Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘‘Nieuwe Bogarde’ weigert vanwege 275.000 euro per week te vertrekken’

Laatste update:

De naam Winston Bogarde valt nog regelmatig in Engeland. De oud-verdediger stond in zijn carrière onder contract bij grote clubs als Ajax, AC Milan, Barcelona en Chelsea, maar zijn naam wordt nu nog in verband gebracht met zijn periode bij de laatste club. Bogarde had een supercontract, maar kwam niet in de plannen voor en mocht weg. De Nederlander weigerde echter te vertrekken en liet zijn bankrekening volstromen door op de tribune te zitten en met jeugdploegen te trainen.

/

In de Engelse media wordt nu geschreven over ‘de nieuwe Bogarde’. Het gaat om Yaya Touré, die met een salaris van 275.000 euro per week een van de bestbetaalde spelers van de Premier League is. Touré komt niet voor in de plannen van de nieuwe Manchester City-manager Josep Guardiola, maar de middenvelder weigert zonder slag of stoot te vertrekken. Hij weet dat zo’n megacontract bij een andere Europese topclub niet meer in het vat zit.

De Daily Express schrijft dinsdag dat de 33-jarige Touré besloten heeft dat hij in ieder geval tot januari bij Manchester City blijft. De middenvelder maakte geen deel uit van de wedstrijdselectie voor het eerste competitieduel met Sunderland en ook voor de Champions League-voorronde tegen Steaua Boekarest is hij niet geselecteerd. De Ivoriaan blijft echter 275.000 euro per week incasseren, om na dit seizoen transfervrij te vertrekken.

Als jij Yaya Touré was, zou je vertrekken om elders meer te spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht zou ik ook doen. Behalve in China gaat hij dit nergens anders verdienen en met dit salaris kan hij in ivoorkust zijn gehele familie de aankomende 500 jaar onderhouden.

16 augustus 2016 om 11:07

Inderdaad ik denk dat zijn klein klein klein klein klein klein zoon voor zijn 18 verjaardag nog een Ferrari kan kopen.

16 augustus 2016 om 12:23

Ik wist niet dat je zo lang blijft leven als je zoveel verdient

16 augustus 2016 om 14:18

Een erfenis heet dat!

Ik geef hem groot gelijk denk dat iedereen op die leeftijd en met zo een contract hetzelfde zou doen

16 augustus 2016 om 09:05

Zelfs als ze nog ouder zijn, zie Dickie maar

16 augustus 2016 om 09:11

Als ik 20 was en zou zo'n contract hebben zou ik het ook doen.

Ik neem aan dat ie dus al rond gekeken heeft en het verschil dus echt gigantisch moet zijn.

16 augustus 2016 om 09:39

Ik neem aan dat hij daarvoor niet eens rond hoefde te kijken. Dat hij dit nergens in Europa meer gaat verdienen op zijn 33ste, terwijl er al duidelijk de nodig sleet op zijn prestaties zit, mag overduidelijk zijn.

Terecht, zou precies hetzelfde doen.

Is jarenlang ondergewaardeerd bij City en jarenlang over het hoofd gezien tijdens zijn verjaardag. Volkomen terecht dat hij nu blijft zitten en ze een poot uitdraait. Hij zal ze leren!!

16 augustus 2016 om 09:12

Wat maakt het uit dat niemand wat voor ze verjaardag doet dan? Dat doen ze ook niet bij mij op me verjaardag op t werk hoor ....

16 augustus 2016 om 09:12

Sarcastische opmerking Konan....

16 augustus 2016 om 09:58

Nou Touré kennelijk heel erg veel. Uitte kritiek op de clubleiding van City omdat men zijn verjaardag was vergeten.

16 augustus 2016 om 10:00

Er is hier een tijdje terug een bericht op VZ verschenen, waarin stond dat Yaya Toure teleurgesteld was in de clubleiding, omdat ze hem niet gefeliciteerd hadden met zijn verjaardag. Er werd zelfs gezegd in de media dat hij weg wilde omdat hij mede hierdoor een gebrek aan respect voelde. Daar werd allemaal nogal lacherig over gedaan en daar grapt hij nu op terug.

16 augustus 2016 om 12:35

Als jij je taken niet snapt, zoals hier het sarcasme niet, dan is dat heel begrijpelijk meneer Konan.

16 augustus 2016 om 17:38

@hees haha goeie ik lees hier nu net dus ook dat hij daar serieus boos over was dus ik begrijp de opmerking nu

16 augustus 2016 om 09:31

Voor 275.000 per week jarenlang ondergewaardeerd?
Omdat hij geen verjaardagskaartje kreeg?

16 augustus 2016 om 09:38

Zoek in het woordenboek even 'sarcasme' op

16 augustus 2016 om 09:56

Touré zocht ooit de media op (althans zijn zaakwaarnemer) dat City zijn verjaardag was vergeten...

16 augustus 2016 om 12:50

Omdat waardering niet alleen in geld uit te drukken is. Als hij slim is doet hij wat Robben al jaren doet. Om de zoveel tijd een beetje geblesseerd zijn zodat er geen sprake kan zijn van een transfer.

Hij moet gewoon schikken met City. Nieuwe club vinden waar hij bijvoorbeeld 5 miljoen minder verdient. City betaald hem dan 5 miljoen ter compensatie. Hij gaat er niet op achteruit en City bespaard 10 miljoen.

haha bogarde mag de veters van Yaya nog niet eens strikken

16 augustus 2016 om 09:33

Daar gaat het in dit artikel ook niet echt om.

16 augustus 2016 om 09:35

Dat zal ook niet gebeuren, want Bogarde bukt voor niemand

16 augustus 2016 om 09:36

dat was zeker waar

16 augustus 2016 om 10:01

haha, daar moest ik toch even om lachen

16 augustus 2016 om 09:51

Alsof Yaya nog wat voorstelt. Is ook over the hill na een paar geweldige seizoenen.

Haha lekker hoor Toure zou exact hetzelfde doen, dat ga je krijgen met die belachelijke salarissen dat veel spelers het wel best vinden op de bank of zelfs de tribune. Toure zal zich ook niet kapot werken om in de basis te komen want die gelooft het zo wel...

Geef hem groot gelijk op die leeftijd. Dat bedrag verdient hij misschien nergens meer. Het is ook niet dat hij nu moreel gezien slecht bezig is, City heeft zit niet in geldproblemen en heeft geld zat.

Je kunt het de speler niet kwalijk nemen. Bestuur heeft met hem een overeenkomst gesloten en die moeten rekening houden met een speler die ouder wordt en minder belangerijk.

In Engeland regeert de waanzin met al die megabedragen qua salaris en transfergelden....ik hoop dat er nog veel meer Bogardetjes tussen zitten.

Super.... clubs sturen spelers naar de tribune omdat ze niet verlengen maar denken wel het recht te hebben hun te dwingen te vertrekken.
contract is contract.

dat ze maar dokken
gaat dat uitgiften beleid daar mss eens veranderen
moesten er meer doen
hij is 33 jaar dus wie doet hem nog wat

Hoezo komt hij uberhaupt niet in de plannen van Guardiola voor?

16 augustus 2016 om 11:28

Een vedette op z'n retour, dan moet je absoluut niet bij Pep aankloppen.

Heerlijk toch...mega veel geld opstrijken en dan gewoon uit je contract lopen en een vette "de mazzel" roepen tegen alles en iedereen als je de deur uit loopt.
Wat een luxe....

Ik heb hier ook nul moeite mee dat City op de blaren moet zitten. Ze moesten en zouden Toure hebben en hij moest en zou ook blijven. Toure is een broodvoetballer eerste klas (waar ik niet op tegen heb, zo lang hij maar presteert). City heeft gewoon gegokt en verloren door hem ook voor zijn 33e en 34e levensjaar vast te leggen. Ik had ook verwacht dat Toure het langer uit zou houden.

Tja, neem het hem eens kwalijk. Zo'n megacontract zou ik ook uitzitten als ik nergens anders een vergelijkbaar bedrag kon opstrijken.

Heerlijk dat er weer eens een club te kijk wordt gezet. Zal ze afleren van die belachelijke salarissen te betalen. Gewoon weer een premieregeling voor behaalde wedstrijdresultaten zoals vroeger.

Als man city weet je dat je dit probleem krijgt door guardiola aan te trekken. Toure mocht vij barca ook vertrekken van pep dus jaaaaaa zullen ze moeten accepteren

Tsja. Ik begrijp het op zich wel....elke maand dat je blijft levert een miljoen op. Aan de andere kant...zijn bankrekening zal al heel gevuld zijn. Ik zou dan geen zin hebben bij de jeugd te moeten trainen. Laat je contract afkopen voor een miljoen of 2,5, onderhandel een tekenbedrag van een miloentje bij je niuewe club en ga voor een salaris van een miljoentje of 2 ergens voetballen waar je plezier hebt....zou ik doen.

In Barcelona was Busquets de reden dat Toure vertrok onder Barcelona. Maar Toure deed het voordat Busquets doorbrak heel erg goed. Raar dat Pep hem zo snel buitenspel zet want Toure kent het systeem van Pep .

Groot gelijk heeft hij, vindt het overigens raar als hij geen kansen meer krijgy, is hij echt zo slecht geworden?

Beide partijen hebben getekend, dus ze moeten niet zo zeiken. Toure is itt Bogarde wel een speler van een andere status. City heeft veel plezier aan hem beleefd.

Als ik nog maar een jaartje had dan was ik ook wel blijven zitte of zo'n extreem hoog salaris vragen dat geen club mij wil. En daarna nog rustig weggaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren