Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nieuwe ontwikkelingen bij Inter geven toekomstplannen Denzel Dumfries weg’

Laatste update:

Denzel Dumfries en Inter praten toch weer over een verlenging van het contract van de vleugelverdediger, zo meldt La Gazzetta dello Sport. Eerdere gesprekken liepen spaak op het financiële plaatje, maar Dumfries lijkt inmiddels bereid water bij de wijn te doen.

De Oranje-international beschikt in Milaan over een verbintenis tot medio 2025. Doordat hij en Inter het niet eens werden over een nieuw contract, leek het er enige tijd op dat een transfer op handen was.

De huidige koploper van de Serie A wenste nog wat over te houden aan Dumfries en stond dus open voor een transfer aankomende zomer, om te voorkomen dat de wingback transfervrij de deur achter zich dicht zou trekken.

Zover hoeft het niet te komen. Dumfries en Inter hebben de gesprekken over een contractverlenging nieuw leven ingeblazen en zijn voornemens om er deze keer wel uit te komen. Volgens het Italiaanse medium ligt de eerdere aanbieding van Inter nog steeds op tafel.

Het zou gaan om een aanbod met een salaris van vier miljoen euro per seizoen. In een eerder stadium was dit voorstel niet voldoende voor Dumfries, maar de voormalig PSV'er kijkt er inmiddels anders tegenaan.

Mede door blessures is Dumfries dit seizoen niet langer verzekerd van een basisplek. Trainer Simone Inzaghi geeft in zijn 3-5-2-formatie veelal de voorkeur aan Matteo Darmian als rechtervleugelverdediger.

Dumfries kwam dit seizoen tot 23 optredens bij Inter, waarvan zes als invaller. In de maand februari speelden i Nerazzurri vooralsnog vier wedstrijden en Inzaghi gunde de Nederlander één basisplek, tegen Salernitana (4-0 winst). Dumfries kwam in dat duel meteen tot scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij wil verlengen is dat natuurlijk de makkelijkste optie voor Inter. In de Serie A is hij meer dan goed genoeg. In een ideale wereld vervang je hem door iemand met iets betere voeten, maar door de financiën lijkt me dat niet haalbaar bij Inter.

Sowieso is het interessant voor zijn doorverkoopwaarde, dus voor Inter zou er geen enkel nadeel zitten aan een nieuwe deal.

25 februari 2024 om 20:49

Het zal lastig zijn voor Inter om spelers als Dumfries, Thuram en Martinez te behouden als een Real, PSG of City aanklopt, maar als ze kampioen worden en opnieuw de CL finale halen, dan moet er toch financieel wel wat meer mogelijk zijn?

Mooi vervelend voor NLse clubs. Beste transfer zou heel goed zijn voor kapitaal richting NL. Is er niet een PL club die t hoog id bol heeft?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren