Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuw tijdstip voor kraker tussen Ajax en PSV; NEC tegen VVV afgelast

Laatste update:

De KNVB voert als gevolg van de aanhoudende sneeuwval ook in het TOTO KNVB Beker-toernooi twee wijzigingen door in het schema. De kwartfinale tussen Ajax en PSV is vervroegd naar 20.00 uur, terwijl het duel tussen NEC en VVV-Venlo afgelast is.

De wedstrijd tussen NEC en VVV kan niet doorgaan, omdat er te weinig tijd is om het veld van Stadion De Goffert sneeuwvrij te krijgen. De thuishaven van NEC beschikt niet over veldverwarming. Het is nog niet duidelijk wanneer de wedstrijd ingehaald moet worden, maar de KNVB stelt dat het vanwege de voortgang van het bekertoernooi noodzakelijk is om de wedstrijd uiterlijk volgende week woensdag te spelen.

In de Johan Cruijff ArenA is vanwege het dichte dak geen sneeuwhinder. Het besluit om de wedstrijd tussen Ajax en PSV, die aanvankelijk gepland stond om 21.00 uur, een uur te vervroegen is genomen in overleg met de clubs en zendgemachtigde ESPN, zo legt de KNVB uit in een persbericht.

De overige twee wedstrijden in de kwartfinale gaan vooralsnog volgens planning door. Dinsdagavond begint het treffen tussen Excelsior en Vitesse om 20.00 uur, terwijl sc Heerenveen - Feyenoord op donderdag eveneens om 20.00 uur start.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Thank god dat de ArenA een dak heeft

8 februari 2021 om 18:46

Bedankt. En ik wens PSV veel succes tegen Olympiakos Pireaus 😁👌

Kon het dak afgelopen zondag niet dicht dan?

8 februari 2021 om 18:44

Jawel, maar toen waren de wegen slechter en er moeten toch zo'n 300 man naar het stadion.

8 februari 2021 om 18:46

Nee want dan moesten er 300 mensen naar de Arena komen en dat vond men niet verantwoord. Terwijl een dag later met zowat dezelfde weersituatie heel NL weer naar het werk moest en dus wel meer dan 300 man de weg op moest.

8 februari 2021 om 19:55

Nee hoor, ik werk thuis ivm corona. En veel bedrijven vandaag gesloten of extra thuiswerk

8 februari 2021 om 19:14

Nee want toen sneeuwde het nog behoorlijk. Mensen snappen toch wel dat dat gevaarlijk is met zo'n dicht dak. Straks weer gedoe met vanalles wat naar beneden valt. Plus al die mensen die de weg op moesten. Nu gaat het stoppen met sneeuwen en waaien de komende dagen dus dan kan het gewoon. Zout wat dan lekker ingereden is op de wegen helpt ook. Beetje logisch nadenken mensen.

8 februari 2021 om 19:41

Logisch nadenken? Nee joh, lekker Nederlands lekker dwars tegen alles in willen gaan en het nooit ergens mee eens willen zijn.

Nou nou niet te gek hoor, KNVB. Nu moet ik onze hele voorbereiding omgooien..

8 februari 2021 om 19:13

Never a dull moment in Amsterdam!

Mooi dat het woensdag wel ijsvrij is op de wegen. Dan moet het wel snel gaan ten opzichte van gisteren, want ik heb er vandaag nog niet veel van gemerkt...

Ah dus nu is veiligheid geen issue meer voor de Knvb. Nu kunnen ze wel 350 man een gladde weg en de sneeuw in sturen. Anders komen ze niet uit met hun programma, die nu wel belangrijker is dan de veiligheid van spelers en cameramensen.

8 februari 2021 om 18:55

Precies dit! Nu kan het ineens wel. Woensdagavond is de gemiddelde temperatuur -11 in Nederland. Succes met de enkels.

8 februari 2021 om 20:26

Hoe bedoel je succes met de enkels? Het veld is niet bevroren of zo, ik neem aan dat het gras verwarmd is of in ieder geval niet bevroren. Ze spelen ook op kunstgras, dus ze zijn wel wat gewend haha.

8 februari 2021 om 18:56

Zondag was het code rood, nu niet meer. Niet op alle slakken zout gaan leggen.

8 februari 2021 om 20:22

Jij weet nu al dat er woensdag geen code rood is!?

8 februari 2021 om 20:33

@co.co probeer je nou bewust zo dom te doen of snap je er gewoon echt helemaal niets van..? Ja, je kunt nu 'al' weten dat er woensdag geen code rood zal zijn. Heb je allerlei handige apps voor, of het weerbericht op je tv. Slechts 10 procent kans op neerslag, overdag -1 met nodig wat zon, weinig wind. Dat klinkt niet als code rood denk je wel?

8 februari 2021 om 20:49

Niet is zo veranderlijk als het weer succes met je wedstrijd en het weer berricht.

8 februari 2021 om 19:00

Master D. Even voor je beeldvorming: er valt woensdag geen sneeuw, er staat geen harde wind, de wegen zijn naar alle waarschijnlijkheid beter begaanbaar en er is geen code rood. Dus wat voor punt probeer je nou te maken?

8 februari 2021 om 19:15

Echt he. Hoe simpel mensen kunnen denken. Ff iets verder kijken dan de neus lang is is er niet meer bij lijkt het wel

8 februari 2021 om 19:01

Morgen is de weg weer goed toegankelijk, dus geen probleem.

8 februari 2021 om 19:40

Volgens mij is er geen code rood aanstaande woensdag? En de Knvb volgt gewoon de richtlijnen van de overheid. Daarnaast sneeuwt het woensdag al twee dagen niet meer en kunnen de wegen dus gewoon schoon geveegd worden. Ik snap dat je heel graag de Knvb in slecht daglicht wilt zetten, maar kom dan a.u.b. met een geloofwaardige beredenering.

Ajax dit weekend gematst ? Tegen Utrecht kon niet doorgaan en deze wedstrijd wel..Die 300 man kan dan ook beter de weg niet op. En anders hadden ze zaterdag een hotel kunnen pakken.. de hotels kunnen wel wat gasten gebruiken

8 februari 2021 om 19:08

Gematst nog wel? Ik denk dat Ajax er niet per se blij mee is dat ze nu in een toch al drukke tweede seizoenshelft nog een extra inhaalduel moeten spelen, zou het wellicht nog eerder als een nadeel zien dan als een voordeel. Hoe moeilijk is het nou te begrijpen dat de KNVB met een nationale code rood geen andere keus heeft dan de betaald voetbal duels aflassen.

8 februari 2021 om 19:17

@co.co.....man man man wat een opmerking weer. het gaat woensdag niet sneeuwen vriend. Zondag was er een sneeuwstorm. Dak dicht en dikke laag sneeuw er op is levensgevaarlijk. Plus de weg op is niet te doen. Serieus, waarom denken mensen zo simpel. Ik schaam me zowat kapot zeg. Zondag code rood, en woensdag niet. Hoe moeilijk is het om dat verschil te snappen. Als je wil provoceren, doe het dan goed. Dit komt nogal dom over. Je snapt namelijk ook wel dat ajax dit duel in moet halen he.....hoezo gematst.

8 februari 2021 om 19:38

Waar ik zondag zat sneeuwde het ook bijna niet hoor. Maar jij bent Piet Paulusma dat je zo zeker weet dat het woensdag niet gaat sneeuwen??

Ben zelf van mening als er zondag niet gevoetbald kom worden dat we dat deze week ook beter niet kunnen doen.. -15 voelt niet lekket aan

8 februari 2021 om 19:44

''maar jij bent Piet Paulusma dat je zo zeker weet dat het woensdag niet gaat sneeuwen??'' Volg anders gewoon even het weerbericht..

8 februari 2021 om 19:57

Iedereen weet dat als ze de keuze zouden hebben na zo'n week vol tegenslag ze liever niet op zondag om 12:15 aantreden tegen uitgerekend Utrecht...

8 februari 2021 om 20:18

Het weer berricht zegt: het gaat niet vriezen en 100 procent zeker geen sneeuw?? Zou mooi zijn ideaal voetbal weer!

8 februari 2021 om 20:29

Kom op zeg, je kan het weerbericht op grote lijnen vaak wel serieus nemen. Dit weekend zou er veel sneeuw vallen, daarom was het code rood. Woensdag is de verwachting dat er geen sneeuw valt. De sneeuwval van afgelopen dagen zal in de komende dagen in ieder geval niet gebeuren. Het weerbericht zegt trouwens wel dat het gaat vriezen, dat is gewoon te vinden op het internet. Reageer even normaal zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren