Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli ziet aanbieding van tachtig miljoen euro geaccepteerd worden

Laatste update:

Napoli en Lille OSC hebben een akkoord bereikt over de transfersom voor Nicolas Pépé, zo bevestigt Gerard Lopez in gesprek met Tuttosport. De voorzitter van de Franse club zegt dat hij akkoord is gegaan met een transfersom van tachtig miljoen euro. Het betekent overigens nog niet dat een overstap van de Ivoriaanse vleugelaanvaller naar Napels helemaal in kannen en kruiken is, want hij heeft volgens berichten in de Italiaanse media forse persoonlijk eisen en er zijn meer kapers op de kust.

“We hebben Pépé een jaar geleden gevraagd of hij wilde blijven, met de belofte dat we hem in deze transferwindow zouden verkopen. Van vier grote clubs hebben we een aanvaardbaar bod ontvangen. Aurelio De Laurentiis (voorzitter van Napoli, red.) heeft ons tevreden gesteld met een bod van tachtig miljoen euro. Het is nu aan de speler om te beslissen waar hij naartoe wil, aangezien zijn zaakwaarnemer ook vier verschillende aanbiedingen heeft ontvangen”, zegt Lopez over de naderende transfer van Pépé.

Het is nog onduidelijk wie de andere gegadigden zijn in de strijd om Pépé. De vleugelaanvaller werd eerder deze zomer gelinkt aan onder meer Manchester United, AC Milan, Internazionale, Paris Saint-Germain, Bayern München en Atlético Madrid. “Komende maandag zal Pépé terugkeren van vakantie en ik denk dat hij in de loop van de week een beslissing over zijn toekomst zal nemen. Of Adam Ounas betrokken wordt in een transfer naar Napoli? Dat zijn twee verschillende onderhandelingen.”

Volgens verschillende Italiaanse media is Pépé reeds met zaakwaarnemers Michael N'cho en Aboubakar Traoré in Italië gearriveerd. Een persoonlijk akkoord is geen vanzelfsprekendheid, daar de persoonlijke eisen van de aanvaller behoorlijk fors zijn. Zo moet de commissie voor diens entourage zes miljoen bedragen, terwijl de aanvaller een jaarsalaris van vijf miljoen wenst te verdienen. Napoli is voorlopig bereid om hem vier miljoen per jaar te betalen, al lijkt dit verschil niet onoverbrugbaar. Indien Napoli en Pépé het eens worden, lijkt het niet aannemelijk dat Hirving Lozano nog in beeld is bij i Partenopei.

Is Nicolas Pépé een aanwinst voor Napoli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Definitief streep door Lozano

Whahaha nu blijft psv nog steeds opgehaald met lozano

26 juli 2019 om 09:53

Tja die kan wel eens een tegenvaller voor PSV

26 juli 2019 om 10:05

Lozano was misschien tegen Basel in drama maar als hij weer in vorm is dan is het gewoon de meest effectieve winger in de eredivisie.niet de beste maar zijn stats zijn ongeevenaard.

26 juli 2019 om 10:12

Ryan030. Helemaal mee eens, zijn snelheid blijft bovendien altijd een wapen. Alleen is Lozano al wel een halfjaar uit vorm plus een redelijk zware blessure, blijft altijd afwachten.

26 juli 2019 om 10:48

Heeft inderdaad prima stats maar Lozano krijgt nu ook last van het Suarez effect. Eerst veel overtredingen en pingels meekrijgen maar de scheidsrechters beginnen het toneelstukje door te krijgen. Effect straks kan een verdediger een flinke tik geven en dan wuift de scheids het lachend weg. Zou nu echt zijn transfer moeten maken, ook omdat hij beperkter is dan de al genoemde Suarez.

Off topic: Dit zou weer geweldig nieuws zijn voor Lille, want die zaten een paar jaar geleden toch redelijk in de geldzorgen en moesten noodgedwongen verkopen (ging op sportief vlak toen ook niet erg goed).

Ben overigens wel benieuwd wat al die persoonlijke eisen zijn (naast geld voor hem en zijn entourage); Denken we dan aan garantie op een basisplaats, speciale behandelingen, vaststellen van een eventuele afkoopsom en dat soort dingen?

26 juli 2019 om 09:53

Volgens mij was bij een vorige transfer van Napoli de eis dat je jou portretrecht afstond...

26 juli 2019 om 10:00

Dat is het grappige tegenwoordig. Met één transfer kun je als club weer financieel gezond worden. De bedragen van en voor spelers lopen ongekend snel op, maar het betalen van rekeningen blijft hetzelfde. 😉

26 juli 2019 om 11:34

Dit is toch allemaal on topic? Wat betreft die persoonlijke eisen staat het volgens mij vrij duidelijk in de tekst vermeld wat Napoli eventueel fors vindt: "zo moet de commissie voor diens entourage zes miljoen bedragen, terwijl de aanvaller een jaarsalaris van vijf miljoen wenst te verdienen."

26 juli 2019 om 11:49

Klopt, niet alles was echt off topic te noemen; De salaris eis en het stukje voor zijn entourage zette ik ook expres tussen haakjes, omdat dit al in de tekst stond. Was wel erg benieuwd naar het geen in de tekst stond onder :’andere persoonlijke eisen’’ 😉

80miljoen... maar 40 voor James Rodriguez zouden onmogelijke eisen zijn? Beetje gek

26 juli 2019 om 10:46

Was ik ook al aan het denken...

26 juli 2019 om 11:27

Blijkbaar vinden ze James geen 40 miljoen waard.

Je zou denken gezien de clubs die hem volgden dat die wel naar een betere club kunnen. 80 miljoen is wel een flink bedrag maar wel een hele goede speler. Als napoli hem haalt samen met icardi hebben ze een hele goede voorhoede want ze hebben ook nog insigne.

26 juli 2019 om 09:55

Napoli had James moeten halen. Ik kan me trouwens moeilijk voorstellen dat ze Pepe en Icardi halen

26 juli 2019 om 09:57

Ja, James was veel goedkoper geweest. Ik dacht dat ze erg veel aan icardi gelinkt werden vandaar.

Dus James is te duur, maar Pepe is wel mogelijk om te halen?

26 juli 2019 om 12:41

Dan vinden ze dus 40+ mln een te hoog bedrag om te betalen voor James.

Dat is mooi k*t. Nu zitten we met vijf basiskandidaten op de vleugels opgescheept. Bergwijn waarvan het totaal onzeker is of hij uberhaupt vertrekt, Lozano die nog steeds terugkomt van een blessure en zijn ogen vast op een transfer heeft, Malen die zich stormachtig ontwikkelt, en die ook als spits uit de voeten kan, maar daar mogelijk Lammers in de weg loopt, Gakpo die zijn kans verdient en al bijzonder veel goede dingen laat zien, die zal dus veel willem spelen, en Bruma voor wie 14 miljoen betaald is, die voor dietijd prijs dus gewoon standaard opgesteld moet worden.

26 juli 2019 om 10:12

Bergwijn toch maar naar Ajax laten gaan dan?

26 juli 2019 om 10:58

Ajax heeft ook veel te veel aanvallers. Dolberg, Huntelaar, bande, Neres, Ziyech, Tadic en Promes.

Als zelfs clubs als Napoli al 80 miljoen uit kunnen gaan geven voor een speler is er voorlopig nog geen licht aan het einde van de tunnel als het aankomt op absurde bedragen. Toegegeven, ik ken deze Pépé niet, maar voor mijn gevoel worden dit soort bedragen alleen nog betaald voor de groten der aarde. Misschien leef ik nog teveel in 2009.

26 juli 2019 om 09:56

Ja absoluut, als al voor zoveel spelers hoge prijzen worden betaald is 80 miljoen voor Pepe niet gek hoor. Als je al ziet dat ze voor lozano 50 willen en zelfs voor neres 70 miljoen dan is 80 voor Pepe een koopje.

26 juli 2019 om 10:30

Waar komt dat gedweep met Pepe ineens vandaan? Heeft 0 ervaring in CL of zelfs EL en ook geen noemenswaardig trackrecord bij Ivoorkust. Daarnaast is 24, dus ook geen 18-jarige groeibriljant ofzo.

De hele ‘hype’ is eigenlijk gebaseerd op welgeteld 1 goed seizoen waarin hij er 20+ inramt.

Leuke speler met een goed seizoen in Frankrijk, maar 80miljoen?

26 juli 2019 om 11:54

Mag ik vragen wat Neres allemaal heeft laten zien wat een transfersom van 70 miljoen gerechtvaardigd? Die jongen is 22, heeft in 11 wedstrijden in de Champions League 2 goals gemaakt en 2 assits gegeven. Hij kan inderdaad aardige cijfers in de Eredivisie overleggen, maar is pas een half jaar een onbetwiste basisspeler bij Ajax. Daarnaast een erg zwakke Coppa America gespeeld. Ja hij is 2 jaar jonger, maar speelt zijn wedstrijden op een stuk lager niveau en heeft pas sinds kort een basisplaats. Liever 80 miljoen voor Pepe neerleggen dan 70 voor Neres lijkt mij.

Overigens vind ik beide transfersommen echt veel te veel van het goede!

Dit is goed nieuws voor Atlético Madrid. Nu lijkt mij een transfer van James naar Atleti niks meer in de weg te zitten. Napoli leek toch wel de grooste concurrent. Het is nu wachten tot AC Milan de komst van Correa bekend maakt, waarna Atlético de komst van James bekend gaat maken. Een aanval met João Félix, Morata en James gaat smullen worden!

Daarmee blijft Lozano vooralsnog in Eindhoven. Dat verbaast me trouwens al lang niet meer want Napoli liet al dik 2 maanden dat hele verhaal bungelen zonder echt toe te happen.
Nu maar hopen dat Lozano zich komend seizoen weer serieus in gaat zetten voor de belangen van Psv. Het laatste halve jaar leek Lozano meer bezig met zichzelf dan met de club die hem betaalt.

Als Dortmundfan wordt ik hier zo ontzettend blij van. Wij hebben voor voor rond de 70 miljoen 3 toppers gehaald: Hazard, Brandt en Schulz. Dan zie ik dat een speler die ik niet ken voor 80 miljoen wordt gekocht. Dan besef ik me pas echt wat voor een goede zaken mijn cluppie heeft gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren