kampioenenbal is.

“We hebben Arjen daarover gesproken en hij was zeer vereerd, maar ik verwacht niet dat het lukt”, zegt algemeen directeur Hans Nijland donderdag in De Telegraaf. Robben begon zijn loopbaan bij de club en geldt als hét gezicht van de Trots van het Noorden in het buitenland. Bayern speelt twee of drie dagen na de finale van de KNVB Beker de eerste wedstrijd in de halve finales van de Champions League.

Nijland wil zich nog niet serieus uitlaten over een alternatief indien PEC Zwolle in De Kuip wordt verslagen. “Hoopt Ron Jans mij te troosten na de finale? Mijn ideale scenario is dat wij winnen en ik na afloop tegen Ron zeg: ’Arjen Robben zou die beker overhandigen, maar nu mag jíj het doen’”, doelt de directeur op het succesvolle arbeidsverleden van Jans bij de Groningers.

Wie wint de bekerfinale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom is die bekerfinale de laatste jaren zo verrotte vroeg in het seizoen? Laat dat kreng lekker gespeeld worden ná het lopende seizoen. Stel je die achterlijke play-offs om Europees voetbal een paar dagen uit.

23 april 2015 om 07:17

Het is toch al jaren in de eerste week van mei?

23 april 2015 om 08:29

Dat is geen reden om het niet minder achterlijk te vinden (vorig jaar was het zelfs in april). Een bekerfinale hoor je na het lopende seizoen te spelen, kijk Engeland bijvoorbeeld. FA Cup final is altijd een week na de laatste speelronde.

Bovendien: door het een paar wedstrijden van te voren te laten spelen heb je zelfs nog stiekem kans op competitievervalsing.

Stel Groningen wint de beker met nog 2 duels te gaan, zijn ze klaar. Hoeven ze in principe niets meer, Europa is immers binnen. Laatste duel van het seizoen is tegen NAC dat hevig strijdt tegen degradatie. Groningen vindt het wel prima en gaat niet voor de volle winst, NAC wint en ontloopt zo degradatie, terwijl Heracles tegen Go Ahead speelt wél een tegenstander met pit treft..

Ik wil hier niet mee suggereren dat Groningen of PEC met opzet een duel zal laten lopen, maar de kans dat het gebeurt is er wel degelijk. Als organisatie moet je dat - ook al is het 0.0001 procent kans - ten alle tijden uit willen sluiten.

23 april 2015 om 08:32

Ik ben het er ook over eens, maar je doet het overkomen alsof het van de laatste paar jaartjes is. Dit is echt al tijden zo. Verder ben ik het met je eens.

23 april 2015 om 07:18

Kan van mij dit jaar niet vroeg genoeg zijn. Man man man wat heb ik er veel zin in. Nog een dikke week!

23 april 2015 om 08:31

Als het aan jou had gelegen was die wedstrijd al gespeeld :P Groot gelijk heb je! Succes iig in de finale!

23 april 2015 om 12:40

Precies dat heb ik ook👍 laten we er een groot feest gaan maken. Niet zoals vorig jaar met het vuurwerk enzovoort. Laat de beste winnen!

23 april 2015 om 08:08

Dan weet je niet of je derde of vierde moet worden of bijvoorbeeld 8e of 9e om mee te doen aan de playoffs. Vind het niet zo gek dus.

23 april 2015 om 08:31

Dus als de bekerfinale tussen de competitie én de play-offs in gespeeld wordt weet je dat in jouw optiek dus ineens niet... uhhh

Maakt geen snars uit of het nu 2 duels van te voren is, of na het einde tussen de play-offs in.

23 april 2015 om 11:09

wat een rare reactie. Vaak bepalen de laatste wedstrijden of je 8e of 9e wordt, zit meestal geen groot gat tussen. Dus dan is het handig om op tijd een paar speelronden voor het eind te weten hoe het zit. Daar heb je niets aan als dit NA de competitie is... Maakt dus wel degelijk uit!

23 april 2015 om 08:26

Het is zo vroeg omdat er eerst volop werd gezeikt dat het zo laat was...

Gezien de playoffs kon het gebeuren dat je een maand rust had omdat je geen playoffs hoefde te spelen voordat de finale was, terwijl de andere ploeg die wel playoffs speelde lekker in zijn ritme bleef.

23 april 2015 om 08:30

daarom zeg ik, schuif je de play-offs een paar dagen op. Ben je van het gezeik af. Niemand zit te wachten op de play-offs, de bekerfinale daarentegen...

23 april 2015 om 10:39

Pak het dan meteen goed aan en schaf die playoffs af. Gewoon de nr 4 of 5 Europa in, de rest was te slecht over 34 wedstrijden. Er is ook geen play-off voor het kampioenschap, dat is ook na 34 wedstrijden bekend (of er moeten 2 ploegen exact gelijk eindigen).

Ja... maar ook ik vind het te vroeg. Ben dit jaar meegeweest bij bijna alle bekerwedstrijden van Twente.. en dan zou ik niet naar de finale kunnen, stel als ze het gehaald hadden he

23 april 2015 om 08:28

Heeft het feit dat je niet naar de finale zou kunnen te maken met dat het zo vroeg is of omdat je toevallig op 3 mei niet kan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren