Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Natuurlijk wil ik Bergkamp, Van Nistelrooij en Van Persie achterna’

Laatste update:

Steven Berghuis stapte deze zomer over van AZ naar Watford om een fraai avontuur in Engeland tegemoet te gaan. De vleugelaanvaller deed het vorig seizoen uitstekend in Alkmaar en kreeg daar de beloning in de vorm van zijn transfer. Aan de andere kant van de Noordzee gingen al vele Nederlandse voetballers hem voor: de een had meer succes dan de ander maar Berghuis richt zich graag op de allerbesten.

/

In gesprek met de Daily Mail wordt Berghuis voorgelegd dat Robin van Persie de laatste was in een gouden tijdperk voor spelers van Nederlandse komaf in de Premier League. Voor hem maakten ook Dennis Bergkamp, Ruud van Nistelrooij, Arjen Robben en Dirk Kuyt furore op de Engelse velden. “Natuurlijk wil ik hen graag achterna”, geeft Berghuis toe. “Van Persie heb ik van die eerste drie het meeste gevolgd in mijn jeugd.”

“Van Bergkamp heb ik ook wel wat gezien, net als van Van Nistelrooij. Ik denk dat Van Persie wel mijn favoriet is van de drie. Hij is een linkspoot, is creatief en probeert altijd mooi te voetballen. Hij is leuk om naar te kijken”, vindt Berghuis. Hij geeft aan dat hij er alles aan zal doen om zijn tijd bij Watford succesvol te laten zijn. Ter voorbereiding sprak hij met een paar landgenoten die hem al voorgingen richting de Premier League.

“Ik heb met Leroy Fer gepraat en met Dwight Tiendalli. Zij zeiden allebei dat ik het zeker moest doen, omdat de Premier League een geweldige competitie is. En gezien mijn leeftijd denk ik ook dat ik goed gekozen heb. Het niveau in Nederland gaat omlaag en de clubs in andere landen kijken niet meer zo naar de Eredivisie omdat het niveau daalt, denk ik”, aldus de flankaanvaller van Watford.

Hij zegt ook dat hij het ijzer wilde smeden nu het heet was, na een goed seizoen in het shirt van AZ. “Vorig jaar had ik een blessure toen ik mijn voet brak, je weet nooit of zoiets weer gebeurt. Ik wilde deze kans dus pakken en ben bij een schitterende club gekomen”, zegt Berghuis tevreden. Tot nu toe bleef het bij een invalbeurt van acht minuten in de tweede speelronde, thuis tegen West Bromwich Albion. Zondag speelt Watford thuis tegen Southampton.

Ik acht de kans ... dat Steven Berghuis dit seizoen een uitblinker wordt bij Watford

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"ik denk dat Van Persie wel mijn favoriet is van de drie. "

Waarom? Ik zou toch maar nog eens na gaan denken als van Persie je favoriet is van deze 3.

22 augustus 2015 om 09:50

Van Persie begon als vleugelspeler. En Berghuis is ook een vleugelspeler. Misschien daarom?

22 augustus 2015 om 09:51

Van nistelrooy was niet mooi om na te kijken! Bergkamp wel maar was een rechtspoot van persie ik links maakt ook mooie goals en acties

22 augustus 2015 om 09:51

Want?

Rvp is een combi van v nistelrooij en bergkamp.
Scoort veel meer dwn bergkamp en is een sierlijkere voetballer dan v nistelrooij..
Ik begrijp die keuze wel

By the way.
Arjen Robben furore in Engeland.??.ik moest even lachen haha..heeft het bij Chelsea verre van laten zien en bij real daarna ook niet eindelijk

22 augustus 2015 om 09:53

Eigen mening he. Als jij het daar niet mee eens bent dan is ook dat weer jouw mening.

Ook voor mij is van Persie de favoriet. Meer om het feit dat ik meer van hem gezien heb ik de afgelopen jaren dan Bergkamp of van Nistelrooij. Zeg niet dat hij beter is en dat zegt Berghuis overigens ook niet. Van die drie is Bergkamp duidelijk de mooiste voetballer die er was.

22 augustus 2015 om 09:58

V persie in zijn laatste twee jaren Arsenal was zo gruwelijk goed.jammer dat dit ene seizoen weer geteisterd werd door blessures maar wat was ie toen top...en hij maakte er ook veel meer dan bergkamp..bergkamp was een supervoetballer laat dat voorop staan maar als ik zou moeten kiezen tussen die twee in hun piek, blessurevrij..echt altijd rvp.
Zo zonde dat die jongen zijn carrière zo kapot is gemaakt door blessures..echt 1 vd beste die we ooit hebben gehad en ontzettend onderschat in dit land

22 augustus 2015 om 10:39

Ieder zijn mening, maar ik heb bergkamp hoger zitten dan Robin van Persie. Aan de bal nog sterker dan van persie, maar nogmaals ieder zijn eigen mening. Het is kiezen tussen twee wereldspelers.

22 augustus 2015 om 10:40

Snap jullie niet echt van persie is een goede voetballer maar kom op ok al heeft die meer gescoord bergkamp was 3 klasse beter man in die tijd was Arsenal nog een echte wereld team ongeslagen in de PL
Jullie hebben zeker nog nooit live een wedstrijd gezien van bergkamp die nam het Nl elftal net zo opsleeptouw als Robben nu en ook Arsenal

22 augustus 2015 om 11:22

Bergkamp was een sieraad voor het voetbal maar was absoluut geen 3 klasse beter dan Rvp. Arsenal had in de tijd van Bergkamp een top selectie wat ieder jaar kon mee doen om de titel en dat was bij RVP wel veel minder.

Bergkamp kreeg bij het NL Elftal ook te maken met kritiek omdat hij zijn kwaliteiten voornamelijk liet zien bij Arsenal. Ik vraag me af als je dus zelf wel wedstrijden gezien hebt.

22 augustus 2015 om 12:41

Ik ben 27 heb zeker wedstrijden gezien van bergkamp buiten een sieraard om was bergkamp zeker stukken beter van persie heeft zo veel wedstrijden onzichtbaar gespeelt 2 jaar maar echt top gespeelt
Bergkamp zeker 8 jaar top gespeelt en zo goed is van persie op ze 31ste bij fener spelen haha

22 augustus 2015 om 17:27

Van Persie is 2 jaar maar echt top gespeeld?? kom op zeg wat een giller! Van Persie speelde 277 wedstrijden voor Arsenal waarin hij 132 doelpunten maakte en 57 assist gaf.
Vanaf het seizoen 2008/2009 speelde Van Persie in 7 seizoenen 246 wedstrijden voor Arsenal en Man United en scoorde daarin 148 x en gaf hij 60 assist
RVP behoort daarmee langdurig tot de meest scorende spelers van Europa.

Zowel Bergkamp als RvP speelde 11 seizoenen in de PL en Bergkamp werd (net als Rvp) 1x uitgeroepen tot beste speler van het seizoen.
RVP is wel vaker uitgeroepen tot PL speler van de maand (5 om 4x ) en de periode dat hij hiertoe verkozen werd ligt ook verder uit elkaar. ( voor het eerst november 2005 en voor het laatst april 2013) .
Bergkamp werd 1 keer gekozen tot het PL team of the Year terwijl RVP hiertoe 2 x toe werd verkozen. Bergkamp werd dan wel 2x 3e (1993 -1997) Fifa World Player of the Year.

Het kan dat iemand Bergkamp een betere speler vind dan RvP maar het verschil was lang niet zo groot tussen die 2 dan wat jij beweert. Het grootste verschil zit hem in de fysieke gesteldheid en dat is ook èèn van de redenen waarom RVP nu bij Fenerbache speelt. RVp heeft in tegenstelling tot Bergkamp maar een aantal seizoenen gehad waar hij geheel fit is gebleven.


22 augustus 2015 om 11:32

@medellin... dst gastje is 23/24. Hij heeft Bergkamp amper bewust meegemaakt. De absolute gloriejaren van bergkamp waren eind jaren 96-2002 ongeveer. Hij was toen max. 10. Snap dat dan wel

Serieus. .v persie, Bergkamp, robben, nistelrooij en kuyt...wat doet kuyt in vredesnaam in dat rijtje. Over 30 jaar weten ze in engeland nog steeds dat die eerste 4 er gespeeld hebben, kuyt zijn ze nu al vergeten

22 augustus 2015 om 09:55

Nou, ik denk eerder dat Robben niets in dit rijtje te zoeken heeft...heeft bijzonder weinig laten zien in drie seizoenen Chelsea

22 augustus 2015 om 10:01

Als hij niks heeft laten zien waarom kocht Real Madrid 'm dan?

22 augustus 2015 om 10:32

geen idee om eerlijk te zijn want als je naar zijn stats kijkt is het leuk maar om te zeggen, damn die moeten we hebben, nou nee.

2004/2005
38 wedstrijden incluis vanaf de bank 9 goals 9 assist

2005/2006
44 wedstrijden incluis vanaf de bank 9 goals 6 assist
2006/2007
41 wedstrijden incluis vanaf de bank voor chelsea 3 goals 8 assists

het werd ieder jaar minder en bij real ws het nou ook niet dat je zegt wereldtop. eigenlijk is het bij bayern pas echt goed gegaan

chelsea 123 wedstrijden 21 goals 23 assist.

is prima maar om te zeggen furore, nou nee

22 augustus 2015 om 09:58

Omdat Kuyt gewoon goed heeft gepresteerd bij Liverpool misschien? Zat in het team dat in 2006 nog de finale haalde van de CL.

22 augustus 2015 om 10:08

2005. En pas daarna kwam Kuyt.

On: Ik snap Berg huis wel. Het is alleen te hopen voor hem dat hij genoeg speelminuten krijgt. Ik heb wel gehoord dat z'n (spaanse) trainer echt goed voetbal wil spelen ipv kick-and-rush. Dus wat dat betreft heeft 'ie goed gekozen.

22 augustus 2015 om 10:17

2005 wonnen ze de CL, 2006/2007 haalden ze de finale maar verloren ze die. Get your facts straight son

22 augustus 2015 om 10:39

In 2005-2006 speelde Lpool geen finale jaweon, wel l Arsenal en Barcelona.

22 augustus 2015 om 10:00

Kuyt heeft wellicht qua doelpunten en assist weinig furore gemaakt in Liverpool, maar toch was hij publiekslieveling omwille zijn inzet en doorzettingsvermogen.

22 augustus 2015 om 10:35

scoorde in verloren cl finale kuyt

22 augustus 2015 om 11:14

Haha Babymongo, Kuyt vergeten? Alle Liverpoolfans die ik ken hebben het altijd over Kuyt, ook in het buitenland.

22 augustus 2015 om 14:56

dat zegt meer over het huidige liverpool dan over kuyt.
Heeft er geen prijzen gewonnen, weinig gescoord....maar hij werkte hard.
Tegenwoordig word je bij liverpool herinnerd als je hard werkt.

Vroeger werd je bij liverpool herinnerd om de prijzen die je de club had bezorgd.

Om eerlijl te zijn is Van Persie ook mijn favoriet, maar dat komt omdat ik hem bewust heb meegemaakt. Bergkamp is de betere voetballee overall denk ik. Van Nistelrooij was de minst sierlijke van de drie. Alle drie klasbakken die we nog lang zullen herinnerren in Nederland

Van Persie is ook mijn favoriet. Hij is een speler met de techniek en inzicht van Bergkamp en het scorend vermogen van Van Nistelrooy. Geweldige voetballer. Ik heb ook Bergkamp nog bewust meegemaakt, dat was ook een geweldenaar. Van Nistelrooy iets minder van gezien, maar wat ik heb gezien was hij voetballend minder dan Bergkamp en van Persie, maar scoren kon hij als de beste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren