Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Niemand uit Nederland kan Van Gaal zomaar afwijzen'

Laatste update:

Louis van Gaal wil Manchester United op meerdere posities versterken en in de zoektocht naar nieuwe spelers brengen de tabloids veel Nederlanders met United in verband. Ook Wesley Sneijder zou in beeld zijn en de middenvelder heeft volgens de regionale krant Manchester Evening News laten weten dat hij een voorstel van Van Gaal 'op z'n minst in overweging zou nemen'.

/

De dertigjarige Sneijder speelt nu anderhalf jaar voor Galatasaray en zegt dat hij gelukkig is in Turkije. Hij is dan ook niet op zoek naar een transfer. "Maar als Van Gaal me een aanbieding zou doen, dan zou ik die op z'n minst in overweging nemen", wordt de international geciteerd. "Niemand uit Nederland kan Van Gaal zomaar afwijzen."

"In Nederland is Van Gaal een soort schooldirecteur", vervolgt het verhaal van Sneijder. "Niet iedereen heeft het geluk om in zijn goede boekje terecht te komen." De Utrechter speelde afgelopen vrijdag sterk in de interland van Nederland tegen Spanje en zal woensdagavond ook weer in de basis beginnen tegen Australië.

Louis van Gaal moet Wesley Sneijder naar Manchester United halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

snijeder ik heb jou bijna niet eens gezien in de wedstrijd. En zou niet echt nodig zijn in manchester united hoor.

18 juni 2014 om 14:29

Misschien dat het verschil maakt als je de tv aan zet.

18 juni 2014 om 22:42

Snijder is slecht voor manchester!!
voor mij hij mag in turkije blijven anders terug in nl, zijn tijd is al voorbij!!!

18 juni 2014 om 14:29

Ik zie Sneijder graag nog een keer bij Manchester United hij past helemaal bij die club nou maar hopen dat van gaal hem een aanbieding geeft

18 juni 2014 om 14:33

We hebben Mata, Kagawa, Rooney en nog eventueel Januzaj op de 10? Sneijder is overbodig. Prioriteit ligt totaal niet daar.

18 juni 2014 om 14:37

Januzaj gaat weg bij manu

18 juni 2014 om 14:39

Rooney zie ik eerlijk gezegd nog wel vertrekken onder van Gaal. Dat lijkt me niet een speler die LvG kan kneden, of die keurig alle opdrachten uitvoert zoals gevraagd. Ook denk ik dat LvG het grote percentage van het salarishuis wat Rooney inneemt wel beter denkt te kunnen besteden. Rooney is verleden tijd.

18 juni 2014 om 15:06

Januzaj gaat helemaal niet weg, Rooney wordt gezien als een potentiële clubicoon van United ook potentie meeste goals bij United, United wil hem denk ik koste wat het kost behouden.

18 juni 2014 om 15:35

Er is toch wel een significant verschil tussen iconen bij United en bij Real, zie anders Raul ook bijvoorbeeld.

18 juni 2014 om 17:02

Mata, Kagawa, Rooney
Van dit rijtje vind ik Kagawa de fijnste voetballer.
Ik denk dat Honda een hele grote aanwinst kan zijn.

18 juni 2014 om 14:29

Die vrije trap en de assist op robben de 1-5

18 juni 2014 om 14:32

De corner waaruit de Vrij scoorde, de kans in het begin van de wedstrijd, ach laten we het er maar op houden dat football niet zo heel goed opgelet heeft

18 juni 2014 om 14:46

Die corner die je bedoelt, is de vrije trap waaruit de vrij scoorde...

18 juni 2014 om 14:51

Oeps my bad, dacht echt dat het een corner was, hoe ik daar dan bij kom, Maxima zou zeggen beetje dom Wim

18 juni 2014 om 14:29

Precies, Sneijder probeert zijn carrière beetje uit het slop te halen… Gala is gewoon het nivo op dit moment… al is het natuurlijk de waan van de dag…

18 juni 2014 om 14:37

2 assist

18 juni 2014 om 14:40

Sneijder was na een stroef begin uitstekend tegen Spanje!!!
Ik zou hem dolgraag nog een jaar of 2 bij Manchester United willen zien spelen..

Maar dat geslijm aan het adres van tante Louis begint mij echt een beetje de keel uit te hangen..
Goede vakman hoor, maar........

18 juni 2014 om 15:48

2 assist en een kans in de openingsfase. Maar sterk spelen vond ik hem echter niet. Door zijn assist toch een voldoende maar zeker niet meer dan dat

18 juni 2014 om 16:09

Nou het Nederlandse elftal was tot de 1-1 nergens te bekennen. De tweede helft was iedereen uitstekend bezig. Dus ik zou zeggen beoordeel niet op een helft maar een hele wedstrijd .

Rooney weg, Sneijder en Reus in.

18 juni 2014 om 16:46

Carrick weg en dan Nigel de Jong ervoor terug

18 juni 2014 om 16:52

Nigel ging bij City weg omdat zijn vrouw niet gelukkig was in Manchester. Dit door het slechte weer in Engeland. Die wil echt niet meer terug. En Nigel zal nooit naar de rivaal stappen als dat wel het geval zou zijn.

Heeft Louis toch aardig carrière gemaakt. Van docent lichamelijke opvoeding tot schooldirecteur.

Sneijder is niet nodig. Helemaal omdat je gister zag dat Fellaini als aanvallende middenvelder eigenlijk beter is dan als verdedigende middenvelder en je dan ook nog Mata, Rooney en Kagawa voor die positie heb.

18 juni 2014 om 14:32

Ik denk dat vangaal liever met een creative middenvelder speelt dan met looppaarden zoals rooney en fellaini.

18 juni 2014 om 14:35

Ja maar als Manu echt weer mee wil doen dan heb je ook gewoon meerdere topspelers nodig naast talenten! Waarom kan Manu niet in een systeem spelen met Rooney en Van Persie als spitsen, daarnaast Sneijder, Mata en een type Vidal op het middenveld...... pffff insane.

18 juni 2014 om 14:42

Fellaini is een zwaar overschatte voetballer en overbodig bij Manu

18 juni 2014 om 14:56

Echt zo hij zou bij een "vechtclub" veel beter tot zijn recht komen.

18 juni 2014 om 16:56

Fellaini kan een hele goede speler zijn als hij op de juiste manier word gebruikt. Utd gebruikte hem als een defensieve middenvelder. Maar daar hoort hij niet. Die jongen hoort gewoon te spelen als een centrale of aanvallende middenvelder. Ik zag hem soms zelfs spelen links op het middenveld. Dan is het ook niet gek dat hij flopt bij Utd. Als je hem gebruikt dan moet je in deze opstelling zo gebruiken. Of als opgeschoven middenvelder. Maar dan moet Utd een goeie defensieve middenvelder erbij halen. Dan kan Rooney op 10 en moeten ze een linksbuiten halen.

de Gea
Rafael
Smalling
aankoop
Evra
aankoop
aankoop
Mata
Fellaini
Rooney
van Persie

Dit zou voor sneijder de perfecte club zijn! spelen verzocht voetbal en sneijder kan daar het mannetje worden op het middenveld!

Sneijder zou perfect in het countervoetbal van Mourinho passen. Een middenveld met Matic, Fabregas en Sneijder is geweldig.

18 juni 2014 om 15:56

En terug naar zijn oude vriend zal Wesley geen enkel probleem vinden. Had nog niet eens aan Chelsea gedacht. Goed gevonden!

Ik denk dat hij het goed zou doen, kan zo nog 4-5 jaar mee.
ik zou zeggen Louis doen, je kan hem voor weinig ophalen en je weet wat je in huis haalt.

Rooney komt gewoon tekort. Lekker verkopen. Ik snap niet waarom die gast 300.000 per week verdiend haha... Ik hoop dat Manu weer terug komt aan de top.

Hopelijk krijgt Sneijder een mooie Duitse of Engelse club. Iemand met zijn kwaliteiten hoort in een topcompetitie te spelen en niet in een B -competitie.

Dit is een heerlijke sneer naar Johan Derksen die denkt dat van Gaal en Sneijder niet goed liggen.

18 juni 2014 om 14:45

Je beseft dat dit wat gespeculeer is van een lokaal krantje uit Manchester?

Derksen weet zich in deze periode samen met zijn buddy Cruijff geen raad. Het liefst kruipen ze in deze periode achter een grote 'scheveningse strandsteen' en maar hopen dat het ergens nog eens mis gaat.
Elk negatieve geluid dat beide heren richting hun vijand maar al te graag laten horen wordt met boe-geroep beantwoord en niet meer serieus genomen.
De Tele(cruijff)graaf heeft al een andere koerswijzing moeten volgen, het zou je zomaar heel wat abonnees gaan kosten
Ik laat dit ouwehoer programma dat gestoeld is op negativisme helemaal links liggen en fijn op de NOS staan waar nog wel echte voetbalgasten komen die verstand van het spelletje hebben zoals een Co Adriaanse inplaats van naar het geleuter van een Hans Kraaij jr. aan te horen.

18 juni 2014 om 14:55

@ pinkelman

// Derksen weet zich in deze periode samen met zijn buddy Cruijff geen raad. Het liefst kruipen ze in deze periode achter een grote 'scheveningse strandsteen' en maar hopen dat het ergens nog eens mis gaat. \\

Ben je echt zo sneu dat je dat denkt?
Ze geven slechts hun mening en daarbij praten ze niemand naar de mond. Dat het programma gestoeld zo zou zijn op negativisme is grote onzin, maar klaarblijkelijk zijn mensen er nogal doof voor dat ze veel positiefs te melden hebben.

18 juni 2014 om 15:01

Volgens mij ging dit over een eventuele transfer van sneijder naar Man U. misschien moet je even ergens anders gaan uithuilen

18 juni 2014 om 15:02

Wat heeft dit in vredesnaam met dit topic te maken, of je moet de naam v Gaal al reden genoeg vinden om je frustratie tegen Cruijff, Derksen en de Telegraaf te kunnen botvieren.
Zou zeggen, zet het op je Facebook pagina, stuur ieder uur een link van je Facebook met je twitteraccount, doe dat gedurende het hele WK

Onverstandig om een Nederlandse enclave te maken, dat wordt bij tegenslag meestal tegen je gebruikt.

Precies@ pinkelman. Nederland wordt eindelijk wakker..

18 juni 2014 om 15:01

hahaha jullie moeten daar gewoon tegen kunnen, iedereen in ned is hypocriet en wel eens negatief, dus ga nou niet heilig doen. idd co adriaanse is de beste analist van nederland en ik kijk beide programma's en beide beslaan een andere kijkerspubliek, dus niet zo negatief doen he over de negativisten.

on topic: lvg is al meerdere keren afgewezen door spelers om bij united te spelen. fabregas en mangala zijn voorbeelden. En die Luca Toni heeft zijn jonkheer afgewezen

Ik zie Sneijder liever in de Premier League dan bij Galatasaray. Betere tegenstanders, betere spelers om hem heen. Hij had daar na Inter direct heen moeten gaan. Die jaren bij Gala zijn, met alle respect, toch een smet op zijn carrière.

Bij een bod van minimaal 20 miljoen kon de voorzitter er over nadenken of hij Sneijder zou verkopen ja/nee. Van mij hoeft Sneijder niet weg. Ook niet bij een bod van 50-60 miljoen. Dat zullen ze toch niet bieden.

Ik heb zelf dat hij zijn carrière bij ons afsluit. Maar wat beste voor hem en zijn carrière is denk ik dat hij gewoon niet in de Turkse competitie speelt. Het is een corrupte competitie.

Maar in ding is ook. Net voor dat hij had getekend voor Galatasaray hebben ze hem gezegd; Wesley! Bij een Europese club waar dan ook wordt je 1 van de spelers. Maar als je naar Galatasaray gaat en je doet daar je best. Dan wordt je daar gezien als een legende!
Voor mij op dit moment de beste speler die wij hebben. En hoop dat hij een hele grote legende wordt. Sneijder bijhouden voor volgend seizoen zal dan ook ons grootste transfer zijn.

Wat zou dat een mooie transfer zijn! Louis weet als geen ander Wesley te motiveren. Hij heeft mooie jaren bij Galatasaray gehad, maar nu wordt het weer tijd voor de top.

Zou wel een lekker opstelling kunnen worden. Ik hoop zelf ook nog dat Sneijder nog 2 jaar vlamt in een topcompetitie dat heeft hij wel verdient.

De Gea
Rafael
De Vrij
Vermaelen
Blind
Carrick
Sneijder
Rooney
Mata
Januzaj
van Persie

Ik wel. Ik heb daar geen zin in om naar dat gemekker van die ouwe gek te luisteren. Sluit me volledig aan bij Johan Derksen. Ook al zou hij ons wereld kampioen maken dan nog sta ik volledig achter mijn punt. De man is volledig geschift. We krijgen na het WK de Manchester Freak-Show te zien daar in Engeland. Manchester United - Chelsea wordt de ergste Van Gaal en Mourinho allebei volledig geschift. Maar Mourinho heeft het geleerd van de Meester. Zou nooit bij United willen spelen als LVG daar trainer is.

Australië 2 - 4 Nederland

Van Persie 0-1
Cahill 1-1
Robben 1-2
Sneijder 1-3
Huntelaar 1-4
Leckie 2-4

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren