Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Namen Hakim Ziyech en Matthijs de Ligt vallen in transferartikel the Guardian

Laatste update:

Hakim Ziyech mag vertrekken bij Chelsea, zo verzekert The Guardian donderdag. The Blues zouden volgens de berichtgeving ‘luisteren’ naar eventuele biedingen op de aanvallende middenvelder, wiens opbrengst geherinvesteerd moet worden in zowel de verdediging als de aanval. Onder meer Matthijs de Ligt staat naar verluidt op het verlanglijstje van manager Thomas Tuchel.

The Guardian benadrukt dat het wegsturen van Romelu Lukaku momenteel de hoogste prioriteit is. Het jaarinkomen van de Belgische spits drukt op de salarishuishouding van Chelsea, dat bereid is zaken te doen met Internazionale. Lukaku, die afgelopen zomer voor circa 113 miljoen euro overkwam van i Nerazzurri, zou zelf graag terugkeren naar zijn voormalige werkgever. De nieuwe eigenaren van de Londense club, Todd Boehly en Clearlake Capital, hebben in ieder geval al duidelijk gemaakt een (tijdelijke) overstap van Lukaku geen strobreed in de weg zullen leggen.

Ter vervanging van Lukaku wordt onder meer Gabriel Jesus genoemd. De Braziliaan zou sinds de komst van Erling Braut Haaland zinspelen op een vertrek bij Manchester City. Daarnaast zou Chelsea ook de ontwikkelingen rondom Robert Lewandowski (Bayern München), Christopher Nkunku (RB Leipzig), Raheem Sterling (Manchester City) en Ousmane Dembélé (Barcelona) nauwlettend in de gaten houden. Om financiële ruimte voor de gewenste versterkingen te creëren zouden Timo Werner, Christian Pulisic en Ziyech de club bij een 'aannemelijk bod' mogen verlaten.

Ook wenst de Londense grootmacht zich in de defensie te versterken. Nu Antonio Rüdiger en Andreas Christensen zijn vertrokken en ook Marcos Alonso en César Azpilicueta nadrukkelijk in de belangstelling staan, is de spoeling in de achterhoede relatief dun geworden. Mocht Jules Koundé niet los te weken zijn bij Sevilla, dan kijkt men naar een alternatieve lijst. Josko Gvardiol (RB Leipzig), Pau Torres (Villarreal), José Giménez (Atlético Madrid) en Matthijs de Ligt (Juventus) completeren de targetlijst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Arsenal Jesus snel kan vastleggen. Als Chelsea zich ermee gaat bemoeien is ie weg.

10 juni 2022 om 09:19

Hij is daar weer 2e keus achter Haverts. Laten we hopen dat hij dat zo zat is dat hij CL daarvoor laat schieten.

Voor Ajax heel misschien een mogelijkheid als Antony vertrekt. Dan heb je de financiele daadkracht om Bergwijn te halen en zou je een poging kunnen wagen voor Hakim. Vraag me alleen af of hij alweer terug wil, zie hem eerder naar een club als Milan vertrekken maar je weet het nooit.

10 juni 2022 om 00:10

Ziyech moet in Spanje ballen. Misschien is atletico een optie, in de stijl van arda. Maar iig la liga

10 juni 2022 om 00:11

Alsof Hakim daarop zit te wachten zullen nog genoeg clubs voor hem in de rij staan. Hakim naar Ajax gaat niet gebeuren zet dat maar uit je hoofd.

10 juni 2022 om 01:16

Waarom zou dat geen optie zijn? Is een gevoelsmens en heeft goede band met Schreuder.

10 juni 2022 om 01:54

Waarom denk je? Hij speelt nu in de top van Europa in 1 van de beste competities van dit continent, alhoewel spelen een groot woord is natuurlijk.. Het lijkt me heel onlogisch dat hij nu alweer drie stappen terug wil zetten en weer in de Eredivisie terecht wil komen. Daarnaast zal er ook een financieel plaatje zijn waar Ajax niet aan zal gaan voldoen.

10 juni 2022 om 00:15

Zou Ziyech niet een optie zijn voor United ipv Antony? Is natuurlijk wat ouder, maar wss ook een stuk goedkoper. Daarnaast is hij natuurlijk meer een directe versterking. Aangezien de vleugels van United jong genoeg zijn

10 juni 2022 om 00:18

Goed idee, zeker betere optie. Heeft z'n kwaliteit onder lampard in de PL ook bewezen, is goedkoper. Ziyech was ook bepalender dan een frenkie in dat ajax jaar onder ten hag. Goed gezien perpsv

10 juni 2022 om 07:53

Wat een bizarre vergelijking weer. Frenkie vergelijken met Ziyech terwijl ze totaal ander type spelers zijn met dito kwaliteiten.

10 juni 2022 om 08:23

Volgens jou kun je Ronaldo dan ook niet vergelijken met Casemiro of Messi met Busquets want andere kwaliteiten. Dus controleur Kante is niet bepalender dan Werner, want tja, andere positie mag je dus niet vergelijken. Feit blijft dat Ziyech (en Tadic De Ligt) dat hele seizoen echt wel crucialer waren dan Frenkie, die ook goed was, maar natuurlijk wel extreem, extreem gehypt vanwege de Barca transfer en was de overduidelijke favoriet van onze media.

10 juni 2022 om 11:54

Ziyech heeft de twee afgelopen seizoenen bewezen dat de PL niet zijn ding is....dat gaat niet lukken voor hem maar er zijn uiteraard nog enkele andere landen waar het wel goed zou kunnen lukken. Frankrijk of Italië lijkt meer zijn spelwijze te zijn . Duitsland zal ook te zwaar zijn voor Ziyech.

Met de ligt zouden ze een top verdediger binnenhalen die de komende jaren gaat uitgroeien tot 1 van de beste spelers op z'n positie. Goede keus van de scouting en technische staf.

10 juni 2022 om 00:17

Volledig mee eens. In mijn optiek het daadwerkelijke grootste talent uit ons land, terwijl bij Frenkie ik dat oprecht niet heb. Hoe hard ik ook mijn best doe.

Wat De Ligt op jonge leeftijd liet zien was echt fenomenaal, mensen onderschatten nog wel eens hoe jong hij is én was tijdens z'n Ajax periode en daaropvolgende Juve transfer. Ja, afgelopen paar jaar niet vlekkeloos, klungelige kostbare foutjes. Maar toch denk ik oprecht dat hij op een dag een top 3 verdediger is die dit ook vele jaren vasthoudt. Snap ook niet waarom ze De Jong wél extreem ophemelen, maar De Ligt nauwelijks. Samen met Tadic en Ziyech de 3 absolute klasbakken 18/19.

10 juni 2022 om 00:50

Het hele elftal was onmisbaar hoor in 18/19. Tadic, Frenkie, Ziyech, Neres, Blind, Tagliafico, de Ligt, Mazraoui. Essentieel.

10 juni 2022 om 01:23

je stipt zelf aan, ‘klungelige kostbare foutjes afgelopen paar jaar’ verdedigend heeft hij zich niet ontwikkeld in Italië. Vele misstappen worden gecamoufleerd door de 3 mand verdediging. De afgelopen jaren heeft hij zich niet verder ontwikkeld. Maar dat ie zich structureel als wereldtop verdediger gaat nestelen zie ik niet gebeuren.

10 juni 2022 om 08:20

@Bongiorno


Logisch dat het hele team onmisbaar was, maar er bestaat ook nog zoiets als uitblinkers. De impact, haal je Frenkie of Blind weg en Ajax zou alsnog ver zijn gekomen. Terwijl zonder vormgevers Tadic Ziyech en muur De Ligt Ajax nooit zo ver was gekomen. In elk team heb je sterspelers en uitblinkers, dat gaan ontkennen is vrij apart. Tadic Ziyech en De Ligt hadden by far de grootste impact.

10 juni 2022 om 08:36

Jeroentje22. Waarom denk jij dat Ten Hag, die dat jaar met hem heeft gewerkt, hem dan graag naar United wilt halen? Zou toch zeggen dat Ten Hag wel over net zoveel voetbalverstand beschikt als Jeroentje22 en ook ziet dat Frenkie een beetje meehobbelde dat seizoen?

10 juni 2022 om 08:48

Vrij domme vraag. Je doet alsof Ten Hag z'n interesse nu in Frenkie, betekent dat hij automatisch net zo bepalend was als de 3 bovengenoemde. Zeldzaam vreemde redenering. Appels en peren. Toch apart dat Ajax 18/19 dus het enige team ooit was zonder uitblinkers en sterspelers. Tadic en Ziyech met opgeteld 100+ g/a, mag je echt niet boven Neres, Donny of Huntelaar zetten. Allemaal gelijk!!!

10 juni 2022 om 10:11

Jeroentje22. Ik vind het persoonlijk geen domme vraag, maar dat terzijde. Want nogmaals, waarom wilt Ten Hag Frenkie graag hebben als die alleen maar mee heeft gehobbeld? Kan die toch beter zijn pijlen richting op De Ligt of Zyiech? Blijkbaar ziet Ten Hag wel een bepalende speler in Frenkie. En aangezien hij hem van dichtbij heeft meegemaakt en het ook verder heeft geschopt dan voetbalzone neem ik hem net wel wat meer serieuzer. Zonder Frenkie was het Ajax spel nooit zo vloeiend geweest. Zorgde constant voor een man meer en had vrij weinig met gehype te maken maar mijn mening. En ik denk dat Ten Hag hetzelfde denkt. Vandaar ook de voorkeur in interesse in Frenkie en niet in Zyiech bijvoorbeeld.

10 juni 2022 om 23:27

Goede keus van de scouting? Klinkt alsof ze hem ontdekt hebben zo. Volgens vele medelanders de beste verdedigende talent ooit.

We zullen zien. Hij is/wordt een van de betere verdedigers van Europa. Ik zie hem het niveau van De Vrij halen,meer niet om eerlijk te zijn.

Ziyech moet lekker naar een AC Milan gaan ofzo. Daar kan die makkelijk aan de rechterkant spelen. Bij Chelsea komt hij misschien tekort maar dat komt ook omdat Tuchel wel erg vaak rouleert en niemand daar echt zeker is van een basisplek op een paar na. Bij Milan kan die de concurrentie makkelijk aan met alleen Saelemaekers.

De Ligt, de Jong en Ziyech naar Man UTD, dat zou wat zijn. Eerst maar een jaartje Europa League en daarna knallen in de CL. Donny ook nog terughalen en het feest is compleet.😅,

10 juni 2022 om 03:37

Je vergeet Schöne!

Jesus lijkt me echt een hele goede optie voor Chelsea, als we dat kunnen faciliteren door Ziyech, Werner en vooral Pulisic te verkopen dan ben ik helemaal voor! Er schijnt ook werk gemaakt te worden van de komst van Sterling, dat zou an sich een prima aankoop zijn waar we mee vooruit kunnen.

Als het gaat om de verdediging dan zou ik vooral graag zien dat Kounde komt. Daarna hebben we nog talenten zoals Ampadu, Chalobah en Colwill die ik veel liever de kans zie krijgen dan De Ligt. Niet alleen omdat ze goedkoper zijn, maar vooral ook omdat ik persoonlijk helemaal niets zie in De Ligt.

Als Chelsea het voor elkaar weet te krijgen om een transferperiode te hebben waarin we Kounde, Sterling en Jesus aan weten te trekken en waar Dumfries komt in ruil voor Lukaku (waar Gazetta over schrijft vandaag) dan zou dat echt een flinke stap zijn richting een eerste landstitel sinds 2017!

10 juni 2022 om 02:39

Jesus zou top zijn idd. Past beter in het systeem dan Lukaku. Alleen zie ik Sterling liever niet komen. Hij is beter dan Werner en Pulisic op links maar zijn overzicht is niet super daarnaast heeft die best wel wat kansen nodig om te scoren. Zie liever Dembele komen (wat ook een risicogeval is) en dat we een extra ervaren verdediger naast Kounde halen. Want nu is het wel erg jong achterin.

10 juni 2022 om 08:08

Ik vind Dembele ook een betere speler, alleen denk ik dat de fitheid van Sterling een minder groot probleem zou vormen. We hebben nu Ziyech en Pulisic al die door een compleet doktersteam geen maand fit te houden zijn, ik vrees dan echt voor Dembele.

Op je laatste punt: Koulibaly zou een ideale oplossing zijn dan.

10 juni 2022 om 08:52

Dumfries en Sterling moet je toch niet willen? Daar ga je geen titel mee pakken. Daarnaast heb je toch ook nog een verdediger nodig naast Kounde? Zowel Rudiger als Christensen zijn weg, Silva en Azpi worden ook al ouder en zullen niet alles kunnen spelen.

10 juni 2022 om 09:22

Dumfries zou een hele fijne backup zijn voor James, aangezien we die nu niet hebben en Azpiliqueta daar maar hebben moeten dumpen dit seizoen. Dat waren Chelsea’s slechtste wedstrijden. Dumfries is daarbij onbetwiste basisspeler bij Inter, daar voetbalt hij ook op hoog niveau!

Koulibaly misschien, maar verder denk ik dat we vooral Rudiger op moeten vangen. Christensen (zeker als er belangrijke potjes voor de deur stonden) was altijd ziek, zwak en misselijk dus hij kan prima vervangen worden met de beste verdediger in de Championship van vorig seizoen.

10 juni 2022 om 11:37

Dumfries als back-up halen is toch ook gestoord haha.
Koulibaly wordt je ook niet blij van. Feit is wel dat Chelsea echt wat moet gaan doen achterin idd. Wat heb je over?? Silva en?

Alsof juve de ligt laat gaan. Denk voor nog geen 120 miljoen …. Chielini is gestopt en juve heeft al meerdere keren aangegeven dat de ligt een belangrijke schakel binnen het team is .. denk dat Chelsea geen kans maakt

10 juni 2022 om 02:44

Chelsea moet ook niet voor de Ligt gaan. Als rcv of lcv ziet het er niet uit wanneer hij moet opkomen. Wellicht dat hij op de plek van Silva kan spelen maar dan ga je er ook op achteruit. Want ook op die plek moet je durven voetballen en je bezig houden met de opbouw. Zit bij Juve op zijn plek.

Bayern zou voor Werner moeten gaan als Lewandoski vertrekt. Hij is al bekend in de Bundesliga en ook met de coach van Bayern. Dan spelen ze volgend jaar met (denk ik) Mane Werner en Sane

10 juni 2022 om 07:56

Van Lewa naar Werner... Dan doe je wel even een paar jasjes uit zeg. Die man heeft zo bizar veel kansen nodig dat is echt ongehoord. Kan je beter met een nummer 10 ala De Bruyne gaan spelen zoals Dybala.

Hoop echt dat Milan er alles aan doet om Ziyech te halen. Past perfect aan de rechterkant. Kan ze zo klaar leggen voor Origi/Giroud/Ibra en Leao. Lekker met de linkervoet voorgeven. Komt ie zo aan een assist of 15 en stuk of 10 goals. Ben alleen benieuwd wat ie zou moeten kosten. Licht nog tot 2025 vast en heeft destijds 40 miljoen gekost. Maar lijkt me een betere investering dan Botman

Ziyech komt helemaal niet tekort voor dat 'met oliegeld bijelkaar gekochte selectie' bedrijf uit Londen. Kwestie van hem belangrijk maken en dan levert hij altijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren