Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Nice mikt op grote naam als vervanger van PSV-keeper Walter Benítez

Laatste update:

OGC Nice hoopt Kasper Schmeichel te verwelkomen als vervanger van de naar PSV vertrokken Walter Benítez, zo meldt het Franse L'Équipe. De 35-jarige doelman uit Denemarken ziet een overstap naar de Ligue 1 wel zitten. Schmeichel zou zelfs als een persoonlijk akkoord hebben met Nice. Leicester City wil echter eerst een vervanger aantrekken voor de doelman.

Schmeichel speelt al sinds 2011 voor Leicester en zou graag nog een nieuw avontuur buiten Engeland toevoegen aan zijn palmares. In totaal stond Schmeichel in 477 officiële wedstrijden onder de lat bij the Foxes, waarin hij 586 keer gepasseerd werd en 147 keer de nul hield. Schmeichel is tevens al langere tijd aanvoerder bij Leicester. In 2016 had de Deen een belangrijke rol in het onverwachte kampioensjaar van de club. In 2021 won Schmeichel zowel de FA Cup als de Super Cup met Leicester.

Bij Nice wordt Schmeichel de opvolger van Benítez, die zes jaar voor de Franse club keepte. Benítez vertrok deze zomer transfervrij naar PSV. Wanneer Schmeichel vertrekt heeft Leicester alleen de 29-jarige Danny Ward nog over als optie onder de lat. De 26-voudig international van Wales werd in juli 2018 voor veertien miljoen euro overgenomen van Liverpool. Sindsdien keepte hij slechts 18 officiële wedstrijden voor Leicester. De Engelsen willen zich daarom graag eerst versterken met een nieuwe doelman.

Het Griekse Sport24 wist dinsdag al te melden dat Leicester geïnteresseerd is in Odysseas Vlachodimos. De Griekse doelman van Benfica, die indruk maakte in het tweeluik tegen Ajax in de Champions League, moet volgens Transfermarkt.com zo’n vijftien miljoen euro kosten. In Portugal ligt hij nog vast tot medio 2024. De in Duitsland geboren Griek keepte sinds 2018 27 interlands voor het nationale elftal van Griekenland. Met Benfica werd hij in 2019 landskampioen van Portugal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allemachtig, is kasper smeichel ook.alweer 35? Waar gaat het heen met de tijd.

26 juli 2022 om 21:22

Idd…heb zn vader nog zien keepen en nu gaat zn zoon over niet al te lange tijd met pensioen.

26 juli 2022 om 22:50

Was erg boos op zijn vader in 92, zat in groep 5 en heb toen zo’n kleurenauto’tje naar de hond gegooid

27 juli 2022 om 02:18

Schmeichel 35, had inderdaad ook gedacht dat hij 2/3 jaar jonger was.. Overigens Vlachodimos voor 15 miljoen? Dat had mijn inziens echt de perfecte keeper voor Ajax geweest.

26 juli 2022 om 21:35

Ja inderdaad. Echt bizar. Voor dat je het weet zit je thuis met een vrouwtje, hond genaamd Jasper, 4 goudvissen genaamd Michelle, Ryan, Pascal en Heinrich en 2 katten genaamd Fred en Peter. Ik zou er maar wat van maken. Het is wel gezellig.

26 juli 2022 om 21:37

Zonder grappen dit is toch een geweldige keeper voor Ajax ? Is de beste doelman uit de eredivisie meteen en kan in Champions League van grote waarde zijn, hij is nog steeds gewoon wereldklasse?!

26 juli 2022 om 21:41

Hij zal er wel gelijkstaan, alleen heb je dan wel 3 doelmannen die 35+ zijn. Dat lijkt me eigenlijk niet ideaal. Geloof me Ik ben geen td van Ajax hoor haha, maar persoonlijk zou ik kijken met het oog naar de toekomst. Wellicht is er nogwel een pareltje ergens ik Frankrijk op te halen.

26 juli 2022 om 22:20

Courtois ook. Schmeichel heeft toch helemaal geen zin om in onze competitie te komen ballen. Dan gaat ie wel terug naar Denemarken, kan ie nog met Kopenhagen mee doen.

26 juli 2022 om 22:27

Denen en Ajax is toch goede combinatie geweest in het verleden misschien kan dat Schmeichel overhalen. ( Die vervelende Fisher en Andersen daargelaten )

26 juli 2022 om 23:41

Wereldklasse?!?
Het gaat over Kasper niet Peter voor de duidelijkheid. Goede keep hoor, maar ik zou hem niet vergelijken met Buffon, Iker en vd Sar in hun toptijd. Tipt ook niet aan Oblak en andere top keepers nu.
Als hij wereldklasse was, had hij wel bij een betere club gezeten...

27 juli 2022 om 12:38

Ik denk niet dat hij obv die combo toch maar naar Ajax gaat. Als dat zijn enige affiniteit met Ajax is wordt het voor Ajax een heel lastig verhaal.

26 juli 2022 om 22:54

Daar schrok ik ook nog het meest van!

26 juli 2022 om 23:20

Volgens mij zat ie al in CM 03/04, dus zo gek is dat niet.

Lekker weer, leuke stad, lekker afbouwen.

Leicester kan Drommel op komen halen

26 juli 2022 om 21:33

Leicester wil ook volgend jaar nog in de PL spelen.

Daar zou ik dus echt helemaal niks van snappen. Ondanks dat ie al 35 is zou ik lekker in de BPL blijven ipv een avontuur aangaan bij nice. Maargoed, ik ben dan ook niet zo van de veranderingen 😎

26 juli 2022 om 22:34

Ik versta ze daar niet, en ze zijn te koppig om engels te praten... dus niet mijn ding haha

26 juli 2022 om 22:53

Was daar 2 jaar terug, vond het een club van niks eigenlijk. Stad ook niet zo eigenlijk, omgeving overigens wel!
Geef mij maar l’om in frankrijk.
Maar snap zijn reden, een keer wat anders. Maar als je dan toch cult wil, en avontuur ga dan naar Spanje of Italie.

Zonde. Blijf gewoon lekker bij Leicester. Sluit daar af als legend. Ga je nu nog random bij Nice spelen..

27 juli 2022 om 07:38

Hij is al een legende voor leicester. Nu lekker op een lager pitje met mooi weer. Waarom niet?

27 juli 2022 om 09:29

Dit zal zijn status niet doen afnemen hoor. De keeper van HET kampioenschap. Jarenlang 1e keeper en betrouwbaar.

Gaat nu gewoon nog naar een ambitieuze club in een wat mindere competitie, maar nog steeds aardig goed niveau. Daarnaast goed verdienen en vooral: goed vertoeven in zuid Frankrijk.

35 zou je niet zeggen want hij keept nog erg goed. Het is dat Ajax al 2 keepers op leeftijd heeft anders hadden ze hem kunnen nemen

Vlachodimos! Dat is voor mij de ideale keeper voor Ajax. Ik vind het echt een topper, zeker voor 15 miljoen is dat best te doen imo. Best interessant dat hij naar Nice gaat, maar geef hem eens ongelijk om in de herfst van z'm carriere bij de cote d'azur te gaan voetballen.

Bizar als hij dit doet. Niks mis met Nice maar de premier leaque is veel mooier. Overigens een prima keeper. Heel betrouwbaar en altijd wel een mooie belangrijke rol. Had eerlijk gezegd wel gedacht dat hij ooit in Engeland hoger op zou gaan. Een Chelsea toen alleen gingen die toen voor mendy.

27 juli 2022 om 09:27

Hoezo is het bizar als hij dit doet? Speelt al sinds 2005 (volgens mij zelfs 2002) in Engeland en vanaf 2014 al onafgebroken in de Premier League.

Is toch niet bizar dat hij op zijn oude dag dan nog eens een leuke uitdaging wilt? OGC Nice is hun belangrijke keeper ook nog eens kwijtgeraakt, ze betalen lekker, hebben veel ambitie in Zuid-Frankrijk en daarnaast is het heerlijk vertoeven in Zuid-Frankrijk. Prachtige stad, ambitieuze club, goed weer en een uitstekend salaris.

Nee, ik snap Kasper wel. Nog even lekker genieten je laatste jaartjes (en ook nog een prima niveau)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren