Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nelom ontziet neef niet: ‘Als ik hem moet neerleggen, doe ik dat’

Laatste update:

Voor Kelvin Leerdam en Peter Bosz is de wedstrijd Vitesse-Feyenoord van zondag een speciale, omdat ze tegen hun oude club uitkomen. Aan Feyenoord-zijde is het voor Miquel Nelom een aparte gewaarwording om weer tegenover zijn neef Leerdam te staan. De twee speelden enige tijd samen in Rotterdam-Zuid, maar zijn inmiddels tegenstanders. Nelom weet dat Leerdam niet zelden een doelpunt meepikt in de wedstrijden van Vitesse.

/

Waar hij bij Feyenoord in vijf jaar tijd vijf keer scoorde, tekende hij in zijn debuutjaar in Arnhem voor liefst acht goals. Dit seizoen staat de teller ook alweer op twee: Nelom gaat proberen te voorkomen dat zijn neef zondag nummer drie maakt. “Als we echt de nul willen houden, moeten we bij corners scherp op Kelvin letten. Bij dergelijke situaties is hij op zijn sterkst”, heeft Nelom geleerd.

“Ja, het is speciaal om tegen je neef te voetballen. Maar ik ben ook eerlijk: als ik hem moet neerleggen, doe ik dat. Dat hoort bij ons vak”, zegt Nelom in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij geeft aan weer te willen winnen en het liefst opnieuw met ‘de nul’. Van de elf competitiewedstrijden tot nu toe eindigden er voor Feyenoord vijf zonder een tegengoal. Met slechts zeven tegentreffers heeft men de minst gepasseerde defensie van de Eredivisie.

Nelom was acht keer present tot nu toe en doet het goed. Zijn contract in de havenstad loopt echter wel ten einde en hij kreeg nog geen signaal van directeur Martin van Geel dat er snel gepraat zal worden. “Dat komt wel. Of niet. Eerst zondag. Vitesse is voetballend heel sterk, maar als wij de stijgende lijn doortrekken, kunnen wij van iedereen winnen”, verzekert de 24-jarige linkervleugelverdediger van Feyenoord.

Vind jij dat Miquel Nelom een nieuw contract moet krijgen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is ijzersterk dit seizoen!! Had ik dus nooit verwacht dat hij zich zo zou ontwikkelen. Ik denk op dit moment met Willems de 2 beste lb's van Nederland

8 november 2014 om 10:44

Vind ik wel meevallen. Beter dan boilesen is hij sowoeso niet,want hij is met willems de beste lb.

8 november 2014 om 10:52

Ik kan jou niet serieus nemen als je Boilesssen goed vindt.

8 november 2014 om 12:14

Dit moet humor zijn om te lachen..... Boilesen één van de beste LB noemen.

8 november 2014 om 12:14

Het gaat toch niet over boilesen...

8 november 2014 om 12:25

Ik zeg niet dat ik hem goed vind. Sterker nog ik vind hem verdedigend slecht. Aanvallend heel goed. Maar als jij nelom verder/beter vind dan boilesen neem ik jou ook niet serieus.

8 november 2014 om 12:27

Nee het gaat over lb. Iemand zei dat willems en nelom de beste van nl zijn. Dan gaat het dus over alle lb's van de eredivisie d aar is boilesen er 1 van.

8 november 2014 om 12:41

Nelom is al veel verder dan boilisen.

8 november 2014 om 12:47

Hahahahaha grapjas. Nelom is een zeer matige back die af en toe een goede voorzet geeft, maar voor de rest is het niet veel soeps.

8 november 2014 om 13:21

Haha ga weg man, verdedigend is nelom dit jaar erg sterk, boilissen is zeker minder! Als die 3 wedstrijden achter elkaar kan spelen is het veel, die man is van glas.

10 november 2014 om 18:30

Hahaha gasten die zeggen dat Nelom matig is en Boilesen beter stop maar... Nelom is ijzersterk dit seizoen beter dan alle lb's in de eredivise en gelijkwaardig met Willems.mensen die zeggen van niemand kijken of met een bril op of hebben er totaal geen verstand van

Gaat goed die Nelom. Past in het staatje van Rutte. Heeft een heerlijke voorzet in die linker.

8 november 2014 om 09:37

Hij heeft die voorzet wel ja, maar hij laat hem nog steeds te weinig zien hoor. Geeft nog veel te veel op kniehoogte. Dat zijn ook de momenten waarop hij te gemakkelijk denkt, dat zie je aan zijn houding op het moment dat hij zo'n voorzet geeft.

Maar ik kan verder inderdad onmogelijk ontevreden zijn over hem. Toch wel een van de verassingen dit jaar bij Feyenoord.

Doet het goed die nelom op dit moment. Groeit onder rutten. Koeman twijfelde aan hem.
Gewoon met 3 jaar verlengen deze jongen.
Wel moeten ze hateboer halen als nieuwe rechtsback.

Vermeer
Hateboer beek kongolo nelom
Clasie toornstra ahmadi
Boetius dost sleegers

Mathijsen boularouz wilkshire verhoek immers Mulder kazim schaken te vrede achabar laten vertrekken. Scheel je ruim 4 miljoen aan salaris.

Hahn
Cabral steenvoorden Verdonck woudenberg
Karsdorp vilhena Nieuwkoop
Manu dammers Bilal

8 november 2014 om 09:34

Het wordt een tikkie onduidelijk zo, misschien even wat punten en komma's tussen al die namen?

Overigens mogen ze Hateboer van mij bij Groningen laten, dit jaar een paar keer zien spelen en ik was totaal niet onder de indruk.

8 november 2014 om 10:34

Zou als Groningen fan echt niet weten wat Hateboer bij Feyenoord moet. Dit seizoen één van de zwaksten. Laat die nog maar even op een lager niveau zichzelf ontwikkelen.

8 november 2014 om 09:44

Wat zeg jij nou precies?

8 november 2014 om 09:50

Dus als ik het goed begrijp, moet Feyenoord alle spelers uit het 1e verkopen + de spelers die ze net hebben gekocht.

8 november 2014 om 10:15

Dat wordt een rustige training, als er zo veel mogen vertrekken. Wel goed voor de clubkas, dat wel..

8 november 2014 om 10:46

Krab jij eerst nog maar eens achter je oren na het terug lezen van je reactie.
Met dit lijstje blijven er geen spelers meer over om op te stellen of je moet de amateurs van de SC Feyenoord naar voren willen schuiven......

8 november 2014 om 11:19

Dat valt wel mee toch. 10 spelers weg, 2 aankopen, 3 huurlingen en 3 o19 erbij. Dat zijn 2 spelers minder.

On: vraag me af of Hateboer nog stappen gaat maken. Dit seizoen niet sterk.

8 november 2014 om 12:07

Jij praat jezelf echt elke x tegen! Eerst zit je elke x nelom weg en dan bijker halen, en nu moeten ze opeens 3 jaar verlengen

Zes keer de nul al in de competitie VZ. Zeven keer in alle competities.

Haha leuk duel! Maar dit klinkt als overtreding met voorbedachte rade? Haha als je je niveau gewoon haalt nelom dan heb jij van Leerdam niks te vrezen...

8 november 2014 om 11:17

Ik snap niet dat je zo negatief over Leerdam bent, na mijn mening heb je dan totaal geen verstand van voetbal als je liever een middenveld met vako, propper en vejinovic hebt. Elke keer blijkt dat de balans zoek is als leerdam uitvalt. Vako is te wisselvallig. Leerdam sleurt, verdedigd, valt aan, trekt gaten voor zijn medespelers, en is mischien wel in mijn ogen met klaassen de beste speler van de eredivsie met gevoel voor ruimte. Die 2 weten precies wanneer diep te gaan, zien de ruimtes perfect. Ja tuurlijk is vako technischer, maar verdedigend is het een grote drama. Je hebt nu een uitstekend middenveld met propper, vejonovic, en leerdam. 3 verschillende types. Leerdam wordt zwaar onderschat, het jammere vind ik dat hij vorig jaar door vele als de beste spelers werden genoemd. Omdat hij er 8 inlegde? Nu mist hij wat kansen en wordt hii uitgekotst, types vitesse publiek, te hoog in de bol hebben. En dat zeg ik als vitesse supporter. We moeten onze handen dichtknijpen met dit middenveld!

9 november 2014 om 10:14

Vorig seizoen speelde hij goed! Als rechtsback.. hoewel je over de baland gelijk hebt!!

Speelt dit seizoen ijzersterk. Als hij dit niveau vast weet te houden en misschien zelfs nog beter wordt dan hoeft hij zich geen zorgen te maken om zijn aflopend contract.

Afgelopen paar wedstrijden speelt Nelom super goed. Ik hoop dat hij ook de rest van de seizoen zo blijft spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren