Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli baalt na te korte terugspeelbal, Lazio hard onderuit op Sicilië

Laatste update:

Juventus leed zondagavond tegen Internazionale zijn eerste nederlaag van dit seizoen, maar Napoli is maar nauwelijks ingelopen op de koploper van de Serie A. De ploeg van Walter Mazzarri leek in eigen huis te gaan winnen van Torino, maar een laat doelpunt van Gianluca Sansone zorgde voor een puntendeling. Nummer vier Lazio wist weer niet van dit slippertje te profiteren: de ploeg uit de hoofdstad ging met ruime cijfers onderuit bij Catania en werd ingehaald door Fiorentina, dat geen fout maakte tegen Cagliari. Mounir El Hamdaoui deed als invaller een halfuur mee.

/

Napoli - Torino 1-1
Edinson Cavani miste de laatste twee wedstrijden van Napoli wegens een spierblessure, maar kon in de thuiswedstrijd tegen Torino weer starten en had slechts zeven minuten de tijd nodig om te scoren. Jean-Francois Gillet kreeg zijn hand wel tegen een voorzet van Marek Hamsik, maar tikte de bal zo in de voeten van Cavani, die dankbaar gebruik maakte van het buitenkansje. Hamsik schoot niet lang hierna zelf net over, voordat Torino zich liet gelden met een kopbal van Rolando Bianchi. De wedstrijd kende veel fouten en was daardoor niet van een hoog niveau, waardoor de supporters Stadio San Paolo mopperden toen het rustsignaal klonk.

In de tweede helft probeerde Napoli de marge te verdubbelen, maar Torino speelde goed en ging op jacht naar de gelijkmaker. Alessandro Sgrigna zag zijn inzet gepakt worden door Morgan De Sanctis en ook Alessandro Gamberini en Bianchi werden gevaarlijk, terwijl Torino hoopte op een penalty na een vermeende overtreding van Andrea Dossena. Die werd niet gegeven, maar de druk van de bezoekers nam dus toe en kort voor tijd resulteerde dat in de verdiende 1-1. Een terugspeelbal van Salvatore Aronica was te kort, waardoor Sansone kon oppikken en scoren.

/

Catania - Lazio 4-0
Lazio hoopte Napoli te kunnen volgen, maar kreeg een pak slaag op Sicilië. Thuisploeg Catania stond bij rust al met 3-0 voor en een comeback van Lazio zat er in het tweede bedrijf niet in. Alejandro Gómez opende na negen minuten de score met een heerlijk schot, waarna Francesco Lodi de marge even later verdubbelde met een benutte strafschop, die was gegeven na een handsbal van Andre Dias. Op aangeven van Giovanni Marchese maakte Gómez niet lang daarna zijn tweede van de middag, waardoor Catania op rozen zat. De thuisploeg kon na rust heerlijk afwachten en prikte er nog een vierde goal bij, gemaakt door Pablo Barrientos.

Fiorentina - Cagliari 4-1
Een opvallend moment in Florence zondagmiddag. Na de openingstreffer van Gonzalo Rodriguez hoopte Catania kort voor rust op gelijke hoogte te komen, maar de goal van Federico Casarini werd afgekeurd, omdat de vrije trap van richting zou zijn veranderd door een speler die buitenspel stond. Na overleg met de assistent besloot de dienstdoende scheidsrechter kort na het afkeuren van de goal echter toch om de treffer goed te keuren, waardoor Fiorentina en Cagliari in evenwicht gingen rusten. De thuisploeg stelde na de thee echter orde op zaken en dankzij doelpunten van Stevan Jovetic, Luca Toni en Juan Cuadrado werd het 4-1. Fiorentina heeft nu een punt meer dan Lazio en is de nieuwe nummer vier.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fiorentina - Cagliari was 4-1 en niet 3-1.

4 november 2012 om 20:03

Passen ze alleen de eindstand aan, niet de doelpuntenmakers.. Lekker professioneel, vz!

haha goed gedaan catania

4 november 2012 om 19:14

We kunnen beter naar ons zelf kijken.
Zelf zijn we nog wisselvalliger en laten we vaker onnodig de punten liggen.

Dure terugspeelbal, ook voor mij

Na twee dramatische jaren zou bescheidenheid op zijn plaats zijn. Fiorentina is en blijft een subtopper, maar wat spelen we bij vlagen goed dit seizoen. En dan te bedenken dat we een leger aan nieuwe spelers hebben moeten inpassen. Complimenten aan de spelers, Montella en de hele staf.

Het zit even mee, zeker eerder tegen Lazio, waarbij de scheidsrechter fouten maakte in ons voordeel.
Maar we verdienen de positie gezien het spel. Na Juventus en Inter het beste van Italie. Napoli we komen eraan !!

TOP weekend kijkend naar de andere uitslagen. Bedankt Catania en onze Toro vrienden. En gisteren Inter niet vergeten. Volgende week Milan. Boeiende wedstrijd wordt dat. Mochten we winnen dan Kan Napoli ons echt gaan vrezen gezien het redelijk "eenvoudige" programma in de daaropvolgende wedstrijden.
Ook voor Milan geldt dat winnen een must is aangezien die vervolgens tegen Napoli en Juventus aan de bak moeten en dat ook niet zo gewonnen hebben.

Vediamo!

4 november 2012 om 17:52

Het blijft wel moeilijk voor mij om na 2 kl*te jaren bescheiden te blijven. Op dit moment zijn wij een hele goede subtopper, Europees voetbal kan ons gewoon niet meer mislopen. Helemaal als je nog een goede spits erbij krijgt in januari, Lisandro Lopez bijvoorbeeld. Inderdaad, complimenten aan Montella. Werd vandaag ook mooi toegezongen door de tifosi

Ach, het mag ook weer eens meezitten. Kan zat momenten opnoemen dit jaar waar we gewoon keihard genaaid zijn door de scheids. Inderdaad, onze grote vrienden Toro mogen we bedanken, net zoals Catania!

En ik denk dat je nog wat te bescheiden bent. Ik denk dat wij gewoon het beste voetbal spelen in Italië, op dit moment. Napoli speelt het hele seizoen al klote voetbal, en dat van Juventus is niet heel veel beter. Ik zie gewoon mogelijkheden liggen voor een 3e plaats! Eerste of tweede gaat natuurlijk een lastig verhaal worden..

4 november 2012 om 17:58

Ja mooi hoor dat Montella wordt toegezongen
De curva Fiesole die er altijd staat. Had toch op wat meer publiek gerekend nu het spel en de resultaten er zijn,maar het was toch maar half gevuld.

4 november 2012 om 18:03

Inderdaad, je zag Montella ook grijnzen van oor tot oor. Altijd mooi, hij verdiend het ook zeker. Curva zat weer vol, en de sfeer was heerlijk toen het begon te draaien. Het eeuwenoude chi non salta e bianconero was weer te horen

Ja, al is het weer ook niet fantastisch in Firenze nu, al is dat natuurlijk geen goede reden. Had ook meer verwacht, maar dat komt echt wel. Ik ga er dit jaar in ieder geval weer een x naartoe

Mag ik hier vragen aan Serie A experts hoe onze Mounir el Hamdaoui het daar doet?

4 november 2012 om 17:54

Kreeg vandaag een invalbeurt van ik denk een half uur, en deed het daarin nog wel aardig. Heeft nog bijna gescoord, scheelde letterlijk 10 cm. Word alleen wel lastig voor zijn speelminuten, want met Ljajic, Mati Fernandez, Toni, heb je genoeg opties naast Jovetic. En er komt in januari nog een goede spits bij, waarschijnlijk Lisandro Lopez.

Wat een heerlijke wedstrijd van Fiorentina gezien vandaag zeg. De tweede helft dan welteverstaan, want de eerste was echt niet om aan te gluren, en dan komt Cagliari ook nog terug tot 1-1.. Maar de tweede helft, tik je ze met vlagen he-le-maal van de mat af, voor hetzelfde geld was het gewoon 7-2 geworden. Als je het beter uitspeelt en de kansen beter af had gemaakt, want El Hamdaoui, Toni en Aquilani hadden voor een nog grotere uitslag kunnen zorgen. Niet dat het wat uitmaakt, want 4-1 winnen tegen Cagliari is een uitstekend resultaat. Enigste minpuntje is dat Jovetic licht geblesseerd uitvalt.. Hopen dat hij gewoon mee kan doen tegen Milan, weet op dit moment nog niet wat hij heeft.

En wat speelde Cuadrado weer goed zeg, dat nieuwe kapsel heeft hem alleen maar beter later spelen. Topaankoop, die jongen is echt 2 klasses beter dan Cassani. Helemaal aanvallend, wat een dreiging en een actie heeft hij in huis. Pizarro vandaag goed, Borja vond ik ook uitstekend spelen, Gonzalo top, Tomovic weer goed, Toni ondanks zijn leeftijd weer erg sterk spelend.. Vond alleen Roncaglia & Llama vandaag wat tegenvallen, maar dat mag ook wel want Facundo speelt het hele seizoen al top. Alleen Llama vond ik verdedigend onzeker ogen, en aanvallend ook niet veel brengen. Tegen Milan gewoon weer met Pasqual, middenveld met Aquilani, Borja en Pizarro, dat word genieten. Voorin ben ik ook benieuwd wie er gaat spelen. Toni, Ljajic, Mati of toch El Hamdaoui?

We bedanken ook meteen Catania en onze grote vrienden Toro, door punten af te snoepen van onze concurrenten. Napoli voelt de hete adem al in de nek, ik zie kansen voor de Cl!

Forza Viola per sempre!!

4 november 2012 om 17:53

Jovetic & Ljajic mee beginnen, Toni of El Hamdaoui later inbrengen.

Verdomme, het is zo onnodig weer, anders had Napoli mooi in kunnen lopen op Juventus. Laat weer eens zien dat Napoli gewoon eens goede verdedigers moet kopen..

Top weekend voor Inter. Zelf winnen van Juve, Napoli gelijk en Lazio afgemaakt.
Ook knap van Fiorentina, mooie 4de plaats nu.

Napoli, zo zonde, maar dat is ook wel onderdeel van hun speelstijl, met 3 verdedigers. Kan een keer gebeuren, maar nu moeten ze weer doorpakken om Juve en Inter niet uit het zicht te verliezen, want die 2 zie ik niet zo makkelijk punten verspelen.

Leuk voor Fiorentina dat het daar goed loopt. En daar is Montella voor een groot deel verantwoordelijk voor, had hem eerlijk gezegd liever voor onze selectie zien staan.

Lazio weer verloren, is alleen maar mooi, dat betekent dat volgende week echt een cruciale wedstrijd gaat worden. Ik heb er nu al zin in, maar eerst tegen Palermo vanavond.

napoli en lazio gaan achteruit. de titel gaat tussen i nerrazzuri en i bianconeri.

Heerlijke overwinning weer van Catania. Gomez was weer super, ik vraag me af hoelang Catania hem nog kan behouden. Catania speelt echt als een collectief en ze komen er ook zo fantastisch uit. Die keeper Andujar is trouwens ook heel goed.

Mooi dat ze weer aangetoond hebben hoe goed ze thuis zijn, een week na die onterechte winst van Juve.

Fiorentina speelt ook heerlijk voetbal zeg , ze spelen veruit een van de mooiste voetbal van Italie. Vind het een leuke club , vooral toen Batigol daar speelde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren