Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar: ‘Het klonk erger dan het echt was, maar er was inderdaad frictie’

Laatste update:

Neymar streek afgelopen zomer neer bij Paris Saint-Germain en werd vanaf de eerste dag beschouwd als de nieuwe grote ster van de Franse grootmacht. Op het veld leidde dit duidelijk tot irritaties tussen de Braziliaan en Edinson Cavani, maar Neymar geeft aan dat de frictie tussen de twee door de buitenwacht overdreven is.

De irritatie ontstond toen de twee het niet eens werden over wie een penalty mocht nemen: “Het klonk uiteindelijk erger dan het echt was. Natuurlijk was er een bepaalde spanning, frictie met Cavani, maar we hebben het ook weer snel opgelost”, doet de nog altijd geblesseerde Neymar zijn kant van het verhaal in gesprek met Globo.

“Drie dagen nadat het was gebeurd zijn we samen gaan zitten om te praten. We zijn allebei goede spelers, maar we zijn ook mensen en we moesten de persoonlijke kant op zien te lossen. Maar de berichten die naar buiten kwamen waren veel groter. Ik denk ook dat dat komt door wat verkoopt: mensen overdrijven de verhalen en praten over dingen waar ze eigenlijk niet over zouden moeten praten”, sluit hij af.

Denk jij dat Edinson Cavani volgend seizoen nog voor Paris Saint-Germain speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Cavani na dit seizoen weggaat. Hij wilt de grote man ergens zijn en met zijn kwaliteiten kan hij dat ook. Ik las ergens dat Malcom graag naar PSG zou willen. Dat zou een gruwelijke aanval zijn: Neymar, Mbappé en Malcom. Jong, snel, gedreven, buitengewoon getalenteerd.

15 april 2018 om 14:25

Heb je niet liever Cavani? Die is al bewezen en is toch meer een garantie op goals? Mbappe is al zo jong.

15 april 2018 om 15:35

Cavani is een absolute topspits. Maar Mbappé vind ik beter als spits en in potentie is hij beter dan Cavani. En wat Sirius hieronder zegt vind ik Malcom wel degelijk een exceptioneel talent. Hij is pas net 20 jaar en heeft een zeer goed rendement.

15 april 2018 om 14:32

Ik denk dat PSG hoger mikt dan Malcom. Een prima speler, maar niet exceptioneel en aanzienlijk minder dan Mbappe en Neymar. Bovendien zal Cavani niet de grote man zijn bij een vergelijkbare club. Ik denk niet dat Cavani vertrekt.

Precies wat Neymar zegt! Praten over dingen waar ze helemaal niet over horen te praten tenzij ze weten hoe het precies zit!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren