Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nedved duidelijk over pupil: ‘Hij moet opofferingen doen in zijn privéleven’

Laatste update:

Paulo Dybala werd zaterdag in de topper tegen Internazionale (0-0) gepasseerd door Massimiliano Allegri ten faveure van de aanvalslinie bestaande uit Mario Mandzukic, Gonzalo Higuaín en Juan Cuadrado. Dybala heeft in zijn laatste acht wedstrijden slechts één keer het net gevonden en moest tegen Inter dan ook met een reserverol genoegen nemen.

"Hij is 24 jaar en het is normaal dat hij ups en downs kent. En natuurlijk is het een speler die de wereldtop kan bereiken", aldus oud-voetballer Pavel Nedved, thans directeur van Juventus, in gesprek met Sky Italia. "Ik adviseer hem om zich te focussen op het voetbal, veel opofferingen te doen in zijn privéleven en tot het maximum te gaan trainen."

De Tsjech constateert dat Dybala is afgeleid en dat het daarom logisch is dat zijn trainer voor andere spelers kiest: "Allegri behandelt iedereen gelijk, dat heeft hij altijd gedaan bij Juventus. Dus hij is niet per se harder tegenover Paulo. Hij heeft Gonzalo Higuaín en Mario Mandzukic ook zo behandeld, omdat hij altijd het beste uit zijn spelers wil halen. En dat doet hij goed."

Verwacht jij dat Juventus dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals jij ( Nedved) voor het voetbal geleefd hebt zal Dybala natuurlijk nooit doen.

12 december 2017 om 12:19

@delpay96
Probleem is dat het tegenwoordig bijna onmogelijk is om zo voor het voetbal te leven zoals Nedved dat kon. In zijn tijd speelden bleven de toppers bij hun club en werd er niet ieder half jaar aan een contract gesleuteld om de speler te kunnen behouden. Tegenwoordig heb je zaakwaarnemers, social media, grote sponsorcontracten, nieuw geld, boulevardpers en weet ik wat nog meer, er komt gewoon veel meer op spelers af. In de tijd van Nedved ging je van Lazio naar Juventus met een mooi contract en kon je je lekker concentreren op voetbal en je club, Dybala moet de nieuwe Messi worden in plaats van lekker zichzelf zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren