Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC meldt twee weken na vertrek van Darri opnieuw een scheiding

Laatste update:

Het contract van Leroy Labylle is in overleg met NEC ontbonden, zo melden de Nijmegenaren maandagochtend via de officiële kanalen. De verdediger annex middenvelder en de club zijn in diverse gesprekken gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de toekomst van Labylle elders ligt, zo geeft NEC aan. Labylle lag nog tot medio 2021 vast in Nijmegen.

'De club dankt Leroy voor zijn inzet en wenst hem veel succes in de toekomst', zo zwaait de club uit de Keuken Kampioen Divisie de speler uit op de clubsite. Labylle speelde sinds afgelopen zomer in Nijmegen, nadat NEC hem transfervrij had overgenomen van VVV-Venlo. Labylle kwam vorig seizoen tot 41 duels voor NEC, waarin de linksback goed was voor 6 assists.

Labylle is in korte tijd de tweede speler van wie NEC afscheid heeft genomen. Eerder deze zomer meldde de club dat het contract van Brahim Darri per direct was ontbonden. De 24-jarige aanvaller, die tijdens het seizoen een conflict kreeg met de technische staf van NEC, heeft zich inmiddels aan het Turkse Fatih Karagümrük verbonden.

Een goed besluit van NEC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het heeft me echt verbaasd dat NEC zo matig gepresteerd heeft afgelopen seizoen.. Voorafgaand aan dit seizoen was NEC samen met Twente de grote favoriet om kampioen te worden in de Kkd. Heb toevallig gisteren nog een Podcast van FC Afkicken teruggeluisterd waar vooruitgeblikt werd op het seizoen en betreffende NEC was het verhaal louter positief. Een uitstekende trainer gecombineerd met klasse spelers, waarbij wel opgemerkt moet worden dat aan sommige spelers een verhaal kleeft. De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik als RKC-fan jaloers was op de spelers die NEC kon halen, want op voorhand zijn Darri, Wolters, Van de Berg, Overtoom, van Eijden, Coutinho, Druijf, Bruijn en Labylle uitstekende spelers voor het niveau Kkd.

22 juli 2019 om 11:30

Ik als Twente fan was ook zeer jaloers op NEC, hadden echt een paar goede spelers die ik ook wel bij Twente had willen hebben. Druijf (hoop nog steeds dat Twente hem huurt), Okita, Darri, van Eijden, Bruijn en Labylle waren echt prima spelers, zeker om hoog te eindigen in de KKD. Helaas voor NEC is het nooit een team geworden, en gedroegen teveel spelers zich te verwend om echt vol gas te gaan.

22 juli 2019 om 11:49

Op papier zag het er inderdaad wel strak uit ja, maar in de praktijk bleek de selectie totaal niet in balans en mentaal zwak. Combineer dat met een amateurtrainer en je krijgt een rampseizoen.

22 juli 2019 om 20:00

Druijf zal in ieder geval komend halfjaar niet vertrekken. Die gaat gewoon de concurrentiestrijd aan met Boadu en staat dik voor Johnsen in de pikorde. Heeft ook net zijn contract verlengd. Van NEC verbaasde me ook wel wat voor zooitje dat opeens bleek te zijn. Hadden inderdaad op papier echt goede spelers, waarvan van de helft ook niet raar zou zijn als ze in de eredivisie zouden spelen.

Ik vond Labylle in de PO tegen RKC op zich een prima pot spelen echter liet hij soms wat steken vallen. Deze waren direct cruciaal en werden afgestraft. Zie de 1 - 0 van Seys. Zijn dat concentratie problemen of is het een gebrek aan kwaliteit?

22 juli 2019 om 12:17

Die kan er werkelijk geen hout van

22 juli 2019 om 12:31

Is natuurlijk erg kort door de bocht vind je niet? Labylle heeft ook zeer veel verdienstelijk of nuttige wedstrijden gespeeld. Alleen iedereen brandt hem voornamelijk af op RKC uit, wat natuurlijk slecht was.

22 juli 2019 om 13:12

Hij is meer dan welkom om terug te komen naar MVV. Zeer goeie aanvallende back. Laat idd verdedigend wel eens wat steken vallen, maar aanvallend zeer gevaarlijk. Goeie tandem ook met yoeri Schrooyen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren