Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC is dankzij laat doelpunt Philippe Sandler dit keer wel blij met gelijkspel

Laatste update:

NEC heeft in blessuretijd een punt overgehouden aan het duel met Go Ahead Eagles. In De Goffert werd het in een leuk duel uiteindelijk 3-3. Oussama Tannane zorgde voor de openingstreffer, waarna Isac Lidberg en Bobby Adekanye voor de 1-2 ruststand zorgden. Na rust scoorden Oliver Edvardsen en Magnus Mattsson. Daar leek het bij te blijven, maar Philippe Sandler kopte in extremis de gelijkmaker nog binnen.

NEC-trainer Rogier Meijer voerde ten opzichte van het met 2-0 verloren duel bij Sparta Rotterdam drie wijzigingen door. Zo werd Dirk Proper centraal op het middenveld geslachtofferd voor Terry Lartey Sanniez en kreeg Mikkel Duelund de voorkeur boven Elayis Tavsan. Ook Landry Dimata moest het doen met een reserverol. Zijn plek werd ingenomen door Pedro Marques. Go Ahead Eagles-trainer René Hake liet José Fontán op de plek van Bas Kuijpers spelen, terwijl Evert Linthorst op de plek van Enric Llansana stond geposteerd.

NEC vloog uit de startblokken kwam via Tannane al in de derde minuut op voorsprong. De technicus stoomde op vanaf het middenveld, haalde de bal onder zijn voet door om José Fontán af te schudden en rondde vervolgens af in de verre hoek: 1-0. Toch kwam de gelijkmaker al snel. Een voorzet van Deijl bereikte de ongedekte Lidberg, die vrij kon binnenkoppen: 1-1. Vijf minuten voor rust was het Adekanye die voor de voorsprong van de Deventenaren zorgde. Lidberg gaf aan de rechterkant van het veld mee aan de mee opgekomen Mats Deijl, die op zijn beurt de bal voor het doel bracht. Daar ontdeed Adekanye zich eenvoudig van Terry Lartey Sanniez, die de bal alleen nog maar hoefde binnen te tikken achter de kansloze Jasper Cillessen: 1-2.

Drie minuten na rust werd het alweer 1-3. Adekanye werd in alle vrijheid aangespeeld en zag hoe Edvardsen vrij stond. Voor de Noor was het een kwestie van afmaken. In eerste instantie werd er gedacht aan buitenspel van Adekanye, maar de VAR kon bevestigen dat daar geen sprake van was. Aan de andere kant probeerde invaller Tavsan het met een schot, dat net naast de linkerpaal vloog. Een kwartier voor tijd kwam de aansluitingstreffer voor NEC er dan toch. Een voorzet kwam terecht bij Tavsan, die van dichtbij niet wist af te ronden. Gelukkig voor de ploeg van Meijer was Mattsson daar om de rebound binnen te tikken: 2-3. NEC zocht in de slotfase naar de gelijkmaker, dat er via Tavsan bijna kwam uit een schot dat net over ging. In minuut 95 kwam de treffer en dan toch. Op aangeven van Tannane was het Sandler die beheerst binnenkopte: 3-3.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1PSV3127318684
2Feyenoord3123625675
3FC Twente3119662863
4AZ3117772758
5Ajax3113108749
6NEC31121181247
7FC Utrecht3112109246
8Sparta Rotterdam3112712343
9Go Ahead Eagles3111911342
10sc Heerenveen3110615-1436
11PEC Zwolle319814-1635
12Fortuna Sittard319814-1935
13Almere City FC3171212-2033
14Heracles Almelo319517-2432
15Excelsior3151115-2026
16RKC Waalwijk316718-2125
17FC Volendam314720-4519
18Vitesse315521-452

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat een wedstrijd van uiterste zeg... Een bij vlagen weergaloze Tannane maar zo slecht, hoe de goals worden weg gegeven. Ik mag toch hopen dat Meijer een keer met Cissoko begint... Zit zoveel voetbal in onze tiener. Achteraf kunnen leven met een 3-3. Maar ja hou m'n hart vast psv uit...

23 oktober 2022 om 16:49

PSV bakt er geen pepernoot van, dus je hoeft je hart niet vast te houden.

Waarom mag cisokko niet vanaf de basis beginnen ?de enige voorhoede speler met diepgang , als hij er in komt gaat nec beter spelen . Kwamen goed weg met de inschattingsfout van cillesen paar minuten voor t eind.

23 oktober 2022 om 17:01

Omdat Meijer liever slappe hap zoals Duelund ziet. Het gaat altijd 10 keer beter met hem erbij maar onze trainer laat 'm liever verpieteren op de bank

23 oktober 2022 om 17:32

Cissokho heeft nu wel het voordeel dat hij fris en fit tegenover een back staat die al minimaal 60 minuten in de benen heeft. Hij laat leuke dingen zijn en mag van mij het vertrouwen krijgen, maar er zit wel een verschil tussen invallen en vanaf de start beginnen.

NEC heeft 1x gewonnen en nog weinig plezier van Cillissen. Duur en zeker niet beter dan Mattijs Branderhorst.

23 oktober 2022 om 16:56

Hahaha trol.. Cillessen houdt ons al weken meermaals in de wedstrijd..

23 oktober 2022 om 18:14

Dat heb ik gezien. Duikt over elke houdbare bal heen en hij krijgt tegen 010 een cadeautje van de scheidsrechter!

23 oktober 2022 om 18:24

@Wouter60 Moet je vaker een wedstrijd van NEC kijken. 010 verdiende helemaal niks die dag ook niet dat bewuste schot van Cillessen. Rare wereld als ze in Rotterdam daarom denken dat ze iets tekort komen.

@VZ: waarom duurt het zó lang om een samenvatting online te zetten?

On: Echt heel vermoeiend dit weer, een gelijkspel. Ik vind dat Meijer er toch geen pit in krijgt. iedere keer terugkomen van een achterstand schiet helemaal niet op. Tegen drie directe concurrenten haal je twee punten (excelsior, Sparta, Gae). We kunnen het er bij NEC niet hebben dat we wéér te degraderen net je met Boekhoorn het idee hebt iets te zijn op aan het bouwen.

Iedereen deed weer hosanna omdat NEC is teruggekomen, maar inmiddels moet je gewoon constateren dat het niet goed zit. Ik weet niet of Meijer nog wel de juiste trainer is op dit moment.

23 oktober 2022 om 17:14

Klopt Meijer moet gewoon wegwezen en snel. Iedereen ziet dat we heel anders moeten spelen. Het begint met de juiste poppetjesyop de goede plek zetten. Cissoko hoort gewoon basis. Hij blijft eigenwijs doen. Nu komen we nog goed weg. Meijer OUT!

23 oktober 2022 om 17:24

Inderdaad. Meijer is niet in staat de poppetjes op de juiste plek te zetten of op tijd jn te grijpen. Maak een statement en wissel 3 man in de rust, of haal er iemand uit voor de rust om te laten zien dat dit echt niet kan. En hij komt ook altijd met dezelfde standaard wissels...

24 oktober 2022 om 08:32

Meijer is niet de juiste trainer voor een club met ambitie. Meijer heeft jarenlang als trouwe hond fungeert bij een club als De Graafschap. Maar met alle respect voor die club en Meijer, maar dan heb je zelf ook 0 ambitie. Daarnaast is het beleid, ondanks de kwaliteitsinjectie van Cillessen en Tannane, nog om te janken hoor. Er is wederom slecht ingekocht als je kijkt naar de voorhoede spelers. Maar dat is al langer bekend. Je vroeg of Meijer de juiste trainer is en blijft voor NEC: nee!

24 oktober 2022 om 11:55

Meijer moet weg. Er moeten drie punten behaald worden, maar dan start hij met vijf verdedigers. Bij de gelijkmaker van GAE wordt pijnlijk duidelijk hoe het middenveld met Schone, Mattsson en Tannane compleet uit balans is, maar toch blijft hij aanmodderen. Als we dan in de tweede helft 4-3-3 spelen, worden de buitenspelers compleet overgeslagen. Waarom? Bijna iedere goal die we dit seizoen hebben gemaakt, kwam door een aanval (vaak opgezet door Tannane) vanaf de flank. Zo ook de 2-3 en 3-3. Ieder ‘resultaat’ tot nu toe is behaald dankzij de individuele kwaliteiten van Cillessen (AZ uit, FC Utrecht uit) en Tannane. Het berust veel te veel op toeval en niet op tactische keuzes vanaf de zijlijn.

23 oktober 2022 om 18:11

Adekanye? Het was niet zijn beste wedstrijd. Ik zag hem een aantal rare keuzes aan de bal en loopacties zonder bal maken. Maar toch zeer hard gewerkt en met een doelpunt en een assist was hij zeker beslissend. Ik geef hem een 7.5

Meijer Meijer Meijer beginnen met Terry Lartey-Sanniez vraagt om problemen van rooij en Terry Lartey-Sanniez hadden totaal geen idee wie ze moesten dekken. En Cissoko niet de kans geven is echt schandalig. Philippe Sandler viel goed in, gewoon weer 433 met Philippe Sandler of kramer en echte buitenspelers.

Je begint met vijf verdedigers, een controleur en twee aanvallende middenvelders. Raar dat je dan volledig wordt overlopen op het middenveld. En vervolgens wordt er in de rust omgeschakeld naar 4-3-3 met diezelfde aanvallende middenvelders. Ik heb kapot zitten ergeren aan de tactische keuzes van Meijer en zie het heel somber in. Wij gaan nergens meer drie punten pakken met hem aan het roer. Alles berust op ingevingen van Tannane, waar dan toevallig iemand tegenaan loopt. Sandler heb ik ook van genoten, net als Cissokho. Twee bankzitters die potentie hebben om wekelijks basisspeler te zijn.

Die 2de goal van eagles was zo slecht verdedigd en gekeept. Hoe is het mogelijk dat die bal erin rolt. Eagles gaf het echt weg laatste kwartier. Gingen bewust tegen hun eigen 16 aan staan. Dat was totaal niet nodig. Eigen schuld. Goeie kopbal van Sandler trouwens

Het blijft weerzinwekkend om te zien wat een spelvreugde Cissoko met zích meebrengt als-ie invalt en voetbalt. Menig tegenstander wordt van het kastje naar de muur gespeeld en vaak moet men met twee man hem dekken. Waarom brengt Meijer hem niet eerder? Het is een van de vele vraagtekens die ik heb. Maar dat is sinds het begin van het seizoen al het geval. Leuzen als 'meijer rot op' passeerden vele malen de revue bij een 1-3 en 2-3 achterstand. Dat het dan nog 3-3 wordt (wederom gelijkspel) doet niks af van de vele foutieve keuzes van de oefenmeester. Het is 'jammer' dat het 3-3 wordt, want anders vond-ie gistermiddag zijn waterloo tegen de Eagles.

Ik hoop tóch echt dat Meijer of zijn opvolger de volgende wedstrijd tegen PSV met de borst vooruit een wedstrijd ingaat. Want telkens als 11 angsthazen over het veld huppelen schiet niet op en is supporters onterend. Al met al goed dat GAE niet bij je is 'weggelopen' en blij met een puntendeling achteraf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren