Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC haalt de tien, zomeraanwinst voorkomt blamage AZ tegen amateurs

Laatste update:

AZ had het zaterdagavond bijzonder lastig, maar wist het Regioteam Dirkshorn uiteindelijk wel ruim te verslaan. De Alkmaarders kwamen tweemaal op achterstand en hadden het vooral aan de van Almere City FC overgekomen goalgetter Vincent Janssen te danken dat er alsnog gewonnen werd: 2-7. NAC Breda haalde flink uit en haalde de dubbele cijfers: de teller bleef tegen Madese Boys steken op tien. Elson Hooi tekende als uitblinker voor drie goals en twee assists in één helft.

Regioteam Dirkshorn - AZ 2-7
AZ beleefde een letterlijk en figuurlijke hete avond op het sportcomplex van v.v. Dirkshorn. De ploeg van coach John van den Brom kreeg aanvankelijk kansen via Robert Mühren en Dabney dos Santos, maar het waren de amateurs die door een doelpunt van Kevin de Bruin verrassend op voorsprong kwamen. Joris van Overeem maakte vervolgens wel gelijk, maar dankzij wederom De Bruin stond er halverwege een 2-1 tussenstand op het scorebord. Het in de rust op elf plaatsen gewijzigde AZ stelde in de tweede helft wel orde op zaken: zomeraanwinst Janssen stiftte de gelijkmaker binnen en was, een kwartier voor tijd pas, ook goed voor de 2-3. Raymond Gyasi, Janssen (met zijn derde) en Fernando Lewis (tweemaal) bepaalden de eindstand op 2-7.

Madese Boys - NAC Breda 0-10
Terwijl trainer Robert Maaskant langs de lijn de hand schudde van zijn nieuwe aanwinst Danny Verbeek, was zijn elftal flink op schot. Elson Hooi bekroonde een prachtige solo al na vijf minuten met de openingstreffer en bereidde de 0-2 van Erik Falkenburg voor. Daar zorgden nogmaals Hooi, Jesse van Bezooijen (op aangeven van diezelfde Hooi), Joey Suk, opnieuw Hooi, Noël de Graauw en Uros Matic voor een 0-8 ruststand op sportpark De Schietberg in Made. De Graauw scoorde ook na de pauze, waarna Mats Seuntjens de 0-10 voor zijn rekening mocht nemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Janssen top spits!

Aron en muhren krijgen het nog zwaar

4 juli 2015 om 19:53

Inderdaad! Denk dat het echt om Johansson en Janssen zal gaan en Muhren buiten de vissersboot zal vallen. Hangt er natuurlijk ook vanaf hoe we gaan spelen (met 1 of 2 spitsen?). Al ga ik er van uit om met 1 spits te spelen (4-2-3-1 / 4-3-3)

4 juli 2015 om 20:04

Denk dat we gewoon 433 gaan spelen met Aron als 1e spits. En naar mijn zeggen ook een luxeprobleem op het middenveld.

Ik denk als Aron uitvorm is dat Janssen gewoon basis staat. En aan het begin van het seizoen natuurlijk ook.

4 juli 2015 om 20:25

4-2-3-1 zou ook nog kunnen, dat was circa de laatste 10 wedstrijden van het vorige seizoen wel de vaste formatie. Het middenveld is wel lux ja haha, met Ortiz, Haye, Dos Santos, Van Overeem en Henriksen. Volgens mij is Johansson er aan het begin van het seizoen nog niet bij (wegens de Gold Cup), of wel?

4 juli 2015 om 20:43

Ja idd daarom verwacht ik Janssen in de basis aan het begin van het seizoen.

Hoe was Janssen verder naast de goals? Statisch of niet? Liep hij veel of weinig en is het wat? Of is het Muhren 2.0?

4 juli 2015 om 19:50

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar durf wel te wedden dat Janssen geen type Muhren is. Muhren is echt een klassieke 16 meter spits. Natuurlijk wel lekker binnenkomen zo met een hattrick in een helft.

4 juli 2015 om 20:17

Ik heb Almere echt totaal niet gevolgd, maar die oefenwedstrijden vind ik niet relevant, daarin gebeuren echt wel meer rare dingen

Die oefenwedstrijden stellen echt niets oor.

6 juli 2015 om 01:28

Je hebt gelijk. Deze wedstrijden zijn er alleen om de spelers alvast ritme op te laten doen voor het komende seizoen of om een nieuw voetbalsysteem te proberen.

Leuk om te lezen dat Gyasi ook gescoord heeft. Van wat ik van hem gezien heb, weet ik niet of hij bij AZ gaat slagen. Snelle, wendbare speler met vaak goede acties, maar leek fysiek iet tekort te komen en zijn voorzetten waren vaak niet goed. Hopelijk kan hij zich verder ontwikkelen, want potentie zit er zeker in.

4 juli 2015 om 20:00

AZ heeft met Lewis, gyasi en helmer talentvolle jeugdspelers. En tankovic, hupperts en berghuis zijn ook nog aanwezig....

Misschien koopt AZ wel geen middenvelders en/of aanvallers meer. De AZ jeugd is zo sterk laatste jaren.... Haye, dos santos en van Overeem.... En daarachter hatziakos, breije, kramer, ouwejan, spierings en de eerder genoemde helmer.

'voorkomt blamage". Bij een uitslag van 2-7...

4 juli 2015 om 19:54

Als je in de rust tegen een 2-1 achterstand aankeek...

4 juli 2015 om 20:02

Ik dacht eerlijk gezegd ook eerder aan een winnende in de laatste minuut haha.

Hopelijk word Janssen een toppertje.

4 juli 2015 om 20:54

Als het na 75 minuten 2-2 staat tegen een regioteam is dat een blamage ja. Na de 3-2 knakt er iets en loopt AZ uit naar 2-7 maar goed was het niet van de mannen in hun eerste wedstrijd.

Hoe speelde kenny van der weg bij NAC

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren