Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC onderhandelt met PSV over rentree: ‘Willen stap naar Eredivisie zetten’

Laatste update:

Menno Koch kwam in de eerste helft van het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor FC Utrecht en lijkt een definitieve doorbraak bij PSV uit zijn hoofd gezet te hebben. Voetbal International meldt namelijk dat de verdediger momenteel in gesprek is met NAC Breda, dat hem in het seizoen 2014/15 al op tijdelijke basis onder contract had staan. De 23-jarige verdediger kan een driejarige verbintenis ondertekenen als alle partijen tot een akkoord komen.

“Menno is een uitstekende prof, hij heeft de juiste instelling en mentaliteit, dat hebben eerdere tegenslagen door blessures wel bewezen. We willen nu de stap naar de Eredivisie definitief zetten”, legt zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli uit. Koch kwam twee jaar geleden tot negen wedstrijden voor de Bredanaars, voordat een zware knieblessure roet in het eten gooide.

Koch sloot zich in 2006 aan bij de jeugdopleiding van PSV en beschikt nog over een verbintenis die loopt tot medio 2018. Vorig seizoen speelde hij in totaal vier wedstrijden voor Utrecht, dat hem in januari van dit jaar vervroegd terug liet keren naar Eindhoven. Volgens het Eindhovens Dagblad is NAC overigens niet enkel geïnteresseerd in Koch: de promovendus zou zich ook willen versterken met Rai Vloet.

Denk jij dat NAC Breda een goede club zou zijn voor Menno Koch?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mogen ze allebei hebben. Beide niet het niveau van PSV. Sympathieke jongens maar komen zwaar tekort. Vloet is dan nog wel een leuke speler, heeft bij FC Eindhoven ook af en toe wat leuks laten zien. Ook Koch leek bij NAC toen aardig bezig, tot die blessure. Hoop voor ze dat ze een mooie club vinden om stappen te gaan zetten, NAC lijkt me een mooi begin.

28 juni 2017 om 23:09

Daarentegen viel Vloet volledig door de mand bij Cambuur. Ik zie in hem geen toegevoegde waarde hebben voor een Eredivisie-club. Eerlijk gezegd zie ik dan nog meer in Koch. Die heeft gewoon tijd nodig (gehad) om van zijn blessure terug te komen.

Deze jongen heeft niks meer te zoeken bij PSV. En met NAC treft ie een leuke club waar hij zich rustig aan kan ontwikkelen! Het is hem van harte gegund!

Komt te kort voor de top. NAC is dan een mooie stap om je te bewijzen. Hopelijk doet hij het daar goed maar ik verwacht niet dat hij veel hoger zal komen.

Benieuwd of brands nog een verdediger weet aan te trekken maar het blijft vooralsnog akelig stil. Hopelijk komt er snel goed nieuws.

In de periode bij Nac heeft hij aangetoond een talentvolle verdediger te zijn. Helaas na de blessure niet meer dat niveau gehaald maar Penders kan hem volgens mij genoeg bijbrengen en met Vreven hebben we een goede trainer in huis voor jonge jongens.

Aardige speler voor in het centrum van de verdediging! Voor het niveau Jpl maar niet voor de ere-divisie!

Beide laten gaan voor een zacht prijsje en eventueel een doorverkoop percentage. Al denk ik niet dat beide spelers ooit voor veel geld doorverkocht gaan worden.

Denk niet echt dat nac veel aan hem gaat hebben heeft vorig jaar bij Utrecht laten zien niet het eredivisie niveau aan te kunnen.

Die man heeft een hoop tegenslag te verduren gekregen. Een beetje hetzelfde verhaal als Marcellis ware het niet dat Marcellis toch nog een stapje verder was.

Prima zo. Bedank ze voor hun diensten en wens ze veel succes in de toekomst. Voor een paar ton mogen ze beide weg.

NAC is lekker bezig met versterken. Alleen zoals ik het nou zie zijn het wel allemaal jonkies. Hebben ze nog geroutineerde spelers ?

29 juni 2017 om 09:02

Haemhouts,stans, n'toko, sporkslede.. en daar zullen er vast ook nog wel 1 of 2 van bijkomen.

Prima nieuws voor NAC! Hoop dat het met beide spelers doorgaat.

Idd, goede zaak, zowel koch als Vloet.
Heb Vloet maar 1 maal zien spelen afgelopen seizoen..Nac-Eindhoven , lkkr irritant aanwezig, kan goede aanwinst zijn voor zowel basis als breedte. Koch ,mits fit, een degelijke verdediger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren