Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe tegenvaller voor het Nederlands elftal: na Frenkie de Jong ook Koopmeiners niet mee naar het EK wegens blessure

Laatste update:

Teun Koopmeiners moet net als Frenkie de Jong het EK aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure, zo bevestigt de KNVB middels een persbericht. De 26-jarige middenvelder van Atalanta raakte in de warming-up van het thuisduel met IJsland (4-0) geblesseerd en is dus niet op tijd hersteld om in actie te kunnen komen in Duitsland. Het is nog niet bekend of Koeman een vervanger voor Koopmeiners oproept, waardoor de EK-selectie van Oranje - inclusief Ian Maatsen - voorlopig uit 25 spelers bestaat.

Koopmeiners greep tijdens de warming-up van de wedstrijd tegen IJsland plots naar zijn bovenbeen. Koeman moest daarom snel schakelen en wees Jerdy Schouten aan als zijn vervanger in de basis. De bondscoach vertelde direct na het duel al dat hij niet positief gestemd was over de fysieke gesteldheid van Koopmeiners.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Bij de eerste bal die hij afwerkt, schiet het in zijn lies”, aldus Koeman tegenover de NOS. “We weten nog niet hoe het is met Koopmeiners. Dat gaan we morgenochtend vroeg zien in de testresultaten. Maar ik heb slechte vermoedens."

De bondscoach ziet na De Jong dus wederom een middenvelder afhaken. Koeman heeft vooralsnog geen vervanger opgeroepen voor Koopmeiners. Maatsen is bij de groep gekomen na het vertrek van De Jong.

Reactie Van Dijk


Ook aanvoerder Virgil van Dijk reageerde na het duel van maandagavond teleurgesteld op het uitvallen van Koopmeiners en De Jong. "Dat is natuurlijk balen, vooral voor hen", aldus de Liverpool-verdediger voor de camera van ESPN.

"Maar voor ons natuurlijk ook. Het is iets waar we teleurgesteld over zijn, maar goed, we moeten verder en dat gaan we ook doen. We hebben vandaag ook wel wat laten zien, maar dat neemt niet weg dat het wel balen is."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ai ai ai, dit is toch wel erg jammer..
Middenveld begint toch wel een zorgen kindje te worden nu.

11 juni 2024 om 11:45

Je gaat nu naar Stengs en Stengs-achtigen moeten kijken. Ik zou zelf alsnog Zirkzee meenemen en evt als 10 gebruiken. Hij heeft alles in huis om dat te kunnen. of je schuift Simons als middenvelder door en zet Zirkzee in de spits.

11 juni 2024 om 11:55

Ik kijk echt niet naar Stengs..... die komt zoveel tekort voor NL. Dan nog eerder steijn of Berghuis als 10, maar liever deze 3 alle 3 niet en een type met gif toevoegen a la Matusiwa en Clasie.

11 juni 2024 om 11:56

Oke, dan gooi ik er nog een extrême wildcard in... Cherry?

11 juni 2024 om 11:56

Je speelt met Geertruida op 6 dan is je middenveld probleem opgelost.

11 juni 2024 om 12:00

Stengs komt niets tekort, behalve consistentie. Berghuis heeft 0,000000 laten zien dit seizoen. Steijn speelt om te scoren, maar kan een stuk minder aan de bal en heeft minder/geen internationale ervaring.

Bovendien loopt Stengs 3 op 1 in Oranje dit seizoen. Beste stats van alle spelers

11 juni 2024 om 12:01

Stengs is nog niet zo'n groot probleem vanwege zijn creativiteit, maar je hebt Veerman ook al. Je hebt een extra controleur nodig en die zijn er niet meer van niveau. Ja, wellicht Matusiwa, maar ik denk dat Koeman kiest voor bijvoorbeeld Geertruida op 6 als dat nodig mocht zijn.

11 juni 2024 om 12:01

Stengs is logische keuze omdat hij op 3 plekken kan spelen, heeft prima seizoen, is nog vrij jong en fit.

11 juni 2024 om 12:01

@Rambo

Azor Matusiwa oproepen, draait al paar seizoenen goed. Fysiek, loop vermogen, passing en is gewend aan de posities.

11 juni 2024 om 12:02

Ach nee Geertruida kan dat misschien in de eredivisie, maar bij het ek is dat pure armoede. We moeten sowieso hopen dat van de spelers: Schouten, Veerman, Reijnders en Xavi geen blessures meer vallen. Geertruida vind ik prima op de back (centraal wel heel veel concurrentie van o.a. De Vrij en De Ligt), maar op 6 zeker niet.

11 juni 2024 om 12:02

@Feye_88

Persoonlijk ipv Zirkzee zou ik Depay op 10 zetten dan. Met Brobbey/Weghorst als targetman..

11 juni 2024 om 12:02

Stengs???!! Je maakt een grap hoop ik. Daar moet niemand naar kijken nee haha. Die heeft daar niets te zoeken. Denk dat ook de bondscoach nog 10 andere namen eerder mee zou nemen dan Stengs.

11 juni 2024 om 12:06

Stengs? Die komt echt tekort man. Volgens mij gaat Koeman niemand meer oproepen.

11 juni 2024 om 12:08

@Feye_88

Stengs komt te kort, is toch geen optie? Net zoals Taylor, Berghuis ook geen opties zijn. Laten we dan Zirkzee als extra aanvaller mee nemen of Matusiwa als 6…

11 juni 2024 om 12:09

Ik ga ervanuit dat Koopmeiners is opgeroepen voor de nummer 10-positie; volgens mij is dan nu wel het moment om Justin Kluivert op te roepen.

Hij zou normaliter niet spelen en ook na het uitvallen van Frenkie had hij niet opgeroepen hoeven worden, maar als je een nieuwe nummer 10 zoekt is Kluivert volgens mij (by far) het best van alle overgebleven kandidaten. Quinten Timber is namelijk niet fit (en als 10 veel minder dan als 8, zeker in Oranje) en voor de rest kom je uit op namen als Stengs en ik zie hierboven zelfs Chery genoemd worden.

Kluivert speelt dit seizoen nagenoeg alles bij een heel goed draaiend AFC Bournemouth (36 van de 44 wedstrijden gespeeld) én speelt vanaf 10. Was bij 11 doelpunten betrokken vanaf het middenveld en is nagenoeg volledig tweebenig. Dat betekent dat je ook meteen back-up voor beide flanken hebt, maar vooral een broodnodige 10 omdat daar helemaal niet zoveel spelers kunnen spelen.

11 juni 2024 om 12:10

Geert eventueel doorschuiven als het nodig is. Zirkzee en maatsen erbij halen. Eventueel gaat simons een linie terug als het nodig mocht zijn. Geen stengs,taylor en timber in iedergeval

11 juni 2024 om 12:12

@PSVUnited

Kluivert is ook een sterke optie, Zirkzee is een sterke optie
Matusiwa is een sterke optie

De vervangers hoeven niet an sich slecht te zijn.

11 juni 2024 om 12:13

True, maar Berghuis heeft natuurlijk zo ontzettend veel meer kwaliteit en inzetbaarheid. Die zou hier altijd bij mij de voorkeur krijgen. Maar dat is smaak

11 juni 2024 om 12:14

Eens, plus nog een hele snelle technische speler met zat ervaring lijkt me mooi in dit team

11 juni 2024 om 12:16

Simons, Reijnders en Wijnaldum kunnen op 10, dat moet toch wel genoeg zijn?

Ben wel eens dat Kluivert op zich prima mee kan, al zal die nu ws toch op huwelijksreis zijn?

11 juni 2024 om 12:16

Wie is in godsnaam Matusiwa? Je blijft hem maar opperen, maar waarom zou hij het verdienen? Ik ken hem niet dus zou graag wat meer inzicht in hem willen krijgen aangezien jij blijkbaar zo lyrisch bent.

11 juni 2024 om 12:17

Eerlijk nederlands elftal verdien je op basis van je huidige vorm.

Chery kan wel iets brengen maar we hebben echt middenvelders nodig

11 juni 2024 om 12:22

Voor de controleur positie zijn Matusiwa en Hamer wel interessant ja.

11 juni 2024 om 12:27

@Ceejah

Ex jeugd speler Ajax, goed ontwikkeld bij Groningen, basis speler geweest bij Stade Reims en voor 16 miljoen naar stade Rennes vertrokken. Daar ook basis speler.

Een kleine 6, fysiek sterk, een loper, een sloper, en drie jaar basis speler in de Ligue 1.

Speelt echt als nummer 6, heeft kwaliteiten die we in de selectie niet hebben.

Is een betere optie dan Geertruida/Blind op 6 bijv..

11 juni 2024 om 12:28

Baardgrasmus. Een beetje mentaliteit ontbreekt bij Stengs. Wat voor prima seizoen heeft hij dan? Te licht voor het Nederlands Elftal.

11 juni 2024 om 12:29

Misschien Matusiwa? Een breker zit sowieso nog niet in de selectie.

Stengs, Til, Taylor, Klaassen, Clasie, Steijn, misschien Hamer (lijkt me niet het niveau maar toch een, zij het kansloos, jaar PL achter zijn naam nu).

11 juni 2024 om 12:31

@hangover96:

Wijnaldum is passé, dat hebben we allemaal gezien tegen Canada, Kluivert verdient het wat mij betreft zelfs boven een fitte Wijnaldum. Simons is wat mij betreft de meest logische optie voor de 10 met het wegvallen van Koopmeiners, maar Simons vanaf links vind ik ook wel wat en dat is nu ook de enige optie denk ik, dat is wel heel mager. Ik zeg niet dat Kluivert voor de basis moet komen, maar wel voor de breedte. Reijnders vind ik namelijk een stuk minder als 10 dan als 8 (liep er gisteren ook een beetje verloren bij het grootste gedeelte van de wedstrijd vond ik omdat hij het juist van zijn rushes en dynamiek moet hebben en bijna naast Memphis stond de hele wedstrijd). Daarnaast lijkt me de vooraf al grote kans dat hij een linie naar achter gaat spelen als onderdeel van het controlerend blok nog veel groter met het uitvallen van Frenkie (zelf zou ik denk ik nu voor het middenveld Schouten - Reijnders opteren met voor de basis Simons ervoor), dus dan zou Kluivert zelfs eerste stand-in worden en lijkt hij me helemaal niet overbodig.

Ik had Zirkzee graag gezien in Oranje, maar je kan een jongen die nog moet debuteren en altijd als spits gespeeld heeft niet opeens gaan meenemen als back-up voor de 10-positie omdat hij toevallig goed kan voetballen voor een spits. Daar help je Oranje niet mee en hem zelf al helemaal niet, gezien je graag in de toekomst nog wat aan hem wil hebben.

Matusiwa is een 6, een klassieke breker die technisch (voor een stofzuiger) alleraardigst is; een prima speler denk ik die een halfjaar geleden een transfer voor 20 miljoen naar Stade Rennes heeft verdiend, maar in geen enkel opzicht een vervanger voor Koopmeiners én onnodig met Schouten in de selectie denk ik .

11 juni 2024 om 12:35

@London

Zirkzee (en dan Depay een linie terug)
Kluivert (kan op 10 en vleugels)

(En Matusiwa)
Alle drie verdienen ze het op hun prestaties, maar ook alle drie brengen ze iets wat de selectie niet heeft.

11 juni 2024 om 12:36

Die speelt voor Suriname toch?

11 juni 2024 om 12:41

Kijk, dat Stengs er nu niet bij zat is niet gek.
Dat mensen hier 10 spelers, waaronder een Steijn (goed seizoen, maar spelers van Twente kunnen de stap naar de top 3 al moeilijk aan, laat staan in oranje) of Berghuis (zwaar matig seizoen en totaal niet fit geweest) boven hem plaatsen gaat nergens over.

11 juni 2024 om 12:42

@D-Bergkamp - Dank voor de extra info. Moet ik dan denken aan een type Kanté qua speler?

Als extra optie zou je eventueel ook nog Summerville kunnen noemen, maar ook dan wordt het op die posities erg druk.

11 juni 2024 om 12:43

Ik zou Jurrien Timber oproepen. Die is volgens mij weer helemaal fit na zijn blessure bij Aresenal. Die kan prima als backup CVM fungeren. Schouten als basisspeler en Jurrien Timber als Back-up en geen problemen meer. Als 10 heb je dan nog Reijners, Xavi, Depay en eventueel Wijnaldum.

11 juni 2024 om 12:47

Goeie speler, maar international van Suriname

11 juni 2024 om 12:58

Chery heb ik nog niet gehoord maar lijkt me serieus een betere optie dan Klaassen/Taylor/Stengs/Berghuis etc

11 juni 2024 om 13:00

Ik ken Matusiwa niet, ik geloof je wel op je woord maar Geertruida heeft alles om op 6 te spelen. Zijn positionering is echt geweldig, ook in zijn proffesionele overtredingen. Helaas zal hij niet meekunnen naar voren omdat hij ook een neusje voor de goal heeft maar heb zo een alleskunner nooit gezien op de Nederlandse velden. Ik vind Geertruida echt een hele bijzondere voetballer en er moet eigenlijk altijd ruimte gemaakt worden om hem ergens in de basis te kunnen plaatsen. Ik kan me geen betere 6 voorstellen dan Geertruida, Jurien Timber zou het ook kunnen maar Geertruida is in mijn ogen wel 2 klasses beter ook omdat hij veel scoringsdrang heeft.

11 juni 2024 om 13:22

Hoe weet je dat Jurrien Timber prima als back-up CVM kan fungeren? Hij heeft nog bijna nooit op die positie gespeeld de afgelopen jaren.

11 juni 2024 om 11:56

Valt wel mee. Schouten, Veerman, Reijnders, Gravenberch zijn prima opties. Zit genoeg loopvermogen, creativiteit en power. Laten we eerlijk zijn, Koopmeiners heeft zich nooit kunnen onderscheiden in het Nederlands elftal.

11 juni 2024 om 12:00

Ja maar als we zo redeneren staat Wijnaldum straks in de basis en speelt Xavi nooit meer mee

4 spelers voor 2 posities zou prima zijn, maar dan hoop ik wel dat Koeman Xavi op 10 durft te zetten.
Als je met deze 4 spelers alle 3 de middevelders posities gaat invullen dan is het tocht wel erg krapjes.

11 juni 2024 om 12:02

Tja, maar Gravenberch al helemaal niet. Die was tegen Canada niet eens overtuigend, terwijl hij genoeg ruimte kreeg. Bij Gravenberch merkte je aan alles dat hij echt ergens een basisplaats moet gaan krijgen.

11 juni 2024 om 11:59

Voor de 6 en 8 positie hebben we Veerman, Schouten, Gravenberch en Reijnders. Alles is nog wel dubbel bemand gelukkig. Op de 10 kunnen Xavi, Gakpo en eventueel nog als laatste optie Wijnaldum spelen. Het is wat schuiven in ieder geval. Dan maar een ervaren jongen als Clasie mee, als die wilt. Aan Taylor hebben we niks.

11 juni 2024 om 12:08

Ik voel een taylor aankomen😬

11 juni 2024 om 12:12

Waarom? Met Gravenberch heeft Oranje toch een middenvelder die zelfs beter is dan Bellingham...aldus een gewaardeerd 'expert en analist'. Oranje hoeft zich dan toch geen zorgen te maken want hun beste middenvelder is nog steeds fit:-)

Alle gekheid op een stokje: wel een fikse aderlating dat zowel Frenkie als Koopmeijers uitvallen. Dat zal niet zo evident op te vangen zijn, vrees ik.

11 juni 2024 om 13:01

Kan Xavi Simons niet op 10 ook? Ik zou dan Noa Lang meenemen. Die is toch fit? Weinig wedstrijden gehad dus niet vermoeid...en die kan nog echt wel eens wat forceren.

11 juni 2024 om 14:06

GUUS TILL bellen 👊🏻

Quintin timber als vervanger aub

11 juni 2024 om 11:40

Timber die al ruim een maand geblesseerd is en nog altijd alleen met de fysio traint?

Een fitte Timber had zeker opgeroepen moeten worden maar voor nu lijkt mij die gok echt te groot.

11 juni 2024 om 11:42

@burwatti, of hij nu fit is of niet maar met wie moet hij anders trainen? De rest zit of bij het nationale elftal of ergens in Dubai nu

11 juni 2024 om 11:43

Je hebt gelijk. Tijd voor... checkt notities... Kenneth Taylor!

11 juni 2024 om 11:55

Taylor lijkt indd wel de volgende in het rijtje te zijn die opgeroepen gaat worden.

In de poulefase zou je daar nog mee weg komen mocht hij gaan spelen maar verder in het toernooi word dat toch een probleem.

11 juni 2024 om 12:01

Mag hopen dat Taylor aansluit achter Stengs en Steijn. Heeft niets laten zien dit seizoen. Behalve malaise en 3 redelijke potjes in april.

11 juni 2024 om 12:05

Dat ben ik dan weer volledig met je eens. Taylor is al helemaal armoede. Die jongen moet je niet gaan lastig vallen. Laat die eerst maar eens aan zichzelf werken.

11 juni 2024 om 12:15

We spelen hoogstens 4 wedstrijden en mensen maken zich druk over een eventuele 26e speler.

11 juni 2024 om 12:17

Mensen slapen op Donny van de Beek

11 juni 2024 om 12:41

Wat heeft Steijn laten zien dan? Ook niet zelfde positie volgens mij? En Taylor op 10 deed het prima bij Ajax, linie terug was hij idd hopeloos. Maar dat geldt imo ook voor Stengs.. geen speler waar je van op aan kan. Beide (of alle drie) geen optie imo, lood om oud ijzer.

11 juni 2024 om 11:41

Timber trainde vorige week nog apart van de groep. Zoals Koeman al zei, die is niet fit. Zijn management roept dat ie fit is maar daar spelen anderen belangen een rol (€€€)

11 juni 2024 om 11:42

Is toch gebless? Gewoon Zirkzee oproepen en volle aanval 🤣🤣🤣

11 juni 2024 om 11:42

Nog geblesseerd

Jordy Clasie incoming bedoel ik

11 juni 2024 om 11:40

De Roon is ook geblesseerd anders zat die er wel bij in eerste instantie.

11 juni 2024 om 12:06

Ik zou Clasie oprecht de meest logische keuze vinden. Heeft een prima seizoen gespeeld en heeft genoeg ervaring. Die kun je er prima bijhebben als backup

11 juni 2024 om 12:10

@MadMarcel

Azor Matusiwa is het antwoord..

11 juni 2024 om 15:22

Matusiwa of Chong.
Desnoods een Zirkzee of Kluivert als ''10'', waardoor je Reijnders als vaste Cm/cvm kan gebruiken

11 juni 2024 om 12:08

Clasie heeft bedankt voor oranje.

Waarom geen vervanger? Zelf Taylor zou al goed zijn al was het alleen maar al voor te trainingen.

11 juni 2024 om 11:40

Waarvoor zou je iemand nodig hebben die geen minuut zal spelen en het niveau van de training omlaag haalt?

11 juni 2024 om 11:41

Misschien komen ze een pionnetje tekort

11 juni 2024 om 11:43

Clasie ook goed. Ik snap dat Taylor hier beetje kind van de rekening is steeds. Het is geen kar trekker. Die jongen is ook pas 21 ofzo? Ik denk dat juist iemand als Taylor zich heel erg kan aanpassen aan het niveau om zich heen.

11 juni 2024 om 11:49

Taylor kan zich zeker aanpassen aan het niveau om hem heen, maar zal niet de kar trekken nee. Hoe voornamelijk nu nog supporters van andere clubs over hem spreken is lachwekkend. Gewoon een prima speler.

11 juni 2024 om 11:53

Precies dat, ik ben neutraal hierin en ik zie een jong ventje dat een verschrikkelijk Ajax op sleeptouw moet nemen en zich ook daar nog door heen slaat met een prima 2de seizoenshelft.

11 juni 2024 om 11:56

Idd vooral types zoals marocberkane, daar komt nooit iets zinnigs uit.

11 juni 2024 om 12:06

Taylor haalt het niveau zeker niet omlaag. Ik ben dit seizoen in alles kritisch op hem geweest en hij mocht van mij al lang wegwezen bij Ajax. Puur omdat je aan alles ziet en voelt dat hij veel beter kan. Het is een heerlijke meevoetballer. Echter niet iemand die de kar kan trekken. Op trainingen van NL zal hij meer dan prima mee komen en de nodige tegenstand bieden.

11 juni 2024 om 12:31

Inderdaad Dabor, altijd maar die populistische reacties van die Marocberkane voor de likes hier.

Erg triest

Ook wel komisch dat degene die Taylor helemaal afkraken ook degene zijn die hem nooit zien spelen.

11 juni 2024 om 11:40

Ik zou Taylor zelfs geen pionnen neer laten zetten

11 juni 2024 om 11:49

Gini wel dan? Taylor, Berghuis, een 90% fitte Timber, Clasie of zelfs Proper van NEC is nog beter dan Gini. Daar wordt ook mee getraind.

11 juni 2024 om 12:23

@moetnogtankenIk stel me een volkomen mislukte boomer voor die vanuit een treurige flat dit soort dingen over een 21 jarige neerplemt om zichzelf nog iets van een goed gevoel te geven.Ga jij die pionnen maar neerzetten inderdaad. Dat komt waarschijnlijk redelijk dicht bij het werk in de buurt dat je dagelijks uitvoert.

11 juni 2024 om 11:41

Timber zou er het meeste recht op hebben. Heeft veel meer laten zien dan Taylor, al heeft die laatstgenoemde zich in de tweede seizoenshelft wel goed herpakt bij Ajax.

11 juni 2024 om 11:42

Maar Timber is nog herstellende van een blessure. Dus dan zou Taylor wel een voorsprong hebben.

11 juni 2024 om 11:58

Dan kun je nog beter Berghuis meenemen, ondanks z'n slechte seizoen. Die heeft in ieder geval nog de ervaring. Taylor vind ik simpelweg niet goed genoeg.

11 juni 2024 om 12:02

Maar Berghuis is dan weer geen 6-8.

11 juni 2024 om 20:41

Ik meende dat hij bij Ajax best een tijdje op 8 gespeeld heeft, toch? Daarnaast vind ik Taylor ook niet bepaald een 6 en neigt ook meer naar de 10-positie.

11 juni 2024 om 11:41

Nja Koeman heeft 22 veldspelers nu en 3 keepers. Genoeg voor 11 v 11 op de training.

11 juni 2024 om 11:47

Inderdaad. Koeman wilde persé 26 man mee naar t EK. Door geen vervanger op te roepen haalt hij zijn eigen uitspraak onderuit.

11 juni 2024 om 11:53

Koeman wilde er niet exact 26. Hij wilde er meer dan 23.

"Als er meer dan één wegvalt, kun je al geen elf tegen elf meer spelen op de training"

11 juni 2024 om 11:51

Haha Taylor. Mensen die dit voorstellen kunnen beter geen voetbal meer kijken.

11 juni 2024 om 12:02

Want? Degelijke 2e seizoenshelft. Al eerder bij Oranje gezeten en een jong ''talent''. Kan je makkelijk als 26e man meenemen voor de ervaring.

11 juni 2024 om 12:25

Je een degelijke 2e seizoenshelft. Maar toch niet goed genoeg voor het Nederlands elftal. Zelfs niveau Ajax vind ik hem niet goed genoeg voor. Die zie je over een aantal jaar gewoon bij Heerenveen. Dan maar liever 25 spelers.

11 juni 2024 om 12:35

Kijk jij elke Ajax wedstrijd ofzo om deze mening te kunnen formuleren?

11 juni 2024 om 12:50

Nee, dat is waanzin. ''dan maar 25 spelers''.
Een jonge speler kan alleen de ervaring van een groot eindtoernooi alleen al goed doen.

11 juni 2024 om 22:09

Twente.. Jij kan beter geen voetbal meer kijken met je Heerenveen..

Nou waarom geen Timber of Taylor?! Al is het maar voor de trainingen en ervaring. Het kan toch gewoon?!

11 juni 2024 om 11:43

Lijkt me dat Stengs eerder in aanmerking komt dan Taylor.

11 juni 2024 om 11:48

Koopmeiners ging mee als 10 dus dan is het inderdaad Stengs, Steijn of Til. Dan heeft Stengs het beste seizoen gedraaid en hij kent de groep.

11 juni 2024 om 11:56

Dit seizoen loopt hij gewoon 3 (goals) op 1 in het NL elftal. Dus je bent gek als je hem niet selecteert

11 juni 2024 om 12:38

Dit is een grap neem ik aan?

11 juni 2024 om 11:46

Taylor hahahaa. Nee man dat kan echt niet

11 juni 2024 om 12:45

Kom op Formus, Taylor moet je na zo'n seizoen gewoon niet in een zin met oranje noemen.

Afwezigheid Frenkie kon me vrij weinig boeien omdat ik gewoon overtuigd ben dat we nog genoeg smaken voor hem hebben, maar Teun vind ik wel een gemis, vooral omdat hij in geweldige vorm was. Xavi dan maar op z’n plek. Reijnders en Schouten erachter. Als Wijnaldum gaat starten of Blind, ga ik wel beetje huilen

11 juni 2024 om 11:42

Nou ja, als De Jong al geen gemis is, is Koopmeiners het sowieso niet. Het is voor beide heren vooral erg sneu. Dit zijn de toernooien die je wilt spelen als speler.

11 juni 2024 om 11:46

Haha, inderdaad. Als we een speler heel hard gaan missen is het wel Frenkie de Jong. Maar goed, is ondertussen wel bekend dat hij bij een hoop Nederlanders geen goed kan doen. Gelukkig onderkennen zijn teamgenoten het gemis wel.

11 juni 2024 om 11:52

Ik denk dat ze Koopmeiners niet heel erg gaan missen, maar denk dat het bij De Jong ook wel meevalt. Schouten kan zijn plek denk ik aardig opvullen.

11 juni 2024 om 11:57

Daar gaat het niet om. Schouten kan dat inderdaad wel, maar moet je nagaan wat je had gehad als je Schouten en De Jong op had kunnen stellen. Met die twee als controleurs kun je gewoon 4-3-3 spelen zonder dat je verdedigend te veel in de problemen komt. Nu heb je eigenlijk alleen nog Schouten en Reinders. De rest is gewoon 1 of 2 niveaus minder. Gravenberch vond ik ook enorm tegenvallen tegen Canada en bij Wijnaldum merk je qua veldspel niet eens meer dat hij erin staat. Die is echt over z'n top. Dat zie je aan alles, helaas. Veerman is vooral nuttig als de tegenstander achteruit loopt en hij de tijd krijgt om dingen te verzinnen. Tegen een Frankrijk zie ik dat niet goed gaan.

11 juni 2024 om 12:37

Reijnders en Schouten als blok vind ik uitstekend. Wel zou het luxe zijn als De Jong er dan ook nog bij was, dan heb je wat te kiezen. Maar ik vind niet dat hij persé moet spelen als concurrenten het ook goed doen.

11 juni 2024 om 11:43

Ik heb het idee dat Koeman xavi alleen als een aanvaller ziet. Denk eigenlijk dat hij nog eerder wijnaldum er neer zet.

11 juni 2024 om 11:44

Je vind een onbetwiste basisspeler weinig boeiends, maar een speler die bij lange na niet alles speelt is ineens een gemis? Rare gedachtes soms. Beide spelers zijn een gemis, maar Teun staat vaak genoeg wissel bij Oranje dus zou nu ook wel opgevangen kunnen worden in de basis 1 vind je niet?

11 juni 2024 om 11:44

Precies, heb hetzelfde gedachte... vooral dat laatste hahah. Zou ook niet weten wie je dan moet oproepen, gewoon Zirkzee en dan vol op aanval. Dan maar op zn NLs met heerlijk aanvallend voetbal ten onder gaan😂😂😂

11 juni 2024 om 11:48

Wat heeft Teun allemaal gepresteerd in het NL elftal dat het zo’n gigantisch gemis moet zijn? Heeft werkelijk niks laten zien de afgelopen jaren.

Echt waanzin hoe er over Frenkie hier op het forum wordt gesproken, terwijl door hem het NL elftal weer aan voetballen kwam, maar Teun, die enkel een pass op Weghorst heeft gegeven op het WK, verder helemaal niks heeft toegevoegd, zo wordt opgehemeld en als gemis wordt gezien. Tenenkrommend.

11 juni 2024 om 11:59

Hahah Mauro, 1 van die 2 starten dan zie je de tranen over mijn wangen lopen, maar als ze alle 2 starten sluit ik niet uit dat ik als een kind zo hard aan het janken ben. Tot dat ze mijn ongelijk bewijzen uiteraard! Dan roep ik het hardst dat je Gini en Daley altijd op moet stellen omdat ze zo ervaren zijn en positioneel zo goed 😂. Kans acht ik niet zo groot, maar dagdromen mag altijd.

11 juni 2024 om 11:59

Dus het boeit je niet dat de beste middenvelder er niet bij is, maar een speler die tot op heden nog nooit een echte basisplaats heeft veroverd bij oranje is dan wel een gemis? Deze hetze tegen frenkie begint echt uit de hand te lopen, het blijkt voor een heel groot deel van nederland toch vrij moeilijk om de kritieken in perspectief te plaatsen, de kritieken die frenkie krijgt komen voort uit het feit dat de lat voor hem de absolute wereldtop is.. zullen we onze andere spelers anders even langs die lat leggen? Dan blijft er op ake en virgil na geen speler meer over..

11 juni 2024 om 12:20

Zou op dit moment alleen nog van de Ven extra kunnen noemen die overblijft. Maar volledig mee eens dat de hetze tegen Frenkie uit de hand loopt. Wat heeft hij gedaan dat hij dit verdiend? Mensen die zeggen dat hij alleen een balletje terug en breed speelt en verder niks kijken of geen voetbal of praten maar simpel anderen na.

11 juni 2024 om 12:02

Grappig, ik heb precies het tegenovergestelde. Teun is jammer maar misbaar. Frenkie niet

Dan toch Timber oproepen, ookal is die nog aan het revalideren. Kan misschien nog van toepassing zijn later in het toernooi

11 juni 2024 om 11:40

Hij neemt niemand anders mee staat er. Helaas.

11 juni 2024 om 11:54

Waar staat dat? Ik lees namelijk: ‘het is nog niet bekend of Koeman een vervanger oproept’…

11 juni 2024 om 12:21

Dan is dat aangepast, want er stond eerst dat Koeman geen vervanger zal oproepen.

Als je toch iemand mag oproepen, neem dan toch gewoon een vervanger mee. Je weet nooit hoe de wedstrijden lopen en of er nog schorsingen of blessures tijdens het toernooi gaan plaatsvinden

Met Koopmeiners, De Jong en De Roon vallen ze wel allemaal op dezelfde plek uit.
Al denk ik dat Schouten-Veerman prima moet kunnen als je ziet wat voor verdedigers er achter staan.

11 juni 2024 om 11:43

Ik denk niet dat Koopmeiners mee was gegaan voor een controlerende rol. In die hoedanigheid heeft hij het echt waardeloos gedaan in Oranje, terwijl hij bij Atalanta juist hoger in het veld excelleert.

11 juni 2024 om 11:48

Grotendeels met je eens. Maar bijvoorbeeld de EL Finale. Daar speelde hij gewoon in een blok met Ederson samen hé, omdat de Roon weg was gevallen.

Normaliter, mits iedereen fit, was het Koopmeiners op 10 inderdaad als loper en dan een Ederson - de Roon erachter en soms Pasalic.

Denk dat Teun ook als 10 had gespeeld bij ons, maar hij kan wel als linkspoot goed die LCM positie invullen...

Tja dus Koeman roept dus niemand op. Nu wordt het wel erg dun op het middenveld met alleen Gravenberch, Veerman, Reijnders en Wijnaldum voor twee posities. En op nummer 6 heb je ook alleen maar Schouten. Tja wordt wel heel erg dun zo. Ook wel raar waarom Koeman dus niet gebruik wil maken van die 26 spelers terwijl die daar juist voor opperde. Blijkbaar zijn die opties dus dramatisch die nog over zijn. Ontzettend zuur voor Koopmeiners want hij heeft nog niet echt indruk kunnen maken in het Oranje shirt.

11 juni 2024 om 11:47

Mee eens, maar wel met de kanttekening dat Gakpo eventueel ook op 10 zou kunnen. Daar hadden ze sowieso ook op geselecteerd volgens Koeman; spelers die multifunctioneel zijn.

Hoe dan ook erg dom om geen vervanger op te roepen. Gravenberch en Wijnaldum stel je liever niet op, terwijl je aan Veerman vooral wat hebt als je veel de bal hebt en de intensiteit niet te hoog ligt. Tegen Frankrijk zie ik een Veerman zomaar flink verzuipen, al spelen die Fransen wel vrij behoudend.

Nou is Timber vast niet per se beter, maar die jongen heeft vertrouwen en goed gespeeld bij Feyenoord in alle competities. Die extra middenvelder ga je nog wel nodig hebben.

11 juni 2024 om 11:49

Als Koeman gister al zo op de persco zegt: Timber is niet fit, dan wist je al genoeg. Al is die fit, die gaat niet meer mee gek genoeg?

Ik had hem gewoon opgeroepen. Of zijn broertje. Of Zirkzee.

Gakpo op 10. Simons op links. Frimpong op rechts. Depay in de punt. Of desnoods Malen in de basis op rechts.

11 juni 2024 om 11:49

Timber is niet fit bevonden door Koeman en blijkbaar heeft Timber zelf ook al afgezegd volgens de media. Dus die was geen optie. Dan hou je dus opties over zoals Taylor. Maar ja die is natuurlijk niet goed genoeg. Middenveld wordt wel een dingetje inderdaad. Ben benieuwd hoe Schouten en Veerman het gaan volhouden tegen Frankrijk.

11 juni 2024 om 11:58

Jurrien Timber is gewoon fit.
Zirkzee schijnt ook gewoon fit te zijn.

Verder zou ik een Taylor ook gewoon de ervaring gunnen of desnoods een Hato oproepen. Die heeft er ook al eens bij gezeten en kan dan als jonkie gewoon de ervaring meepikken...

Ik mag hopen dat het duo Reijnders - Schouten gaat worden. Met het wegvallen van Teun en Frenkie komt er wat mij betreft een plek vrij bij de voorste 4 namelijk.

Schouten - Reijnders als blok. Daarvoor keuze uit Frimpong of Malen op rechts. Gakpo en Simons op 10 en op links ook de keus uit Gakpo, Malen of Simons.

In de punt gewoon Depay...

Dan hou je op bankje nog spelers als Veerman en Malen bijvoorbeeld die je in de 70e minuut kan brengen...

En een Wijnaldum en Gravenberch als middenvelders als back-up (en Veerman)

2 spelers kwijt in 1 dag en geen vervanger voor Koopmeiners….. tsja hij ziet t duidelijk niet zitten om Timber op te roepen. Dit EK gaat interessant worden

11 juni 2024 om 11:45

Die is niet fit…

11 juni 2024 om 11:49

En zijn management zegt weer van wel?

11 juni 2024 om 11:51

Het management heeft er natuurlijk baat bij dat Timber een EK meepakt. Is immers goed voor zijn marktwaarde. Gezien hij deze zomer wil vertrekken is het beeld creëren van een fitte Timber natuurlijk voordelig.

11 juni 2024 om 11:55

Nee, prima reactie.

Waarom geen vervanger oproepen als je die keuze wel hebt. Dat begrijp ik echt nooit.

11 juni 2024 om 11:42

Precies als is het voor de ervaring van een jonge speler om bij de groep te zitten.

11 juni 2024 om 11:44

Inderdaad.
Al roep je een Jurrien of Quinten Timber op. Een Kenneth Taylor. Een Zirkzee (die ook weer fit schijnt te zijn) of een jongere speler als Propper van Jong Oranje, een Matusiwa of een Jorell Hato (puur voor ervaring, niet dat hij gaat spelen).

Maar nee.

11 juni 2024 om 11:47

En de hotelkamers zijn immers toch al geboekt

Helemaal mee eens dat een talent die genoeg niveau heeft om normaal mee te trainen een mogelijkheid zou kunnen zijn.

Het zit die jongen ook echt totaal niet mee als dat Oranje-shirt aan moet. Erg sneu voor hem. Ik snap alleen niet waarom hij geen vervanger oproept. Desnoods had je Zirkzee er alsnog bijgehaald, al zijn vier spitsen wel een beetje te veel van het goede.

11 juni 2024 om 11:44

Zirkzee kan ook gewoon op 10 spelen hé.
Dan had je een extra optie op die plek gecreeerd, waardoor je Reijnders voor vast als Cm/cvm kan gebruiken naast Schouten. En eventueel nog voor Veerman kan kiezen daar.

11 juni 2024 om 12:02

Was trouwens voor Koeman sws een goed idee geweest om Zirkzee op 10 te proberen, want dat blijft toch een zwakke plek.

Quinten Timber schijnt “nee” te hebben verkocht aan Koeman, terwijl hij wel fit zou zijn volgens zijn management. Iemand een idee waarom dit is?

11 juni 2024 om 11:48

Waarschijnlijk denkt het management aan de waarde die een EK meemaken creëert. De eigen portemonnee dus.

11 juni 2024 om 11:49

Ik denk gewoon ruis in de combinatie. Ik denk dat Timber dermate graag wil dat hij vindt dat hij fit is en dat de bondscoach afgaat op onderzoeken die wellicht stellen dat het allemaal net niet genoeg is. Lijkt me een logische verklaring in ieder geval.

Laat dan Timber komen, volgens management hartstikke fit. En als die niet speelt is het goed voor de ervaring

Timber is fit en past prima in het plaatje als vervanger van Koopmeiners.

Eerst heel veel moeite steken in het mogen selecteren van 26 spelers en er dan geen gebruik van maken?

Koeman wilde 26 spelers hebben en dan wordt het opgeschaald. Dan valt er iemand weg en is 25 nog altijd voldoende? Hoe het er nu naar uit gaat zien komen er nog meer blessures aan en wil je dat gewoon opgevangen hebben. Persoonlijk had ik nu Timber nog wel meegenomen (als die inderdaad fit blijkt) als backup voor later in het toernooi

Oke dit is wel echt heel erg vervelend. Met hem erbij was het verlies van frenkie nog redelijk goed op te vangen maar nu speel je in een keer zonder je twee beste middenvelders. Dan wordt het toch maar gokken op het psv middenveld en hopen dat zij het niveau tegen grote landen aan kunnen. Dan kan je reijnders op tien zetten. Anders zou je ook nog reijnders naast schouten kunnen zetten met xavi ervoor (of gakpo). Ik vrees alleen dat dit wel veel speeltijd voor wijnaldum gaat betekenen.

Dit is wel echt zonde. 2 van je beste middenvelders niet mee. Gelukkig hebben we nog wat in de selectie maar deze 2 + Tijjani Reijnders had toch wel een top middenveld geweest. Straks nog die Wijnaldum basis ook.

Is het nou echt zo’n gek idee om Matusiwa op te roepen? Het ideale slot op de deur om erbij te hebben.

vind dit eigenlijk toch wel een grotere klap dan Frenkie, daar wist je het al bijna zeker van dat hij het niet zou halen. dit was zo een nuttige speler geweest, een betere versie van Til. ben benieuwd wie er bij gaat komen.

Tsja, blijf het een zeer waanzinnige bondscoach vinden hoor. Zo'n mooie lichting en dan enigszins pech met spelers als Frenkie en Teun nu die afvallen...

Maar dan heb je de kans om buiten Maatsen nog een speler als Zirkzee, Q.timber, J. Timber of zelfs Kenneth Taylor op te roepen, maar doe je het niet.

Waarom zou je geen vervanger oproepen? Al is het Jan Vennegoor of Hesselink, wat maakt het uit? Zo'n jonge gast als een Taylor bijvoorbeeld kan je dan toch fijn de ervaring gunnen?

Maar ook een Q Timber die fit blijkt te zijn volgens zijn management. J. Timber die topfit is na zijn blessure en gespeeld heeft. En zelfs een Zirkzee die gewoon weer fit schijnt te zijn.

Waarom roep je dan niet 1 van die 4 op?

11 juni 2024 om 11:46

Overigens mag ik er nu toch van uit gaan dat een Reijnders - Schouten het duo gaat worden hé?

Op de 10 komt nu een plekje vrij voor Simons wat mij betreft (of Gakpo).

Gakpo speelde op het WK echt aardig centraal. Simons speelt voornamelijk aan de buitenkanten bij Leipzig en ook Oranje, dus die dan niet op 10.

Dan kan je fijn Frimpong op de rechtsbuitenpositie zetten en kan je daar Malen rond minuut 70 brengen.

Of je speelt met Dumfries i.p.v. Geertruida, maar dan zou ik persoonlijk de Vrij eraf haflen, Van dijk met Aké centraal en de snelle van de Ven erbij doen.

Verbruggen
Geertruida
De Vrij
Van Dijk
Aké/Ven
Reijnders
Schouten
Frimpong
Gakpo
Simons
Depay
11 juni 2024 om 11:47

Ook gewoon geen vervanger oproepen...
Waarschijnlijk Gini nu hele toernooi basis Dumfries boven Frimpong verkiezen zodat alle vriendjes weer een basisplaats hebben.
Met zo'n coach ga je nooit een rol van betekenis spelen op een toernooi.

11 juni 2024 om 11:54

Zou waanzinnig zijn.
Zelfs nu zie ik het nog wel zitten in Oranje hoor, maar hij moet wel de juiste keuzes maken.

Pivot voor de defensie moet gewoon bestaan uit Reijnders - Schouten wat mij betreft, al vond ik passend dat Veerman wel een masterclass gaf. Hij liep ookaardig veel, maar ik denk toch dat hij tegen de Frankrijks, Spanjes en dergelijke te kort gaat komen in zijn handelingssnelheid.

Dus dan zou ik opteren voor een vast koppel van Reijnders - Schouten met Veerman als fitte wissel. Idem dito voor Malen als fitte wissel op rechts, die brengt ook veel in zijn invalbeurten en in de basis vind ik hem vaak mweh.

70e minuut gewoon een Malen en Veerman kunnen brengen. Passing vooruit & snelheid & Diepgang van amalen. Ideaal!

11 juni 2024 om 11:51

Nou ja, Taylor en J. Timber ga je er natuurlijk niet bijhalen. J. Timber heeft nog geen volledige wedstrijd gespeeld dit seizoen en Taylor herpakte zich wel bij Ajax, maar is eigenlijk niet eens per se goed genoeg voor de Nederlandse top. Zirkzee en Quinten Timber hadden het meeste recht om erbij te komen en aangezien je voorin voorzien bent, zou Quinten Timber de juiste optie zijn (al gaan er verhalen dat hij niet fit genoeg zou zijn).

11 juni 2024 om 12:00

Tja. Ik zou altijd iemand oproepen. Al is het Kenneth Taylor of Jorell Hato als 26e man voor de ervaring. Niet dat die gaan spelen. Maar gewoon geen 26e oproepen is nonsense.

Jurrien Timber heeft bij de -21 gewoon 2 of 3 potten gespeeld en nog minuten gepakt in de BPL bij Arsenal in de laatste pot.

Die is juist nu gewoon fit en multi inzetbaar.

Zirkzee en Timber zijn zo goed als fit, dat wordt dus echt gewoon met Wijnaldum op 10 elke pot mijn god.

11 juni 2024 om 12:01

Hopelijk gewoon Gakpo of Simons en dan één van hen op links ook.

Schouten - Reijnders of Schouten - Veerman met dan Gakpo of Simons op 10 of Reijnders.

11 juni 2024 om 12:08

Hij zou gek zijn om met Wijnaldum op 10 te spelen als je Xavi, Gakpo of zelfs nog Zirkzee hebt.

Eerst zeuren dat er 26 spelers mee moeten en nu genoegen nemen met 25. Rara???

11 juni 2024 om 11:52

Precies dat... hoe dan!

11 juni 2024 om 12:23

Gini zit erbij, dus het maakt voor Koeman niet meer uit.

Haha Timber is gewoon niet fit, houd dan ook gewoon op om met hem te noemen. De enige logische keuze wil je een middenvelder meenemen op dit moment die op die positie kan spelen is Taylor.

Neem dan een talent mee om aan het grote werk te ruiken en ervaring op te laten doen! Voor mijn part Taylor, steun of wie dan ook kunnen ze alleen maar van leren en verwachten toch niets

Ik snap de coaches die geen vervangers oproepen echt niet. Als je toch niemand oproept, kan je net zo goed Frenkie bij het team houden. Mochten we doorgaan naar de knock out fase, zou je hem misschien weer bij de groep kunnen hebben aan het eind van het toernooi.

Echt ongelooflijk. Van hosanna voor de wedstrijd tegen Ijsland naar 2 fikse klappen. Ik ben geen groot Koopmeiners fan maar had het wel willen zien. Nu 2 eredivisie spelers, Gravenberch die vaak op de bank zat bij Liverpool, Wijnaldum die op een matig niveau speelde en Xavi die totaal niet uit de verf komt als middenvelders. Veerman, Schouten en Reijnders zal wel het middenveld worden. Zolang Veerman maar met het mes tussen de tanden speelt tegen Frankrijk, want ik voorzie veel problemen in de omschakeling

11 juni 2024 om 11:53

Nou ja, bij De Jong waren al vraagtekens, dus zo onverwachts komt dit ook weer niet. Koopmeiners is wel even jammer, juist omdat De Jong ook al niet meegaat. Nou zou ik Koopmeiners wel gebruiken zoals ze hem bij Atalanta gebruiken, want als controleur vond ik hem echt heel matig.

Bijzonder; heeft Koeman eerst weken/maanden lopen zeuren dat hij graag 26 spelers mee wou hebben. Nu heeft hij dat voor elkaar en neemt hij maar 25 mee. Neem dan een talent of nog een extra keeper weet ik veel. Maar is wel een rare beslissing vind ik.

Ben ik de enige die neigt naar Kluivert op 10? Toch wel een aantal goals gemaakt in de PL

Je mist nu nog een controlerende middenvelder. Je gaat toch de bibbers krijgen als Blind daar moet staan. Je hebt Veerman, Schouten en Reijnders die er eventueel kunnen spelen waarvan Schouten de enige 6 is. Hier zou ik een vervanger voor oproepen. Dan wordt het een beetje een vastlopende plaat, maar mijn keuze zou dan Matusiwa zijn. Meer een balafpakker, maar wel prima aan de bal! Was bij ons al goed en heeft zich in Frankrijk goed kunnen doorontwikkelen! Als alternatief kun je nog denken aan Clasie.
Mocht dit nou allemaal niks worden dan maar doelpunten toevoegen in de persoon van Sem Steijn. Persoonlijk zie ik als oranje materiaal niks in Berghuis, Stengs of Til (eigenlijk Steijn ook niet). De laatste die je nu wil oproepen is toch hopelijk Taylor die ik elders geopperd zie worden dat vind ik helemaal niks.

Zou gek zijn als Koeman nu geen vervanger op zou roepen aangezien Koeman wilde dat de selectie uit zou breiden naar 26 man

Lekker dan. Wie moet je oproepen die iets toevoegd? wellicht toch nog Timber? Of Zirkzee? Mit fit uiteraard.

Ik heb 't vermoeden dat er een shortlist is van Til, Taylor en Stengs. Zelf hoop ik het meest op Til, omdat hij kan sleuren en slopen als het moet.. Maar goed, misschien ligt hij al lang en breed ergens op een strand, hier ver vandaan..

We zullen zien

11 juni 2024 om 12:36

Maatsen was ook al op vakantie, maar dit is een goede reden om terug te komen natuurlijk.

Wat een geluk voor Koeman, kan hij er straks niet meer omheen om zijn grote maat Wijnaldum op te stellen.

Frenkie De Jong, Koopmeiners, De Roon, Quinten Timber en Wieffer allemaal geblesseerd. Inmiddels komen we dan uit bij de C-categorie.

Ook een tegenvaller idd. Zeker omdat deze onverwacht was. De Jong kon je wel zien aankomen dat hij in de poulefase geen grote rol zou spelen.

De huidige middenvelders hebben nu wel aangetoond het mooi op een andere manier in te vullen.

Met de uitval van Koopmeiners wordt de spoeling wel dun. Ik had hem graag eens langer aan het werk gezien, hij was toch een grote smaakmaker in de Serie A.

Op middenveld heb je nu Schouten, Veerman, Reijnders, Simons, Gravenberg, Wijnaldum, Blind en Geertruida.
Waarvan Wijnaldum nog niet echt energie heeft. Wie weet dat dit gaandeweg het toernooi nog verandert.

Maatsen komt erbij, voor de wingback positie. Zover ik begrijp kunnen er nu nog vervangers voor blessuregevallen worden opgeroepen.

Veel alternatieven op het middenveld blijven er niet over. Dan kom je bij spelers als Stengs, Taylor, Til. Ik las zelfs iemand Steijn voorstellen.

Daarna kom je uit op jeugd.

11 juni 2024 om 15:20

Gaat mij er vooral om dat je gewoon een jeugdige speler de ervaring kan gunnen bijvoorbeeld.
Spelers als een Hato bijvoorbeeld. Die heeft er ook nog wel eens bij gezeten.

Timber (jurrien) die is net fit, was ook mooi voor hem geweest.
Verder misschien nog wel een Ryan Flamingo (die ook op middenveld kon) bijvoorbeeld?

Erg jammer dat we stiekem toch wel een aantal blessures hebben opgelopen voor of tijdens deze voorbereiding op het EK: Wieffer, gebroeders Timber, De Roon, De Jong, Koopmeiners, Zirkzee, Hartman etc. En toch houden we nog een redelijk goede selectie over vind ik. Er is genoeg talent en na de afgelopen 2 interlands begint de oranjekoorts toch toe te slaan. Echte kanshebbers zijn we denk ik niet. Maar ik hoop de al deze talentvolle jongens zich blijven doorontwikkelen en dat we weer een paar echte wereldtoppers krijgen. Er spelen er al een aantal bij echt grote clubs. Maar ze moeten daar wel echt bepalend worden. Zodat we weer kunnen smullen van mooie toernooien. Want buiten dat NL nooit wat wint, blijven bepaalde momenten/wedstrijden uit 2014, 2010, 2008 je altijd bij! Dat is ook wat waard!

Pfoe... Frenkie, Koopmeiners, De Roon, Wieffer, Timber allemaal geblesseerd. Allemaal middenvelders die (in potentie) basis hadden kunnen spelen. Wordt wel een erg dunne spoeling zo.

Koeman moet gewoon een extra speler oproepen. Stel dat er nog 1 of 2 middenvelders uitvallen dan zit je echt met een probleem.

Wordt zo wel heel moeilijk met het middenveld wat overblijft. Gister was leuk, maar Canada en Ijsland zijn nog geen sub top oid. Veerman en Schouten komen niet in de buurt van het niveau Koopmeiners of Frenkie de Jong, Die twee laten bij hun clubs echt een veel hoger niveau zien.

We missen veel te veel mensen nu op het middenveld. Leuk dat Maatsen er bij is, maar waar gaat hij staan dan? Ake is LB, die gaat niet banken voor Maatsen mag ik aannemen, Maatsen op het middenveld ? Heeft die daar ooit gespeeld? Wat is nu het plan? Gaat Blind op 6 staan?

11 juni 2024 om 14:24

Koopmeiners speelde erg behoudend en onzeker in het ned elftal. Frenkie kon je r wel bij hebben. Maar mis bij hem de 2e actie na het wegraaien/versnellen bij 2 man vandaan. Heb t idee met de relatief nieuwe spelers, reijnders, schouten frimpong, geertruida, simons, vd ven en j veerman dat er een positieve compleet nieuwe dynamiek in het ned elftal is. Gaf er eerst niks om, wilde niet gaan kijken, maar tegen canada en ijsland toch dingen gezien dat ik t ned elftal ga volgen dit ek.

Roep lekker Kluivert of Summerville nog op. Ik begrijp verder best wel dat er ook een groep is en een groepsprocess en gevoel. Dat moet je ook niet verstoren. Bizar hoe mensen hier denken over Frenkie en Koopmeiners. Die ga je zeker missen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren