Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC slaat bod uit Engeland af: 'Tenzij het om astronomisch bod gaat'

Laatste update:

Alireza Jahanbakhsh is mogelijk niet de laatste smaakmaker die de gelederen van NEC verlaat. Anthony Limbombe kan in Engeland aan de slag, al is de club uit Nijmegen niet bijzonder happig op een eventueel vertrek van de linksbuiten. Directeur Bart van Ingen wil niet zeggen welke club uit Engeland een bod heeft uitgebracht.

/

"We hebben het bod niet geaccepteerd en zijn eigenlijk ook niet van plan Limbombe te verkopen", zo stelt Van Ingen in gesprek met Voetbal International. "Tenzij het om een astronomisch bedrag gaat. In deze fase is het lastig het vertrek van zulke spelers op te vangen, al hebben we ons huiswerk wel gedaan."

Limbombe, 21 jaar, verbond zich een jaar geleden aan NEC en was een van de uitblinkers in het uitmuntende seizoen van de Nijmegenaren in de Jupiler League. NEC rondde deze week de verkoop van Jahanbakhsh aan AZ af en wacht af hoe serieus de buitenlandse interesse in Sjoerd Ars is.

Denk jij dat Anthony Limbombe deze zomer al bij NEC vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De kans was natuurlijk aanwezig dat naast sterkhouder Jahanbakhsh ook Limbombe zou gaan vertrekken. Dat Van Ingen een bod van Leeds United (ja het was Leeds United) van de hand doet is natuurlijk hartstikke goed. Limbombe heeft nog een doorlopend contract bij NEC en een seizoen Eredivisie zal de jonge Belg goed doen. Daarnaast is het van groot belang dat dit soort spelers behouden blijven voor NEC anders wordt het wel heel erg lastig vervangers te vinden en ons te handhaven in de Eredivisie.
Vasthouden aan je visie en denkwijze, Bart en Nec. Niemand voor een schijntje laten vertrekken uit Nijmegen!

5 augustus 2015 om 09:50

Ik denk niet dat Leeds United met een nieuw bod komt voor Limbombe aangezien ze net Stuart Dallas van Brentford hebben overgenomen als nieuwe linksbuiten.

5 augustus 2015 om 09:58

Ik heb geen idee wie ze bij Leeds al hebben aangetrokken, maar Limbombe kan ook op de '10-positie' uit de voeten en als rechtsbuiten.

5 augustus 2015 om 10:06

Dan zou het voor de 10-positie zijn aangezien Dallas op links en rechtsbuiten kan. Of misschien haalt Leeds Limbombe alsnog om een extra aanvallende optie te hebben.

5 augustus 2015 om 10:05

Met de financien zit het nu wel even weer oke bij NEC heb ik de indruk, dus dan moet je er inderdaad voor gaan dat je kwaliteit op het veld houdt zodat je er niet meteen weer uitvliegt want dan ben je nog verder van huis. Komt er nou een club met 2 miljoen voor Limbombe dan kun je zeggen, oke dat is een dusdanig bedrag dat we nog een vervanger kunnen aantrekken en ook nog wat overhouden, maar anders heeft het gewoon niet zoveel zin in deze fase. Ik denk trouwens dat de 15e plek wel haalbaar moet zijn voor NEC met deze selectie.

5 augustus 2015 om 10:27

NEC zit nog steeds in categorie 1 en Bart van Ingen gaf deze week in een videoblog aan dat dat nog zeker 1-2 jaar gaat duren voordat we daar uit komen. Zonder financiële opstekers. (bijvoorbeeld als cilessen naar manchester united verkast). Maar het beleid wat ze nu voeren is in mijn ogen echt uitstekend. Doel is 15e maar er moet meer mogelijk zijn.

5 augustus 2015 om 10:36

Van Ingen was niet tevreden met de 15de plek, hij wilde iets hoger mikken. Of dat realistisch is gaan we wel zien.

NEC kan het zich echt niet veroorloven om nu een speler als Limbombe te laten gaan. Dan ga je er Hopelijk geen haar op het hoofd van Van Ingen &co die daar aan denkt, tenzij er zoals gezegd echt astronomische biedingen binnenkomen. En aangezien NEC al ruim 2,5 miljoen heeft binnengehaald deze transfermarkt zou ik onder de noemer astronomisch biedingen van 3+ miljoen verstaan. Zal geen club gaan betalen dunkt me, en dat zou ook de bedoeling moeten zijn.

5 augustus 2015 om 14:45

'nec kan het zich echt niet veroorloven om nu een speler als Limbombe te laten gaan.'

NEC kan het zich ook niet veroorloven om spelers niet te verkopen.

Erg dubbel allemaal.

Van het geld van Jahanbahksh ging een deel naar de investeerders toch? Hoe zit dat met deze Limbombe?

Lijkt me niet dat NEC deze jongen moet laten gaan, maar wat zouden eventuele vervangers kunnen zijn als hij toch vertrekt? Sleegers, Manu? En wie komen er in aanmerking voor de rechtsbuitenpositie?

5 augustus 2015 om 11:24

Limbombe is transfervrij aangetrokken. Geen idee hoe de regeling met de investeerders is. Misschien dat bij elke transfer een klein bedrag naar hun gaat.

Voor de rechtsbuiten positie zal tegen Excelsior Foor wel starten, maar er komt een nieuwe.

Limbombe behouden, Ars verkopen. Is als spits te langzaam voor de eredivisie, het schoolvoorbeeld van een eerste divisie voetballer.

Ik zou het zonde vinden mocht Ars vertrekken. Ik betwijvel of Emilsson wel goed genoeg is voor in de spits. Daarnaast was hij vorig jaar vaak geblesseerd en met Ars heb je wel een speler die ze er makkelijk in schiet.

5 augustus 2015 om 12:32

Ars kan je met een gerust hart verkopen als je het mij vraagt, typisch gevalletje van te groot voor het servet maar te klein voor het tafellaken(of zoiets). Typische 16-meter spits, dodelijk in de 16 maar daarbuiten (veels) te traag en voetballend onvoldoende voor de Eredivisie. Zal veel minder tot z'n recht komen in een team dat minder dominant is dan NEC afgelopen jaar in de Eredivisie. Voor 2 tot 3 ton een strik eromheen doen en naar het buitenland laten gaan. Heb je toch nog wat overgehouden aan een 31-jarige spits die nog maar een jaar vast ligt en zich op het hoogste niveau eigenlijk nooit echt bewezen heeft.

Emilsson is in potentie de beste spits die NEC heeft. Voetballend goed, beweeglijk en een prima knal in de benen. Was zonde dat hij vorig jaar vaak geblesseerd was, maar in de voorbereiding zie je wel dat het voor NEC een goede speler is als ie fit was. Met Santos vanaf het middenveld heb je dan voldoende scorend vermogen en ook een back-up voor de spitspositie.

5 augustus 2015 om 18:02


ik denk of ik weet bijna wel zeker de Emilsson (als hij niet te veel blessures krijgt ) een 3x zo een goeie spits is als Ars. Als ze bij NEC op 1 jongen zuinig moeten zijn is het Emilsson wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren