Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nice vreest vertrek ‘exceptionele’ Balotelli: ‘Dan kunnen we hem niet betalen’

Laatste update:

OGC Nice haalde Mario Balotelli anderhalf jaar geleden transfervrij op bij Liverpool. Het contract van de Italiaanse spits loopt komende zomer af en de kans is groot dat les Aiglons komende zomer afscheid moeten nemen van Super Mario. Voorzitter Jean-Pierre Rivère geeft in gesprek met RMC Sport toe dat het onmogelijk is om Balotelli te behouden als Nice Europees voetbal misloopt.

“Hij is exceptioneel op het veld. Mario verandert en verbetert de manier van spelen als hij meedoet. Ik weet niet of hij hier volgend jaar nog zal zijn, dat hangt van de resultaten af. Balotelli eist een bepaald salaris en zonder de inkomsten van Europees voetbal, kunnen we daar onmogelijk aan voldoen. Ook al doen we enorm onze best om hem te houden, dat zal lastig worden als we geen Europees voetbal halen”, aldus Rivère.

OGC Nice presteert dit seizoen minder dan vorig jaar en bezet momenteel de achtste plaats in de Ligue 1. Balotelli speelde dit seizoen tot dusver negentien wedstrijden voor les Aiglons, waarin hij veertien keer scoorde en één assist verzorgde. Afgelopen zomer liep het contract van de Italiaan in Zuid-Frankrijk ook al af, maar toen besloot hij die verbintenis nog met één seizoen te verlengen.

Zie jij Mario Balotelli nog een stap omhoog maken vanaf OGC Nice?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker als rebel in de subtop blijven spelen, stuk minder gezeik en minder prestatie druk. En vooral aan dat laatste heeft onze vriend Mario een grafhekel volgens mij

Zou een topclub dit nog riskeren? Lijkt me sterk. Het is duidelijk gebleken dat ie het gewenste niveau niet aankan. Zijn flitsen waren leuk om te zien. Denk dat ie bij Nice goed op zijn plek zit. En dan misschien later naar een Lazio of Engelse subtopper. Wie weet, wie weet.

Misschien wat voor mourinho

Stoke City is de ideale club voor hem.

Alleen als hij er zin in heeft kan hij hogerop.

Blijft zonde, bij Inter was het zon groot talent. Had alles, herinner me zijn debuut in de beker tegen juve nog. Scoorde hij 2x en dolde al 17 jarige Chielinni duizelig! Fysiek kon je geen duel van hem winnen, snelheid, dribbel, hard schot. Balo had alles! Dit is echt zn laatste kans anders zal zn carrière net zo eindigen als die van Adriano.

15 december 2017 om 11:54

Klopt, Vind hem nog steeds echt goed en zou hem graag bij Juventus zien. Hoop iig als die weggaat bij Nice dat die dan naar Italie terug keert

Gewoon naar Real! 2e spits rustig voor 2 seizoenen achter Benz, Mayoral uitlenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren