Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neuer bekend met het Slowaakse gevaar: ‘Dat weet iedereen’

Laatste update:

Duitsland speelt in de achtste finale tegen Slowakije, een land dat in de voorbereiding op het EK nog te sterk was in de oefencampagne. Hoewel Duitsland in die wedstrijd met veel reserves speelde, is keeper Manuel Neuer op zijn hoede. Met name sterspeler Marek Hamsík is een speler om op te letten, vindt de sluitpost.

/

“Iedereen weet dat hij zeer gevaarlijk is van afstand. Hij heeft prachtige doelpunten gemaakt voor Napoli”, laat Neuer optekenen in de Duitse media. Van onderschatting is zeker geen sprake, verzekert hij. “Slowakije staat terecht bij de laatste zestien. Wij willen winnen, maar in dit soort wedstrijden is alles mogelijk. We onderschatten ze zeker niet.”

“Ik begrijp ook dat de media en de fans niet enthousiast werden van onze prestaties tegen Oekraïne en Noord-Ierland”, gaat Neuer verder. “Het is echter niet makkelijk om te winnen van landen die de bus parkeren.”

Denk je dat Duitsland wint van Slowakije?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit moet toch makkelijk te winnen zijn voor de ek favoriet Duitsland. Ik verwacht dat Duitsland dit keer veel scherper is en dat ze de kansen zullen afmaken die ze krijgen.

24 juni 2016 om 18:01

Ik zeg een verassing. Duitsland gaat naar huis en ik zou daar niet rouwig om zijn.

24 juni 2016 om 19:43

Wie of wat ga je verassen ??? Neem aan dat niet rouwig bent vanwege angst er met jouw land tegen te moeten voetballen en verliezen ?

24 juni 2016 om 22:02

Ahahaahhahah een duitsland wordt verrast door een slowakije die verliest van wales en maar een goede speler heeft die ook niet elke wedstrijd goed speelt kijk maar naar tegen wales hamsik was onzichtbaar...

25 juni 2016 om 00:28

Slowakije heeft een fysiek team hoor, staan ook goed georganiseerd.

25 juni 2016 om 03:49

Als je Wales-Rusland hebt bekeken, dan zou je inzien dat je Wales niet mag onderschatten. Zijn op papier buiten Bale, Ramsey en Joe Allen redelijk onbekend voor het grote publiek, maar Wales speelt toch leuk voetbal voor hun doen. Zeker een moeilijke tegenstander die je nooit mag onderschatten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren