Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bakayoko lijkt Cristiano Ronaldo te imiteren na vroege 1-0 PSV tegen AZ

Laatste update:

Johan Bakayoko tekende zaterdag in de beginfase voor de 1-0 van PSV tegen AZ. De vleugelaanvaller ging daarna op zijn hurken zitten en keek al denkend en met een glimlach in de camera. Bakayoko lijkt daarmee het bijzondere juichen van Cristiano Ronaldo te imiteren uit zijn tijd als speler van Real Madrid.

Bakayoko schoot bij de eerste paal de openingstreffer binnen en zocht daarna de camera op. De buitenspeler zat op zijn hurken en hield zijn hand onder zijn kin, om zo aan te geven dat hij aan het nadenken was. Het is de eerste keer dat Bakayoko op een dergelijke manier juicht overigens.

Het juichen van Bakayoko tegen AZ lijkt sterk op de manier waarop Ronaldo in 2016 een doelpunt vierde nadat hij had gescoord namens Real tegen aartsrivaal Atlético Madrid. CR7 keek destijds, ook gehurkt, met een serieus gezicht de camera in.

Het juichen van Ronaldo in de Madrileense derby had klaarblijkelijk te maken met 'De Denker', een standbeeld van Auguste Rodin. Het zorgde destijds voor het nodige hoongelach richting Ronaldo, die in diverse memes voorbijkwam. Zo werd hij onder meer afgebeeld terwijl hij op het toilet zat en in een duel met een sumoworstelaar.

Ronaldo vierde nadien nooit meer op een dergelijke manier een doelpunt. De inmiddels 39-jarige aanvaller van Al-Nassr maakt meestal een sprongetje in de lucht, om daarna hard 'siuuuu' te roepen.

De manier van juichen van Ronaldo in 2016.

PSV op stoom


PSV kent vooralsnog geen enkel probleem met AZ, dat zaterdag nog met 5-0 verloor van Heracles Almelo. De Jong tekende halverwege de eerste helft voor de 2-0, zijn eerste Eredivisie-goal sinds eind februari.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schrijver van stukje lijkt Juicechannel te imiteren.
Jezus wat een gezwets.

Hij is best vol van zichzelf de laatste tijd…..

6 april 2024 om 20:54

Hoezo? hij is gewoon blij met zijn goal, hij gedraagt zich helemaal niet uit de hoogte. En het is gewoon zoeken dit. En ook al imiteert hij eens van de beste voetballers allertijden, dat is eerder een teken van respect.

6 april 2024 om 21:08

Ok

Wat een kut artikel is dit nu weer?? Echt waar, niveau zoooo laag laatste tijd

Hahahaha, hoe dan? Gaan jullie serieus hier een artikel aan wijden? Vz een tip, doe jet niet. Dit is dan ook meteen de laatste keer dat ik zo’n artikel lees. Man man man.

Die pleisters op hun neus, wtf is dat nou weer voor hype

6 april 2024 om 20:44

Die rage is weer terug na een X aantal jaar. Maar waarom mag Joost weten...

Hoe oud is de 'journalist' die dit artikel heeft geschreven?
Nutteloze bijdrage -1, Rian

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren