Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naldo pakt tweede rode kaart in drie wedstrijden; misère Monaco houdt aan

Laatste update:

Het ontslag van Thierry Henry heeft niet tot een gewenst schokeffect geleid bij AS Monaco. Onder leiding van interim-trainer Franck Passi, die later deze week wordt vervangen door de teruggekeerde Leonardo Jardim, werd het zaterdagavond 2-0 op bezoek bij Dijon. Daardoor blijft Monaco op de negentiende plek in de Ligue 1. De Monegasken eindigden met tien man, omdat winteraankoop Naldo zijn tweede rode kaart pakte in drie duels voor zijn nieuwe club.

Om de degradatiezone te verlaten was een zege op de directe concurrent nodig, maar het werd opnieuw een avond om snel te vergeten. Passi had één wijziging doorgevoerd ten opzichte van Henry in diens laatste competitieduel als trainer: hij hoopte extra defensieve zekerheid in te bouwen door verdediger Djibril Sidibé op te stellen in plaats van Aleksandr Golovin. Halverwege de tweede helft maakte Golovin toch zijn entree, omdat Monaco toen op een 1-0 achterstand stond.

Kwon Chang-Hoon opende de score na 23 minuten spelen. De Zuid-Koreaan dook plots op voor het doel van Danijel Subasic, na een geweldige steekpass van Fouad Chafik, en maakte oog in oog met de keeper geen fout. In de tweede helft beging Naldo een druistige tackle op Júlio Tavares en dat leverde hem zijn tweede rode kaart als speler van Monaco op. Een minuut nadat Golovin en William Vainqueur hun entree maakten, als vervangers van Cesc Fàbregas en Youri Tielemans, bepaalde Naïm Sliti de eindstand op 2-0 met een behendig schot vanbinnen het strafschopgebied.

Zie je AS Monaco dit seizoen degraderen uit de Ligue 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Staan toch aardig wat grote namen bij Monaco erin. Toch vreemd dat het totaal niet loopt. Heb de rode kaart van Naldo niet gezien, maar wel erg onhandig dit zeg haha.

Vond het al een rare zet van Naldo om op zijn 36e nog een stap te maken naar een nieuw land en nieuwe competitie. Hij voelde zich bij Schalke te fit om regelmatig op de bank plaats te namen, maar op deze manier zal hij straks bij Monaco ook niet veel spelen. Hij had beter in de voor hem vertrouwde Bundesliga en leefomgeving kunnen blijven en bij Schalke zijn carriere afsluiten.

26 januari 2019 om 22:27

Schalke wilde hem niet meer. Tedesco heeft 5 spelers uitgesorteerd wegens disciplinaire redenen. Naldo Geis Di Santo Harit.

26 januari 2019 om 22:40

Schalke heeft meegewerkt aan zijn transferverzoek ja, dat is wat anders dan 'hem niet meer willen'. Normaal gesproken had hij gewoon het seizoen afgemaakt bij Schalke maar nu moeten ze hals over kop nog zoeken naar een vervanger. Hij heeft nooit disciplinaire problemen gehad. Hij heeft alleen aangegeven meer te willen spelen.

26 januari 2019 om 22:56

Harit vind ik echt een goede speler, veel talent en ook een van de weinige creatievelingen in de selectie. Als hij weg wordt gestuurd gaat Schalke nog problemen ondervinden want met Mckennie en Rudy redt je het gewoon niet.

26 januari 2019 om 22:59

Lijkt me ook sterk dat iemand die tot zijn 36e op topniveau heeft gespeeld, opeens een tekort aan discipline zou tonen. Het vertrek van Geis en Di Santo vind ik persoonlijk niet zo erg, zij voegen toch weinig toe aan het spel waarbij vooral Franco zeer teleurstellend is. Harit gaan ze nog wel missen want met Rudy, Mckennie en Bentaleb heb je veel te weinig creativiteit, alhoewel Serdar dat nog wel wat heeft.

Monaco heeft dit volledig aan zichzelf te danken. 1 trainerswissel kan nog maar als je er dan een onervaren trainer neerzet en die dan ook weer vervangt dan is het niet zo raar dat er zoveel onrust is. Volledig verpest door de clubleiding dus, benieuwd of het nog goed gaat komen.

Als monaco zou degraderen, moet dat toch een van de grootste vallen zijn van een ploeg ooit van het ene op het andere seizoen?

26 januari 2019 om 22:45

Villareal met degradatie in een seizoen waarin ze champions league speelden en Anzhi na het verdwijnen van die sjeik waren ook flink onverwachts afgelopen 10 jaar. Monaco zou er dit jaar wel goed tussenpassen als ze degraderen (wat ik niet verwacht). Met spelers als Fabregas, Glik, Subasic, Sidibé, Falcao en golovin is er echt genoeg kwaliteit om degradatie te ontlopen.

26 januari 2019 om 22:51

Denk dat je wil zeggen over 2 seizoenen. Van kampioen tot degradatie. Dat is inderdaad spectaculair en dramatisch tegelijk. Vooral toch te wijten aan wanbeleid. Net een goede speler teveel verkocht. Maar ik zie het toch niet gebeuren. 2 wedstrijden op rij winnen en je staat in de middenmoot daar. Gaan nog bibberen worden, maar komt wel goed denk ik.

26 januari 2019 om 23:12

Dat denk ik nu al maanden. Zit iets grondig mis met het zelfvertrouwen en de mentaliteit daar. Maar hoop toch wel dat ze erin blijven

Gelukkig is Jardim er de volgende keer weer bij. Hoop dat hij nu wel weer een goed voetballende machine kan maken van dit Monaco, maar door een zwakke defensie zal dat een hele lastige uitdaging worden als Naldo constant rode kaarten blijft pakken.

Hoeveel clubs degraderen direct un Frankrijk?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren