Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC wil in de winter zakendoen met PSV: naam van aanvaller valt

Laatste update:

NEC is in gesprek met PSV over de mogelijke overgang van één of meerdere spelers, meldt Sander Janssen van Voetbal International. De clubwatcher weet dat vertegenwoordigers van de Nijmeegse club zaterdag aanwezig zijn geweest bij het oefenduel van PSV met het Italiaanse Sassuolo. Technisch directeur Carlos Aalbers, die in november het stokje overnam van de vertrokken Ted van Leeuwen, zou in gesprek zijn met Marcel Brands over spelers.

Janssen noemt Johan Bakayoko 'een logische naam' om te volgen voor NEC, maar plaatst meteen de kanttekening dat Aalbers hem te veel op Elayis Tavsan vindt lijken. Het is bovendien niet bekend of PSV openstaat voor een (tijdelijk) vertrek van het Belgische talent. Bakayoko wordt gezien als een van de grootste talenten in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor een definitief vertrek op voorhand onwaarschijnlijk lijkt. Een verhuur zou mogelijk wel tot de opties kunnen behoren.

Bakayoko beleefde afgelopen seizoen zijn absolute doorbraak bij de beloftenploeg van PSV, toen hij in de Keuken Kampioen Divisie tot 32 wedstrijden kwam, waarvan 28 keer als basisspeler. Daarin wist hij liefst zeventien keer het net te vinden. In totaal wist de Belg twintig keer te scoren en fungeerde hij vijftien keer als aangever in 55 wedstrijden bij Jong PSV. In februari van dit jaar maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda.

Het is niet bekend voor welke spelers Aalbers afreisde naar het oefenduel van PSV. Wel sprak hij volgens Janssen al met Brands over de nodige spelers. De nieuwe technisch directeur van NEC verkent de markt om in de winterstop eventueel te kunnen toeslaan. De Nijmegenaren bezetten, mede door een onwaarschijnlijke reeks van negen gelijke spelen op rij, de negende plek in de Eredivisie. Zaterdag verloor de ploeg een oefenduel met FC Emmen met 3-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Voor Bakayoko lijkt een verhuur momenteel het beste te zijn. Lijkt nu derde of zelfs vierde keuze te zijn met oa Madueke en El Ghazi voor zich.

Het is duidelijk dat NEC op zoek is naar versterking voor hun selectie. Na een aantal jaar in de Eredivisie hebben ze hun positie nog niet gevestigd en zijn ze op zoek naar spelers met ervaring om hun team te helpen succesvol te zijn. PSV heeft een aantal spelers die in aanmerking komen voor een overgang naar NEC, waaronder een aantal die in de afgelopen seizoenen minder spelen.

Het zou zeker een slimme zet zijn voor NEC om spelers van PSV over te nemen. PSV heeft een aantal spelers die veel ervaring en kwaliteit hebben, maar niet noodzakelijk de meeste speeltijd krijgen. Als NEC de juiste spelers kan selecteren, kunnen ze hun selectie versterken met spelers die een positieve bijdrage kunnen leveren aan hun prestatieniveau.

Bovendien heeft NEC de mogelijkheid om de spelers die ze overnemen te ontwikkelen. De meeste spelers die naar NEC komen, zijn jonge spelers die de kans krijgen om hun vaardigheden te verbeteren en zich verder te ontwikkelen. Door spelers van PSV over te nemen, krijgt NEC de mogelijkheid om hun eigen selectie te versterken met spelers met meer ervaring en betere kwaliteit.

Het is geweldig om te zien hoe Bakayoko zijn doorbraak heeft gemaakt bij de beloftenploeg van PSV. Hij heeft een fantastisch seizoen gehad met maar liefst 20 doelpunten en 15 assists in 55 wedstrijden. Het is duidelijk dat Bakayoko een enorm talent heeft en een geweldige toekomst voor zich heeft. Het is ook leuk om te zien dat hij al de kans heeft gekregen om zijn debuut te maken in de hoofdmacht van PSV. We kunnen alleen maar hopen dat hij dit succes blijft voortzetten in de toekomst.

NEC is een geweldige club en het is duidelijk dat Bakayoko zijn carriã¨re een grote boost zal geven met deze transfer. Hij heeft al een geweldig seizoen achter de rug bij PSV waarin hij 20 doelpunten en 15 assists had en het is belangrijk dat hij de kans krijgt om verder te groeien als speler. Bij NEC kan hij de kans krijgen om zich te ontwikkelen als speler en om meer ervaring op te doen. Hij zal ook de kans krijgen om te spelen op een hoger niveau en dit kan hem alleen maar helpen om beter te worden. Daarom denk ik dat de transfer van Bakayoko naar NEC een geweldige zet is.

18 december 2022 om 14:15

Mand

18 december 2022 om 15:30

Voor het grootste gedeelte eens met je betoog, alleen is dit pas het tweede seizoen van NEC in de Eredivisie na een toevallige promotie. Deze winterstop moet inderdaad gebruikt worden om (vooral voorin) de selectie te versterken. Bakayoko zie ik graag komen, al is er meer behoefte aan een stabiele, scorende spits.

Een verhuurperiode lijkt me ideaal voor Bakayoko. Hij is te goed voor jong PSV en nog niet constant genoeg voor het eerste. Hij heeft wel al laten zien goed mee te kunnen in de eredivisie. Voor alle partijen een prima optie dus!

Ledezma en Bakayoko zouden echte versterkingen kunnen zijn voor NEC.

18 december 2022 om 14:39

Ledezma moet veel meer minuten krijgen bij PSV. Zit veel voetbal in.

18 december 2022 om 15:50

Zitten teveel goede middenvelders. Veerman en Simons zijn beter daarnaast heb je nog til, sangar en guti die ook allemaal beter zijn maar wel andere types.

18 december 2022 om 16:48

Op het middenveld zijn we genoeg bezet. Maar bakayoko of saibari zie ik graag komen

Ik denk dat Tavsan, Marquez en Schöne, zeker versterkingen voor psv kunnen zijn. Of begrijp ik het verkeerd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren