Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nigeria verslaat Kameroen mede dankzij Calvin Bassey en staat in kwartfinale

Laatste update:

Nigeria heeft zich zaterdagavond geplaatst voor de kwartfinale van de Afrika Cup. De ploeg van bondscoach José Peseiro was met 2-0 te sterk voor Kameroen. Ademola Lookman was verantwoordelijk voor beide treffers, terwijl Victor Osimhem en Calvin Bassey de assists verzorgden. Bij Kameroen moest doelman André Onana wederom Joseph Ondoa voor zich dulden.

Bijzonderheden:
Al in de negende speelminuut dacht Semi Ajayi Nigeria op voorsprong te zetten, maar na het bekijken van de videobeelden keurde de dienstdoende VAR de treffer af wegens buitenspel. De treffer in de 36ste speelminuut bleef wel staan. Osimhen onderschepte de bal na een slordige ingooi en bezorgde een breedtepass op maat bij Lookman, die via het lichaam van doelman Ondoa de 1-0 aantekende. De beslissing viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd. Wederom was Lookman de afmaker, al werd hij ditmaal bediend door voormalig Ajacied Bassey: 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In Afrika word Onana hoogstpersoonlijk verantwoordelijk gehouden voor de uitschakeling van United in de Champions League, hij word daar regelmatig belachelijk gemaakt.
Het is dan ook geen verassing dat zij in tegenstelling tot Ten Hag Onana wel op de bank durven te plaatsen. Helaas is de 2de doelman van zowel Kameroen als United nou ook geen hoogvlieger.

Damn er is toch iets fundamenteels mis met Onana als je het mij vraagt

Je kan van Onana vinden wat je wil hoor, maar wat voor iets vreemd is dit van de Kameroense bond dan? Waarom zou je in hemelsnaam al die drama rondom Onana erbij halen als je hem gewoon op de bank zet in het toernooi zelf? Volkomen nutteloos.

27 januari 2024 om 23:40

Laten zien wie de baas is, zeker na hoe Onana zich eerder bij de nationale ploeg gedragen heeft. Wellicht?

27 januari 2024 om 23:54

Dan laat je dat toch zien door hem niet mee te nemen? Nu haal je allemaal problemen op je hals op een eindtoernooi.

28 januari 2024 om 01:47

@lierse. Of omdat hij zich pas tijdens het (directe aanloop naar) eindtoernooi heeft misdragen en dus terecht op de bank is gepleurd. Of gewoon als backup meegenomen. Kan ook hè natuurlijk

28 januari 2024 om 00:40

Je weet toch niet wat er zich heeft afgespeeld? Je reageert puur op wat te zien is. Weet jij veel wat er in de kleedkamer, tijdens trainingen en andere momenten buiten de wedstrijd afspeelt.

Hij heeft gekeept, misschien was hij daarna op de training niet goed en zijn concurrent wel. Dan moet ie gewoon banken en accepteren.

Wat een mooie shirts heeft Nigeria weer hè!

Die lookman is echt een geweldige speler. Heeft longen van een paard en was zo aanwezig met zijn snelheid en druk zetten. Bassey vandaag ook sterk zowel verdedigend als aanvallend over links . Nigeria wint ook van Angola en is 1 van de favorieten.. verder wat een grabbelaar die keeper van Kameroen. Onana zal zich kapot hebben geërgerd op de bank. Beide goals waren zeker houdbaar

28 januari 2024 om 05:08

Andersom waarschijnlijk ook in Kameroens tweede wedstrijd. Onana moet zich gewoon bezig houden met zijn primaire taak en het leiden van het team aan iemand in het veld overlaten. Onana is een erg goede doelman, maar heeft het in de tweede pot voor zichzelf verpest en daaromterecht gebankt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren