Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle-supporter door gemaskerde mannen neergestoken in Milaan

Laatste update:

Een fan van Newcastle United is in aanloop naar het duel tussen AC Milan en Newcastle maandagnacht neergestoken in Milaan, zo melden de Italiaanse autoriteiten dinsdagmiddag. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd en is momenteel buiten levensgevaar. Er is een onderzoek gestart naar het incident.

Een 58-jarige man liep maandagnacht met een vriend over straat, toen een groep gemaskerde mannen het duo verraste. Het slachtoffer hield verwondingen over aan zijn rug en zijn arm. Een woordvoerder van the Magpies laat weten dat de club zich zorgen maakt over het slachtoffer en wenst hem een spoedig herstel toe.

Newcastle maakt dinsdagavond zijn langverwachte rentree in de Champions League. De laatste keer dat de Noord-Engelse club meedeed aan het miljardenbal, was in het seizoen 2002/03. Het duel met de Milanezen in de ‘poule des doods’ met Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund trapt om 18:45 uur af en is te zien bij Ziggo Sport.

Naar verwachting zal Sven Botman namens Newcastle gaan starten. De 23-jarige centrumverdediger maakt deel uit van de vaste elf van manager Eddie Howe. Ook Tijjani Reijnders mag zich hoogstwaarschijnlijk opmaken voor zijn Champions League-debuut. De middenvelder van Milan maakt tot dusver een prima indruk in Italië en hoopt ook tegen Newcastle zijn stempel te kunnen drukken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

vreselijk, waar gaat deze wereld naar toe..

19 september 2023 om 16:41

Gaat prima hoor, gewoon niet te veel van dit soort artikelen lezen of aanklikken. En ja ik klikte er een keer op.

Ongelooflijk dat je een ander naar het leven kan staan puur omwille van voetbal….

19 september 2023 om 17:15

Of dit nou vanwege voetbal is is ook maar de vraag. Het kan ook een overval geweest zijn natuurlijk. Dat het slachtoffer een supporter van Newcastle is, kan toeval zijn.

Desondanks natuurlijk een verschrikkelijke actie en enorm sneu vanuit de daders. Fijn om te lezen dat het slachtoffer buiten levensgevaar is en ook respect naar Newcastle dat ze zich zorgen maken om deze man.

Dat steken gebeurt helaas met enige regelmaat in Italië rondom voetbalwedstrijden. Kan me nog de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Inter in 2001/2002 herinneren. Vrijwel iedere auto rondom het stadion met Nederlandse kentekenplaten had minimaal 1 lekke band. Dat is natuurlijk van een andere orde dan een persoon neersteken maar desalniettemin enorm vervelend.

19 september 2023 om 16:55

Twente vorig jaar ook bij Fiorentina

19 september 2023 om 17:58

Klopt, toen Liverpool tegen Roma speelde in de CL reden er Italianen met messen op scooters en staken Liverpool supporters neer

19 september 2023 om 21:42

Mensen prikken doen ze daar in Italië helaas even vaak als autobanden prikken. Misschien wel de helft van alle Europese speelrondes van Italiaanse clubs hoor je van een steekincident man, echt bizar gewoon..

Jammer. Tijdens de derby afgelopen weekend ging het juist uitstekend, overal in de stad zag je mensen met Inter en Milan shirts bij elkaar staan en er was geen vijandige sfeer. Geen enkel biertje of andere troep op het veld gegooid ook.

Zowat elke keer raak in Italie. Verschrikkelijk. En bovendien natuurlijk erg triest voor deze supporter.

De gebruikelijke steekpartij bij een Europese wedstrijd in Milaan.

Wtf, triest. Gezien ze gemaskerde waren verwacht ik niet veel, maar mits ze er achter komen wie het waren, gelijk afvoeren en nooit meer naar wedstrijd toelaten van AC Milan. Mits het natuurlijk supporters waren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren