Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nationale ploeg Ivoorkust toverde spelershotel in Brussel om tot bordeel’

Laatste update:

Ivoorkust is in rep en roer door verhalen die naar buiten zijn gekomen over de wereldsterren van de nationale voetbalploeg. Ivoorkust speelde op woensdag 5 maart een oefenwedstrijd in en tegen België (2-2) en de spelers zouden voorafgaand aan die wedstrijd een flink aantal prostituees besteld hebben, zo meldt Abidjan Sports.

“Voor de spelers was de nacht van maandag 3 maart op dinsdag 4 maart een onrustige nacht”, meldt het medium. “Diverse spelers hebben prostituees uitgenodigd op hun kamer. Het spelershotel werd een bordeel.” Namen van spelers noemt het blad niet.

Het is niet voor het eerst dat de Ivorianen in verband worden gebracht met avontuurtjes met prostituees. “In augustus speelde Ivoorkust tegen Mexico en voor die wedstrijd bezochten de spelers prostituees in New York. Vergaderingen, boetes: het helpt niets. Ik heb niets tegen bondscoach Sabri Lamouchi, maar hij heeft geen autoriteit”, vertelt een bron.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk man, lekker genieten van je centen en je roem. Is niet echt professioneel, maar is het aantoonbaar dat een avontuurtje met hoeren je spel de dag erna beïnvloed?

4 april 2014 om 14:58

Volgens mij is bij Brainiac (enorm betrouwbaar natuurlijk) aangetoond dat seks voor de wedstrijd zelfs resulteert in betere prestaties.
Volgens mij heeft van Gaal ook al een container vol van deze dames besteld en worden we fluitend wereldkampioen!

4 april 2014 om 16:07

Seks alleen is prima, maar vaak wordt er ook nog gedronken en gesnoven bij dit soort gelegenheden. En dat is iets minder goed voor je prestaties.

4 april 2014 om 15:04

geld,hoeren,voetbal .. we hebben het ook gezien met andy van der meyde die er onderdoor ging. die geile afrikanen trekken zich nergens wat van aan, of het nou een schorsing of boete is .

4 april 2014 om 15:26

Ik denk niet dat het echt aan het hoeren gedeelte licht maar meer de drank drugs enzovoort er om heen. Een John Terry gaat ook de halve selectie aanhang af maar voetbalt al jaren op een aardig niveau

4 april 2014 om 16:38

Zijn alleen Afrikanen geil. Ff nadenken voor je iets doms post is kennelijk te veel gevraagd.

4 april 2014 om 18:25

Ik denk dat jij het niet goed leest, want dat zegt hij helemaal niet

5 april 2014 om 12:33

Dan moet jij mij maar eens uitleggen waarom hun afkomst wotdt vermeld. Dooir de duiding dat het om spelers van Ivoorkust gaat weten we toch al dat ze uit Afrika komen? Is de vermelding dat het Afrikanen zijn relevant voor dit voorval? Dit gebeurt toch overal? Zelfs onze zogenaamde "ideale schoonzonen" van het NL elftal laten prostituees opdraven rondom interlands.

En terecht. Als ik met m'n ouders op vakantie was in België, toverden we de camping ook altijd om in een bordeel. Dat kan je de ploeg niet kwalijk nemen, dat is gewoon wat het land met je doet.

4 april 2014 om 14:58

Alleen is het niet echt heel netjes als je getrouwd bent, maargoed...

En ik hoop niet dat je de camping met je ouders tot een bordeel maakte...

4 april 2014 om 15:00

Denk niet dat de vrouwen met hun man zijn getrouwd vanwege de onvoorwaardelijke liefde...
In het voetbal is naar mijn mening 95% van de vrouwen getrouwd voor de centen en komen die thuis terwijl hun man ligt te krikken met een ander kijken ze gewoon even de andere kant op.
Zou anders ook niet kunnen verklaren hoe spelers als Ribery, Tevez, Crouch enz met de meest mooie vrouwen ter wereld van bil mogen.

4 april 2014 om 15:08

Je praat erover als je het niet 100% zeker weet. Haha maar met alle respect, natuurlijk zijn die vrouwen met hen vanwege het geld en de bijkomende media-aandacht. Jammer genoeg praten mensen alleen over de golddiggers maar niemand heeft het erover dat die mannen hun geld ook gebruiken om mooie vrouwen aan te trekken. Het komt van 2 kanten , no big deal. Business as usual.

4 april 2014 om 15:08

Wat betreft je laatste zin.. dat kan iedereen als ze ervoor betalen, het zijn niet voor niks prostituees.

Crouch heeft het nog aardig gedaan wat betreft zijn Wag, maar op Ribery, Tevez en Rooney bijvoorbeeld ben ik niet bepaald jaloers.

4 april 2014 om 15:11

Briljant interview met Crouch

Interviewer: What would you be if you weren't a footballer?

Crouch: A virgin

4 april 2014 om 15:18

@scrumpti0uz
U heeft ook waarschijnlijk niet zo'n ontiegelijk lelijk gezicht (hoop ik voor u).

@majestics,
Ik praat inderdaad alsof ik het niet 100% zeker weet. Vind het l*llig alle dames over 1 kam te scheren. Er zijn er vast enkele die ook daadwerkelijk op de voetballer vallen. Een Shakira hoeft het bijvoorbeeld niet voor de centen met Pique te doen.

4 april 2014 om 15:03

Ik was een paar dagen later dan deze heren in Brussel en mij viel de straatprostitutie erg op. Ook vlak bij mijn hotel. Ik vind overigens wel dat je ze het kwalijk kan nemen als international ben je wel een soort afgevaardigde van je land, en hoor je je daar ook naar te gedragen.

4 april 2014 om 15:18

Het is toch juist heel beleefd om in een ander land de lokale delicatessen te proeven?

4 april 2014 om 15:18

Viel mij de straat prostitutie erg op, hehe.
Niet erg aardig voor de brusselse vrouwen, kan een mode dingetje zijn.
Of heb je de markt even verkend? Vergelijkend waren onderzoek.

On:
Ja als deze voetballers vrouwen kopen voor hun geld, laat ze lekker. Schijnheilige gelul over voorbeeld functie. Prive is prive.

4 april 2014 om 15:28

In meerdere grote toeristische steden heb je dat. In Barcelona is het in de avond ook een groot hoerenpaleis. Ik ben het deels met je eens dat je het ze kwalijk kan nemen, anderzijds wie zijn wij om te bepalen wat een ander doet met zijn geld. Ik vind over het algemeen dat de media vooral meer bezig is met privé en rand zaken van de spelers dan met voetbal gerelateerde zaken.

4 april 2014 om 15:29

Bepaalde wijken hebben inderdaad veel straatprostitutie. Vooral dichtbij de grote treinstations. Jammer want straatprostitutie doet een wijk toch snel wat vuiler en gervaarlijker lijken.

4 april 2014 om 15:43

Idd beetje cultuur happen

So what? Laat die mannen wat dames uitnodigen, daar heeft toch verder niemand last van? Ze moesten langer dan 36 uur daarna pas spelen dus van invloed op de prestatie zal het ook niet zijn geweest.
Wij als Nederlanders zouden er sowieso niks van mogen zeggen want de oud spelers van het NL elftal hadden er ook een handje van, denk aan '74 het bubbelbad etc

Tjonge jonge wat een ophef om niets, mag je dan tegenwoordig helemaal niks meer??
Die dames zijn er niet voor niets.
De braziliaanse meiden weten in ieder geval waar ze in de buurt moeten blijven straks.

is toch heerlijk man. wie doet dit niet als hij veel centjes heeft?

Ik vind dit altijd van die onzin verhalen. Als iemand de nacht ervoor lekker wilt ketsen dan moet ie dat vooral doen.

Een gang bang met Drogba, Yaya Toure en Bony R.i.p.

4 april 2014 om 17:10

Hahaha, daar dacht ik ook aan,,,,, moet je van hele goede huizen komen wil je nog fatsoenlijk kunnen lopen....

Toure ( Yaya) is denk ik de enigste die het niet heeft gedaan, ookal is hij moslim. Hij doet het niet.
Maar met drogba die scoort en Gervinho die mist, kan alles gebeuren dat nacht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren