Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC behoudt clubtopscorer: ‘Ik wil mijn missie hier afmaken’

Laatste update:

Anass Achahbar speelt ook komend seizoen op huurbasis voor NEC. De club uit Nijmegen maakt via de officiële kanalen bekend dat men een akkoord heeft bereikt met PEC Zwolle en dat de 24-jarige Achahbar zondag aansluit bij de training.

Achahbar werd in het huidige voetbaljaar ook al uitgeleend aan NEC en was in 28 wedstrijden goed voor zeventien doelpunten en vijf assists, waarmee hij topscorer werd in De Goffert. “Vorig seizoen ben ik hier naartoe gekomen met als doel om NEC terug te brengen naar de Eredivisie. Dat is niet gelukt, dus die missie wil ik het komende seizoen afmaken.”

“NEC is een mooie club met fijne mensen en ik heb hier vorig seizoen een fijne tijd gehad. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik de kans kreeg om terug te keren. Ik kijk er naar uit om het komende seizoen samen met iedereen bij de club te strijden om promotie”, aldus Achahbar op de website van zijn tijdelijke werkgever.

“Anass heeft aangetoond een echte meerwaarde te zijn voor NEC”, reageert technisch directeur Remco Oversier. “Ondanks dat hij vorig seizoen pas in november volledig wedstrijdfit was, heeft hij zich in driekwart seizoen tot clubtopscorer gekroond en diverse assists verzorgd. Met zijn mentaliteit en houding past hij daarnaast goed bij onze club en bij hetgeen onze achterban graag wil zien. We wensen Anass veel succes en kijken er naar uit om er samen met hem een mooi seizoen van te maken.”

Denk jij dat Anass Achahbar nog gaat doorbreken bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat hij blijft, prima spits voor NEC.

Erg goed nieuws voor ons!
Heeft laten zien dat hij wel alles deed om te promoveren, en er ook echt de pest in had dat dit niet lukte.
Wederom welkom Anass!

29 juni 2018 om 20:19

Mooi dat hij zn draai heeft gevonden. Vond hem bij Feyenoord altijd een sympathieke jongen, met gigantisch veel techniek en een goede traptechniek. Helaas te klein en fysiek niet sterk en snel genoeg voor het spel dat we toendertijd (en nu nog vaak) spelen. Hoop dat hij dit jaar met NEC meer geluk heeft!

Fijn. Die jongen kent de club al, maakte een goede indruk en scoorde er best aardig op los. Zou hem wel weer achter Braken willen zien, vond hem daar wel erg sterk spelen. Oversier wil nog 6 ‘echte’ versterkingen halen, maar de selectie mag best verser aangevuld worden... Ook met eigen jeugd als zij er klaar voor zijn.

Mooi dat hij blijft, in de tweede seizoenshelft een van de weinige spelers die nog wel iets klaarspeelde. En bijzonder dat hij terug wil, als je van een bijna zekere directe promotie in de winterstop naar een 4-0 nederlaag tegen FC Emmen gaat in de nacompetitie door totale lamlendigheid van het team kan ik me voorstellen dat je het wel gezien hebt in het mooie Goffertpark.

Ernstig gebrek aan interesse , anders kies je niet opnieuw voor de Keuken Kampioen divisie ....

29 juni 2018 om 17:02

Hij wil graag Keuken Kampioen divisie kampioen worden.

29 juni 2018 om 17:05

Verstandige keuze. Eindelijk veel minuten maken en dan zijn belofte inlossen. Technisch met gemak de beste speler van de keuken kampioen divisie. Zelfs een van de meest technische spelers in Nederland. Het schortte bij hem vooral aan andere dingen

Hopelijk doet die het leuk komend seizoen en houden we er wat leuks aan over. Past beter in de keuken kampioen league. Heeft niet de bereidheid om als topsporter te leven.

Ik kan nog de wedstrijden van hem herinneren bij de Onder 17 van Oranje. Was toen met afstand de meest indrukwekkende speler! snel met de bal en ontzettend technisch. Het zou wat zijn als het allemaal alsnog nog uitkomt.

Ik blijf het jammer vinden dat hij de hoge verwachtingen niet waar heeft kunnen maken. Was in de jeugd altijd de man. Technies een zeer fijne spits maar hij komt toch toch te kort om de top te halen.

Toch jammer dat hij niet een centimeter of 15 langer is. Hij heeft alles om een meer dan goeie spits te zijn maar met die lengte komt hij helaas nooit verder dan de van de top keuken concurrent divisie (is nogsteeds een stomme naam) of ergens onderin de eredivisie. Wel een prima speler voor de NEC trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren