Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neville kritisch: ‘Hij is niet de speler op wie we verliefd zijn geworden'

Laatste update:

Door een blessure bij Jesse Lingard moest Ole Gunnar Solskjaer Alexis Sánchez nog voor rust in het veld brengen tijdens het duel tussen Manchester United en Paris Saint-Germain (0-2). Gary Neville was niet bepaald onder de indruk van het spel van de Chileense vleugelaanvaller. De oud-verdediger van Manchester United wijst op het verschil met zijn prestaties bij Arsenal.

“Er was in de tweede helft op gegeven moment een periode van twintig minuten dat Manchester United de bal amper heeft geraakt. Sánchez heeft de bal op dat moment in de wedstrijd helemaal niet geraakt. Hij is niet meer de speler op wie we verliefd zijn geworden bij Arsenal. Sánchez heeft eigenlijk tien of vijftien wedstrijden achter elkaar nodig, waarin hij niet gewisseld wordt. Op die manier kan hij zijn vorm weer een beetje opbouwen”, stelt Neville in gesprek met de BBC.

“Als je naar de bank kijkt en een speler wil inbrengen die iets kan veranderen aan de wedstrijd, kies je niet voor Sánchez. Zo slecht is hij momenteel in vorm. Ik denk niet dat je hem moet afschrijven, hij moet zich gewoon opnieuw aanpassen aan het spel”, zo gaat de oud-verdediger verder. “Het heeft met vertrouwen te maken. Ik denk dat Ole met hem aan de slag moet, door hem een beetje liefde te geven. Als Anthony Martial en Lingard er een tijdje uit liggen, heeft hij een Sánchez in een goede vorm nodig.”

Solskjaer zei na afloop van het duel tussen Manchester United en Paris Saint-Germain dat hij ‘weinig kan veranderen’ aan het spel van Sánchez. “Als hij speelt, moet hij het zelf kunnen uitvinden. Ik weet dat hij heel veel kwaliteiten heeft”, zegt de Noorse interim-manager van Manchester United in gesprek met Sky Sports. Na de 0-2 nederlaag wacht voor zijn ploeg over drie weken de return in Parijs. Neville stelt dat the Red Devils 'kansloos' zijn om de kwartfinale van de Champions League nog te bereiken. "Paris Saint-Germain heeft teveel kwaliteiten."

Zie jij Alexis Sánchez nog zijn vorm terugvinden bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien hebben mensen ook gewoon de kwaliteiten van deze jongen overdreven. Ik vind het persoonlijk een absolute schande wat deze jongen laat zien voor het salaris wat hij krijgt. Nu kan je afvragen of dit Sanchez zijn schuld is of de beleidsbepalers die besloten hebben hem dit salaris te geven.

13 februari 2019 om 08:53

veel van de kwaliteit van Alexis komt voort uit zijn werklust. als hij dat niet kan opbrengen blijft er weinig over. echt heel jammer. want ik vond het altijd een leuke speler om te zien

13 februari 2019 om 10:03

Denk dat je een punt hebt. Maar dat maakt het eigenlijk nog schandaliger. Vorstelijk salaris krijgen en niet eens werklust kunnen opbrengen.

13 februari 2019 om 08:58

Het is inderdaad bizar. Naar mijn idee behoorde hij een tijdje bij de beste aanvallers ter wereld waar hij nu niet eens in de top 10 van de premier league zou staan. Misschien is hij zijn motivatie verloren? Wetende dat hij een langlopend goed verdienend contract heeft..

13 februari 2019 om 11:12

Leeftijd, blessures en een tijdje een coach met een systeem wat slecht is voor aanvallers. Dat is hier je antwoord. Hij is al 30 hè. Piek is duidelijk voorbij.

13 februari 2019 om 11:10

De kwaliteiten van Sanchez lijken me niet overdreven aangezien hij vaak geniale dingen heeft gedaan. Sanchez is zichtbaar over zijn hoogtepunt heen. Is inmiddels 30, relatief lang geblesseerd geweest en heeft lang moeten opdraven in een systeem wat niet functioneerde voor aanvallende voetballers. Ja, dan ga je heel snel achteruit als je wat ouder wordt. Niks raars aan, verpest door Mourinho en wat ongelukkig met blessures.

Salaris was letterlijk de enige manier om hem bij Arsenal weg te trekken voor de neus van Manchester City, er was namelijk geen andere reden in sportief opzicht om voor United te kiezen.

United is ook niet meer de club waar we verliefd op zijn geworden. Ik vraag me af wanneer ze daar de boel weer fatsoenlijk op de rit krijgen. Als je zo´n voorhoede hebt is het toch van de zotten dat Pogba je topscoorder is?

13 februari 2019 om 09:17

United heeft geen enkele wereldklasse aanvaller en ook Martial/Rashford zijn nog louter talenten die nooit consistent zijn over een heel seizoen in prestaties en rendement. Ik ben er zelf nog niet helemaal overtuigd van dat zij basiswaardige spelers zullen zijn van een top 5 club. Daar moet United naartoe groeien.

Martial en Rashford zijn misschien nog geen wereldtop maar komen er vast wel. Sanchez was een aanfluiting, United was de 2e helft sowieso slecht maar hij spande de kroon. Weet ook niet of dat ooit nog ( bij United) goed komt. Wel jammer met zo'n salaris. Weet ook niet wat ik van Lukaku moet denken, goed maar geen wereldtop.

Het was over toen Lingard en Martial geblesseerd raakten. De tactiek was daarop berust. Snelheid op de flanken. Die was er niet meer.

Maar nog steeds snap ik niet waarom die eerste overtreding op Mbappe waar niks aan de hand was, geel werd gegeven aan Young. De schouderduw aan di Maria zou zijn enige gele kaart kunnen/mogen zijn. Kimpembe daarentegen maakte een vergelijkbare overtreding tweemaal, 1x op Shaw en 1x op Rashford. Beide keren spaart de scheids hem. Waarom? Hij scoort daarna het openingsdoelpunt.

Hiervoor mag je Ed Woodward voor bedanken. Die is een meester in dure spelers kopen die totaal niet thuis geven in de grote wedstrijden. Op dit moment heb je maar een klein handje vol aan spelers die een wedstrijd kunnen openbreken (martial, Rashford en Pogba). De rest moet in dienst van hun spelen.
Lukaku wordt steeds vaker op de bank geposteerd dus die zou wel een vertrekwens aan het broeden zijn; misschien als vervangen voor Benzema?

Ze hebben bij United sinds lange tijd weer een fatsoenlijk trainersgilde op de bank zitten na belabberde jaren onder Moyes, Van Gaal en Mourinho. Echter ligt hieraan ook ten grondslag dat het technische/aankoop beleid ondermaats is gebleken.

Jongens zoals Darmian, Rojo, Mkitaryan, Januzaj, Schneiderlin, Depay, V. Valdés, Schweinsteiger, Pereira, Sánchez, Di María, Blind, Falcao, Zaha, Anderson, Kagawa, Chicharito zijn een aantal voorbeelden van spelers die voor veel geld zijn binnen gehaald en het niet hebben waargemaakt.
Is het dan een kwestie van pech of gewoon slecht scouten?

Hoe dan ook, United was vroeger echt mijn favoriete club maar wat ze in 20 jaar hebben opgebouwd is na 4~5 jaar helemaal verdwenen. Je herkent de club gewoon niet meer.
De basis van hun succes in de jaren '90 en '00's was hun eigen jeugd: De broertjes Neville, Giggs, Beckham, Scholes, Butt gecombineerd met goed gescouten gespelers zoals: Keane, Stam, Cantona, Ronaldo, Yorke, Cole, Solskjear, Schmeichel.
Daar is tegenwoordig niks meer van over. Alleen Pogba is een goede aankoop gebleken en de eigen jeugd is nergens meer te bekennen!

13 februari 2019 om 10:15

@arno_p

United heeft geen visie. ze laten hun coaches alle aankopen doen terwijl daar gewoon een goede TD aangesteld moet worden die de lange termijn bewaakt en het transferbeleid bepaalt

13 februari 2019 om 13:07

Ik denk dat het zowel pech is als slecht scouten (en elke keer niet durven om de hoofdprijs te betalen). Laten we eerlijk zijn, een aantal spelers uit het lijstje dat je noemt, waren toch spelers waarvan veel verwacht werd en mocht worden. Jongens als Schweinsteiger, Kagawa, Di Maria en Sanchez waren grote namen bij de clubs waar ze vandaan kwamen. Maar op de een of andere manier werden er managers aangesteld die totaal geen rendement uit deze spelers konden krijgen. Dat kun je Woodward zeker aanrekenen.

Ik ben wel met je eens dat United compleet af is gedreven van de werkwijze waarmee ze groot zijn geworden. Namelijk, deels zelf opleiden en anderzijds aanvullen met hele goede spelers uit het verenigd koninkrijk en (potentiele) wereldtoppers van daarbuiten.

Nou kan het gebeuren dat er tijdelijk wat mindere lichtingen uit eigen jeugd komen, maar nu vangen ze dat al jaren op door middelmatige spelers aan te trekken, waarbij het gokken is dat ze misschien ooit het niveau aan zullen kunnen. Fellaini, Herrera, Rojo en Blind zijn hier uitstekende voorbeelden van.

Ook het aantrekken van wereldtoppers (of in wording) zoals Cantona, Stam, Ronaldo en Keane heeft de afgelopen jaren volledig gefaald. Ik rekende nog wel op Martial, maar die heeft het nog niet kunnen brengen. Maar zoveel geld betalen voor Lukaku, Shaw, Sanchez en Di Maria is natuurlijk echt onzinnig geweest. Voor die bedragen hadden ze ook Bale, Kane en Isco kunnen hebben en dan had er in mijn ogen een veel sterker team gestaan.

13 februari 2019 om 14:36

Het probleem bij United is ook dat het jaren lang zo goed is gegaan en ze op een roze wolk hebben geleefd. Toen Alex Ferguson met pensioen ging zakte het als een kaartenhuis in elkaar.
Ook Ferguson had slechte momenten bij Stam, Beckham, Keane en van Nistelrooij. Die zijn allemaal met ruzie de tent uit gelopen.

Mijn mening over die spelers:
Schweinsteiger: was eigenlijk al over the hill en daar betalen ze dan 30 miljoen voor en zakt volledig door het ijs met het fysieke voetbal in Engeland nadat ie uit zijn warme bad uit Bayern is gehaald.

Kagawa: Goede technische speler die niet helemaal tot zijn recht kwam in de competitie en team. Erg zonde want bij Dortmund was/is het echt een geweldenaar.

Di María: Blind paard op de (rechter)flank bij Real Madrid. Spelers werden vaak geïrriteerd door zijn ego gedrag in het veld. Bij United trof hij van Gaal en die heeft hem op alle posities neergezet behalve rechtsbuiten.. ongelukkig huwelijk.

Sanchez: Prima donna waar ze bij Arsenal blij zijn dat ie vertrokken is. Heeft nu een mega contract en zit liever zijn centen te tellen dan goed te presteren op het veld. De klasbak die hij was bij Arsenal heb ik nooit gezien in Manchester.

Fellaini was op zich een prima speler bij Everton (net zoals Lukaku) maar komt net iets tekort voor de absolute top. Een jongens zoals Matic heeft toch meer kwaliteit in huis in dat opzicht. Heeft dankzij zijn lengte en fysiek wel iets om te compenseren maar kwam niet verder dan een breekijzer rol.

En de vloek van de nummer 7 gaat door.

Ik vind het niet zo heel gek. Sanchez wordt wat ouder, heeft zijn piek duidelijk al gehad. Daarnaast is hij een tijd geblesseerd geweest en heeft moeten spelen in een systeem waarin hij niet rendeert. Al met al heeft dat een lange tijd aangehouden waar hij geen niveau heeft kunnen halen. Sanchez van zijn Arsenal tijd ga je nooit meer weer zien. Leuk dat hij veel salaris krijgt bij United, maar bij Arsenal had hij het beter.

13 februari 2019 om 11:18

Dat verval was echter allang ingezet bij Arsenal hoor. Zijn veldspel werd met de week minder, evenals zijn werklust. Dat kon hij bij ons echter verbloemen doordat hij the main man was en letterlijk bijna bij alle goals betrokken was. Dat kwam echter ook door de speelstijl die volledig op hem gefocust was. Maar ik vond hem bij ons al zwaar aan het aftakelen. Ik denk persoonlijk dat hij gewoon al uitgeblust is, waarbij zijn blessures hem over de kling hebben gejaagd.

13 februari 2019 om 11:22

Interessant punt Jackie. Dat hij bij ons al minder werd klopt, maar zo extreem heb ik het niet ervaren! Heb daar eerlijk gezegd ook niet op gelet, was al blij als we wonnen überhaupt. Dat kwam toch te vaak van de voet van Alexis toen

13 februari 2019 om 12:09

Haha daar heb jij natuurlijk ook gelijk in . Ik was ook elke keer blij als Alexis weer eens de winnende maakte of een belangrijke assist gaf, maar ik ergerde mij ook mateloos aan zijn spel. Dat begon het laatste jaar en het laatste halfjaar werd het per week erger in mijn ogen. Ik kreeg toen ook steeds meer een dubbel gevoel bij Alexis, omdat hij aan de ene kant verantwoordelijk was voor de punten die we pakten, maar aan de andere kant ook veel potentiële aanvallen/counters verpestte (wat deels ook een oorzaak was voor puntverlies). Hierin kwam het vooral doordat hij alleen nog maar beslissend wou zijn; de killer pass of de goal. Hierdoor ging hij meerdere rollen opeisen en werkelijk onmogelijke passes/schoten proberen. Dat frustreerde mij enorm toen!

Dat hij echter zo ver zou terugzakken had ik inderdaad niet verwacht. Ik denk dat het ook veel te maken heeft met de hoeveelheid wedstrijden die Alexis speelde. In feite heeft hij 3 jaar non stop gespeeld volgens mij. Bij Arsenal speelde hij mits fit alles en bij Chili speelde hij zelfs geblesseerd nog alles. Confederations Cup, WK, PL, CL, FA cup en alle oefenwedstrijden van Chili. Eigenlijk alles speelde hij, waarbij hij nauwelijks rust kreeg. Dat, plus die blessures, hebben er denk ik voor gezorgd dat hij 'op' is. Eigenlijk hetzelfde als Rooney, die ook al vroeg uitgeblust was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren