Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naam van Viergever valt bij PSV: ‘Er zijn veel namen voorbijgekomen’

Laatste update:

PSV probeerde Nick Viergever recent over te nemen van Ajax, zo meldde het Eindhovens Dagblad maandag. De Eindhovenaren blijven ook voor komende zomer geïnteresseerd in de verdediger, maar dat wilde trainer Phillip Cocu voor de aftrap van de wedstrijd tegen Excelsior niet bevestigen.

“Er zijn heel veel namen voorbijgekomen. Ik ga sowieso niet in op jongens die wel of niet komen of in de zomer wel of niet komen. Dat doen we nooit, dus nu ook niet. Ik heb daar eigenlijk niets over te vertellen”, aldus Cocu voor de camera van FOX Sports.

De 28-jarige Viergever heeft een aflopend contract en het is onduidelijk of de directie van Ajax van plan is om dat te verlengen. PSV had eerder al het oog laten vallen op Viergever; in 2014 koos hij echter voor een overstap naar de club uit Amsterdam. Viergever speelde tot dusverre 118 wedstrijden voor Ajax.

Denk jij dat PSV serieuze interesse heeft in Nick Viergever?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Viergever is linksbenig, beter dan isimat en in de zomer transfervrij. Niet gek dus dat PSV even polshoogte heeft genomen hoe hij een overstap naar Eindhoven ziet zitten. Dit is natuurlijk niet "de linksback voor de toekomst" die deze zomer nog gecontracteerd gaat worden.

Ik nerem toch stiekum even aan dat Overmars hem simpelweg un deze fase niet naar PSV wenste te laten vertrekken. Dank daarvoor Marc!!

Zou pas echt een aanfluiting zijn als PSV hem zou binnenhalen. Heeft bij Ajax al laten zien dat het een matige speler is. Okay, reserve linksback misschien dan, maar meer echt niet. Zeker geen CV. Te zwak.

7 februari 2018 om 20:13

Ajax speelt erg aanvallend en PSV toch behoudender. Denk dat hij een aanwinst voor PSV is. Viergever is iedeaal om er bij te hebben. En zal basis staan.

7 februari 2018 om 20:29

Jij bedoelt, in het systeem van Cocu worden de zwakheden van Viergever beter gemaskeerd?

7 februari 2018 om 20:39

Blij dat je hem niet laat gaan en daarna beginnen over matige speler. Zeg dan niets.

7 februari 2018 om 20:47

Denk nog eens even na Timba. Ooit gehoord van cynisme als stijlfiguur?

7 februari 2018 om 20:51

Uit dat met spelfouten doordrenkte stukje tekst is geen woord cynisme te halen. Verder is Viergever voor iedere Nederlandse club bruikbaar.

Prima speler in je selectie. Heb al meerdere supporters van Ajax gehoord dat ze het raar vinden dat hij niet alang heeft verlengd. Beter dan Brenet en prima speler voor centrum. Als dit mogelijk is gewoon doen. Niet tenkoste van talentvolle aankoop op linksback trouwens

7 februari 2018 om 21:38

Wat kan Brenet eraan doen dat hij linksback moet spelen. Iedereen weet dat hij een rechtsback is. Cocu zet Lozano ook nu op rechts waardoor hij minder draait, terwijl hij een linksback is.

7 februari 2018 om 21:41

Je bedoeld linksbuiten. Verder heb je wel een punt. Want iedereen zeik brenet nu af ondertussen vorig jaar hij vaak gewoon goed speelde en willems af en toe op de bank hield. Maar iedereen weet dat hij RB is en hopelijk vomgend jaar daar EINDELIJK de kans gaat krijgen. Het is meer de fout van brands dat hij geen opvolger heeft gevonden voor Willems en daardoor staat brenet noodgedwongen daar.

7 februari 2018 om 21:48

Brenet moet niet zeiken, want Arias is in principe beter dan Brenet. Dus is het linksback staan of je mond houden. Brenet is trouwens wel aan een aantal goede wedstrijden bezig lijkt het. Iedereen maakt weleens foutjes, maar hij heeft ook aanvallende inbreng

Dit moet je als Ajax niet willen.
Ajax kan de komende jaren met goed beleid de kampioenschappen aaneenrijgen.
Het geld is er. Nu nog de juiste beslissingen nemen.
Voor PSV wordt dat de komende jaren moeilijker en moeilijker. Dan wil je ze niet een cadeautje in de schoot werpen door Viergever zo te laten gaan. Daarnaast, Viergever is de perfecte 2de man in de verdediging. Kan je altijd gebruiken, een ervaren kracht.

7 februari 2018 om 21:41

Dat zeggen ze al 2jaar maar gebeurt weinig?

7 februari 2018 om 21:52

Ajax heeft niets te willen als zijn contract afloopt toch? Geld alleen gaat trouwens geen kampioenschappen opleveren. Wie moet je als Ajax zijnde in godsnaam halen? Er zijn vele verdedigers gekocht, middenvelders zat, twee goede spitsen. Alleen meer dan twee goede buitenspelers mist Ajax nog

7 februari 2018 om 22:58

Dat zeggen ze al jaren en het lukt al een aantal jaar niet.. Ik vraag het me af of ze de kampioenschapprn makkelijk aaneenrijgen.

Zou heel dom zijn van Ajax hem te laten gaan. Maar ze maken continue fouten in Amsterdam!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren