Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar kiest kant van aartsrivaal: ‘Ik hoop dat Argentinië het WK wint’

Laatste update:

Er zullen maar weinig Brazilianen zijn die hopen dat Argentinië zondag op het veld van het Maracanã de wereldtitel pakt, maar Neymar is er wel een van. De sterspeler van Brazilië, die geblesseerd afhaakte bij de nationale ploeg en daardoor niet in het veld stond bij het pak slaag tegen Duitsland (1-7), duimt voor zijn ploeggenoten van Barcelona.

/

“Ik heb altijd gezegd dat ik hoopte dat Argentinië in de finale zou komen. Ik rekende erop dat Brazilië er ook bij zou zijn. Maar helaas is het anders gelopen”, tekent persbureau ANP op. “Maar nog steeds hoop ik het beste voor Argentinië omdat daar mijn teamgenoten Lionel Messi en Javier Mascherano spelen. Ik hoop dat zij de titel winnen.”

De uitspraken van Neymar zijn opvallend, omdat Brazilië en Argentinië al sinds jaar en dag aartsrivalen zijn op het voetbalveld. Dat telt voor Neymar nu niet en hij vindt dat met name Messi het verdient om de titel te pakken. “Hij heeft bijna alles gewonnen en hij verdient het om kampioen te worden. Hij is mijn teamgenoot en hij is bovendien mijn vriend.”

Denk je dat Argentinië het WK wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met deze uitspraak wordt hij misschien populairder in Barcelona, maar in Brazilië niet.

11 juli 2014 om 10:14

Tja dus.. Zich daar w.s. van bewust zijnde vind ik het daarom een hele mooie uitspraak.. en Messi verdient het zeker om ook in het rijtje wereldkampioenen als Pele en Maradona te komen...

Wel zuur voor C. Ronaldo dan want die gaat die titel iig niet pakken..

11 juli 2014 om 11:12

Dat ligt misschien ook aan het team verschil. Kijk waar de meeste spelers van argentinie spelen. Garay zabaleta en demichellis in de verdediging. Spelen allemaal bij topclubs. Mascherano en di maria hetzelfde. Aanval is gruwelijk met aguero higauin messi en lavezzi.

11 juli 2014 om 11:13

Daarintegen speelt messi een slecht wk, dus hij zal het zeker niet verdienen. De duitsers verdienen het op dit moment het meest. Vooral muller speelt weer fantastisch

11 juli 2014 om 11:33

Ben ik met je eens. Duitsland verdient het meest als land zeker nadat ze sinds 2006 of 2008 altijd minimaal halve finales haalden met leuk voetbal..

Messi verdient het op basis van z'n loopbaan tot dusver.. Die jongen heeft toch ook ongeloofelijk veel mooie dingen laten zien aan de voetballiefhebber. C. ronaldo ook wel hoor maar goed.., die heeft z'n land toch niet mee uiteindelijk daarvoor.

11 juli 2014 om 12:28

Slecht wk? Dan heeft Robben een slechter wk gespeeld

11 juli 2014 om 13:05

Heb gevoel dat Messi op z'n retour is. Hij is nog jong maar hij is te vroeg gebiekt en wordt nu alleen maar minder denk ik.

11 juli 2014 om 13:10

In Brazilië is hij al de held, daar doet zo een uitspraak niets aan af. In Barcelona heeft hij die status niet en die zal hij met Messi in de buurt ook nooit krijgen. Maar dit kan altijd wel zijn positieve werking hebben om een beetje in de buurt van die status van Messi te komen.

11 juli 2014 om 13:19

Niet waar.. Voetbalzone vertaald het weer helemaal verkeerd.
Deze jongen heeft nooit gezegd, dat hij hoopt, dat Argentinië het WK wint. Hij zei duidelijk (samengevat); "het is niet zo dat ik voor Argentinië ga juichen, maar ik gun Messi en Masche het wel".

11 juli 2014 om 14:30

Ach, het is dan ook de eerste keer dat we een foute vertaling krijgen

11 juli 2014 om 16:09

Dat is wel even wat anders inderdaad.Ik hoop ( en verwacht ) dat Duitsland de titel wint.

Ach, hij heeft hier gewoon gelijk. Weg met dat nationalistisch gezeik. Vrienden zijn vrienden waar ze ook vandaan komen.

11 juli 2014 om 10:47

Wel mooi dat hij in deze situatie dat durft uit te spreken.

11 juli 2014 om 11:11

Ja erg mooi dat iemand zijn mening durft te verkondigen, laten we hem nu een prijs geven!

11 juli 2014 om 13:15

Waarom zou je zo reageren? Het is toch prima dat die jongen dat doet en ook prima dat de mensen hier dat kunnen waarderen. Maar elke keer als iemand zijn mening geeft ga jij dus voortaan als een klein kind roepen 'wil je nu een prijs?' Dan zullen we jouw mening voortaan ook op deze manier gaan verwelkomen.

Laat iedereen lekker vinden wat hij vindt, als jij er iets tegen hebt kan je dat best zeggen, maar door zo een belachelijke reactie te plaatsen schiet je weinig op.

Dat hoop ik dus ook!!!

we zullen zien, haha
wellicht niet de beste opmerking van hem, voor de Brazilianen dan.. maar oke

Oei, vinden de Brazilianen niet leuk dit. Zelfs al zijn ze afgedroogd door Duitsland, is het voor ze een absolute nachtmerrie als Argentinië in hun land wereldkampioen wordt.

11 juli 2014 om 10:09

Ik hoop t ook. Maar enkel wanneet messi een hoofdrol speelt. Ik gun hem de titel beste speler ooit.

Ik dacht eerder dat hij zou zeggen: Ik wil dat argentinie wint omdat duitsland os heeft vernederd

Duitsland is wel de grote favoriet.
Ze zijn als team ook sterker dan Argentinie.
Toch heb ik hoop dat Argentinie het haalt, als ze zoals tegen NL goed gesloten spelen, en snel counteren kan het misschien wel lukken.
Duitsland speelt met hun verdediging bijna op de helft van de tegenstander, daar moet Argentinie gebruik van maken met hun snelle aanvallers.

Ach dat zegt hij alleen maar omdat en hij is niet gek Argentinie geen schijn van kans heeft tegen Duitsland die winnen met 3/4 doelpunten verschil .

Oei oei oei, Weet Neymar wat hij hier zegt? Hij raakt nu wel miljoenen Brazilianen en vooral Pele..
Ik hoop zelf ook dat Argentinie wint maar het word moeilijk, als je ziet dat Duitsland geen enkel counter door laat, als je ziet dat Duitsland niks in de stilstaande fases weggeeft als je ziet dat Duitsland nooit onnodig de bal verliezen. Lijkt wel mission impossible.

De enige wat Argenintie kan doen is met z'n alle een bus parkeren zoals Algerije dat deed en hopen dat er ergens fout loopt en zij kunnen counteren. Anders zie ik die Duitse machine ook de Argentijnen kapot maken.

11 juli 2014 om 10:43

Die afgunst en haat naar elkaar toe is al jaren minder aan het worden. Eerder iets van de oude generaties, vergelijk het met Duitsland - Nederland.

Op basis waarvan verdient hij het dan meneer Neymar?
Op basis van zijn presteren bij de nationale ploeg?
Of op basis van zijn presteren bij zijn club?

Ik hoop dat Duitsland de titel pakt, die hebben m.i. het best gespeeld tijdens dit WK. Argentinië vind ik maar een bagger en tam elftal wat vanuit het niets een doelpunt maakt en dan de wedstrijd over de streep trekt.(wat ook een kwaliteit is)

11 juli 2014 om 10:26

ben het met je eens hoor (wat betreft Duitsland) maar de manier hoe Argentinië wedstrijden doodmaakt en over de streep trekt is ook een kwaliteit. Robben heeft in 120 minuten maar één keer een meter of tien de ruimte gehad. Dan doe je het toch eigenlijk fantastisch.

11 juli 2014 om 12:31

Op basis van de 5 extreem geweldige jaren waarin die super veel goals heeft gemaakt en super veel prijzen heeft gewonnen en vooral super mooie solo's heeft gemaakt.ondanks dat allemaal is het nog niet genoeg voor de vele mensen en moet hij wereldkampioen worden om bij de beste te horen.dus op basis van dat hoop ik dat die die wereldbeker straks mag omhoog steken.

nette uitspraak van Neymar, komt gewoon uit voor zijn mening en gevoel en hij heeft hiermee lak aan de mening van het volk. Best knap, echte persoonlijkheid.

Ja hij kan slechts zeggen dat ie voor Duitsland is. Na de 7-1 vernedering.

Voor Brazilië met 5 titels is het sowieso beter dat Argentinië de derde wint ipv Duitsland de vierde.

Dat doet hij alleen maar voor Messi

Zou hij dat filmpje van die zingende Argentijnen in de kleedkamer gezien hebben?

11 juli 2014 om 13:10

Wat was er daarop te zien dan?

Argentinië moet winnen , niet Duitsland

Grandioze uitspraken van Neymar.. Een fantastisch ventje en een fantastische voetballer.. Zijn tijd komt nog wel maar dit is het WK van Messi..

Het staat gewoon in de sterren geschreven dat Messi met Argentinie de titel gaat pakken, juist in Brazilie.

Ze zeiden dat Messi de beste aller tijden zou zijn als hij een WK wint, wat als hij 2x in de finale scoort en ze verliezen met 2-3?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren