Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naam Summerville viel bij Nederlandse topclub: ‘Maar hij was te duur’

Laatste update:

Arne Slot had Crysencio Summerville graag zien terugkeren bij Feyenoord, zo onthulde hij vrijdag tijdens het persmoment van de Rotterdamse club. De 45-jarige trainer sprak over de transferperiode van Feyenoord, dat naar eigen zeggen op zoek was naar ‘een speld in de hooiberg’. Slot benoemde Leeds United-aanvaller Summerville als voorbeeld, maar gaf vervolgens direct aan dat hij te duur was.

Slot maakte er de afgelopen weken geen geheim van dat Feyenoord op zoek is naar een ‘verschilmaker’. Op de vraag of de club zo’n speler deze winter überhaupt in beeld had, komt de oefenmeester met een kraakhelder antwoord. “We hebben geen speler kunnen vinden die ons aan de bovenkant versterkt en die haalbaar voor ons was, anders was die er wel geweest.”

“Het is niet moeilijk om zo’n speler te vinden”, gaat Slot verder. “Dat heb ik al eerder gezegd, want ik kan er heel veel bedenken. Alleen het moet ook passen binnen onze financiële mogelijkheden, een speler moet naar ons toe willen komen en de wil hebben om in de Eredivisie te spelen.”

Slot benoemt nog een reden die de situatie van Feyenoord bemoeilijkt. “We spelen ook niet meer in de Champions League. Kortom: er zijn heel veel dingen die op de goede plek moeten vallen, maar dat is in ons geval niet gebeurd. Dus die speld is niet gevonden.”

Summerville
Na Slot zijn betoog wilde journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad zijn volgende vraag stellen, tot de trainer uit het niets over Summerville begon. “Ik zal nog even een naam noemen, dan kunnen jullie daar weer over schrijven. Ik had Summerville wel graag bij ons op de zijkanten zien lopen, maar hij is te duur. Zo kan ik ook een ander noemen, maar hem vind ik al heel lang een interessante speler.”

Summerville speelde vrijdagavond wederom een sterke wedstrijd namens Leeds United, dat op bezoek bij Bristol City met 0-1 won. Op Elland Road ligt de Rotterdammer nog tot medio 2026 vast. De 22-jarige Summerville was dit Championship-seizoen al goed voor 12 doelpunten en 7 assists in 27 wedstrijden.

Transfermarkt schat de marktwaarde van Summerville op liefst 18 miljoen euro. Afgelopen zomer werd de pijlsnelle buitenspeler gelinkt aan een transfer naar Feyenoord en PSV. Summerville speelde tussen 2008 en 2020 in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar speelde geen enkel duel in de hoofdmacht.

Vanwege het gebrek aan perspectief en een conflict met een andere jeugdspeler van Feyenoord verkocht de regerend landskampioen hem in september 2020 voor slechts 1,5 miljoen euro aan Leeds United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach alle namen die er wel niet vallen. Alles boven de 10 mil is al te duur in Rotterdam. Hoe komt dat toch?

3 februari 2024 om 10:06

Provoceren kun je leren met vandaag Eredivisieajax. een tikje cynisme met: ''alles boven de 10 mil is al te duur in Rotterdam'' en vervolgens een vraag stellen waar je zelf het antwoord op weet om reacties uit te lokken. Het leven kan toch zo simpel zijn als je aandacht nodig hebt.

3 februari 2024 om 10:16

Ach alles boven de 10 ‘miljoen bij Ajax faalt volledig.

3 februari 2024 om 10:42

Antony was toch wel financieel een redelijk succesje

3 februari 2024 om 10:19

Goed moment om te beseffen dat Ajax een duurdere selectie heeft maar moeite heeft om in het linkerrijtje te spelen

3 februari 2024 om 11:41

Omdat we een enorme egocentrische organisatie "red de kuip" hebben. Die hebben liever geen verandering ten kostte van economische groei. Zodat ze elke zondag lekker het stadion kunnen laten schudden.

3 februari 2024 om 12:26

Waar komt deze arrogantie ineens vandaan?
Arrogantie en ajax word vaak in een adem genoemd......zo jammer dit!!

Had eigenlijk gehoopt dat Ten Kloese iets uit Mexico wist te halen. Die spelen altijd wel met pit en zijn altijd wel balvaardig. Nadeel is wel dat ze meestal gericht zijn op goals maken ipv ook andere mensen in stelling te brengen via een voorzet. Ook al kun je misschien ook wel stellen dat Feyenoord ook goals mist via de flanken.

Die Summerville is wel een leuk spelertje, heb het gevoel dat hij zich al jaren in de luwte aan het ontwikkelen is en eigenlijk bij alle clubs waar hij heeft gespeeld wel een goede indruk heeft achter gelaten. Ben benieuwd hoe ver hij kan komen, ook nog pas 22 jaar oud

3 februari 2024 om 12:54

Met fifa 2020 was hij mij standaard talent aankoop in carriere, ben hem daarna ook als echte voetballer gaan volgen en deze jongen gaat het zeker maken.
Laat hem dit seizoen afmaken in de championship dan kan die volgend seizoen naar een middenmotor in de PL gaan.
Na 2 jaar daar rijpen is die nog steeds pas 24/25 en zie ik hem daarna zeker in de (sub)top van Europa belanden.
Deze jongen heeft zijn carrière zo goed gepland beetje zo als van dijk ook heeft gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren