Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

NEC gaat voor stunt met voormalig Vitesse-spits Wilfried Bony

Laatste update:

NEC bekijkt de mogelijkheid om Wilfried Bony aan te trekken, zo meldt Voetbal International. De 33-jarige spits, bekend uit zijn tijd als topschutter van Vitesse, traint de komende dagen mee om zijn fitheid aan te tonen. Bony zit al langer dan een vol kalenderjaar zonder club en is dus transfervrij.

Bony kwam in contact met NEC dankzij technisch directeur Ted van Leeuwen en adviseur Fred Rutten, die de Ivoriaan kennen uit hun tijd bij Vitesse. De komst van Bony naar Arnhem bleek in 2011 een schot in de roos. De centrumspits produceerde 58 goals en 18 assists in 77 officiële duels en verdiende een toptransfer naar Swansea City. Het bedrag van zestien miljoen euro dat Bony naar verluidt opleverde is nog altijd een clubrecord voor Vitesse.

Swansea City bleek niet het plafond voor Bony, die ook in de Premier League opviel met zijn uitstekende spel en twee jaar later de overstap maakte naar Manchester City. In de absolute top van het Engelse voetbal had Bony echter moeite om zich in de basis te spelen en na twee minder succesvolle seizoenen vertrok hij op huurbasis naar Stoke City. In 2017 besloot Swansea om Bony terug te kopen, maar zijn tweede periode liep uit op een mislukking.

Bony werd verleid door het grote geld uit het Midden-Oosten en tekende in 2018 bij Al-Arabi uit Qatar. Een jaar later ging hij aan de slag bij het Saudi-Arabische Al-Ittihad, om na een seizoen opnieuw weer te vertrekken. Zijn laatste officiële wedstrijd dateert van 9 september 2020, dus het is de vraag hoe fit de Ivoriaan nog is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik mag hopen dat Bony dit niet gaat doen.

24 januari 2022 om 16:12

Is gewoon een Berghuisje wat die hier doet

24 januari 2022 om 16:12

Hoezo niet? Vitesse heeft geen interesse in hem en NEC wel dus ik snap niet zo goed waarom hij de kans niet zou pakken

24 januari 2022 om 16:13

Want?

24 januari 2022 om 16:20

Nouja, lijkt me vrij logisch toch? NEC en Vitesse .. dat is letterlijk oorlog met elkaar joh. Begrijpelijk dat een Arnhemmer dit liever niet ziet gebeuren.

24 januari 2022 om 16:24

Maar vice-versa met Foor moesten NEC’ers zich niet zo aanstellen, volgens vele Vitesse-fans. Het is gewoon topsport en er zijn nog maar weinig spelers anno 2022 die binding hebben met een club die vaak als opstapje dient. Vitesse wil Bony niet, NEC wil hem een kans geven.

24 januari 2022 om 16:29

Uiteraard, maar een Arnhemmer mag dan toch wel gewoon hopen dat Bony dit niet gaat doen? Hij zegt inprincipe niks verkeerds. Dat het topsport is en spelers er zelf vaak minder problemen mee hebben dan supporters, is inderdaad wel vaker bewezen. Ik kan het wel begrijpen dat een Arnhemmer hem liever niet naar NEC ziet gaat, zo zie ik Ihattaren ook liever naar Utrecht gaan dan naar Ajax.

24 januari 2022 om 16:36

Iedereen mag alles vinden en zeggen, maar goed. Net als voor Foor toen Vitesse een stap omhoog was (ook financieel), is voor Bony dit nu een goede stap, aangezien hij clubloos is, de omgeving en competitie kent en weer kan gaan doen wat hij (als het goed is) leuk vind. Foor genoot destijds ook interesse van andere clubs, maar je kan als fan veel niet leuk vinden. Feit blijft dat het sentiment wat wij als fan voelen, totaal niet heerst bij de spelers. En met een beetje realisme is dit voor Bony gewoon een logische keuze.

24 januari 2022 om 16:44

Ik vind het vooral onvolwassen en kinderachtig onderbuik geneuzel.

24 januari 2022 om 17:34

Dit is toch geen directe overstap als een Patrick Ax?

24 januari 2022 om 19:45

@duifmeneer Vind juist die rivaliteit wel mooi. De knokpartijen etc heb ik uiteraard niks mee, maar dat je als supporter een (oud)speler niet liever naar je rivaal ziet vertrekken vind ik toch wel vrij normaal. Het is voetbal he, rivaliteit hoort erbij en maakt de sport extra mooi maar goed, daar zijn de meningen dus blijkbaar over verdeeld, wat prima kan.

24 januari 2022 om 16:17

Dat mag jij inderdaad. Mag ik jou dan weer uit je droom helpen dat meneer Bony nirt zoveel gevoel heeft bij de club Vitesse? Als hij in Nijmegen zijn centjes kan verdienen en goals kan maken, waarom niet?

24 januari 2022 om 16:18

Denk je dat Bony ene fuck geeft om de rivaliteit tussen Vitesse en NEC? Spelers als Theo Janssen of Nicky Hofs zouden dit nooit overwegen, maar Bony boeit het totaal niet.

25 januari 2022 om 07:55

Ik zou NEC voor gek verklaren als ze dat zouden doen, maar Jhonny van Burgerking kwam ook naar Nijmegen. Dus zeg nooit nooit. Zo blijven er altijd 'gevoelige' transfers over en weer door de jaren.

26 januari 2022 om 08:52

Het is alleen gevoelig voor supporters en voor spelers die echt uit de regio komen. Spelers als Boni weten vast wel dat er rivaliteit is tussen de 2 clubs, maar het zijn gewoon werkgevers die hun salaris betalen.

En die gevoeligheden onder de supporters zijn zo ook weer verdwenen als Boni in zijn eerste wedstrijd er 2 scoort.

24 januari 2022 om 16:21

Dit is het masterplan van vitessenaar Bony. Hij weet ook dat hij niets meer toe kan voegen en hij probeert ze nu financieel leeg te trekken. Goed bedacht Wilfried!!!

Zonder gekkigheid denk ik dat het niet een aankoop is waar NEC iets aan heeft. Was een weergaloze spits in zijn tijd bij Vitesse en daarna ook bij Swansea, maar het beste is er al heel lang vanaf. Hij heeft de laatste vier jaar 24 wedstrijden gespeeld waarvan hij een jaar geen club heeft en de andere twee jaren op waardeloos niveau speelde in het Midden-Oosten. Tel daarbij op dat hij vrij blessuregevoelig is, denk ik dat dit NEC alleen maar geld gaat kosten en niks gaat opleveren.

24 januari 2022 om 17:24

Serieus 🤣🤣🤣 koekoek 🤪

24 januari 2022 om 18:15

Volgens mij begrijp jij sarcasme niet

24 januari 2022 om 18:33

Of hij iets toevoegt is inderdaad de vraag, maar het is wel leuk om hem in de Eredivisie te hebben

24 januari 2022 om 16:24

Ze kunnen alvast dat nummer van Daddy Cool downloaden

24 januari 2022 om 16:29

Ik wel. Mooie speler was dat, die helaas wel minder is natuurlijk. En NEC is gewoon een hele mooie club. Dus ik hoop van harte op een succesvol huwelijk

24 januari 2022 om 17:09

Maakt m geen ster uit dat ie ooit voor Vitesse heeft gespeeld. Bony is een broodvoetballer dus die gaat dit gewoon doen als NEC welwillend is..

COME ON WILFRIED BONY!!

24 januari 2022 om 16:14

Score some goals for Swansea

24 januari 2022 om 16:30

We go wild wild wild!

24 januari 2022 om 16:40

Dit blijft ook gelijk de rest van de week in me hoofd hangen 😂

24 januari 2022 om 17:14

Haha heerlijk nummer 😂

Als ie ook maar 50% is van de speler die hij was dan is dit een prima aanwinst voor NEC!

24 januari 2022 om 16:21

Het is lastig om in te schatten waar hij conditioneel en kwalitatief zit, maar inderdaad. Welke spits er ook komt, als ‘ie een goaltje of 6 tot 8 mee kan pikken dan is dat voor NEC goud waard.

Dat zou wel leuk zijn voor de Eredivisie.

Oef. Dit is wel een pijnlijke haha.

Wat een topper was dit bij Vitesse! Laatste jaren niet meer gevolgd, mits hij fit is, zou het misschien een aanwinst voor nec kunnen zijn.

Haha, wat moet je daar dan weer mee als NEC zijnde, 24 wedstrijden gespeeld in de afgelopen 4 jaar.
Daarbij heeft NEC in Akman een talentvolle spits, die ze er gewoon in moeten laten staan.

24 januari 2022 om 16:13

Nee dit kan die niet doen nee..

24 januari 2022 om 16:14

Akman is gehuurd dus daar hebben ze ook niet heel veel aan.

24 januari 2022 om 16:14

Akman is ook nog maar een halfjaar gehuurd en heeft NEC geen spits in eigen bezit aangezien Ruiz ook is gehuurd.

24 januari 2022 om 21:58

Akman deed het in zijn eerste paar duels prima. Verder zit daar niet veel talent in ben ik bang. Is klein, traag en heeft echt een enorm slechte balaanname. Het enige wat hij altijd doet is hard werken, maar ook dat gaat vaak in een te traag tempo.

Zou een topaankoop zijn voor een club zoals NEC. Met zijn killer instinct en vooral fysieke kracht zal hij van hoge waarde voor ze kunnen zijn, wellicht linker rijtje materiaal?!

24 januari 2022 om 16:18

Linkerrijtje materiaal? Met 24 wedstrijden in de laatste 4 jaar. Lijkt het me eerder kkd materiaal. Bony is al oud en versleten

Die man had altijd echt boomstammen van benen. Wat een geweldenaar was dit bij Vitesse zeg. Ook nog bij City gespeeld en volgens mij ook niet eens zo heel onverdienstelijk.

Haha alleen al om een keer wraak te nemen vanwege Foor etc zou het leuk zijn. We hebben wel echt een sterke balvaste spits nodig

24 januari 2022 om 16:17

Ik denk dat wraak ook het enige is wat je krijgt als je Bony in huis haalt. Speelt al jaren geen wedstrijden meer(op niveau) en zit nu al een jaar zonder spits. Is ook redelijk blessuregevoelig helaas. Weet niet of dit nou echt een aankoop is waar NEC iets aan heeft. Denk dat ze beter kunnen krijgen

Is dit echt een stunt? Deze man heeft al 2 jaar geen wedstrijd meer gespeeld joh. Voor het laatst op redelijk niveau voor Swansea in 18/19 waar hij 7 wedstrijden speelde en 1 goal maakte.

Ik dacht dat NEC bezig was met Fran Sol? Is dit niet doorgegaan?

24 januari 2022 om 16:16

Fran Sol zou een aanzienlijk betere aankoop zijn dan Bony. Vrees dat je alleen een pijnlijke sneer richting Vitesse(fans) hebt als je hem in huis haalt. Zit al een jaar zonder club en speelt al jaren geen wedstrijden meer(op niveau).

24 januari 2022 om 16:20

Misschien dat ie daarom ook eerst mee traint zodat NEC zijn fitheid kan beoordelen....

24 januari 2022 om 16:23

Ja, maar zelfs als hij fit is(hij is natuurlijk wel een beest) denk ik dat het niveau er niet is. Hij is erg blessuregevoelig en heeft in de laatste 4 jaar 24 wedstrijden gespeeld. Nu al een jaar zonder club en de twee jaren daarvoor 18 wedstrijd in totaal in het Midden-Oosten.. Tenzij je hem op een soort premiebasis laat komen is het gewoon vrij prijzig want hij moet wel minimaal 5 ton krijgen omdat het een non-EU speler is.

24 januari 2022 om 16:29

Fran Sol is door Dinamo Kiev verhuurd aan Eibar in de Spaanse tweede divisie, dus die naam kunnen we wegstrepen. Bony, tja, wat kunnen we ervan verwachten? Misschien raakt ie geen knikker meer, maar misschien wil ie zich graag bewijzen en is ie het niet verleerd. Eerst maar eens de move maken en dan zien we wel verder.

Poh Bony. Even het stof eraf kloppen en een oude legende opstellen. Ik dacht echt dat dit een absolute topspits ging worden. Net als Alves toentertijd van Heereveen. Benieuwd of Bony nog iets van toegevoegde waarde kan zijn.

Wat een bizare carriere heeft deze speler gehad zeg. Was extreem goed in de eredivisie. Scoorde er op los in zijn twee seizoenen bij Swansea in de PL, inmiddels zeven jaar geleden. En daarna ging zijn carriere als een nachtkaars uit.

Haha deze gozer vond ik altijd echt leuk man. Heeft een aparte carrière gehad maar kan vast wel nog van toegevoegde waarde zijn in de Eredivisie. Gun hem t beste.

Dat zal echt een stunt zijn, zal ook wel gevoelig liggen gezien zijn verleden bij Vitesse.

Maar vond dit destijds bij Vitesse echt zo'n goede spits. Echt een beer van een vent en had ook nog eens een prima techniek, maar scoorde ook gewoon genoeg goals en vooral zijn laatste seizoen bij Vitesse was hij echt heel goed.

Ging toen naar Swansea City in de Premier League en in die tijd was die John van Zweden (vind dat verder maar een gek, maar had het wel goed voor elkaar bij Swansea met die andere eigenaren) gedeeltelijk eigenaar van Swansea en draaiden ze gewoon erg goed in de Premier League met volgens mij weleens plaatsing voor Europa League-voetbal, maar Bony deed het toen ook gewoon goed en paste zich heel makkelijk aan en scoorde gewoon z'n goals.

Volgens mij was er toen belangstelling van Manchester City en Chelsea en kan mij nog wel herinneren dat Bony vanuit zijn tijd bij Vitesse al vertelde dat hij vooral voor het geld speelde, omdat hij het vroeger niet heel slecht had maar ook niet heel breed had en ook een hele familie had om te onderhouden in Ivoorkust en dat het hem niks uitmaakte of het Chelsea of City zou worden, en uiteindelijk werd het dus City.

Heb geen idee hoe Bony er nu voorstaat qua fysieke gesteldheid en wat zijn prestaties en clubs zijn geweest de afgelopen jaren, maar weet wel dat hij enkele seizoenen geleden echt geen schim meer was van de spits die hij bij Vitesse en Swansea City was, toen hij door Manchester City werd verhuurd aan Stoke City en (wederom) Swansea City maar dat is volgens mij ook al 3 of 4 jaar geleden.

Maar wie weet dat hij kan verrassen. Denk dat als hij gewoon nog een prima fysiek heeft en nog steeds dat sterke en fitte lichaam van destijds bij Vitesse heeft, dat hij dan zeker z'n goals wel kan en zal maken voor NEC als hij daadwerkelijk komt.

24 januari 2022 om 16:40

Heeft volgens mij ook nog in de belangstelling van Ajax gestaan destijds. Maar koos toen voor Swansea(?). Uiteindelijk is toen Traore naar Ajax gegaan

Haha, alleen al om het feit dat hij voor Vitesse heeft gespeeld en wellicht naar Nijmegen komt, is uiterst curieus. Ik weet niet of wij als NEC hier goed aan doen. Ik weet niet hoe fit hij op dit moment is, en het is 33-jarige speler, waar je geen winst meer op gaat halen. Mocht-ie fit en goed genoeg bevonden worden, is het een welkome versterking gezien zij neusje voor de goal.

25 januari 2022 om 08:58

Ach, als hij er 5-7 inramt heb je het al super gedaan.



Geen idee hoe fit hij is en hoe zijn niveau op dit moment is maar deze zal echt wel pijn doen bij Vitesse. Dit is een van de beste spitsen die ooit in Arnhem onder contract heeft gestaan wat was deze man toen goed zeg. Het moet voor een vitesse supporter gewoon pijn doen om hem in een shirt van NEC te zien. Kun je vergelijken met dat Kashia even komt afbouwen in Nijmegen. Die is ook niet meer van het gewenste niveau maar dan zou er ook grote onrust komen. Maar gelukkig hebben we weer publiek in de stadions binnenkort en het gaat denk ik een tijdje duren voordat Bony 90 minuten kan spelen. Dus het wordt ongetwijfeld heel leuk als hij invalt in Gelredome. Ik heb er nu al zin in

25 januari 2022 om 09:00

Dit doet geen pijn hoor, Bony was allesbehalve iemand die ambieerde een clubicoon te worden. Ultieme broodvoetballer, dus ik neem hem niets kwalijk. Vind het wel mooi dat hij juist bij NEC terug is. En hem vergelijken met Kashia? Oeiiii, dat is wel een misser hoor.. Kashia heeft 10 jaar bij Vitesse gezeten en is een echte Vitessenaar en Arnhemmer geworden. Hem had ik het niet vergeven nee

Heeft hij ook een europees paspoort? Want anders krijgt hij een buiten-EU salaris toch. Kan NEC dat zomaar betalen? En dan moet je nog maar afwachten wat hij kan brengen natuurlijk. Vond hem bij Vitesse wel echt goed toen hoor. Heerlijke spits.

24 januari 2022 om 17:13

Als hij weer fit zou kunnen worden voor 27 februari, denk ik dat Marcel Boekhoorn met liefde zijn portemonnee trekt.

25 januari 2022 om 07:49

Naast de Ivoriaanse ook de Engelse nationaliteit

Fit of niet fit hier schopt ie ze d'r wel in

Haha Wilfried Bony. Wat een beest was dat. Helaas lijkt hij inmiddels een jaar of 50 en heeft er de laatste jaren niet bepaald veel gemaakt, zelfs niet op bedenkelijke plekken. Denk niet dat ze er veel aan gaan hebben. Als het doorgaat mogen de studentes ook wel binnen blijven, Bony had een voorkeur voor de wat (veel) jongere blanke dames in Arnhem.

24 januari 2022 om 17:24

Hahahah dat is helemaal correct! Heb zelf ook altijd het vermoeden gehad dat Bony is ouder is dan zijn werkelijke leeftijd.(wat het verval in zijn carrière ook zou verklaren) Nog steeds als je zijn instagram bekijkt het lichaam van Dwayne “The rockâ€. Al met al zou het leuk zijn voor NEC als ze er wat kunnen hebben, al verwacht ik het niet. Daarbij had ik nooit verwacht dat Wilfried Bony iets van clubliefde voelde, hij heeft veel gebracht destijds dus vergeef het hem.

25 januari 2022 om 08:56

Haha ja, Remy Bonjasky heeft dat lichaam ook nog maar die kan echt niet meer aan topsport doen hoor. Moet het allemaal nog zien hoor met Bony, jaar geen club, de jaren ervoor een handjevol wedstrijden waarvan de helft ergens in het Midden-Oosten..

Haha, hadden ze niet beter hun geweldenaar Vleminckx kunnen benaderen?

24 januari 2022 om 16:35

Björn Vleminckx? Die man is 36 en is sinds 2021 met pensioen. Misschien even uit z'n pensioen halen dan maar?

25 januari 2022 om 08:56

Bony speelt anders sinds 2020 ook niet meer, die is dus al wat langer met pensioen

Zou een leuke aanwinst zijn voor NEC. Leuk om hem weer in de eredivisie te zien!

In Nederland leeft soms iedereen weer op.
Is alleen wel een dingetje... Super geliefd bij Vitesse, en dan bij NEC afsluiten..

Bony als stand in, altijd fijn haha

Oef deze doet wel pijn. Ik had liever Bony gehad dan onze Franse vriend.

Wat prachtig als deze jongen terug naar de eredivisie komt ahahah

Er staat 33 jaar oud maar daar bestaan grote twijfels over. Desalniettemin kan hij van toegevoegde waarde zijn want hij is meer een aanspeelpunt en afmaker die het in zijn beste dagen ook niet van zijn dynamiek en snelheid moest hebben.

Doen!
Geeft wat kleur in onze saaie eredivisie.
Lasse Shone , Ali Reza van Feyenoord onder andere.

Altijd beter dan romeny of akman kan niet slechter

Een leuke naam, maar als ik zijn statistieken van de laatste jaren zie dan verwacht ik er niks van. Hij is volgens zijn paspoort 33, maar dat zegt in Afrika niet alles.

Weet niet of ik hier warm of koud van moet worden
Na zijn Vitesse periode niet echt meer iets gepresteerd
Dus of je het nu een stunt kan noemen mocht NEC hem binnenhalen
ik heb mijn twijfels

24 januari 2022 om 17:52

Na zijn Vitesse periode niet echt meer iets gepresteerd? Was een sensatie bij Swansea en werd verkocht voor meer dan 30 miljoen aan Manchester City! Waar hij nog even 46 wedstrijden speelde in twee seizoenen.

24 januari 2022 om 17:56

Bij Swansea vond ik hem tegenvallen speelde wel veel maar rendement veel te laag
en City had niet veel beter dat moment zegt genoeg

25 januari 2022 om 08:52

Nou nu doe je hem te kort. Bij Swansea was hij echt heel goed, bij City helaas niet geworden wat partijen hoopte maar dat is niet gek. Tweede periode Swansea was minder, evenals alles daarna overigens. Denk niet dat het nog iets is, maar zo wel dan heeft NEC er een geweldenaar bij. Op 50% van z'n Vitesse-niveau is het een aanwinst voor NEC (ook een beetje het verhaal van NEC natuurlijk, zo'n 50% van Vitesse-niveau)

Ik vroeg me al af waarom er nou geen enkele Nederlandse club hem transfervrij op zou willen pikken. Hij is misschien vrij duur qua salaris, maar als je hem eerst mee laat trainen, dan kun je ook kijken wat voor klasse hij nog heeft.

Er is niks meer van Bony over joh. Die man heeft de laatste jaren niet geleefd voor de sport. Financieel onafhankelijk flext hij er op los.

Zou een enorme stunt zijn van Ted. Als het zo is verheug ik me wel op de thuiswedstrijd tegen nec 27-02. Heerlijk toch om zo’n klasbak weer in actie te zien. Bij far een van de sterkste Vitesse spitsen over de afgelopen 20 jaar. Nog mooier zou zijn als Wilfried een brug verder gaat tekenen.

Wat een legend. Even lopen cashen in Qatar en nu weer even de Eredivisie op z'n kop zetten zeker :D

Speler van 33 die al een dik jaar geen club meer heeft. Ik kan me niet voorstellen dat dit een succes gaat worden.

Dat zou op papier inderdaad een stunt zijn, al was het alleen maar de buren te ergeren, maar ik ben bang dat tie na een jaar niet voetballen niet echt een deuk in een pakje boter trapt. Tegelijk, dat dacht ik van Jacob Mulenga ook maar die bleek bij GA Eagles ook nog wel echt tot meerwaarde.

25 januari 2022 om 08:54

Mulenga ja, wel een niveautje lager he? Maar je weet het nooit. Al maakt hij er een stuk of 7, dat is een hele goeie score.

25 januari 2022 om 19:26

Allebeid kwartfinale KNVB beker, allebei eredivisie, dat is toch hetzelfde niveau? oh je bedoelt Mulenga bij GA, ja dat is waar.

33 jaar pas en een vol kalenderjaar zonder club ? Heel vreemd dit, zou zijn salaris exhorbitant hoog zijn of zijn er twijfels over zijn leeftijd en is hij eigenlijk 38....

25 januari 2022 om 03:06

Semmy Kufourtje...
Ik schat m 40

Bony weer terug in de eredivisie. Dat zou wel tof zijn. Is de laatste speler die meer dan 30 goals in een seizoen maakte in de ED. Hij mag hem helemaal aan flarden schieten voor mijn part. Als ie dan tegen ons net ff een schorsing uit moet zitten ofzo .

Heb je niks aan meer.
Ja 10 jr terug gezien: prima spits
Al 4 jaar weinig gepresteerd. Vraag me ook echt af of hij 33 is en niet 43

Enorm genoten van deze speler jaren geleden. Ik laat me nu graag verrassen, maar als hij nog enigszins het niveau van zijn Vitesse tijd had dan zou er toch wel een club wat eerder voor hem zijn gekomen. Is inmiddels al een jaar werkloos, en de jaren daarvoor was het ook niet veel meer. Zou me niet verbazen als hij stiekem al iets ouder is dan wordt gezegd gezien zijn verval de laatste jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren