Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nederlander laat vet contract in Rusland ontbinden en is transfervrij’

Laatste update:

Alexander Büttner is niet langer speler van Dynamo Moskou, zo meldt Championat. De linkerverdediger heeft zijn tot medio 2017 doorlopende contract laten ontbinden en kan dus in alle rust op zoek naar een nieuwe club.

/

De 27-jarige Büttner maakte in de zomer van 2014 de overstap van Manchester United naar Dynamo en speelde tot dusverre 37 wedstrijden in het eerste elftal van de Russen. Daarin kwam de linkspoot tot één doelpunt en één assist.

Het is onduidelijk of Büttner al aanbiedingen van andere clubs heeft ontvangen, maar de bij Vitesse doorgebroken back werd al wel in verband gebracht met Granada. Dynamo staat overigens na 24 speelronden op de eerste plaats in de tweede afdeling van Rusland.

Is Alexander Büttner goed genoeg voor een Nederlandse topclub?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 december 2016 om 14:06

Het is ook wel een beetje mode om Nelom maar waardeloos te vinden. De laatste wedstrijden speelt ook Nelom zeer behoorlijk. Ik denk niet dat je met Bã¼ttner veel opschiet t.o.v. Nelom. Zowel voor Feyenoord als voor Ajax en PSV geen aanwinst denk ik. Wellicht terug naar Vitesse?

16 december 2016 om 14:15

Ik denk wel dat we daar flink op vooruit zouden gaan hoor. Maar denk dat het financieel niet realistisch is. Transfervrij naar het grote geld van een van de kleinere clubs in de pl lijkt mij.

Misschien wil Buttner proberen om in beeld te komen bij het Nederlands elftal. Op de linksback positie zijn veel mogelijkheden!

Ik ben benieuwd waarom hij dit heeft gedaan en waar hij heen kan/wil. Ik ga er niet van uit dat hij zoveel salaris in wil leveren en naar een Nederlandse topclub vertrekt. De vraag is of ze daar uberhaupt op Buttner zitten te wachten. Hij heeft over het seizoen 15/16 maar 9 minuten meegedaan in de Russische competitie en zat maar drie keer in de selectie... zonder blessure

Weet iemand hoe hij in de Belgische competitie speelde?

16 december 2016 om 14:10

Hmm, oke. Bedankt voor de informatie.

Kom maar terug naar Vitesse, staan we te springen om een goede linksback. Kan je daar weer tot speelminuten komen om je weer in de kijker te spelen bij andere clubs. (Of gewoon blijven is nog beter)

Ook weer zo een gozer die na zijn vertrek uit Nederland nergens meer lekker heeft gespeeld. Zo zonde van het talent. Zijn generatie hoort het Nederlands elftal nu te dragen, maar kijk waar al die gasten nu staan: elia, babel, emanuelson etc.

16 december 2016 om 13:56

Maar werken hoeft ie waarschijnlijk nooitmeer na zn cariere

16 december 2016 om 14:02

Die wist zelf ook dat het geen Dani Alves was en dacht lekker naar United en cashen. Geef hem geen ongelijk.

16 december 2016 om 14:33

Hij was helemaal niet zo slecht bij Dynamo, speelde in zijn eerste seizoen zeker 75 van de wedstrijden. Het probleem was echter dat hij was binnengehaald met een vet contract inclusief dike wedstrijd premies.

Na dat de economie in Rusland redelijk instorten werden salrissen van buitenlandse spelers heel erg duur (ga ik zo uitleggen)

daarbij bestaat er de 5/6 regel in Rusland, dat wilt zeggen dat je dus maar 5 buitenlandse spelers tegelijk mag opstellen, met als gevolg dat men destijds van veel dure buitenlandse spelers afwilden bij Dynamo (zie ook andere spelers zoals Kuranyi etc.)

Daarbij degradeerde Dynamo ook nog en dus waren de inkomsten van Dynamo helemaal aan flarden en was hij gewoon niet te betalen. Hij moest dus bank zitten want elke wedstrijd die hij speelde kreeg hij nog een bonus.

de roebel uitgelegd...

Toen Buttner naar Dynamo ging was 1 euro - 40 roebel. met andere woorden, als hij 3 mil verdiende moest Dynamo 120 mil roebel betalen. Wat destijds geen enkel probleem was.
echter na de crisis werd een roebel tot op slechtste punt 70. dus werd zijn zelfde salaris 210 mil roebel ipv 120. nu is het 60, dus dat is 180 mil roebel.

je kunt je dus voorstellen waarom Dynamo graag van hem af wilt en waarom hij niet mag spelen - daarbij waren de inkomsten van Dynamo in de eerste divisie 10x hoger als nu.

Zijn salaris is dus een doorn in het oog, niet zijn voetbal kunsten.

Edit: veel Russische voetballers, krijgen in Roebels betaald, zijn hebben hun salaris eigenlijk zien verkleinen, maar Buitenlandse spelers ook Promes, krijgen hun salaris in Euro's - die gewoon duur werd!

16 december 2016 om 17:12

Op het voetbalblog Catenaccio hadden ze het laatst over een lost generation. Twee keer europees jeugdkampioen, maar daarna niks gepresteerd door die generatie.

Hopelijk kan/wil Ajax het proberen? Dan heb je Sinkgraven tegen de ploegen waarover je volledige controle kan hebben, en Büttner voor als je iets wil forceren. In een 3-4-3/3-5-2 bijvoorbeeld.

16 december 2016 om 15:41

Sinkgraven is in een 3-4-3 of 3-5-2 logischer, hij blijft toch een middenvelder!

16 december 2016 om 16:40

Ligt eraan. Als je links- en rechtshalven het veld breed moeten houden, zie ik liever Büttner of zelfs Dijks daar en/of Sinkgraven in het midden. Als je links- en rechtsbuiten het breed houden, heb ik inderdaad liever iemand als Sinkgraven. Beetje zoals Lahm en Alaba ook weleens deden onder Guardiola.

Jonge jonge butner is max Az twente of heerenveen niveau. Met zulke spelers bij Ajax fey of psv komen we nooit in de europeze top

In België deed hij het zeer goed ik denk dat hij het beste tot zijn recht komt in Duitsland mooie competitie

Bij Anderlecht deed hij het trouwens helemaal niet geweldig. Dit is een back van het niveau Az, Heereveen. Echter is hij financieel wat gewend dus het lijkt mij moeilijk voor hem om de juiste ploeg te kunnen vinden. Ik denk dat hij gewoon bij degradatiekandidaten in Duitsland of Spanje terechtkomt. Miss Championsship zou ook wel kunnen met de bedragen die ze daar tegenwoordig uitgeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren