Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Nathan Aké kan naar nummer vier van Premier League

Laatste update:
/
Eddie Nketiah heeft een aanbieding van Arsenal afgeslagen om zijn contract te verlengen. De spits is aan het einde van het seizoen transfervrij en wordt gevolgd door OGC Nice en Borussia Mönchengladbach. (The Athletic)
/
Odysseas Vlachodimos is de topkandidaat om de nieuwe doelman van Newcastle United te worden. De topclub uit Portugal wil echter beslist niet meewerken aan een winters vertrek. (O Jogo)
/
West Ham United ziet Nathan Aké als opvolger van Angelo Ogbonna, die vanwege een blessure de rest van het seizoen lijkt te missen. De verdediger van Manchester City speelde dit seizoen pas vijf Premier League-duels. (90min)
/
De zaakwaarnemer van Agustín Álvarez is bezig om zijn cliënt aan te prijzen in Italië. AC Milan en Fiorentina hebben al gesproken met de spits, die uitblinkt bij het Uruguayaanse CA Peñarol. (Calciomercato)
/
Ronald Araújo is weliswaar een basisspeler bij Barcelona, maar de club maakt nog geen aanstalten om zijn tot medio 2023 lopende contract te verlengen. Liverpool en Chelsea denken daarom kans te maken op zijn komst. (El Nacional)
/
Het is de vraag of Dejan Kulusevski het seizoen afmaakt bij Juventus. De aanvaller heeft weliswaar een contract tot de zomer van 2025, maar Arsenal en Tottenham Hotspur hebben serieuze interesse. (Goal)
Doet Nathan Aké er goed aan om Manchester City te verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou zeggen doen want bij Man City speelt ie Laporte , Stones of Dias er lastig uit.

Poeh, dat zou ik toejuichen. Worden beide beter van. City zit volgensmij niet zo ruim in de centrale toch? Arsenal mag Kulusevski proberen te halen, met Vlahovic en een CVM erbij kan het een goede ploeg worden.

3 december 2021 om 11:17

Tja makkelijker gezegd dan gedaan haha. Dan ben je gauw 150 miljoen kwijt. Arsenal kan beter een nieuwe coach halen ipv Kulusevski. Die is niet perse nodig namelijk. Voor Ake zou dit een hele mooie stap zijn. Klopt dat City met Ake maar 4 verdedigers hebben. Zullen dan wel een vervanger nodig hebben.

3 december 2021 om 11:20

Dat gaat City met het programma in de 2e seizoenshelft dus ook niet doen natuurlijk. Veel te veel risico om hem te laten gaan, ookal is het voor Ake beter dat hij wel gaat. Wbt Arsenal: Kulusevski zal al moeilijk worden en dan wil je Vlahovic en nog een goede CVM? Denk even na.

3 december 2021 om 11:21

Ja, tuurlikijk haha ! Ben zelf geen Arsenal fan, dus volg het niet op de voet maar heb wel gelezen dat Fiorentina rond was met Arsenal? Dus dromen mag, de B-garnituur eruit en je hebt een mooie salaris ruimte met eventueel transferbudget. Wie weet, laten we het afwachten gun het de supporters van harte, klote tijd om naar supporter te zijn.

3 december 2021 om 11:31

Hoezo zou Kulusevski moeilijk worden als ik vragen mag? Het is niet alsof hij vaste basisspeler is bij Juve en zijn marktwaarde is ook niet heel idioot.

3 december 2021 om 18:43

Welke coach zou jij willen zien dan?

3 december 2021 om 20:39

Goeie vraag Troy010. Zijn weinig goede opties denk ik. Tuchel of Conte had ik prima keuzes gevonden maar goed. Daar zijn ze nu te laat mee. Ik zie geen vooruitgang onder Arteta. Hij blijft constant dezelfde fouten maken.

3 december 2021 om 13:29

Vindt je Kulusevski zo goed dan? Hij maakt op mij bij Juventus nou niet echt bepaald veel indruk.. Kan aan mij liggen hoor, maar ik zou daar niet zoveel geld aan besteden als Arsenal zijnde.

Aké doen! Lekker minuten maken en wekelijks opboksen tegen spitsen in de PL. Tijd van trainen met de beste spelers en wat spaarzame minuten zijn wel voorbij. Tijd om mooie wedstrijden te spelen!

Tja, als je Pepe kan verkopen en je haalt Kulusevski als vervanger, dan zou ik daar als Arsenal fan mee kunnen leven.

Leuk om te lezen dat spelers die je in FM ontdekt en koopt (augustin Alvarez, Matias Arezo,...), ook in het echt lijken door te breken (facundo Torres is ook zo een speler die ik vaak koop in Fm... benieuwd wanneer hij eens in de wandelgangen verschijnt:-))

3 december 2021 om 13:32

Kom je dan niet gewoon een beetje van de regen in de druk? Kulusevski maakt op mij nou niet echt bepaald veel indruk bij Juventus.. Dan is het puur dat hij goedkoper is dan Pepe, maar qua prestaties brengt het je niet verder heb ik het idee.

Er is nog überhaupt wel veel gesleutel nodig aan onze selectie vind ik. Nieuwe spits, extra vleugelspeler, liefst 2 nieuwe centrale middenvelders, concurrent voor Tomiyasu en het liefst ook nog een extra CV naast dat Saliba de kans moet krijgen (ik wil geen Chambers, Holding of Mari zien namelijk).

Haha ja dat is ook altijd leuk vind ik . Wel merk je dat er ook gewoon heel veel floppen. Potentie en waar iemand daadwerkelijk gaat eindigen, blijft extreem moeilijk in te schatten.

3 december 2021 om 13:56

Hij is nog jong natuurlijk en hij wordt overal en nergens gezet de laatste jaren bij Juve. Voor een bedrag onder de dertig miljoen is het het gokje wel waard vind ik.

3 december 2021 om 14:00

Daar heb je gelijk in Lierse . Zal inderdaad voornamelijk afhankelijk zijn van het bedrag. De bedragen die ik heb gehoord, zijn in ieder geval hoger dan die 30 miljoen en vandaar ook een beetje mijn mening zoals ik die hierboven verwoord heb.

Qua mentaliteit op het veld is het sowieso een vooruitgang op Pepe, dus dat scheelt ook wel.

3 december 2021 om 14:33

@jackie: ik weet niet. Bij Juve moet deze jongen op verschillende posities spelen, waardoor hij misschien wat stilstaat in zijn ontwikkeling? Kan bij Arsenal beter gaan he?

Is trouwens waar Arsenal een tijd lang heel goed in was: (top)talenten die wat vastzitten in hun ontwikkeling oppikken en verder laten onbolsteren.

Bij Manchester City zal hij zich ook goed ontwikkelen, behalve de spaarzame minuten in de wedstrijden wordt er natuurlijk dagelijks op zeer hoog niveau getraind. Maar hij zal toch ook voetballen om uiteindelijk wedstrijden te spelen voor publiek, dus ik zou het doen als hij die kans krijgt.

Kulusevski is een goede speler, Alleen heeft die zoveel op verschillende posities gespeeld.. Als die goed gebruikt word is dan kan die zijn potentie benutten. Zou het jammer vinden mocht die weg gaan.

City gaat Aké natuurlijk nooit laten gaan. Hebben 4 centrale verdedigers en hij valt onder de categorie home grown.

Wel afhankelijk natuurlijk van wat de speler zelf wilt.

Ake moet in december aan hele wedstrijden toekomen gezien overvolle programma. Anders meteen vertrekken lijkt me. Lekker naar Londen, stukkie beter. WHU ook wat minder torenhoge verwachtingen dan Spurs, Gunners.

Aké zou er goed aan doen te verkassen voor meer speeltijd, en dan dit keer niet naar een bottom feeder maar een WHU zou wellicht een goeie bestemming zijn om zichzelf weer in de kijker te spelen.

Ronald Araujo zou prioriteit nummer 1 moeten zijn om te verlengen door Barcelona. Alle energie die ze in onderhandelingen met Dembele stoppen kunnen ze beter spenderen aan het behouden van hun beste speler. Als ze die ook nog kwijtraken dan duikelen ze nog verder omlaag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren