Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli verliest en laat achterstand op Juventus naar 18 punten oplopen

Laatste update:

De strijd om de landstitel in Italië lijkt binnen afzienbare tijd voorbij. Daags na de 0-2 overwinning van Juventus bij Cagliari kon Napoli een nederlaag op bezoek bij Empoli niet voorkomen: 2-1. Met nog 8 speeldagen te gaan bedraagt de voorsprong van de koploper annex regerend landskampioen op Napoli liefst 18 punten, 63 om 81, en zodoende kan Juventus nog voor het eerste Champions League-duel met Ajax al de landstitel theoretisch prolongeren.

Arek Milik had na dik twintig minuten de 0-1 op zijn schoen. Na een voorzet van Mario Rui dwong hij doelman Ivan Provedel van dichtbij tot een redding. Luttele minuten later nam Empoli op gelukkige wijze de leiding. Een inzet van Diego Farias werd door Piotr Zielinski van richting veranderd, waardoor keeper Alex Meret op het verkeerde been werd gezet en het leer in de korte hoek tegen de touwen ging: 1-0.

Empoli was via een tegenaanval dicht bij de 2-0: Meret kwam goed zijn doel uit om te voorkomen dat Ciccio Caputo een pass van Farias vanaf rechts afrondde. Een belangrijke ingreep, daar Napoli vlak voor rust op heerlijke wijze de achterstand wegpoetste. Zielinski kreeg vanaf een meter of 25 de ruimte om uit te halen en zijn ziedende schot eindigde in de bovenhoek achter de kansloze Provedel: 1-1. De Pool weigerde het doelpunt tegen zijn voormalig werkgever uitgebreid te vieren.

Empoli startte op furieuze wijze aan het tweede bedrijf. Meret werkte een inzet van Marko Pajac met zijn vingertoppen in het zijnet en daarna moest hij ook in actie komen op een hard schot van Caputo. De 2-1 in de 52e minuut kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Na een corner van Ismaël Bennacer vanaf links was Giovanni Di Lorenzo sneller bij de bal dan Kévin Malcuit en Milik en kopte hij het leer achter Meret.

Het duel in het Stadio Carlo Castellani kon in het laatste half uur nog alle kanten op. Empoli had via met name Caputo en Farias uitzicht op de 3-1, terwijl Zielinski, invaller Dries Mertens en Milik nalieten om Provedel te passeren. Napoli speelt komende zondag in eigen huis tegen Genoa, terwijl Juventus een dag eerder thuis aantreedt tegen AC Milan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dit wel lekker zo.. aankomend weekend kan Juve al kampioen worden.. met Ancelotti heeft Napoli dus ook niet de stap kunnen zetten..

Off topic, wat is niveau 3? Kan vandaag niet reageren op die andere berichten van Juve

3 april 2019 om 21:46

Niveau 3 krijg je na veel behaalde punten ( balkje wordt groener ) De mensen met niveau 3 plaatsen geen rare dingen onder topics die gevoelig zijn.

3 april 2019 om 22:10

Thnx..
Geen idee hoe je punten behaald..

3 april 2019 om 22:26

Inhoudelijke reacties

Dat betekent dat Juve nog twee overwinningen nodig heeft. Thuis tegen het kwakkelende Milan en tussen de wedstrijden tegen Ajax uit bij Spal winnen. Juve kan zich dan volledig richten op de halve finale CL.

3 april 2019 om 22:32

Eerst Ajax nog.

Wat is die Serie A toch een dodelijk saaie competie. Geen haar beter dan dan de Ligue 1. Een van de grootste redenen dat ik hoop dat Matthijs De Ligt daar niet naartoe gaat. Enige spannende aan de competitie is of Inter of Milan een CL ticket weet te bemachtigen.

3 april 2019 om 21:06

In Spanje heeft hij ook niets te zoeken. Barcelona wordt altijd kampioen. En je kunt jaarlijks de top 3 invullen. Dodelijk saai. In Engeland is het spannender. In Italië speelt hij wel in het beste voetballand na Brazilië als het gaat om wereldtitels.

3 april 2019 om 21:07

Real in 2016 kampioen geworden en Atletico vaak maar paar punten achter op Barça.

3 april 2019 om 21:25

Laatste 10 jaar in Spanje Barca 8x kampioen, laatste 10 jaar in Italië, Juventus 8x kampioen. En vorig werd napoli ook bijna kampioen

3 april 2019 om 21:27

Dus niet echt spannend. Atletico is over de top. Werd compleet weggespeeld door Juve

3 april 2019 om 21:30

Hahahaha compleet weggespeeld? Je bedoelt het constante voorzetten gevven in de hoop dat Ronaldo de duels won? Gewoon tactisch falen van Simeone die de voorzetten niet mocht laten komen. Doet niets af van Atleticos kwaliteiten.

3 april 2019 om 21:41

wat nou Hahahahah ?? ja zeker compleet weg gesepeeld !!! Atletico had niet eens 1 schot op de doel, op een geve moment vergat ik in de wedstrijd welke kleur kleding de keeper van Juventus aan had want die je zag je bijna nooit !!

3 april 2019 om 22:19

Haha goede grap. Ja Atletico speelde een zeer matige pot in het Allianz Stadium, maar thuis speelde ze Juventus totaal weg en had eigenlijk 3 of 4-0 moeten zijn. Op de lat van Griezmann, onbegrijpelijke misser van Costa, onterecht afgekeurde goal van Morata en zo waren er wel meer momenten. Nee Atletico is zeker niet over zn top, sterker nog, de mooiste jaren gaan nog komen. Er staan grote talenten uit de jeugdopleiding aan de poort te rammelen en financieel heeft Atletico ook steeds meer mogelijkheden, zie contact Griezmann en Simeone en transfer Lemar. Ook zullen jongens als Oblak, Gimenez, Saul, Rodri, Partey en Lemar een mooie toekomst tegemoet gaan.

3 april 2019 om 22:29

Over die Lemar he, het momt er niet echt uit bij hem? Arsenal had hem bijna gekocht maar ging toch naar atletico. Is ie een miskoop?

3 april 2019 om 22:35

Ik weet nog heel goed dat mensen Bernardo Silva ook een miskoop noemden en kijk wat voor geweldige speler het nu is. Het is duidelijk dat spelers uit de Ligue 1 wat aanpassingstijd nodig hebben, zie ook Bakayoko en Fabinho. Daarnaast is het spel van Simeone ook nog eens heel lastig, aangezien je totaal nieuwe manier van looplijnen moet gaan leren. Het is te makkelijk om hem na 1 seizoen als miskoop te bestempelen. Ik vertrouw erop dat het goed gaat komen!

4 april 2019 om 12:01

In Turijn had het 5-0 moeten worden. Als Kuipers die goal in de tweede minuut niet had afgekeurd. Maakt niet uit joh Atletico is er uit.

Voetbal is soms zo gek. Win je knap 1-4 bij Lazio en neem je 3 punten mee naar huis om vervolgens paar dagen later die 3 puntjes te laten liggen tegen Empoli!

Dan is Juve komend weekend of de speelronde daarop kampioen
Italië net zo saai als Frankrijk
Te snel beslist bovenin

3 april 2019 om 22:38

En zoals Spanje.

3 april 2019 om 22:41

In Spanje heb je dit niet elk jaar. Barcelona werd misschien wel vaak kampioen de laatste tien jaar maar er is bijna altijd wel spanning. Alleen de afgelopen twee seizoenen was het snel beslist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren