Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nieuwe competitie lonkt voor Dries Mertens; management reeds gespot’

Laatste update:

Dries Mertens is komend seizoen wellicht in het shirt van Olympique Marseille te bewonderen. Diverse Franse, Belgische en Italiaanse media melden namelijk dat de momenteel clubloze vleugelaanvaller hoog op het lijstje staat van voorzitter Pablo Longoria en dat er reeds contact is geweest tussen beide partijen. Mertens (35) kan in Marseille een contract voor een seizoen tekenen, met de optie op nog een jaar extra. Het jaarsalaris zou op 2,5 miljoen euro liggen. Hij speelde overigens nog niet eerder in de Ligue 1.

Volgens Het Nieuwsblad is het management van Mertens zelfs al gespot in Marseille. Het financiële plaatje zou wellicht een obstakel kunnen vormen tijdens de onderhandelingen. De routinier was bij Napoli, waar zijn contract op 30 juni officieel afliep, een van de grootverdieners. Wat voor Mertens wel aantrekkelijk is, is het feit dat Marseille zich opmaakt voor de groepsfase van de Champions League, waar hij met de Italiaanse club eerst nog de kwalificatiecyclus in moet.

De eerder al aan Royal Antwerp gelinkte Mertens lijkt na negen seizoenen trouwe dienst klaar voor een definitief vertrek bij Napoli. De Belgische aanvaller en de clubleiding lagen tijdens gesprekken over een nieuwe verbintenis te ver uit elkaar qua beoogd salaris. Volgens RAI is Mertens de onderhandelingen begonnen met een duidelijk idee over wat hij wil verdienen. De 35-jarige aanvaller wil per seizoen vier miljoen euro, plus bonussen. Daarnaast aast hij op een contract voor twee jaar.

Aurelio de Laurentiis, de voorzitter van de club uit Napels, heeft slecht 1,8 miljoen euro plus bonussen voorgelegd aan de aanvaller, ongeveer de helft van wat hij vorig seizoen verdiende. Het verschil tussen het aanbod van De Laurentiis en dat van Mertens lijkt dan ook te groot om op te lossen. Hij speelde in totaal 397 wedstrijden voor i Partenopei. Mertens maakte in die wedstrijden 148 doelpunten. Daarmee is hij de speler met de meeste goals voor Napoli ooit, gevolgd door clublegendes Lorenzo Insigne en Marek Hamsik (allebei 121) en Diego Maradona (114).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou het echt vet vinden als PSV hem haalt. Een extra optie in de aanval kunnen we nog wel gebruiken. Hoe dan ook is het echt een levende legende van Napoli. Clubtopscorer aller tijden, dat had ik vooraf niet verwacht toen hij PSV verliet. Hij heeft echt een paar seizoenen gehad waarin hij zich kon meten met de absolute wereldtop.

7 juli 2022 om 07:49

Och wat zou ik het vreselijk vinden als ie naar PSV komt.. Nee schitterende speler en zou vet zijn om hem in de eredivisie bezig te zien, maar dan word het wel echt een loodzware titelstrijd! PSV is naar mijn zin wel sterk zat zo met die nieuwe aankopen!

Voor 7 ton verhuizen, nieuw huis, je vrienden ver van huis. Ik zou blijven Dries. Voor het geld hoef je het niet te doen.

Daarmee is hij de speler met de meeste goals voor Napoli ooit, gevolgd door ANDERE clublegendes Lorenzo en Marek.
Een woord maakt het verschil vind ik.

Dat is wel een club die bij hem past. Rouwe clubs met een enorme fanatieke achterban. Zie hem daar wel.

Ik zou lekker bij Napoli blijven. Prachtige club man. Je bent daar super geliefd. Beetje water bij de wijn doen van beide kanten en er proberen uit te komen. Dat hij daar al negen jaar zit had ik niet verwacht. Als hij nu zou blijven zou hij zichzelf echt tussen Hamsik en Insigne spelen mbt status van club legende. Maradonna is natuurlijk een brug of 23 te ver. Maar daar komt echt niet een speler bij in de buurt.

7 juli 2022 om 09:01

Probleem in napels lijkt mij wel echt dat je in een gouden kooi leeft. Je kan letterlijk nooit iets gaan doen zonder dat er honderden mensen om je heen staan en van alles van je willen.
Dat is zo bizar daar.
De spelers komen dus ook nooit hun huis uit.

7 juli 2022 om 09:21

Salerno, ja? Staan ze daar in Napels bekend om dat het buiten het veld veel heftiger leven is als voetballer door alle aandacht? Geloof het meteen hoor, fantastisch voetbalpubliek.

7 juli 2022 om 09:43

Ja het is daar echt van een andere orde. Ben zelf ook weer terug sinds enkele dagen.
Bedacht mij nog hoe erg dat moet zijn voor werkelijk iedere selectiespeler nu, laat staat hoe het voor Diego was. Die stad is eigenlijk een soort ziek verslaafd aan hun club, er zijn weinig plekken in de wereld waar de plaatselijke club zo erg leeft als daar. Heel mooi en bijzonder, maar heeft ook wat treurigs.

7 juli 2022 om 10:20

Volgens mij is Marseille best vergelijkbaar met Napels op dat vlak

7 juli 2022 om 10:40

Yes, denk dat Marseille dat na Napels ongeveer het ergst in europa heeft. Beide echt gave clubs. Jammer dat marseille meer politiek doet en persoonlijk vind ik het mooi dat Napoli heel italiaans/napolitaans is en bij marseille nog zo weinig klassiek zuid frans is.

Zou Ajax niet even een lijntje kunnen uitgooien naar Mertens?

Want we lopen nou niet echt over van de spitsen in de selectie...toch?

Zou hem ook graag bij PSV erbij zien, maar denk niet dat hij dat gaat doen.
Persoonlijk vind ik het wel minachtend dat Napoli zo veel van zijn salaris af wilt. Die man is een levende legende bij de club Napoli en dan bied je hem zo'n enorme downgrade aan.

Zou het liefst zien dat Dries gewoon zijn contract verlengt bij Napels. Mooi afsluiten daar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren