Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli spaart Cavani-miljoenen niet: Albiol, Higuaín en Leandro Damiao

Laatste update:

Napoli ontving 64 miljoen euro voor Edinson Cavani en de club is niet van plan het geld een tijdje weg te zetten op een bankrekening. De flamboyante voorzitter Aurelio De Laurentiis maakt via Twitter namelijk bekend dat Real Madrid-verdediger Raúl Albiol op het punt staat om een contract te tekenen. Daarnaast wil De Laurentiis de Cavani-miljoenen investeren in zowel Gonzalo Higuaín (Real Madrid) als Leandro Damiao (Internacional).

/

“Raúl Albiol ondergaat op dit moment een medische keuring”, laat de preses optekenen. Dinsdag maakte de sportkrant La Gazzetta dello Sport de details van de naderende transfer al bekend. Napoli betaalt twaalf miljoen euro voor de verdediger, die voor vier seizoenen gaat tekenen bij Napoli.

Voorts meldt De Laurentiis dat de club ook bezig is met de opvolging van Cavani. “We zijn aan het onderhandelen over Leandro Damiao en Higuaín”, schrijft de preses. Overigens meldde Internacional dinsdag nog dat er geen concreet bod op Damiao was binnengekomen. Geld zal in ieder geval geen probleem zijn voor Napoli, dat volgens De Laurentiis liefst 124,5 miljoen euro kan uitgeven aan nieuwe spelers: "We hadden nog een budget van 60 miljoen euro en daar is nu 64,5 miljoen bijgekomen. Dat geld zullen we op een goede manier gaan investeren, in ervaren spelers, spelers met veel kwaliteiten."

Wat heb je liever: Edinson Cavani of Raúl Albiol + Leandro Damiao + Gonzalo Higuaín?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me sterk dat beide spitsen worden gehaald, hebben al aardig wat aanvallers gekocht dacht ik zo.

17 juli 2013 om 12:28

Inderdaad, dat zou geen goed nieuws voor Driesje Mertens zijn wanneer beide aanvallers zouden komen. Dan zou Napoli met twee spitsen gaan spelen en lijkt er positioneel geen plek weggelegd voor Mertens.

17 juli 2013 om 12:32

Idd, lijkt me ook sterk dat Higuain naar Napoli gaat als hij naar Arsenal kan. Hij blijft overigens gewoon bij Real Madrid denk ik, er was wat onvrede maar nu Ancelotti is gekomen heeft hij misschien betere perspectieven.

17 juli 2013 om 12:35

Ik denk dat Napoli een beter team heeft dan Arsenal... Wenger is letterlijk het enige wat Arsenal staande houd..

17 juli 2013 om 12:38

Dit meen je toch niet? Napoli heeft alleen nog de gehypte Hamsik en een aantal brekers daar achter. Bij Arsenal staan op bijna elke positie betere spelers.... zoek de selecties maar eens op zou ik zeggen.

17 juli 2013 om 12:39

Ja want wat moet je immers met Santi Cazorla, Jack Wilshere en Koscielny?

17 juli 2013 om 12:41

Napoli heeft gewoon een heel sterk team.. en zijn thuis zo wat onverslaanbaar..

17 juli 2013 om 12:48

@geertvs, maar als deze spelers naar Napoli komen ipv Arsenal is Napoli wel sterker.

17 juli 2013 om 13:01

Vind ik niet hoor. Ik ga nu niet de selecties naast elkaar leggen maar ik heb bijvoorbeeld liever Wilshere, Cazorla en Walcott dan Inler, Hamsik en Mertens.

En als je Albiol haalt, ga je er dan eigenlijk wel op vooruit?

17 juli 2013 om 14:00

Gehypte Hamsik? Hamsik is beter dan zowel Wilshere als Cazorla meneer de wijsneus. Verder hebben ze met Inler nog een betere CM dan Arteta en in de spits zijn ze ook sterker mocht Damiao of Higuain komen. Wat wordt de kracht van de Serie A weer is onderschat.

17 juli 2013 om 14:46

Jij overschat de Serie A. Als je zo'n wedstrijd ook probeert te kijken dan val je zomaar in slaap.

Wilshere is veel beter dan Hamsik, zijn overzicht en handelingssnelheid laten Hamsik een amateurtje lijken die in zeeën van ruimte in Italië nog niet eens een schot op goal kan krijgen in de meeste gevallen.

17 juli 2013 om 15:28

Haha Illaramendi, Hamsik beter dan Cazorla en Wilshere hou alsjeblieft op. Als je ze nog nooit hebt zien voetballen oordeel dan ook niet over ze. Wilshere is samen met Thiago en Isco het beste talent van de wereld op het middenveld. En Cazorla is gewoonweg een fantastische voetballer. De techniek van Hamsik daarentegen is ook nog eens beperkt vergeleken met die van Cazorla en Wilshere

17 juli 2013 om 16:15

Het is sowieso al een schande dat je Hamsik vergelijkt met Wilshere. Je zal wel niet veel voetbal volgen, illarramendi, want het zijn twee verschillende middenvelders. Hamsik is een pure nummer tien, die eventueel nog op de flanken kan spelen, daar Wilshere een box-to-box middenvelder is.

Hamsik is een klasbak, maar als je ze dan toch wilt vergelijken, heeft Wilshere veel meer potentie dan deze flamboyante, hanenkam-dragende voetballer.

Begin echt van De Laurentiis te gaan houden, flamboyante verschijning maar puike zakenman. Gelukkig is hij niet op winst uit maar op succes. CL wordt leuk veel teams zijn sterker geworden.

17 juli 2013 om 12:14

Niet alleen CL wordt op deze manier leuker, maar ook de Serie A is aantrekkelijker om te volgen nu er echt met miljoenen wordt gesmeten door o.a. Juventus, Napoli en Roma.

17 juli 2013 om 12:27

@machiavell1

Is echt jammer voor Milanista's om te zien.. iedereen geeft Miljoenen uit.. en Milan doet moeilijk om 4 Miljoen voor Honda

17 juli 2013 om 12:26

Hij wou ook al El Shaarawy halen voor 30 miljoen.. maar dat accepteerde Milan niet.

Napoli wil echt gaan groeien.. alleen dan moeten ze proberen niet hun sterren te verkopen. Dit maal doen ze er goed aan als inderdaad deze spelers gehaald worden..

maar stel er komt weer niks terug net als bij Lavezzi.. dan gaat het niet goed komen. Alhoewel ik denk dat als Higuain komt, Napoli veel sterker word dan vorig jaar.. door de andere aankopen.

Cavani is namelijk echt geen 64 miljoen waard...

17 juli 2013 om 13:23

Hetzelfde met Lamela. Daar wilden ze ook 25-30 miljoen voor bieden. Maar toen heeft Roma gezegd: 50 miljoen, anders opzouten.

Ik denk dat Napoli zich echt wel goed kan gaan versterken. Als ze dit slim doen, kunnen ze misschien zelfs wel Juve gaan bedreigen volgend seizoen. Alleen jammer dat de enige blunder die ze begaan hebben gelijk ook een heel erg grote is: ik denk dat het aanstellen van Benitez een enorme vergissing is geweest.

Maar goed, we gaan het zien. Ben iig benieuwd naar volgend seizoen.

17 juli 2013 om 13:39

Ja dat denk ik ook, voor 64 miljoen zou ik Cavani makkelijk laten gaan, daar haal je drie keer zo veel kwaliteit voor terug.
Higuain, Jovetic, Dzeko, Damiao, kies maar.
Dan heb je Cavani vervangen, en heb je nog 40 miljoen over voor andere versterkingen.

Ja hoor Arsenal, weer een speler die je laat gaan...

Ik denk niet dat Albiol geschikt is voor Napoli, dan hadden ze beter een andere speler kunnen halen.

Vind het jammer dat Albiol weg gaat. Een goede speler die heel goed in de groep ligt. Maar goed, hij zou ook wel erg weinig spelen. Wens hem veel succes bij Napoli.

17 juli 2013 om 12:24

Albiol een goede speler?

17 juli 2013 om 12:34

Goede speler ja, geen world class.

17 juli 2013 om 12:54

Albiol is een goede speler ja, alleen hij heeft de pech dat Ramos en Varane vele malen beter zijn.

17 juli 2013 om 12:28

Het is dan ook geen back, maar een centrale verdediger...

Je dacht zeker dat het over Arbeloa ging hahaha?? Die zou namelijk wel echt goed zijn voor Napoli..

17 juli 2013 om 14:55

Ben het met jou eens hij zeurde nooit om speeltijd en was als back up erg handig. Hij maakte wel veel fouten maar daarom is hij geen worldclass.

zie Higuain liever bij Arsenal spelen, maar dat duurt allemaal zo lang. Onlangs heeft Ancelotti een gesprek gehad dat hij hem wil behouden. Maar dan moeten ze geen Suarez of Ibra halen. Daarnaast heb je ook nog Morata als toptalent dus Higuain's positie kan worden vervangen door hem.

Ik vind Higuain wel passen in de Italiaanse competitie. Beter dan Engeland waar het tempo te hoog ligt voor Higuain.
Albiol is niet het gewenste niveau van een basisspeler van Real Madrid en wil op zijn leeftijd natuurlijk niet blijven banken, logisch dus dat hij vertrekt.

Betekent dit indirect dat Marquinhos naar Real Madrid komt?

17 juli 2013 om 12:15

Pepe is er ook nog he, dan nog Ramos, Varane, Nacho en eventueel Arbeloa. Denk niet dat er nog een speler nodig is. Zou ook zonde zijn voor Marquinhos als hij op de bank moest zitten bij Real.

Centrale duo voor de komende jaren staat wel vast met Varane en Sergio Ramos.

17 juli 2013 om 12:27

Marquinhos heeft net een contract getekend.. die gaat nergens heen..

17 juli 2013 om 13:02

Dat klopt niet, PSG voorzitter heeft vanmorgen gezegd dat ze bezig zijn met Marquinhos.

@ Fcda

Ik ben het met je eens. Ik denk dat Higuain veel goals kan gaan maken in de serie a. Ik verwacht rond de 30 goals.

17 juli 2013 om 13:42

Ben ik met je eens, Higuain zou het goed doen In Italie.
En met het vertrek van Cavani zie ik hem ook wel topscoorder worden, of mischien Tevez.

Ik snap die aankopen niet van Napoli. Mertens en Calejon terwijl je Insigne + Pandev hebt. Dus alleen Mertens of Calejon was voldoende geweest. Nu willen ze ook weer 2 dezelfde type spitsen halen. Duur geintje. Albiol lijkt me wel een goede versterking.

Wauw, dan hoop ik eerder op Leandro dan op Higuain (wil Higuain bij Arsenal zien :P )
Maar Albiol... waar heeft hij dan gespeeld? Real als ik mij niet vergis.
Maar dat word een interessant team.

PS. Callejon vergeten... IPV Insigne denk ik dan maar ?

De Sanctis
Zuniga
Campagnaro
Albiol/Gambe
Armero
Inler
Maggio
Insigne
Hamsik
Mertens
Leandro
17 juli 2013 om 12:34

Ze spelen helemaal niet zo.. Maggio is ook echt geen type speler om daar te staan.. laat hem mar lekker langs de rechter zijlijn 90 minuten lang sprinten..

17 juli 2013 om 12:36

Maggio kan ook op het middenveld hoor..
Normaal is die rechtsback dat is waar. En om eerlijk te zijn had ik hem ook rechtsback moeten zetten. Normaal hebben ze Zwitsers middenveld of niet? Met Bahrami en Inler. En dan Hamsik, maar ik weet niet hoe ze gaan spelen onder Benitez. Ik denk 4-2-3-1

Pandev is toch in de herfst van zijn carriere, daarnasst wil Napoli gewoon meedoen in de top en daarvoor zijn betere spelers nodig

Haha zou geweldig zijn! Dit is enkel maar goed voor het Italiaanse voetbal, en ik zie het nog lukken ook. Als dit lukt dan zijn er deze zomer meer sterren gekomen dan dat er gegaan zijn.

17 juli 2013 om 14:52

Napoli gaat zich wel heel hard versterken.een Higuain is een topper die wel garant kan staan voor 20 serie A goals.een Damiao moet het nog wel bewijzen,maar hij heeft veel talent dus ik denk wel dat hij het gaat maken.albiol is een goede verdediger geen topper,maar een goede die bij Napoli wel basis gaat staan.dit is een goed teken voor de Serie A.na Tevez,llorente en Gomez gaan er hopelijk nog 2 toppers komen en een goede speler.

Wat een aankopen zouden dit zijn zeg! Napoli gaat er gewoon dik op vooruit! Lang leven de sjeiks en de achterlijke transfer fees!

Albiol gaat Napoli toch niet sterker maken??!!

Higuain zou natuurlijk wel een goede opvolger voor Cavani zijn.

Wat een deal zou dit zijn!!
De Laurentis is ook bezig om het stadion San Paolo te kopen en heeft zelfs gedreigd naar Caserta te verhuizen wanneer de burgemeester van Napels niet instemt met zijn plannen 😎
Slimme en harde zakenman die absoluut het beste voor heeft met zijn club!!

geweldige team krijgen ze met Callejon, Albiol, Higuain en Damiao. Napoli wordt zo sterk. Serieuze concurrentie voor Juve. Milan wordt weer 3e.

17 juli 2013 om 12:37

Milan heeft het 2e seizoenshelft meer punten gehaald dan Juve en Napoli.. met Ballotelli en Niang erbij.. laat staan als Saponara,honda,vergara en wss nog een centrale verdediger erbij zijn..

Ik zie ze eerder meedoen met Juve dan Napoli..

Ik zie Fiorentina dit jaar trouwens ook als gevaar.. Misschien Roma ook(?) alleen die hebben al jaren een goed team, maar zijn altijd te wisselvallig...

17 juli 2013 om 12:41

Je gelooft jezelf blijkbaar.. Het enige waarom Milan meer punten heeft behaald als Juventus is omdat Juventus in de laatste twee a drie speeldagen met een B ploeg speelde en weinig punten heeft behaald.. Op het moment dat ze kampioen werden had Juventus weer meer punten gehaald dan Milan in 2013.. En daarbij, elk seizoen is anders, wie weet gaat Milan weer een dramatische start hebben, wie weet misschien wel Juventus. En Saponara & Vergara zullen komend seizoen geen meerwaarde zijn, op termijn waarschijnlijk wel. En Honda zal zoals er nu voorstaat pas in de terugronde bij zijn, dan sta je misschien weer op een flinke achterstand.

Ik denk dat de concurrentie sterker is geworden, vooral uit het kamp van Napoli & Fiorentina.. Milan nog niet echt, maar dat kan nog altijd komen.. Milan shopt meestal pas vanaf augustus.

17 juli 2013 om 12:44

Natuurlijk geloof ik mijzelf

Ik zeg niet dat Milan al kampioen is, of het gaat worden.. maar zeg dat ze eerder meestrijden dan Napoli.. ook al is Napoli ook sterker geworden dan vorig jaar.

Dat al met dit team.. laat staan als er een goede CV en Honda erbij komen.

17 juli 2013 om 12:57

Ik ben het daar niet echt mee eens.. Ik schat Milan niet hoger in dan Napoli op dit moment, min of meer evenwaardig.. Maar als Higuain komt dan schat ik Napoli weer hoger in.. Ik ga gewoon afwachten tot één september, je weet maar nooit wat er gat gebeuren op de transfermarkt.

Ik geloof overigens niet dat Napoli een budget had van zestig miljoen en dat De Laurentiis ook nog eens al de miljoenen van Cavani gaat investeren in de spelersgroep.. Een deel zou zeker kunnen, maar ik denk een deel ook in het stadion.

17 juli 2013 om 13:06

Sorry man, ik ben met Juve eens. Ik vind Napoli gewoon beter. Ac Milan heeft een voordeel dat ze Milan heten, maar Napoli gaat Juventus het lastig maken. Even serieus, denk je dat Milan de titel kan winnen met de selectie die ze hebben? Over een paar jaar misschien, als Niang en El S volwassenen worden, maar op dit moment zie ik het niet gebeuren. Of zouden jullie aankopingen moeten doen, maar dat zie ik helaas ook niet gebeuren.

Zowel Damiao als Higuain lijkt me een beetje teveel van het goede aangezien ze ook nog eens Insigne & Pandev hebben.. Ik denk eerlijk gezegd dat ze dat gewoon één van die twee zullen aantrekken + Albiol uiteraard.. Maar Napoli heeft zich wel slim versterkt en is volgend seizoen sterker dan afgelopen seizoen.. Alleen jammer dat ze misschien ook Zuniga verliezen aan Juventus, overgang lijkt toch dichter bij te komen dan gedacht..

Als dat doorgaat worden het weer 30 assists voor kleine Dries.

Direct een fijne europese subtopper dat Napoli als dat doorgaat.

Napoli kan beter een aguero soort halen een agressie speler op het veld. met een goede dribbel maar moet ook snel zijn en gevaarlijk voor het doel. daar hebben ze genoeg geld voor

17 juli 2013 om 14:12

Maar je denkt toch niet serieus dat City Aguero weg zou willen doen!??

Zo, dat zijn in ieder geval 2 geweldige voorhoede aankopen. Het lijkt dat Napoli zich serieus wilt gaan melden in de Europese top en de oude glorie jaren wilt herleven. Over Albiol ben ik minder gecharmeerd. Voor ongeveer hetzelfde bedrag hadden ze Benatia kunnen halen, die een stuk beter is en zichzelf ook al meer dan heeft bewezen in de Serie A.

En De Laurenttis gaat weer stappen maken met Napoli. Man, man, man, wat kan ik hier van genieten in vergelijking met Zamparini. Slechts een 'kleine' investering voor Cavani betaalt zich dubbel en dwars uit en daarnaast kan De Laurentiis zijn elftal op meerdere plekken versterken. De aanvalslinie voor komend seizoen is in ieder geval meer dan uitstekend, met grillige buitenspelers en goede afmakers in de punt.

Denk dat Napoli best een gooi gaat doen naar de titel. Internazionale en AC Milan blijven naar mijns inziens wederom steken, althans; vooralsnog. Alleen Juventus blijft ook doorgroeien, maar ik verzeker je: Napoli gaat komend seizoen verrassen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren