Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niet vervelend bedoeld, maar Excelsior heeft niet de beste spelers’

Laatste update:
/

FC Utrecht speelt vrijdag in de Eredivisie tegen Excelsior. De Domstedelingen nemen Excelsior uiterst serieus, want de Rotterdammers hebben maar twee punten minder in de rangschikking. Desondanks weet trainer Robby Alflen van FC Utrecht ook dat Excelsior niet het sterkste team uit de Eredivisie is.

“Excelsior speelt naar de mogelijkheden die het heeft”, begint Alflen via de officiële kanalen van zijn werkgever. “Ik bedoel het niet vervelend, als ik zeg dat ze niet de beste achttien spelers uit de Eredivisie hebben. Maar ze halen er uit wat er in zit. Wat wij moeten doen.”

Alflen treft een oude bekende bij Excelsior. Trainer Marinus Dijkhuizen was vorig seizoen nog actief als spitsentrainer in Utrecht. “De resultaten zijn goed. Kijk alleen al naar de laatste drie wedstrijden: een punt pakken bij FC Groningen en bij AZ en thuis winnen van FC Twente. Ze zitten daar in een flow.”

Wint FC Utrecht bij Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet dat utrecht geweldige spelers heeft dit jaar

6 november 2014 om 14:17

Ik dacht precies hetzelde, net alsof Utrecht echte Eredivisie toppers in de ploeg heeft zitten.

Heb meer respect voor clubs als Excelsior en Dordt dit seizoen, komen toch nieuw de eredivisie in, maar durven aanvallend attractief voetbal te spelen. Zijn niet bang om op hun bek te gaan, maar spelen om de supporters te vermaken, en zeker voor Excelsior levert het ook nog de broodnodige punten op. Hopelijk zal Dordt ook snel meer rendement behalen.

6 november 2014 om 14:25

Jullie voelen je blijkbaar erg snel aangevallen?
Alflen zegt niks geks hoor, VZ maakt er natuurlijk weer een ''aparte'' kop van maar toch!

En jordyfr, als Utrecht 1 ding dit seizoen doet is het spelen om het publiek te vermaken, met veel jonge talenten...

6 november 2014 om 15:54

Hoezo aangevallen ik ben een utrecht fan

6 november 2014 om 15:55

Waarom zou ik me dan aangevallen voelen?

Ze doen alleen wel waar Dort al de lof voor krijgt in de competitie.

Ze vallen aan met mooi en leuk voetbal. Graven zich niet in en hebben toch een paar zeer leuke spelers die ook bij hogere teams het goed zouden doen.

Het is bijzonder knap dat ze Coutinho en Bruins hebben weten te halen. Vooral met Bruins hebben veel hogere teams liggen slapen.

En dan verliezen ze ook nog hun meest scorende speler en toch het nu weer zo goed doen. Heel knap van ze.

6 november 2014 om 14:12

En Botaka is goed als zijn rendement omhoog gaat.

6 november 2014 om 14:15

Je kan het ook anders stellen: Botaka is goed, z'n rendement moet alleen om hoog.

6 november 2014 om 17:29

Wat heb je er als buitenspeler aan dat je leuk kan ballen als je geen rendement eruit haalt? Dus is Botaka goed wanneer hij meer rendement haalt.

6 november 2014 om 14:15

Eens, ik vind die Botaka van ze ook wel een leuke speler.

Vergeet niet dat ze misschien Guyon Fernandez erbij krijgen. Zeer welkome versterking voor het team.

6 november 2014 om 14:52

Botaka is een geweldige speler. doeld emet deze 2 puur op het punt dat ze zijn aangetrokken. Botaka zat er al toch geloof ik?

Botaka is al gevaarlijk zat, ook al maakt hij ze niet hij trekt wel steeds 2/3 man naar zich toe. Zo krijg je bij de andere meer ruimte.

Fernandez er bij zou echt geweldig zijn voor Excelsior. Dan zijn ze helemaal zeker dat ze er in blijven.

Toch knap dat dit teams lukt als Excelsior en ook een Willem 2.

Een Bruins en Amenteros en Fernandez zullen toch ook gewoon een aanwinst zijn voor Nac. Die dan altijd van die niets zeggende oude spelers halen.

6 november 2014 om 15:13

@eerlijk010

Ja, ik dacht dat Excelsior hem had aangetrokken van een Belgische club in '13/'14.

Inderdaad, als Fernandez erbij zit zal Botaka vanzelfsprekend ook meer ruimte krijgen. Want Fernandez moet je ook niet onbeschermd laten. Jammer dat de stoppen in zijn hoofd soms zijn doorgeslagen tijdens wedstrijden.

Toch raar dat een Armenteros, Bruins en Fernandez het niet kunnen laten zien in de top van Nederland. Maar zodra ze bij een Excelsior/willem II etc spelen dat ze dan wel kunnen presteren.

Misschien niet gemaakt voor de druk om te presteren?

6 november 2014 om 15:35

Botaka speelde al vorig jaar bij Exzcelsior inderdaad. Kwam gratis vanaf club Brugge door Martin van Geel. Hij was bij hun aangeboden en hij heeft toen Excelsior geadviseerd blijkt.

Ja er is meer gebeurd met Fernandez achter de schermen van bijna alles spelen en toch aardig het doen naar in 1x de tribune. Geen idee wat er was maar er is iets gebeurd.

Vooral van Amenteros en Bruins is het zonde. Die gasten kunnen wel zeker hoger dan dit waar ze nu spelen. Maar eindigen bij een Heerenveen of Utrecht en Groningen is ook totaal geen schande.

Ik blijf het van Bruins eeuwig zonde vinden. Kon een geweldige nummer 10 worden voor Feyenoord.

Onderschat ons maar lekker, vind ik prima. Thuis heb ik het gevoel dat we iedereen kunnen pakken. Ook vrijdag weer helemaal uitverkocht. Hoop toch wel op een overwinning stiekem, maar denk dat we 2-2 gaan spelen.

6 november 2014 om 14:22

Waarom zeg je dat Alflen Excelsior onderschat?

Hij zegt dat Excelsior niet de beste spelers van de eredivisie heeft, dat klopt toch ook?

6 november 2014 om 14:52

Ik krijg die indruk anders wel. Hij zegt dat ze moeten winnen.

6 november 2014 om 19:50

Helmaal uitverkocht, 3600 man

6 november 2014 om 18:40

Hij onderschat jullie juist niet. Op de site van fcutrecht zegt alfen letterlijk: “We zitten inmiddels al op één derde van de competitie. Kijk naar de ranglijst: dan kan het dus nooit zo zijn dat je Excelsior Rotterdam niet serieus neemt. Gelukkig is dat besef er in onze ploeg. Wij weten: voor ons zitten er geen eenvoudige wedstrijden tussen.”

Bah, ik heb een hekel aan dit soort uitspraken en arrogante houdingen. Laat Utrecht maar gewoon zien dat ze winnen van Excelsior. Met 2-1 bijvoorbeeld ben ik niet overtuigd dan.

6 november 2014 om 14:20

Wat is er precies arrogant aan???

Heeft Excelsior wel de beste spelers uit de eredivisie dan?

Altijd maar redenen zoeken om lekker te zeiken.

Alflen heeft gewoon gelijk en miszegt niets.

6 november 2014 om 15:20

Als het niet arrogant is dan is het i.i.g zinloos. Utrecht heeft namelijk ook niet de beste spelers van de eredivisie. Dus dan zegt het niets. Als hij ermee bedoeld ( en dat acht ik waarschijnlijker) Dat excelsior een stuk minder kwaliteit heeft dan Utrecht heeft kun je dat arrogant noemen. Ze staan op een vergelijkbare positie en ze moeten dat eerst maar eens bewijzen op het veld. Dus het is of een uitspraak die totaal niet terzake doet of het is een vrij arrogante uitspraak. Ik weet niet wat erger is.

6 november 2014 om 18:41

Lees voor de grap het volledige verhaal eens op de website van fcutrecht. VZ heeft iets te selectief geknipt.

Wij mogen als Utrecht zijnde niet veel zeggen. Wij winnen van Feyenoord maar verliezen weer van Go Ahead. In deze competitie kan de kleinste van de grootste winnen.

Zelf verwacht ik een open pot waar beide teams vol op de aanval gaan.

Weer lekker uit z'n verband getrokken. Eigenlijk geeft Alflen een compliment dat Excelsior met beperkte middelen geweldig presteert. Maar goed, dat schijnt journalistiek te zijn hé.

Ik was nooit weg van Excelsior maar ze spelen echt leuk voetbal. Zie tegen Twente en Az.

"en bij AZ en thuis winnen van FC Twente. Ze zitten daar in een flow.”

Dat is weinig clubs gelukt, zowel bij AZ als thuis van Twente winnen..

6 november 2014 om 14:51

Niet zo raar dat er een rare zin uit komt, als je 'm door midden hakt..

Excelsior wint morgen wel... vd Maarel speelt morgen weer en v Velzen speelt. Alflen, ben jij de enige die het vorige week niet zag?? Ging verdomme stukken beter zonder die bout speler vd Maarel! Laat het achterin gewoon staan als afgelopen zondag!

6 november 2014 om 15:10

Peterson gaat op links spelen en Kerk op rechts Dus Van Velzen gaat niet spelen.

6 november 2014 om 18:28

Van velzen start, kerk op de bank.

Beetje flauwe titel weer van VZ, maar alles voor de hits natuurlijk! Alflen zegt dat Excelsior kwalitatief niet de beste spelers heeft, dat klopt, maar roemt verder het collectief Excelsior. Hij geeft complimenten aan Dijkhuizen dat hij Excelsior zo leuk laat spelen en vindt het alleen maar heel knap.

Wordt een erg lastige wedstrijd morgen op het kunstgras tegen een Excelsior dat in een flow zit. Maar ik hoop stiekem op een puntje of misschien 3, wordt in ieder geval lastig!

Excelsior heeft wel degelijk een betere basiself als Utrecht, plus het thuisvoordeel van de Rotterdammers zie ik ze de puntjes mooi thuishouden. Dat Utrecht afgelopen weekend verrassend van Vitesse heeft gewonnen zegt niet zoveel aangezien de Arnhemmers een totale offday hadden.

De voorspelling die ik voor morgen doe is 3-1.

6 november 2014 om 16:35

Je kunt het ook overdrijven....

6 november 2014 om 19:58

Ha-ha

Arrogant of niet....dit is je tegenstander optimaal motiveren. Alle ingredienten voor n overwinning voor excelsior. Alflen kan zich beter stil houden. Neem m mee voor de toto....-)

6 november 2014 om 18:30

Alfen roemt juist het collectief van excelsior. Daar zegt hij volgens mij iets mee dat heel erg klopt. Je hoeft niet over de beste spelers te beschikken om een goed collectief neer te zetten.

Exelsior hoef je niet te motiveren, Marinus Dijkhuizen speelt Darts in een Utregs cafe, en zal absoluut niet met een nederlaag terug willen keren naar dat cafe. En Alflen aub geen vd Maarel in de basis, laat die clown maar lekker de bank warm houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren